S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De összeségében gondoltam amúgy,de ezt te is tudod!
Next PC upgrade: 2022
-Kösz testvér! Nagy szolgálatot tettél nekünk. Még nem tudom, h köszönhetném meg.
-Figyelj, szükségem van arra a flashdrivera amit a kereskedõtõl szereztél, nálad van?
egy dualcore és GF8 mellett nem hiszem, h a memen sporolnak 😛
nem tartom kizártnak, h 2 giga volt benne.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
lehet vmi BETA.
PSN ID.: Beegabor
kezd beigazolódni amitõl fostam...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
dual-coreos proci és GF8800on futtaták, 5 perc volt a betöltés, majd minde teketória nélkül CRASH.
majd lowres 800x600ban futatták egy DELL 500an (20FPSt produkált) de minden 15. perc után CRASH.
link
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Most oszt lesz blur, vagy nem lesz blur ez itten a kérdés???<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#worship>#worship><#worship>#worship>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
(a második képen)
Ennek a képnek alapján olyan mintha blureffect is lenne a game-ben,
Már csak olyan "ragyogós" a kép, vagy nem???????????????????<#conf>#conf><#conf>#conf>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Jé ezen víz is van..ez az amit stalkerben még nem láttunk..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Hát talán ennyi lenne a kérdésre a válasz. 😄
vagy minden maxon van és ahogy nézem az ott egy robbanás effekt 😊
vagy vmi hasonló 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

<#wilting>#wilting>