S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem fõleg memória igényes lesz a kicsike a hatalmas bejárható terület miatt. A Boilin Point is svappolt mint a hétszentség 512 RAM-mal.1 GB- al már tûrhetõ volt, de az igazi játszatóságot 1,5 GB- al produkálta nálam.

"Na szóval így nem fog kinézni szerintem senki gépén."

Sima HL2 is néz ki így full beállításoknál, csak ott nincs ilyen terep és ilyen növényzet ...

Lilithn
Én már nem fosok. És mindenki tudja, hogy a screenshotok általában manipuláltak.
Ehhez kapcs: átküldtem kedvenc kolléganõmnek 3 képet a játékból, lakótelep, vidámpark, letört szobor.
Visszírt, minek küldtem a képeket errõl a lakóteleprõl, mi érdekes van ezen.
Mondom neki játék, de nem hitte el...csak amikor a gamershell logo befigyelt a sarokban...ehehehe.
Na szóval így nem fog kinézni szerintem senki gépén.
Viszont a Dx10-es képek amit játékról láttam (Conan MMORPG) valami hûde.
Persze egy izometrikus, turn based F3-nak sokkal jobban örülnék, viszont most hogy a jelenlegi játékoknál nem nagyon adnak a tartalomra, akkor leglább szép legyen.

I can eat death like nobody\'s business.

rekettyes
ahh. nyilvánvalóan nem low-on tolták.

Seth
800*600 minden low-on is tud nagyon szépen futni. Szóval engem inkább az érdekel mennyire skálázható, remélhetõleg meg lehet találni a középutat szép és gyors között

PSN ID.: Beegabor

rekettyes
nem olvassatok el rendesen:
azt irjak " P4 3,4GHZ / 1 GIGA / GEF6800 volt a tesztgep es nagyon szepen futott vele".
minek fosni.

buldozer99
X2 4200+ már lehet kapni 30k-ért😄 nekem x2 3600+ van de 5k kell rádobnom a x2 4200+-ra😄
most azért mennek le az árak 1gb adata 800as ddr2 ram is van 21-ért már😄
amiket irtatok királyak!várom már😄

Forca Barca

Csuhai G
<#eljen><#eljen>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Hát ez az ajánlott rendszerkövetelmény eléggé brutális! Remélem azért medium beállításokon nem fog szaggatni! (256 MB Geforce 7600 GT, 3200-as proci, 1 GB RAM)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Lilithn
Köszi 😄

B@dsector
március-április magasságában jelennek meg
Lilithn
Mondjuk ha félévente kidobnak egy új ezres videókártya szériát, nem is csodálkozom.
Csak tudnám ki gyõzi pénzzel.
Mikor jönnek a középkat. 8800-asok? Addig én nem veszek újat az 100%.

bertino
off

ubisoft termékeinél minden gyorsabb, borzalmas, hogy hogy mennek a játékaik

on

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dr Kotász
A várakozás amúgy is felfokozott hangulatát emelendõ engedjétek meg, hogy idézzem eme topic egy korai (#87) hozzászólását:

„Nem kell aggódni a gépigény miatt, geforce2-re írják.”

<#vigyor3>
Szerintem DX8 módban gagyi minimum gépen is menni fog.
DX9 módban maximumra állítva azért gondolom köhögni fog egy egymagos proci, meg egy GF7600GT/X1650XT is.
(Azárt R6 Vegasnál még mindíg fényévekkel gyorsabb lesz.)

DJ Skyline
az a jó, hogy a minimum és az ajánlott között ég és föld különbség van! 😄
tehát minimum 2ghz-es, ajánlott a 4,8+ <#idiota> kérdés hogy a minimum alatt mit értettek, 640*480 minden low? 😄

Istencsászár
Az van hogy régi motor, amit felvérteztek DX9el, ennek hatására belassult nagyon, lásd COD2 pl. Ezen nem kell csodálkozni, ez eddig is tisztán látható volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lilithn
Mi van? Most néztem meg én is. 64x2 4800+ Megõrültek ezek??? Kinek van ilyen gépe?
Mondjuk az vicces, hogy odaírták, hogy annyi ideje készítik már, hogy jóval régebbi gépeken is el fog futni. DX8! Hehh.

Lilithn
Ha minden igaz amit ígérnek (amit kétlek), akkor szerintem nagy hatással lesz a jövõ nemzedék FPS-eire. <#pias>

Istencsászár
Hát ennyi PR duma után biztos, brutális AL, fizika, környezet... évezred játéka. 😄D

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Voltan
Csodálod? Ezt még azok is meg fogják nézni, akik amúgy utálják az FPS-eket.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lilithn
Remélem ez az AI. azért nem lesz Radiant...

