S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
az a néhány négyzetkm ami a játékban van, teljesen valósághû?

gondolok itt arra, h nem csak az erõmõ és a nagyváros van lemodellezve, hanem az elsõ vidben látható busdepo is?
tehát télleg ott lenne ha odamennék személyesen?

Amúgy meg ha ez a myTHQ bétából való videók, akkor állatira nem Multi az a béta ...

Jah, csak 45 percen belül nem lehet másikat leszedni ...

Azért ami tetszett (elsõ videó) még is csak ott a kezében a csavar végig a fazonnak, klasz ahogy a többi szereplõ viselkedik (pl. a gitáros), és amikor a gyanakvó másik Stalker szép lassan elõhúzza a duplacsövüt 😊

Serpa
jaja.
arénában jó kis kombatok lesznek.

amirõl minap kérdeztem, a stamina kijelzõnél lévõ 2 ikon szerepére a videkben "fényderül".

nem tudná valaki máshová is feltölteni?
Hmmm..a hármas video alapján lesz benne arena,az oblivionhoz hasonlóan pénzért küzdhetünk meg az ellenfelekkel.
Ez b@szott jó!

Katt a linkre,lapot legörget,free-t kiválaszt,vár,kódot beír,letölt.
Esetleg elõfizet,kér vagy lop egy user/pass-t és fentebb említett mûveletsor csak free helyett premium-ot választ,ellenkezõ esetben vár...<#vigyor3>

Sephirot T
Bazz azon a gepen olyasmi is megy amit te el se hinnel hogy megy.Utolso jatek amit jatszottam az a hl 2 meg a q4 igaz egy kis akadozassal es nem a legszarabb beallitasokon...

Falconer
Loal bazz, azon a gepen mi megy? Mohaa legelso resze mondjuk. Egy fifat nem birsz rajta elfuttatni 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ezeket a videókat hogy lehet leszedeni?Nem tudom hogy kell!pls help
Kár hogy ott motyog az a nyávogó német pics a háttérben,de nagyon exclusive anyag<#worship>

Faszáak a videjók ezer tenksz<#eljen>

Seth
szalonnáznak abban a házban?? 😄

PSN ID.: Beegabor

Serpa
beta ingame videk

02
03
04
05

Ezen se gyenge az égbolt kinézete ...

bigfoot
hát én reménykedem hogy 3000amd,6600gt,1giga ram mellett elfut,ment az arma,carbon,hl2ep1,fear xp majdnem maxon,szal ilyen mediumon remélem elfut

Sephirot T
<#szomoru1>

bertino
<#szomoru1>
nem akarlak elkeseríteni de ujitsal, amint lehet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sephirot T
Nagyon csucs ez a jatek
Kerdes:Vajon fog e menni a gepemen?😛
1100-as proci,256mb dd ram,Geforce 4 mx?

bertino

ezen az égbolt olyan szinten rula, hogy sztem kevés hasonlót lehet emlegetni <#hehe>

bertino

ez is mi aranyosan bámul <#banplz>

játék közben tuti 6 kört futok a ház körül, mire megnyugszok tõle

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

_Atti_
multi

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

norbre
fogalmam sincs..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

DanRyu
Hali

A beta verzió multiplayer vagy single?

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

😄
amugymeg jobbis hogy nics a béta a kezemben 😄
veletlenül 5 perc után vége lenne akkor annak nem örülnék 😄
sztem ugy elsz mint a vistáná
leirod a bugot, beküldöd és akkor kapsz egy ingyen eredeti stalkert...
és amikorra arany lemezre kerülne addigra meglezs a bugoknak a listája, kijavitják és amikor megjelenék már aznak meglesz az elsõ 1.1-es patch 😄

Valszeg a végleges is béta lesz szal annyira mindegy csak már most elkezdik gyûjteni az infot a bugokról a 0-day patch-hez <#hehe>

_Atti_
ha csak a topicot olvasnátok láthatnátok hogy már kintvan egy ideje kb harmadika óta..de nem megyünk vele semmire kulcs nélkül szóval..

jovan nem tehetek rola, véletlen volt, de ha elolvasod a gs-t láthatod hogy kinn a béta

bertino
kamu az egész, mi ?

majd legközelebb...

norbre
sztem meg tök fölösleges ez a nyüzsgés.. ha nincs kulcs úgyse tudsz játszani... én megvárom míg normálisan hozzá lehet férni..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

saxicola
<#ejnye1>

www.gportal.hu/bioshock

_Atti_
thq-games.HU..ezt melyik hülye találta ki már elnézést?<#idiota>

saxicola
Na mégis csak nekem volt igazam, hogy nem jó a cím ami meg lett adva.

www.gportal.hu/bioshock

sry elirtam
thq-games.com/uk

saxicola
"A S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl várhatóan márciusban jelenik majd meg, ám addig egy bétatesztelésre is sor kerül majd.

Belsõs információkra hivatkozva jelentek meg a neten olyan hírek, ami szerint a S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl bétatesztelésére a FilePlanet oldalán is lehetõség lesz. Dátummal és konkrét információkkal nem szolgáltak, de valószínûleg így is csak az elõfizetõk részesülhetnek majd abban a kiváltságban, hogy idõ elött kipróbálják a játékot, valamikor február második felében."
-ezt írják a gamestar.hu-n

www.gportal.hu/bioshock

_Atti_
http://www.fileplanet.com/173507/170000/fileinfo/S.T.A.L.K.E.R.:-Shadow-of-Chernobyl-Beta-Client

itt pl..már irtam amugy régebben de mondjuk kód kell hozzá..szóval hiába

grebber
Nemértem 😞 Ha márciusban jön a game minek lesz február 2. felében bétateszt?

Next PC upgrade: 2022

bertino
nem hát

f@xláma ujreg

az ilyen ostoba majmoktól hemzseg a NET
ugy, ahogy van a szgép használatát is meg kéne tiltani az ilyen lámáknak

saxicola
azért mert nem igaz ebbõl semmi

www.gportal.hu/bioshock

norbre
akkor meg miért nem raktok be egy konkrét linket?..

saxicola
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.thq-games.hu helyen.

www.gportal.hu/bioshock

norbre
én se találok semmit.. meg amúgyis ha kulcsos akkor tökmind1 hogy le lehet e szedni vagy nem

bertino
talán akkor nézz szét a két szép szemecskéddel, hátha mégis nálad van a gond

saxicola
szerintem csak szivatni akarsz minket
Én a gamestaron semmi ilyesmit nem olvastam

www.gportal.hu/bioshock

norbre
nekem a www.thq-games.hu/uk -ra nem jön be semmi

gamestar.hu
irják hogy hol
www.thq-games.hu/uk
itt avgy 6 helyet találsz ahol letöltheted, cska az a bökkenõ hogy béta kulcs is kell :s amit nem kaptam

norbre
link?

kinn a béta

Glpetyus
<#taps>