34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
MrAndree #15349 Eddig főleg katonákkal és banditákkal vot dolgom, azok hullanak a fejlövésektől rendesen szóval nem kell aggódni. Megjegyzem a harc se nehéz csak nyilván nem rambo taktikát kell használni. Én most kaptam el egy 7 banditából álló csapatot egy szikla mögül, sérülés nélkül. :) -
#15348 Én Hatredessal nyomom... -
#15347 Jogos a kérdés! :D -
#15346 huhh,akkor megnyugodtam,thx -
#15345 Jah nem tudom állítani a Staticot,csak ami az alatt van!Gyári a hűtő rajta ami van prokon!A half life 2 ennél szebb volt,pedig ott is voltak nagy terepek,mikor pl a parton kelett menni a bugyval!Az jól futott... -
#15344 De csak jónak kell lenni a puskának.
Én hangtompitósal osztom a fejeseket. -
#15343 Ki milyen verzióval játszik, mert máhsol is panaszkodnak az Unleasheadre. Nem tom nekem zsír, igaz még csak 2-3 órát zúztam. -
#15342 Máshol meg hasonló gép és 512mb ram van és jobban fut mint nálam!A verziók nem zavarhatnak be?? -
Newfronter #15341 Neki nem is lehet más csak static, de tényleg a karija is lassú, ajánlom az omega drivert + húzd meg a karidat, ha jó hűtő van rajta. -
#15340 Na akkor had kérdezzek már,mert itt olyanokat írkálnak páran,hogy égnek áll a hajam. :
Ha van mondjuk egy Dragunov,vagy egy Vintorez távcsöves fegyverem (vagy ha egy AK-ra rakok egy távcsövet,mind1),és fejbe lövök valakit vele,az nem hal meg ??!
-
#15339 Sajna celeronóll ne várj sokat, de tényleg, a kari is gyengécske már!
Szerintem maradj mindenképpen dx8ban!
Azt finomitgasd. -
#15338 Örűlj hogy futt!
Én ujraktam a winfost és picivel mintha jobb lenne. De szerintem csak azért mert régi, szar, minde szeméttel windowsom volt fent -
#15337 Nekem
Celeron 1,7 proci
Ati 9600pro vidkari
1gb ram van és a Hatredes verzioval nyomom,de az én gépemen 1024ben ha kijövök az elején a faszitol nagyon szaggat a nagy terepen!Lapfájlt is 4096-ra felraktam!De nem ér sokat,a beállítás mediumon van,ha leveszem minimumra akkor jó!De ugy meg kicsit csúnyácska!Ennyire gyenge a gépem?!
Fent meg a Static litetot nem tudom állítani,az is mitől lehet,mert elvileg így DirectX 8ban van... -
#15336 Nem rossz! -
#15335 Na azt kiprobálom! :D -
#15334 Nem hát, de ha a másikból kiveszed a félig üres tárat akkor azt beteheted a tiedbe!
Amugy csak felvilágositásképpen én már lőttem ak-val! -
#15333 Illetve lehet vele tesztelni az anomáliákat.. -
#15332 Nekem nem csinál vele sajna! probáltam vele mutánsokat meg ellenséget csalogatni de még nem sikerült! -
#15331 A valóságban úgy van, hogy egy komolyabb művelet megtölteni egy AK tárát.. Nem úgy van, hogy félig üres, akkor utántöltöm.. Kiveszed a félig üres tárat, és berakod a telit.. -
#15330 kilöktél... mind1 :-b -
#15329 Az arra hogy zajt kelcs vele! -
#15328 Azt mondja meg nekem valaki hogy mire jó a 6os gombbal elöjövő hihetetlen fegyver, az a k*rva nagy csavar? -
#15327 :D -
#15326 Hát aki arra se jött rá hogy kell kijönni az első ajtón az erre sose jönne rá. -
#15325 Na a végn még kiderül hogy mindenki vett fel lőszert csak vagy eldobta vagy eladta a fegyverrel együtt! na szép és akkor még nem is jó a játék? pedig ez igy van valóságban is! -
#15324 egeh... én is 55 kilót vagy mennyit cipelek folyton a hátamon :))
bizony, azt tom, hogy cserélni kell, de ezt az unload-ot még nem probáltam, bár mindig ott volt az orrom előtt :D
majd ma ha hazajöttem sulibol... -
#15323 Jaj sokkal pontosabb mint a sima pisztoly és egy ideig enm is fujnak riadót mer tnem lehet hahllani a lővést! -
#15322 Én azt simán hangtompitós pityuval szedtem le! Az eggyik legjobb fegyver eddig szerintem. Több méterről leszedtem az őrtöronyba lévő csókákat is vele 1 lővéssel nagyon jó kis fegyver és még csendes is!
