S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amúgy meg összesen 5000 beta keyt adtak ki, nem hiszem, hogy van olyan hülye, aki bárkinek is odaadná ... amúgy key birtokában bárki töltheti a filplanetrõl, csak ugye "kissé" problémás a kulcs. 😊
Én csak annyit szerettem volna hogy aki megnyitja az kicsit betekintést nyerjen a Stalker összetett világába.
Nincs kedvem most visszaolvasgatni, keresgélni, úgyhogy inkább gondoltam megkérdem 😄
Mert ha nem igazán volt eddig, akkor csináltam pár shotot, ha érdekel, akkor megmutatom nektek is 😊
Azért ez a játék nem egy "Carbon",megérdemelne egy kis ráfordítást.
Az egészet nem vállalnám be mert nincs nagy gyakorlatom az ilyesmiben,de részt vennék benne szivesen.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valaki próbálta ezt?
Egyébként nem vagyok idióta,nem kell így rámförmedni.
Csak nem tudom mivan.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sogun, 12:06 - PC - Játék: Akció
(HW Insider) A Firingsquad ápdételte STALKER interjúját. Oleg Yavorsky sugárvédett küblimalac idomártól kérdezték a demót, aki elmondta, hogy csak multiplayer demó lesz. A Bétát pillanatnyilag visszatartják. Ajánlott a fõoldalt idõnként csekkolni, hátha történik valami érdekes. PS3 és X360 portok csak akkor születnek, ha sikeresnek bizonyul a PC verzió. Ettõl függetlenül a megjelenés utánra már elkészítették a letölthetõ multi pályákat és karakter szkineket. A THQ majd megmondja, pontosan hogy érhetjük el az új tartalmat.
Az X-ray modSDK-t jónéhány hónappal a megjelenés után kívánják a nép kezébe adni. Alkotórészei: Pályaszerkesztõ; karaktereditor a fizikai modellek és animációk buherálására; ShaderEditor, textúrák, materialok, ParticleEditor, Export pluginek Maxhoz és Mayához; ScriptDebugger a scriptek írására; egy vagy több példa pálya és a hozzájuk tartozó összes forrásanyag. A nép evvel olyan Multi MOD-ot készít, amilyet csak akar. Total conversion, fegyvermódosítás, szkinnelés, stb.. lehetségessé válik. Megintcsak az üzleti sikertõl függõen nagy terveik vannak a további játékok fejlesztésére a felépített technológiák felhasználásával.
Thx, Necros!
info: Hardwired
Na akkor a magyarítással sem lesz gond ha lesz SDK!Legalábbis merem remélni 😄
Next PC upgrade: 2022
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
hát nekem alap szoftverbazisrol leszedtem felraktam azt megy
igazábol nem tom mien codec😄
Forca Barca
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
amugy sikeresen lejött aztán inditanám és hibát ir ki,hát köszönm szépen :@
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Viszont HD méret és igen jó minõség,szerintem ezért ilyen nagy.
Nekem megéri leszedni,kösz a linket!
semmi köze sincs annak a kodeknek a tömörítéshez, hírét is messzirõl hallotta
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem sok.Azé nem töltök vele 1,5h-t hogy akadjon,és meg se tudjam nézni normálisan. :/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
vki nem akarja betömöriteni??😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Format : 1280 x 720
Codec : WVC1
This video uses the WMV9/VC1 codec.
Length : 8 minutes 14 seconds
Next PC upgrade: 2022
És ha már itt tartunk ArmA-ban (és a régi opflashpointban) vannak a legnagyobb bejárható területek, mégse kell neki 4giga ram, persze nemárt ha kb 1G azért van 😊