34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • joeperry
    Nos, néhány óra játék után nálam a közepes és a kifejezetten jó szintek között ingadozik a játék. Kétségkívül a hangulat viszi a hátán az egészet, érdekesek a helyszínek, kellő nagyságú (olykor túlságosan is) a kihívás. A grafika erős gépeken biztos nagyon szép, nálam gyenge közepes beállításokkal fut, de legalább fut:) Az inventory rendszer nekem nem jött be, ugyanis tűzharcokban használhatatlan, lévén nem áll meg a játék, és mire fegyvert cserélek, gyógyítok, stb, simán szitává lőnek. Tudom, gyógycsomaghoz van gyorsgomb, de ha már csak kötszerem van, azzal nem működik. A sebzési rendszer sem tiszta, néha két lépésről 3-4 lövés sem elég shotgunnal, engem meg egyetlen rövid sorozattal földre küldenek. A vezethető járművek hiányoznak, bár ilyen gyakori töltési zónákkal szerintem zavaró is lenne, úgy lenne értelme, ha egyben töltené be a pályát, mint a Boiling Point-ban anno. Széles betonutakon mindenhová gyalog menni viszont elég snassz.
    Mindenképp egyedi a játék, de közel sem hibátlan, maradok az erős közepesnél.
  • EmThor
    Artifact kombóóóó!!!!!4!

• Seth
    nem kevés a ram, vmi más mumusa lesz annak
  • oneal1
    nézted a mapot, zöldel mutatja hova kell menni!
  • M.A.D.
    Érdekes "http://www.start64.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=190&Itemid=60" ,hogy ennek 64bites oprendszeren is mennie kéne szépen (rotátor).
  • becipapa
    Gainward 8800GTS 320 legújabb forceware 1 GB Ram
    Client: synchronisingnál fagy ki.
    Virtuális memóriát is átállítottam 4 GB
    Kevés lehet a RAM?
  • Code92
    hy az elején a második küldiben mikor a laptopos csávótól special küldit kérek megtaláltam a vasút alatti alagút bejáratánál a halott embert innentől mit kell csinálni kmert nem egészen értem......
    előre is köszi a segítséget.
  • DannyL
    DX9-es a videokártyád?
  • becipapa
    DX9 beállításnál betöltésnél kifagy a game csak DX8 al megy 1 G rammal.
    Mi lehet a gond?
  • mucsácsó
    ez a beta drivert, amit az egyikőtök linkelt, érdemes feltenni?
    valaki feltette, javult vmit is esetleg?
    nVIDIA ForceWare 100.87 - erre gondolok :)
  • GoKu x
    sztem neked is marad a dx8 mint nekem :S
  • zolik
    Leadtek Winfast 7600 GT.
    Próbáltam már windowsba is feljebb tolni a simítást de semmi.
    A HDR-t beállításokat hol találom?
  • bala1
    az ok hogy mind a két ábrán vannak vonalak,nekem is,csak nálam úgy néz ki hogy az 1-es core koppra 100%-on megy,a 2-es meg kb 15%-on. ennek elvileg úgy kéne kinéznie hogy mind a kettő core ugyan annyin megy.
    pl:rainbow six vegas alatt mind a kettő 80%-on megy.
  • Voltan
    Én meg azt mondanám, hogy egyesek hajlamosak elhamarkodott következtetéseket levonni.

Mostanra kiirtottam ott a katonákat, felmásztam a hídra, és egy viszonylag védett párkányról osztottam őket.
    Felszerelkeztem tőlük AK munícióval.

Mondjuk küldetéseket nem nagyon csináltam még, csak barangoltam.
  • 6600GT
    te milyen GRAWON jáccol? DX8-9?
  • Lilithn
  • tugyiti
    93.81 van fent semmi gond nincs vele...
  • grebber
    Na lol kurvafrankó helyre küldtek egy feladatért.
    Megyek nagyban a nyíl felé azt legalább 150 méteren keresztül a nagy sugárfertőzőtt részen kell átkelni :D

Asszem Duty-s csókák mert azt akarják nyírjam ki Sterlok-ot de már nem emlékszem hol van és a nyíl nem mutatja.Amúgy ez érdekes lesz ha elvégzem mert Sterlok az elején a barátunk úgye kiváncsi leszek a halála útán továbbra is szeretni fognak a Stalkerek ahonnan indultam az elején.