Na de mostmár megyek megyek TDUzni mert hát megjött eredetibe. Addig pihen 1 kicsit a S.T.A.L.K.E.R. -
#15321 Van ugy hogy nincs náluk lőszer akkor fel kell venni a fegyvert!
Mjad rámész az invetorira és rámész jobb gombbbal a fegyvere amelyik nem kell és unload-ot nyomsz, ilyenkor kiveszi belőle a lőszert és a fegyvert eldobhatod!
Hogy miért kel a fegyvert eldobni mikor el is adhatod? azért mert egy idő utána annyir anehéz lesz amit cipelsz hogy kiirja hogy nem tudsz megmozdulni mert tul nehéz acuccod, aztán ilyenkor kapod arcba az ak töltényeket, de azokat már nem gyüjtöd össze! :D -
#15320 nekem pisztolyhoz van 1000
AKhoz adhatnál párat bazki
ja meg sátgán is dugig van nekem, szerencsére azt nem nagyon használom, sak ha nagyon közelharc van, máshol nincs is értelme
egy jó lövés vele és csávó repül 4métert :) -
#15319 Pisztolyhoz 1753 akhoz 561 -
#15318 Jaja nálam jött a helikopter! Nem hallottad? és mikor leértem az épület aljába már 5-6an vártak, ráment a maradék ak lőszerem de nem baj mert utána visszavetttem tőlük! -
TomDantes #15317 Ak-töltény nálam is van ,általában , minden hullánál, csak gyorsan ellövöldözöm. -
#15316 Az volt a gond, hogy folyamatosan ment a lődözés, én meg nem tudtam odarohanni fosztogatni a hullákat közben :D
Egyébként nálam is az van, hogy pisztolyhoz már van vagy 700 töltényem AK-hoz meg másfél-két tár maximum. -
#15315 én is minden hullát átnézek mindig, de az istennek nem akarnak gyűlni az AK töltények :(
-
#15314 helikopter ? akkor én lemaradtam annál a résznél valamiről
megszereztem a dokumentumot, lelőttem mindenkit akit csak lehetett, és elspuriztam onnan :>
aztán köv. level-en odaadtam a bárpultosnak a dok-ot, és ezután járok még vagy 2 levellel... -
#15313 Nekem minden hollánál minimum 24 ak töltény szokott lenni, de annyi mindig! Passz nem tudom ti mit csináltatok másként4
Tesómnak sincs sosem tölténye4
Tényleg dinamikus a játék!
Valamit máshogy csináltatok mint én! -
TomDantes #15312 No a grafika az lehet, hogy levettem, nagyon, mert tényleg levttem sok mindent, hogy ne szaggasson. De majd kipróbálom mit lehet feljebb venni. -
#15311 Katonákat pisztolyal nem lehet, azért van az ak! És hogyan fogytál ki? hiszen minden katonánál van ak töltény! Kilövöd elveszed kész!
De amugy van benne valami amit mondtál!
Ha bejutsz az épületben jobbra menyj majd fel a lépcsön a harmadikra ott van a dokumentum mag két katona!
Ha végeztél jön a helikopter és hoz erősitést ugy hogy legyen náálad lőszer mert különben kész! -
#15310 nekem is tele van a tököm vele, hogy mindenkinél csak a pisztolyhoz van 1000 töltény :(
AKba meg mp4-be bezzeg már alig akar összejönni egy tár-nyi töltény!
oszt neszeneked harcolj így :(