S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolok itt arra, h nem csak az erõmõ és a nagyváros van lemodellezve, hanem az elsõ vidben látható busdepo is?
tehát télleg ott lenne ha odamennék személyesen?
Azért ami tetszett (elsõ videó) még is csak ott a kezében a csavar végig a fazonnak, klasz ahogy a többi szereplõ viselkedik (pl. a gitáros), és amikor a gyanakvó másik Stalker szép lassan elõhúzza a duplacsövüt 😊
arénában jó kis kombatok lesznek.
amirõl minap kérdeztem, a stamina kijelzõnél lévõ 2 ikon szerepére a videkben "fényderül".
Ez b@szott jó!
Esetleg elõfizet,kér vagy lop egy user/pass-t és fentebb említett mûveletsor csak free helyett premium-ot választ,ellenkezõ esetben vár...<#vigyor3>#vigyor3>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nem akarlak elkeseríteni de ujitsal, amint lehet
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kerdes:Vajon fog e menni a gepemen?😛
1100-as proci,256mb dd ram,Geforce 4 mx?
ezen az égbolt olyan szinten rula, hogy sztem kevés hasonlót lehet emlegetni <#hehe>#hehe>
ez is mi aranyosan bámul <#banplz>#banplz>
játék közben tuti 6 kört futok a ház körül, mire megnyugszok tõle
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A beta verzió multiplayer vagy single?
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
amugymeg jobbis hogy nics a béta a kezemben 😄
veletlenül 5 perc után vége lenne akkor annak nem örülnék 😄
sztem ugy elsz mint a vistáná
leirod a bugot, beküldöd és akkor kapsz egy ingyen eredeti stalkert...
és amikorra arany lemezre kerülne addigra meglezs a bugoknak a listája, kijavitják és amikor megjelenék már aznak meglesz az elsõ 1.1-es patch 😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
majd legközelebb...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
thq-games.com/uk
Belsõs információkra hivatkozva jelentek meg a neten olyan hírek, ami szerint a S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl bétatesztelésére a FilePlanet oldalán is lehetõség lesz. Dátummal és konkrét információkkal nem szolgáltak, de valószínûleg így is csak az elõfizetõk részesülhetnek majd abban a kiváltságban, hogy idõ elött kipróbálják a játékot, valamikor február második felében."
-ezt írják a gamestar.hu-n
www.gportal.hu/bioshock
itt pl..már irtam amugy régebben de mondjuk kód kell hozzá..szóval hiába
Next PC upgrade: 2022
f@xláma ujreg
az ilyen ostoba majmoktól hemzseg a NET
ugy, ahogy van a szgép használatát is meg kéne tiltani az ilyen lámáknak
Én a gamestaron semmi ilyesmit nem olvastam
www.gportal.hu/bioshock
irják hogy hol
www.thq-games.hu/uk
itt avgy 6 helyet találsz ahol letöltheted, cska az a bökkenõ hogy béta kulcs is kell :s amit nem kaptam