S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
én észre se vettem amit õ.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az egyik amire nagyon kiváncsi vok, az az ellen viselkedése, mikor xarik be tõlem, v mikor ront rám.
azon a roncs helin egy hulla van 😛
egyre jobban várom már a játékot! itt látszik, hogy nem mindíg a csúcs graf a nyerõ, szerintem többet ér egy rohanó falka, egy elrepülõ helikopter, egy roncs helikopter, meg ilyesmik, mint egy szét efektezett graf! jó a hangulata, tetszik!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a graf télleg szép.
helit láttad?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
http://www.fileplanet.com/173507/170000/fileinfo/S.T.A.L.K.E.R.:-Shadow-of-Chernobyl-Beta-Client
Egyenlõre csek britteknek adtak 200 kulcsot, meg germán nyelvüeknek 200-at ...
Persze azért elõször kibróbálom, nem vagyok hajlandó zsákbamacskát venni, bármennyire optimista is vagyok.
Mellesleg az alant linkelt videókon azért nem sprintelt a játék... Persze ki tudja, milyen gépen futtatták.
Elég sok orosz, ukrán, cseh, lengyel, stb keleteurópai stuff nálunk kijövetel körül 5-7.000 volt ellentétben a "többi" játékkal, azért reménykedem.
amugy én csak akkor veszem meg ha valóban olyan jó lesz mint amilyennek mondták
és ha nem kerül majd 17ezerbe =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
FlatOut 2 is ugy jelent meg 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
mennyi lenne? vagy 10 ezer, vagy 12 ezer...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szép lesz ,,15 lebontják a parlamentet a kívülállók utána pedig a jó kis szovjetúnióban harcolhatunk az életünkért,,,??,
kicsit beteg hónap lesz,,,csak éljük túl
nagy stil mindig mikor feljövök pont 29 olvasatlan üzenetem van már négy napja 😄
on:
ma voltam benn egy pécés üzletbe és kérdeztem hogy fogják hozni e a stalkert majd nos mondta a csávocska hogy igen nem rég kaptak rá ajánlatot és hogy valszeg 1100SK ért lesz (nagyjábol 7000FT) úgyhoggy nagy stiiiiil 😊
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!