S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima HL2 is néz ki így full beállításoknál, csak ott nincs ilyen terep és ilyen növényzet ...
Ehhez kapcs: átküldtem kedvenc kolléganõmnek 3 képet a játékból, lakótelep, vidámpark, letört szobor.
Visszírt, minek küldtem a képeket errõl a lakóteleprõl, mi érdekes van ezen.
Mondom neki játék, de nem hitte el...csak amikor a gamershell logo befigyelt a sarokban...ehehehe.
Na szóval így nem fog kinézni szerintem senki gépén.
Viszont a Dx10-es képek amit játékról láttam (Conan MMORPG) valami hûde.
Persze egy izometrikus, turn based F3-nak sokkal jobban örülnék, viszont most hogy a jelenlegi játékoknál nem nagyon adnak a tartalomra, akkor leglább szép legyen.
I can eat death like nobody\'s business.
PSN ID.: Beegabor
azt irjak " P4 3,4GHZ / 1 GIGA / GEF6800 volt a tesztgep es nagyon szepen futott vele".
minek fosni.
most azért mennek le az árak 1gb adata 800as ddr2 ram is van 21-ért már😄
amiket irtatok királyak!várom már😄
Forca Barca
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Csak tudnám ki gyõzi pénzzel.
Mikor jönnek a középkat. 8800-asok? Addig én nem veszek újat az 100%.
ubisoft termékeinél minden gyorsabb, borzalmas, hogy hogy mennek a játékaik
on
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
„Nem kell aggódni a gépigény miatt, geforce2-re írják.”
<#vigyor3>#vigyor3>
DX9 módban maximumra állítva azért gondolom köhögni fog egy egymagos proci, meg egy GF7600GT/X1650XT is.
(Azárt R6 Vegasnál még mindíg fényévekkel gyorsabb lesz.)
tehát minimum 2ghz-es, ajánlott a 4,8+ <#idiota>#idiota> kérdés hogy a minimum alatt mit értettek, 640*480 minden low? 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondjuk az vicces, hogy odaírták, hogy annyi ideje készítik már, hogy jóval régebbi gépeken is el fog futni. DX8! Hehh.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A GS-nél 4. az összes ranglistán , és 2. csak a PC-én belül!
Mi van, a fél gamertársadalom ezt várja? 😄
Az AI büszkélkedni fog, ha megölt valakit, de pl. be is pánikolhat ha elhullanak körülötte a társai.Másképp viselkedik, ha egy vagy kettõ vagy több ellenfél ellen harcol, nem fog mindenki minket kipécézni magának.
Felhasználhatod a környzetet (szokásos robbanó gázpalack csoportos gyilkohoz, ill. lámpák kilöcése lesbõl támadáshoz)
ja, elfelejtettem, az AI-k hallanak és látnak (vagyis ha zajt csapsz azt meghallják, stb)
ÉS van még egy csomó duma a multiplayerrõl, de az engem nem különösebben érdekel, azt másra hagyom.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Fán, fémen átlõhetnek, betonon nem.
Ha ülsz jobban tudsz célozni.
Lesz testsebzés (fej, törzs, kar stb.) annak megfelelõ animáció. (hû)
A fegyverek amortizálódnak, viszont ki lehet õket egészíteni látcsõvel, hangtompítóval.
Az AI. mindenfélét tud, fedezékbe vonul (ez nem újdonság) de! pl. AI összebeszélhet a társ AI-kkal, és azok fedezõ tûzet adjanak, ...marha jó.
a blúr miatt kell neki core duo tököm proci?? mer akkor jól elcseszték
am ha a minimum gépigénynél egy fokkal jobb gépen 1024ben elfut akkor nem szólok egy szót sem😊
kérdés valóban ilyen kell-e hozzá
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hát, nekem a minimum az meg van végülis, kicsit még jobb is talán! <#idiota>#idiota>
Bazz,de jók a videók,ez a játék minden eddigit leiskoláz,mostmár egyértelmû <#hawaii>#hawaii>
Next PC upgrade: 2022
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"