S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Ha lehetne akkor fraps fps számlálóval, max grafon, s ird le a konfigod😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

báttyó02
O-:

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mucsácsó
jó, azonnal rakom is õket, pillás ;D
mila69en
kaptál kulcsot?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dante3
Várjuk a képeket!<#vigyor2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Toljad a képeket Mucsácsó!
Amúgy meg összesen 5000 beta keyt adtak ki, nem hiszem, hogy van olyan hülye, aki bárkinek is odaadná ... amúgy key birtokában bárki töltheti a filplanetrõl, csak ugye "kissé" problémás a kulcs. 😊

Valóban nem a design számít hanem a tartalom,várni kéne megjelenésig akkor,hogy minek kell benne lennie.Mi lesz problémás,egyebek.
Én csak annyit szerettem volna hogy aki megnyitja az kicsit betekintést nyerjen a Stalker összetett világába.

mucsácsó
Ti próbáltátok már a 2007-es, legújabb multiplayer non-public bétát?
Nincs kedvem most visszaolvasgatni, keresgélni, úgyhogy inkább gondoltam megkérdem 😄
Mert ha nem igazán volt eddig, akkor csináltam pár shotot, ha érdekel, akkor megmutatom nektek is 😊
Serpa
sztem bõven jó lenne így.
minek csicsázzuk?!

DJ Skyline
jó hát így most nem tudjuk még mi kell, majd kialakul, ez csak egy példa volt! azért mondom, ha valaki tud jobbat, akkor megcsinálhatja nyugodtan, de ha dizájn szempontjából ez így megfelel, akkor megcsinálhatom én is!

Szerintem ennél ütõsebbet kéne összehozni,esetleg leírásokkal,képekkel.
Azért ez a játék nem egy "Carbon",megérdemelne egy kis ráfordítást.

DJ Skyline
nekem sincs, ilyet tudnék csinálni! konkrétan meg sem kell már csinálnom, csak a Carbon FAQ-jának a szövegét átírtni, és feltölteni egy másik oldalra! csak nem lesz semmi dizájn' rajta, hanem ilyen tök alap semmiség!

Az elsõ képen a csórikám kicsit kapott a sugárzásból<#wow2>

Hát lenne tartalma az biztos,akár még most is.
Az egészet nem vállalnám be mert nincs nagy gyakorlatom az ilyesmiben,de részt vennék benne szivesen.

DJ Skyline
utánnira, de ellehet kezdeni most is akár! gépigény, pár stalkerrel foglalkozó oldal, stb! de most még nincs túlzottan olyan dolog, amiért elkéne kezdeni most a FAQ-t! majd a játék megjelenésekor lesznek fontosabb dolgok szerintem! meg legyen naprakész, tehát ha akad valami, amit bekell írni, akkor ne 1 hét múlva legyen beírva az oldalra! a dizájn' lényegtelen, de ne arra menjen el a legtöbb idõ, hogy szétefektezett, flash, stb, hanem úgyis csak a tartalma lesz a fontos az oldalnak, tehát ne a dizájnon' legyen a legfõbb hangsúly!

M@TriX
Kicsit aggódtam amikor láttam pár gyenge képet, de huh....

Durva Hi-Res képek

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mennyire részlete FAQ-ra gondoltál?Megjelenés elõttire vagy utánira?

DJ Skyline
kérdés, lesz majd olyan vállakozó kedvû, aki összedobna egy FAQ-t? én is megcsinálnám, csak az nem lesz dizájnos, semmi egyéb, hanem olyasmi mint az NFS Carbon topiké! 😄

mila69en
remélem idén áprilisban már nem ezzel kell tréfálkozni:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Akkor ezt megettem<#idiota>

Istencsászár
ÁPRILIS 1, csak bolond vagy max😄D

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
elkezdted leszedni? 26MB az egész, gondolom valami videó! nem volt még normális demo, csak alfa béta gamma delta verziók még ezer éve!

Voltan
Waaaah!!!! <#boxer>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

B@dsector
2006. április 01. @ 14:41 áprilisi tréfa <#idiota>
Voltan
Hmmmm. Érdekes...

De akkor is ez micsoda?
Valaki próbálta ezt?
Egyébként nem vagyok idióta,nem kell így rámförmedni.
Csak nem tudom mivan.

