34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Lacee86
    Hali! 768 RAM-mal ATI 9600 Pro-val (128-as) menni fog a játék vajon?
  • Blue15
    sziasztok milyen gépen hajlandó elindulni?
    meniy ram kell neki?
    proci?
    vga?
    előre is köszönöm választokat!!
  • bala1
    Dual Core and Performance
    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl should utilize your dual and quad core processor natively and automatically. Running a dual or quad core processor is one of the best ways to improve performance.

akár hogy is nézem,nekem akkor is csak egy core-t használ!
    valami megoldás?
  • EmThor
    jó páncélhoz hogyan jussunk a játék elején - tipp

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudom hogy a Bárban is ad egy 15000 rubeles cuccot a faszi, de aki nem tudná: amikor a föld alatti katakombákba megyünk először, és megtaláljuk az általunk üldözött személy titkos kis helyét, az egyik faládát szétlőve találtam egy ilyen páncélt. + itt volt először a csápos láthatatlan monszta, ennek a csápja is 3000 rubelt ér
    remélem segítettem, aki tudta az meg tudta már úgyis
  • ZiP90
    Hehe, belefutottam 1 kisebb logikátlanságba:
    Társam ott fexik előttem félholtan és könyörög h. menjek oda, közbe nagyban lőnek ránk... gondolom adok neki medkitet mint ahogy szoktam, mert akkor segít, erre rákatt, és nem az jön ki először párbeszédablakban h. "nesze, 1 medkit", hanem, hogy "tudnál nekem mondani vmit carbageról?" :D
    Először azt hittem h. én vok a hülye és még full életben van :D
  • kovecses
    Akinek esetleg mégsem jönne be ez a mod, annak itt van az eredeti file!

Ebben van az összes grafikai beállítás!
    Ezt töltsd le ird ffelül game indit!
  • kovecses
    Ok, helyes, remélem azzal majd jobban megy!
  • Seth
    a "az hogy fut akkor mégis mondjuk" zseniális, de hogy kell érteni??
  • MaxPayne
    boccs de a FAQ-ban nem találok eredeti config file letöltést.
  • kovecses
    Nem értem a kérdést?
  • Mr_no_NaMe
    Köszike!
    Amúgy nem a legújabb de minnyár felpakolom sztem.
  • MaxPayne
    kössz megnézem
  • Lossantos
    Lehet gigászi baromságot kérdezek de az hogy fut akkor mégis mondjuk 7600 GS kártyával
  • Nagydög
    Megteszed nekunk azt a szivessegt, hogy hasznalod a "valasz erre" funkciot!? Csak hogy sejtsuk, kivel targyalsz eppen.
  • AntiHero
    NEM
  • kovecses
    Passz! Nem tudom m lehet a gond!

Töltsd le az eredeti config fájlt afaq-ból és azzal inditsd el!
  • DJ Skyline
    nem, DX8 / DX9
  • kovecses
    Pontosan!
  • Lossantos
    Üdv mindenkinek! A progi DX10-es?
  • MaxPayne
    valaki PLS Help! #15363
  • Fonixxx
    Angolból nem vok túl jó!:D
  • Nagydög
    Anomaliak. A PDA-don van egy enciklopedia, ott olvashatsz roluk bovebben.
  • MrAndree
    Nekem nagyon bejön a játék. Tegnap este volt egy érdekes jelenet /a játékban és éjszaka volt éppen/. Az a rész volt amikor a híd alatt kell átjutni, ugye itt vagy fizetsz 500 pénzt a katonáknak vagy megölöd őket. Mivel éppen nem volt kedvem fizetni meg mivel tetszettek a cuccaik /AK rulez :)/ így gondoltam kinyírom őket. Shotgunom volt meg pisztolyom. Shotgun elő, odasétálok a főnök elé és kb 15 centiről beleküldöm a fejébe. Ő megfekszik, én meg spuri fel a dombra, pisztoly elő, megfordulok. Aztán pár célzott lövéssel leszedtem pár katonát /közben persze ide-oda mozogtam, hogy ne találjanak el/. Már csak egy ellenség volt vissza. Szóval állok a domb tetején és próbálom eltalálni őt miközben össze-vissza cikázok, hogy ő meg engem ne. Egyszer csak balról hallok valami ugatást, arra fordulok erre azt látom, hogy két kutya rohan felém. Másik kettő meg a rám tüzelő katonára rontott. Persze rögtön elfelejtettük egymást és mindketten a kutyákra támadtunk. Én el is intéztem a sajátjaimat, a katon azonban csak az egyikkel bírt a másik megölte majd felém indult. Én meg már alig éltem és tudtam ha eltalál akkor végem. Pisztolyban még volt 7 skuló gondoltam az elég lesz de alig lőttem kettőt és beakadt és nem tudtam lőni. Újratölteni már nem volt időm, így gyorsan fegyvert váltottam. A shotgunban ugye egy darab lőszer volt mert az első katona leszedése után nem töltöttem újra. Célozni már nem nagyon volt időm mert a dög már rohadt közel volt így mondhatni csípőből tüzeltem. Hallom kutya nyög egyet és eltűnt a látóteremből. Veszettül forgok körbe mert gondoltam csak megsebesült és még megölhet, aztán néhány másodperc múlva kiszúrtam a hulláját pár méterrel arrébb. Na ezt nevezem én hangulatnak. :)
  • tugyiti
    Erőssen addiktiv a game...