Lilithn
Húúú azt a qrva.
A GS-nél 4. az összes ranglistán , és 2. csak a PC-én belül!
Mi van, a fél gamertársadalom ezt várja? 😄

Glpetyus
<#taps>

báttyó02
<#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Lilithn
2. oldal:

Az AI büszkélkedni fog, ha megölt valakit, de pl. be is pánikolhat ha elhullanak körülötte a társai.Másképp viselkedik, ha egy vagy kettõ vagy több ellenfél ellen harcol, nem fog mindenki minket kipécézni magának.
Felhasználhatod a környzetet (szokásos robbanó gázpalack csoportos gyilkohoz, ill. lámpák kilöcése lesbõl támadáshoz)

ja, elfelejtettem, az AI-k hallanak és látnak (vagyis ha zajt csapsz azt meghallják, stb)

ÉS van még egy csomó duma a multiplayerrõl, de az engem nem különösebben érdekel, azt másra hagyom.

Voltan
Igen, és be is pánikolnak, ha a csapatukból túl gyorsan hullanak az emberek.

báttyó02
köszi,jól hangzik<#eljen><#eljen>

Voltan
Hát igen, az ajánlott azért eléggé magas...

Lilithn
Figyelmbe veszik a lõfegyverekbõl kilõtt golyók röppályáját, milyen messze, mozgó célpontra lõsz-e stb.
Fán, fémen átlõhetnek, betonon nem.
Ha ülsz jobban tudsz célozni.
Lesz testsebzés (fej, törzs, kar stb.) annak megfelelõ animáció. (hû)
A fegyverek amortizálódnak, viszont ki lehet õket egészíteni látcsõvel, hangtompítóval.
Az AI. mindenfélét tud, fedezékbe vonul (ez nem újdonság) de! pl. AI összebeszélhet a társ AI-kkal, és azok fedezõ tûzet adjanak, ...marha jó.

báttyó02
hmm a lényeget vki irja már le plz😊

báttyó02
azér az ajánlott gépigény nekem kicsit durvának tünik
a blúr miatt kell neki core duo tököm proci?? mer akkor jól elcseszték
am ha a minimum gépigénynél egy fokkal jobb gépen 1024ben elfut akkor nem szólok egy szót sem😊

Lilithn
Érdekes tények a fegyverekrõl meg AI-ról (angol):
GameSpot

bertino
nekem sincs gondom vele 😛
kérdés valóban ilyen kell-e hozzá

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
nem tudom melyik volt a legutolsó rendszerkövetelmény, de a stalker.hardwired.hu-ra is kiraktak egyet! eléggé hivatalosnak tûnik, ha egy THQ-s fazon nevével van aláírva!
hát, nekem a minimum az meg van végülis, kicsit még jobb is talán! <#idiota>

DJ Skyline
off
unatkoztam <#idiota>
on

Glpetyus

Bazz,de jók a videók,ez a játék minden eddigit leiskoláz,mostmár egyértelmû <#hawaii>

RocKY2
Én arra vagyok kiváncsi ha mondjuk egy gyengébb géppel játszom és felmászom jó magasra meddig lehet ellátni szaggatás nélkül.

Csuhai G
Jaja!

báttyó02
ennyi😊

Voltan
Nyilván.

Solid Snake
jol beszélsz,mint mindig <#law>
grebber
Warezt teszteljük elõbb és ha bejön ,meg nem bugos,meg optimalizálatlan fos akkor irány a bolt!

Next PC upgrade: 2022

Voltan
CdGalaxisban már lehet elõrendelni. Bár ára még nincsen. Márc. 23-at írnak megjelenésnek, máshol meg 30.-át, szóval nem tudni...

inkább irigykedjünk a gs-re, õk már végigtolták a press relase-t..a most megjelenõ gs-ben több oldalas teszt lesz...tehát csak be kell törnünk éjjel a szerkesztõségbe, és egy olyan dvd-t keresni amire az van irva: stalker😊))
erx13
nah bár asszem azt a videot láttam most youtube on amirõl beszéltetek... jön egy falka kutya vagy diszno vagy a nyavalya tudja mi és lerohannak egy bázist... a végén meg van egy nagy elektromos kisülés vagy mi

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

nekemse

erx13
dettó, nekem se jön be az oldal 😞

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

nekem bejön.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

dante3
Nekem nem jön be az oldal! 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!