34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Me0w
    Szerintem egy 9200-vel ne probalkozz, remenytelen. Az 512 ramrol nem is beszelve.
  • dante3
    Lapozófile 2gb legyen!
  • Me0w
    Pagefilet rakd legalabb 2gb-re. Ja es olvass vissza...
  • DJ Skyline
    csicsika! :)
  • berlinboy6329
    Hi all!

Nem megy a gém.Idióta német szöveget tol a képembe,vmi hibával.

Valami Page-datrei nem tetszik neki,ami mindenstens 2gb legyen.

Meg ez a Page-Datei deaktív és a Dateigröße reicht nicht aus.Vmi 5let?
  • crazyclone
    a francba van némi problémám nem lehet valahogy orvosolni??
    szekerem: radeon 9200 128mb, amd athlon 2700+, 512 RAM, de az installkor mindet zolden mutatta
    a probléma az hogy nem látszik a menü csak entereket nyomogatva tudtam elinditani a játékot majd az oregen volt némi textura hiba de ahogy kimentem a bunkerből hirtelen eltüünt minden ahogy nagyobb textúrákra néztem és csak külömböző szinek villogtak a képernyőn ha pedig esc et nyomok akkor csak az egeret látom tobbi fekete
    ha valaki akármilyen gyoogyszert tud erre az irjon be valamit bármijen otletet kipróbálnék
    kossz mindenkinek!
  • zolik
    biztos felbontást akartál írni? vegyem le 640x480-ra? na neee már
  • dante3
    Akinek swap problémái vannak 1GB rammal az vegye le egyel vagy akár felére is a texture resolutiont.
  • PTW
    köszönöm az ötletet de igen, be van álíítva és mondom nem is az a baj hoyg swappol az nagyritkőán előfordul, de az egész lassú, FPS ben, valahol elvész a teljesítmény.....
  • Mr_no_NaMe
    Nekem 4000-4000 van és ugyan úgy beakad néha 2-3mpre és már nagyon idegesítő.
    De valaki nemtudja a laboros dolgot? :D #15484
  • zolik
    detto. nekem is 7.1-es hangfalam van, x-fi hangkártyával és gagyi stereo-ba szól. leshetik mikor rendelem meg. hogy merték ennyire bugosan kiadni?

ez tényleg nagyon gagyi ahogy kinéz.
  • dienesoft
    Beállítottad a lapozófájl méretét, hoyg ne swappoljon? Menj be FAQ-ba és ha még nem próbáltad, ot leír mindent, hoyg kell beállítani!
  • PTW
    nem , direkt Clean-Boot ban indítok mindíg ha játszom
  • balee4
    Na a CD Galaxisba megjött a game! Remélem az 576-ba is hamarosan megérkezik!
  • Mr_no_NaMe
    Valaki csak járt már itt nem? HEELPÖ
  • Newfronter
    Nézd meg a controls-ban a bill beállításokat, más ötletem nincs, nekem betölti ha megnyomom.
  • Gunn69
    nem viszi valami a procidat a hatterben?
  • PTW
    Valaki meg tudná nekem mondani hoyg ez az áldott játék miért nem használ nálam térhangot? 7.1 es hangfalrendszerem van, minden normálisan be van állítva de a játék csak stereoban szól (EAX-on kívül meg ugye semmit nem lehet állítani)

A másik számomra érthetetlen dolog meg hogy 3 giga, 1g ram, 256-os x800-zal 2-es rendermód minimumján sem hajlandó normálisan menni?! Sőt még statticban is szaggat? miazistenvanezzel....? Már mindent kipróbáltam, új driver, 7.1 illetve legújabb OMEGA-t is, BIOSBAN kikapcsoltam a Hyper Threadet az mintha segített volna egy kicsit, de még mindíg siralmasan teljesít a játék és ami nagyon bosszant hoyg havernak detto ugyanezzel a konfiggal (szó szerint minden ugyanolyan) 2-es rendermódban hibátlanul megy?!

Vadiúj winfos van fent minden rendben mégis úgyérzem mintha valami iszonyatosan visszafogná a gépem teljesítményét mert más játék is gyanúsan rosszul megy. Hoyg tudnám ezt kideríteni hoyg mia gebasz?
  • buldozer99
    de nem tölti be:SSSS
  • Newfronter
    F7-el töltöd be. Vagy a menüből.
  • Code92
    zölddel azt mutatja h. hol van olyan ember akitől küldit tok felvenni......amúgy 2 zöld van a mapon szal v.mi konkrétabbat pls.
  • DJ Skyline
    egy másik fórumon találtam, Gordon Freeman in STALKER! :D
  • buldozer99
    HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Newfronter
    Nálam ilyen esetek nem voltak, olyan volt hogy megkerültem őket és hátbalőttem. Nagyon is jól működik az AI nálam. Hogy másnál nem, arról nem tehetek. Ez az én véleményem.
  • Tatyla
    ejnye...
  • grebber
    Azt sejtem hogy hideg lehet, NA DE ez azért túlzás