? :D

Eddig ez a legnormálisabb fegyver,pontos lehet vele osztani a fejeseket ;)

• SötétBarom
    Örülj neki.. Legjobb amikor AKja átlóg a falon és osztja az ólmot... :/
  • Plow
    egy fém vonat vagonba voltam...a legvégebe mentem...az ajtón se lőhetett be...és mutatta is ,hogy hátulról jött a lövés.
  • MaxPayne
    Az a gondom hogy elindítom a játékot és sötét képernyő fogad.
    az egeret látom és a zenét hallom csak kép nincs. Nincs dx9-em.
    pls help.
  • Fonixxx
    Amugy a pályákon mik azok a pulzáló vmik??Sugár fertőzés,mert bele megyek konyec idő utánn:)
  • bertino
    a falon legfeljebb volt egy rés, azon át lőttek le
    engem még sose találtak el a fal tuloldalán
  • [Walaki]D`Lair
    imádom
  • Plow
    az AI nektek is átlát a falon?Sőt egyszer falon kerseztül le is lőttek...
  • Fonixxx
    Annyit nem akarok ráfizetni,mert ősszel ugy is akarok egy nagy gép frissítést!Én nem a gamecopyworldröl szedtem le,hanem ami alapbol benne volt,és nem mountolom,elindítos és megy frankón,csak hát az Optimalizálás tényleg lehetne jobb is!Mert a Hl 2 valóban szebb,Fear is bár ott nem tölt be nagy teret...
  • mila69en
    15 öt vadásztam most le:DD hülye katonákat... 1 medit kellet felhasználnom igaz volt pár gránátom is:D
  • kovecses
    7600nál gyengébb kártyát nem szbad venni! De ez is gyenge már sajnos, tapasztaltam!
  • warass
    Én a gamecopys Hatred crackel írtam felül az U-t, ami elvileg simán indul, de így nem kell mountolni :D De műxik!
    Mondjuk az nfo-ban az volt, hogy a Vitalityre ne használd, ha lehet :D
    Biztos kajázzák 1mást :))
  • 6600GT
    ááá! én már vissza veszen DX8-ba ! ott legakább megy jól! már egy napja próbálom csak próbálom,és DX9-akad ,kellemetlenűl,így megcsinálni egy játékot a motorjár.de maga a játék jó,szerintem nincs olyan grafja hogy ennyire szaggason, a call of juareznek meg a HL2 szebb szerintem és ezek mentek fullon,nem beszélve a GRAW-ról!ettöl többet várttam legalábbis az optimizálástól! na mindegy nekem igy meggymakinek megy jól az meg játszon!:)
    meg az AI-elég megölni benne,de ő bezzeg lelő vagy 30 méteröl
  • kovecses
    nem
  • Fonixxx
    Értelek!Gondolkodtam egy 9800pro cseréljek!Azzal milyen lenne?:)
  • bertino
    az zavarhat be, hogy egyikőtök dx8ban, másik meg dx9ben nyomatja :)
  • Newfronter
    Ezzel a kártyával sajnos nem túl szép a stalker, de ha van egy izmos kártyád, akkor azzal sokkal(!) szebb.