S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
amit a képken láttam nekem már bõven jó!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
na mennyí mán vissza kamúni a ps3 topicba...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ami a gépemben nagyszám az a 8800gtx
de amugy proci 3200, 2x512 ram stb....
de 2007 van, és mivel a stalker egy rang sorba van a god father-el, mármint mind1ik egy klasszikus,igy elvárja az emerb hogy midenenbõl maximáis teljesitményt nyujtson
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
sokat gondolkodok azon hogy milyen lenne ha leülnék a budira,és szarnám a 10ezreseket^<#bohoc>#bohoc>^
ja amúgy neki tuti félmilkás gépe van sõt keveset mondtál😄DD neki már 2006-ban volt PS3-a is LoL
most ezt hasonlítsd össze a mostani képekkel,és mondd meg nekem õszintén hogy melyik kéne inkább ez ami futna mondjuk 40FPS-el,vagy a mostani,ami tegyük fel 20FPS-el menne...ja vagy neked biztos valami fél milkás géped van,mert úgy könnyü osztani az észt
szerk: a dátum a jobb alsó sarokba..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
nem kell aggódni.
most olvasom, h GSC ki is küldöd egy kis patchet a tesztelõ online lapoknak, ami javítja a legtöbb problémát.
update-elhették volna a previewokat.