34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • rotator
    Az advancedet is állítja, de pl. maxnál nem maxol ki mindent.
  • ACE
    Arra még nem gondoltál, hogy egyik embernek ilyen, másiknak meg másmilyen páncélja van, és esetleg abba többet kell lőni hogy sérthető pontot találja rajta?
  • bala1
    én 94.20-as forceware-t használok.nekem még nem volt gondom vele.
  • 6600GT
    na igen... de neked 2GB ram van és inkább ram kell neki mint kártya! amúgy
    de kérdeznék vmit amikor a BASIC ban állítod low meg pl:max akkor az advencebe állitja be magának? vagy ezek külün vannak?
    mert nekem lowon van DX9-ben de a ADVENCE-be 3/4-en van szinte minden,akkor most mi van????
  • artschiatwork
    Na, a CD Galaxisban már lehet kapni a játékot!

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

Örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható a

S.T.A.L.K.E.R.
    c. PC-s játék (magyar kézikönyv), ára: 9.990 Ft.
  • dienesoft
    Sziasztok! Légyszíves mondjátok meg azt az Nvidia Drivert, amivel a játékban nem lesz sárga az ég, stb. Most teszek fel egy új windowst és arra fogom majd telepíteni a játékotm, nem erre a nem kicsit megviseltre :)
  • bala1
    én is így hallottam!
  • rotator
    Ha nincs legalább 4 giga ramod, nincs értelme 64 bites os-sel nyomulni. Az xp x64 egyébként is a win me óta a leginstabilabb windows termék, csak mazochistáknak! :)
  • M.A.D.
    Remélem mindenki nehéz fogokazton nyomja, és nem gagyi kezdő szinten. Mert ott az AI tényleg gagyi. Viszont a 64bites 97.44-es nvidia drivert rohadtul nem szereti. :((( Ezért meg nem teszek fel régebbit. Mivel újabb nincs, csak Vista alá. :(
  • Fonixxx
    Ahol kell álítani a Swapot,ott van hogy a Memoria Programokhoz vagy Rendszergyorsítótárhoz van rendelve!Nekem a Progikhoz!Ha átállítom a Rendszerre akkor lesz vmi javulás memoria téren?Vagy nem számít bele...?!
  • Voltan
    Én akarom bántani őket! :D

Amúgy nem engednek át, csak ha fizetsz 500 Rubelt. Most már tényleg azt kell mondanom, hogy a harc nagyon következetlen a játékban. Van, hogy gond nélkül leszedek 5-6 enemyt, máskor meg már 3 is kinyír, hiába pumpálom beléjük a muníciót. Hát mi ez a hülyeség???
  • rotator
    Hát a Kalasnyikovnak elég gyenge a célzási pontossága messziről. Meg úgy szinte mindennek. :)
  • rotator
    Milyen videókártyával? A legtöbbön (főleg nVidia) vagy HDR, vagy élsimítás, a kettő együtt nem megy (nem driver függő).
  • Plow
    Még az első pályán?azok engem nem bántottak:)
  • Voltan
    Tudom, hogy azt is lehet, de én a harcot gyakorlom direkt rajtuk.
  • bala1
    próbáld a v-kari beállításokban feltolni az élszűrést!
  • rotator
    Fizesd le őket...
  • Voltan
    Nem hiszem el, azok a kurva katonák a hídnál mindig kinyirnak!
    Van, hogy egy- két lövés elég, de van hogy a fél AK tárat bele kell ereszteni egybe, és mindig jönnek újak, a faszom kivan már!
  • zolik
    Hali!

Hát nem rossz, de mindent elcsesz hogy nincs élsimítás. A legújabb driver van fent. Próbáltam játékba felnyomni max-ra, windows-ba is de semmi. ugyan olyan okádék recés az egész. Ilyenkor mi van?
    (7600 gt, Athlon X2-es amd proci, gigabyte alaplap, 1gb ram)
  • rotator
    Megérkezett a CD Galaxisba a STALKER, még most töltögetik fel az adatlapját, ma már rendelhető lesz. :)
  • Newfronter
    Más fórumokon fikázzák az AI-t, pedig sztem ilyen jó AI nem volt FPS-ben még soha. Valamit nagyon benéztek az emberek. :)
  • Lossantos
    igen, sejtettem...pont olyan volt mikor az irodalomtanár felolvassa az év legjobban sikerült mondatát...hát, köszi nem gondoltam volna hogy ennyire érzékeny vagy a szép beszédre, majd figyelek...egyébként egy-két vesszővel értelmessé tehető:)
  • Gabesssz
    wow egyre jobban tetszik a játék nagyon hangulatos KIRA..
  • Newfronter
    A Vista a DX10 mellett, a DX9-es karikra a DX9.0L -t használja, ami jobban kezeli a DX9-es játékokat, mint az XP.(ezért is van grafikai különbség alatta)
    Egyelőre Vista alatt a driverekkel van a gond.
  • Faki
    Hmm hát hasonló konfigom van (7600gt asus, 2giga kingstone dualban, amd 3700+) és elég jól megy maximum graf + object lightningos render módban, szal nem a fulloson, hanem az egyel elöttin és 20fps alá ritkán esik.
  • bala1
    szerintem nagyon is számít a proci,mert az 1-es core 100%-on megy,míg a kettes lógatja a lábát!szerintem ha mind a kettő menne több lenne az fps!nem?
  • Seth
    de a stalker nem dx10-es

mellesleg a mondatszerkezet fogott meg,nem maga a kérdés ^^
  • robotnyk
    ign csak 8,2őt.
  • ACE
    Skacok, a prociteljesítmény szerintem a legkevésbé számít ebben a játékban, a lényeg hogy a proci el tudja látni a videókareszt, ahhoz meg nem kell bika proci. Szerintem...
  • Lossantos
    Szal, eddig úgy tudtam ( és szerintem nem tévedek nagyot ), hogy a DX10 progik csak a nemrég piacra került ( pl.: NVIDIA® GeForce® 8 series ) speckó kártyával futnak, viszont ahogy jobban szétnéztem a fórumban itt nem ez a kártya a "gyakori". ...Ezek után jött a kérdés.
  • bala1
    a feladatkezelőt hagyd futni game alatt,5 perc után nézd meg.
  • EmThor
    nálam ott volt, 3000 rubel csak nem tudom ki veszi meg, még kereskedni nem nagoyn próbáltam :D
  • ZiP90
    1általán nem lineáris... annyira szabad kb. mint oblivion

kérdés: az invertoryban lévő cuccoknak lehet gyorsgombot adni? a 2. fegyvert szeretném váltogatni shoti/ak között és ahhoz mindig be kell menni invertoryba... gyorsgombbal nem lehet cserélni?
  • Apus
    semmilyennel, nincs meg :D Majd ha lemegy az őrültekháza leszedem, ha bejön, megveszem.
  • 6600GT
    hello! neked milyen beáltásal meggy a game?
  • DJ Skyline
    menni fog, csak mediumnál erősebbre ne nagyon állítsd
  • bladesks
    bala1: Mivel tudom megnézni, hogy nálam is csak egy core-t használ-e?
  • eddie2
    Sziasztok ez a játék lineáris vagy teljesen szabadok vagyunk benne?
  • mila69en
    és hogyan vetted fel a csápját?:D mert rámentem saerch bádira és nekem nem volt nála semmi!
  • Apus
    F.A.Q.
    F.A.Q.
    F.A.Q.
    Szívesen.