Artifaktokból van valami ólyan ami amellett hogy nagyon jót tesz kevésbé tesz rosszat?
  • DioSr50
    Ha valaki megvette eredetibe akkor belinkelné az eredeti DVD borítóját???Előre is THX!

Üdv: DIoSr50
  • oneal1
    hali!

megcsináltam az autótelepes részt, de akármerre megyek vagy akkor sugárzás van hogy fél perc alatt belepusztulok vagy pedig ilyen 7-8 fől csapatokba botlok akik meg kinyírnak hamar...

merre kell itt menni?
  • bladesks
    Nálam használja mindkét coret-t (legalábbis a CPU-használat melletti mindkét ábrán vannak vonalakat)
  • DannyL
    wow király :)
  • Lilithn
    TDU? What?
    Inkább pénteken megyek, addig kivégzem a Fallt.
  • báttyó02
    bennevan mindegyik:)
  • DannyL
    A játékban benne van a csernibili reaktor meg az erőmű esetlek Pripjaty (ezt valszeg helytelenül írtam) városa? Esetleg járt már ott valaki?
  • koschwarz
  • rotator
    Ha valaki már lövöldözött rájuk, akkor egy ideig összevissza rohangálnak, mint a mérgezett egér.
  • Gabesssz
    A 2. kereskedöt hol találom ?
  • Nagydög
    Engem megtamadtak a kutyak. Ha szembe fordul veluk az ember, van hogy elszaladnak, de az is elofordul, hogy csak nehany lovestol gondoljak meg magukat.
  • Nagydög
    Allitolag az ugyvedeket el is tiltottak tole a bonyolultsaga miatt.
  • 6600GT
    na 4-órányi játék után:
    GRAF nekem 10böl 8-kap....az időjárás az nagyon király lett benne,az elhagyott jármüvek épületek is JÓ kis hangulatott add a játéknak a hangok is rendben vannak,a story na.. én vmvel jobbank számitotam(öld meg ezt,mensd meg meg ilyenek... de igy is jó
    3X löttem fejbe egy embert közelröl és még csak nem is vette fel csak ő egyböl megölt!irták sokk helyen lesznek kutyák mutánsok igen vannak de éngem megsem támadtak még a kutyák,csak oda vannak téve a pályára!azt nem tudom milyen hosszú,de jó lenne ha az lenne,mert hiába vannak hibái de elvagyok(unk)velede képzeljük el úgy hogy nem lenne ilyen nagy tér és csak kapnák a küldiket és 10/10 story lenne! vagy jólenne vagy nem.
  • dienesoft
    Nah, én már szóltam is az ismerősnek, délután hozza haza :)
  • M.A.D.
    Óbazz! sorry! Laptopra van ez is. :(
  • rotator
    Menjél! :)
    Én még megvárom, hogy a TDU-t is kirakják és utána együtt. :P
    Ez az, amikor 2 hónapig semmi, utána 1 napon belül két jó játék.
  • MaxPayne
    Megtudja mondnai valaki hogy a videókari beállításnál mit kell
    megcsinálnom hogy lássam a játékmenüt? mert nem látok semmit
    csak nagy sötétséget. Radeon 9200-as karim van (sajnos).
  • M.A.D.
    Így legyen a lottón ötösöm! :)
    nVIDIA ForceWare X 100.95 for Windows XP 64bit
    2007. március 20. kedd 08:51
    Operációs rendszer: Windows XP 64bit
    Driver verzió: 100.95
    Driver megjelenés: 2007-03-07
    Driver méret: 40.39 MB

Jó, én elhiszem, hogy a leginstabilabb, bár annó közel 2 éven át jobban szívtam a Winxp32 bitessel. Itt alig van gon (közel 40 játék van pl. felinstallálva). Felhasználóinál sincs nagy gond. Lekopogom! :)
    Legújabb SP2 van fenn...szóval...és hardware-ileg is kompatibilis dolgokból áll a gépem.Nem offolok tovább. :)
    Na, on:
  • koschwarz
  • koschwarz
    én inkább azt mondanám, hogy egyeseknek túl jó és bonyolult ez a játék, nem tudom miért nem cod-oznak inkább
  • Fonixxx
    Senki nem tud mondani erre semmit??
  • Lilithn
    És már meg is jött...menjek ma vagy ne menjek? Azért nem hiszem hogy szét fogják kapkodni, tekintve hogy amint látom már mindenki másnak meg van az országban rajtam kívül.