Amúgy mediumon tolom a Grass visszábhúzva 1024*768 elfogadhatóan fut de néha néha mászkálásoknál be beakad 1-2 másodpercre.
    Ennyit tud a gépem :(
  • Mr_no_NaMe
    Emberek elakadtam :)
    Le kell menni a Dark Valley nevű helyen egy titkos laborba (de ahhoz hogy lemenjél még van vagy 2-3 küldi key megtalálás, entrance megtalálás stb) vmi x81 nemtommennyi laboratóriumba.
    Már kinyitottam a 3. ajtót és meg is vannak a dokumentumok de mikor mennék vissza az ajtón azt látom, hogy vmi erő fogja az ajtó meg össze vissza rázkódik de kinyílni nem akar. Azt írja valami fogja az ajtót.
    Itt mit kell csinálni? Négyszer is átmentem a szobán de semmit nem találtam.
  • Crazy Mate
    Valaki küldjön légyszi savet,nekem ez túl nehéz,olyat amikor már van jó fegyver.Ide: [email protected]
  • edios
    Hali! Van egy érdekes gondom. Ha a játékot windowsból töltöm be medium beállításokon, akkor hacsak nem végig a földet nézem, teljesen játszhatatlan. Azonban ha minimum settings-el töltöm be, és onnan a menüből átállítom mediumra, akkor teljesen jól megy! (Pedig tényleg megváltozik átállítás közben a grafika, szóval nem értem, hogy miért csinálja.)
  • gabi89
    Megy a kettő 1x-re csak lényeg ,hogy 8xx geforce-od legyen :D
  • Voltan
    Hát el lehet, mert vannak elég közönséges darabok, amiből úgyis sokat találsz.
  • Tinman #15479
    Vagy éppen te... éppen 30 perce esett meg velem, hogy ásítva lövöldöztem hátba egy banditát, mert a fal felé fordult és nem csinált semmit.

Nem sokkal előtt történt azt, hogy felmentem egy magaslatra és alternatív útvonalon lemásztam, valami zajt hallok, látom, hogy a csóka a magasból levetette magát.

Csetepaté közben előszeretettel rohannak bele 1-2 anomáliába.

A jó AI pedig véletlenül sem azt jelenti, hogy baromi messziről tök sötétben kiszúrnak és lőnek mint állat, majd utánna hiába lopakodsz, osonsz betonfalak mögött, akkor is tudják, hogy éppen merre jársz... ezt meg lehetne magyarázni a PDA jelzéssel, csak azt nem értem akkor ők miért tűnnek el térképről ilyen helyzetben...
  • wantonly
    Én is kipróbáltam, medium beállításon fut, így nem olyan szép, de sajna ettől a vidkáryától többet nem is lehet elvárni. De így sem nevezném csúnyának, elogadható szerintem és tényleg hangulatos. Úgy látom leginkább ram kell neki, talán már a héten meglesz az 1G ramom és akkor már futni fog rendesen remélem. :)

Annyira még nem mélyedtem bele, de így első ránézésre nekem tetszik.
  • buldozer99
    mé nem tom betölteni azt a mentést amiket f6-al mentek?:SSSS
  • oneal1
    ahha köszi!
    szval akkor ne adjam el őket?
  • Voltan
    Mindegyik módosít valamit. Pl. megnöveli a healh-et, viszont csökkenti a sebtűrést. Vagy növeli az ellenállást bizonyos sebzés ellen, viszont radioaktív. Mindegyiknek van pozitív és negatív hatása. Kombinálva őket elvileg lehet összehozni jó dolgokat.
  • oneal1
    nem...
  • REALista
    Szerintetek az normális hogy Geforce 6600GT -vel és 1Gb RAM-mal bármit csinálok az ég összemosodik a fákkal?
  • oneal1
    valaki írhatna kicsit részletesebben ezekről az artifaktokról!!
    jók ezek valamire?:D vagy érdemesebb eladni őket?
  • gduck
    Nem az Én stílusom az FPS, de mivel ezt a játékot elég régóta elég sokan várják, gondoltam megnézem :)

Kép: 1280x1024, minden létező beállítás maxon: min 30FPS, akadásmentesen :D Grafika gyönyörű, nagyon el van találva :) Driver: legújabb hivatalos forceware. Semmi grafikai bugom nem volt. Automatikuson van a SWAP fájl, telepítésnél a játék 2,4GB-ot írt ki rá! Config az aláírásban.

Játékmenet, játék hangulata: nekem bejön :)

Azt hiszem ezt megveszem :D