DJ Skyline
[2006. április 01. @ 14:41 - Berkenye]

DJ Skyline
"csak multiplayer demó LESZ"

Voltan
Jó, akkor most olvasd el még egyszer!

B@dsector
Tudsz értelmezni? <#wilting><#lama>
Ez már van?Letölthetõ valahonnan?

bertino
nem olyan nagy baj ez <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
STALKER: Csak Multiplayer demó

Sogun, 12:06 - PC - Játék: Akció

(HW Insider) A Firingsquad ápdételte STALKER interjúját. Oleg Yavorsky sugárvédett küblimalac idomártól kérdezték a demót, aki elmondta, hogy csak multiplayer demó lesz. A Bétát pillanatnyilag visszatartják. Ajánlott a fõoldalt idõnként csekkolni, hátha történik valami érdekes. PS3 és X360 portok csak akkor születnek, ha sikeresnek bizonyul a PC verzió. Ettõl függetlenül a megjelenés utánra már elkészítették a letölthetõ multi pályákat és karakter szkineket. A THQ majd megmondja, pontosan hogy érhetjük el az új tartalmat.

Az X-ray modSDK-t jónéhány hónappal a megjelenés után kívánják a nép kezébe adni. Alkotórészei: Pályaszerkesztõ; karaktereditor a fizikai modellek és animációk buherálására; ShaderEditor, textúrák, materialok, ParticleEditor, Export pluginek Maxhoz és Mayához; ScriptDebugger a scriptek írására; egy vagy több példa pálya és a hozzájuk tartozó összes forrásanyag. A nép evvel olyan Multi MOD-ot készít, amilyet csak akar. Total conversion, fegyvermódosítás, szkinnelés, stb.. lehetségessé válik. Megintcsak az üzleti sikertõl függõen nagy terveik vannak a további játékok fejlesztésére a felépített technológiák felhasználásával.
Thx, Necros!

info: Hardwired

Na akkor a magyarítással sem lesz gond ha lesz SDK!Legalábbis merem remélni 😄

Next PC upgrade: 2022

báttyó02
és ki kérdezte hogy milyen a neted?<#rolleyes>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Itt jó a net,2,2 MB/sec.6 perc és lennt van.

próbáljátok mplayer-el..az mindent megeszik(vigyázzat, 2 jejátszó is fut ezen a néven)
buldozer99
huuuh..😄
hát nekem alap szoftverbazisrol leszedtem felraktam azt megy
igazábol nem tom mien codec😄

Forca Barca

Gabesz amd64
milyen codec kell? mert a bsplayer se nyomja le 😞

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

buldozer99
bsplayer vagy windows media player-el játszd le!😄
a többivel nekem is hibát ír

Forca Barca

Gabesz amd64
anno a HL2-nek is ekkora méretü vidoja volt 😊

amugy sikeresen lejött aztán inditanám és hibát ir ki,hát köszönm szépen :@

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

miyen ez? HD500000000000 ? 😛

Ez a videó a korábban belinkelt francia egyveleg Stalker-re vonatkozó része.
Viszont HD méret és igen jó minõség,szerintem ezért ilyen nagy.
Nekem megéri leszedni,kösz a linket!

bertino
én se tudom mi a rákért abba tömörít minden nyomorult user
semmi köze sincs annak a kodeknek a tömörítéshez, hírét is messzirõl hallotta

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mila69en
nem kell letölteni😊

berlinboy6329
nyóccáz mega 8 nyamvadt percé'?

Nem sok.Azé nem töltök vele 1,5h-t hogy akadjon,és meg se tudjam nézni normálisan. :/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

hát ezt biztos nem szedem le 😊
vki nem akarja betömöriteni??😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
812MB-os videó!!

Format : 1280 x 720
Codec : WVC1
This video uses the WMV9/VC1 codec.
Length : 8 minutes 14 seconds

Next PC upgrade: 2022

Azért az a játék nem volt az optimalizálás mintaképe (és ráadásul ritkaszar game 😄)
És ha már itt tartunk ArmA-ban (és a régi opflashpointban) vannak a legnagyobb bejárható területek, mégse kell neki 4giga ram, persze nemárt ha kb 1G azért van 😊