S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಠ_ಠ
köszi mindenki, izé már csak normális fegyver kéne 😄 hangtompítóval meg távcsõvel 😄 vintar-ra gondoltam de abba nagyon kevés golyó fér ilyet hol találok? vagy mit ajánlotok még?
ಠ_ಠ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ಠ_ಠ
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
most vagy bebugolt az egész játék vagy nem tom de ez most így felbasz... ez a kép elött kb 5-6 percel jelent meg a jel aztán benyomtam 1 injekciót magamba azt jó volt 1 percig aztán mentettem újra elõ jött eltelik 1 perc és meghalok (ismétlem minden artifactot kidobtam a picsába, még a táskámból is)

ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
Nem írom le az egészet, mert gyakorlatilag nem lehet eltévedni. A talajra ne menj le, mert megöl (ha nem a Priboi Story-t vagy az OL-t nyomatod). Egyetlen pont van, ahol nem látszik, hogyan lehet tovább jutni, két snork kikészítése után. Ott nézz le az áttört korlátnál, látjhatod, hogy egy teleport pont útba esik, ha leugrasz...
HELP!
ಠ_ಠ
magyarítást honnan szedek? magyarítás tápig elég kihalt
1 linket megköszönnék!
thx
ಠ_ಠ
A mod neve: Priboi Story
Innen szedtem le:
http://www.moddb.com/mods/priboi-story/page/4#comments
Nagyon ígéretesnek tûnik... 😊
Honosítást nem tudtok esetleg hozzá?
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A STALKER-hez milyen mod-okat tudnátok javasolni? Régebben olvastam egyrõl, hogy nagyon jó a játékmenete és hangulatos, de nem emlékszem, sem a nevére, sem azt hogy hol olvastam..
A válaszokat elõre is köszönöm,
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
kicsit elakadtam,az x16 bázisról nem tudok kijönni.a liftaknán másztam le a létrákon,de felfelé nem megy,mert túl magasan van létra és nem érem el .lehet,h a lift is mûködött volna és azzal kellett volna lejönnöm?
Hallgass SaGa-ra, az a jó megoldás!
Ez a kép a rádió tornyoknál van, ott is a mélyben lesz a feladat 😉
¥ xfire: kistekila
Menj vissza a Sötétvölgybe, szerezd meg a labor kulcsait Borovtól, menj le a laborba, takarítsd ki, menj vissza a bárba...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
oda "fentre" a red forrestbe csak késõbb kell elmenni ha neked még az X18-al van dolgod akkor a szemétdombtól jobbra kell menned...de oda feljutni (gondolom ha még itt jársz, nem a legjobb a felszerelésed)...elismerésem😄.
szóval fordulj meg és menj vissza😄 és szerezz akkor ha már ottfnetvagy jobb felszerelést😉
Jelöl egy utat a térkép dél felõl, de arra nem tudok menni.... Csak egy út marad É felé, az erõmû irûnyába, nyugatra végig kerítés....
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Meg kéne szereznem a dokomentumokat Red Forest-bõl, de nem tudok odajutni. Minden küldetést eddig megcsináltam. Eljuttotam egy bunkerig majdnem Prpjaty-nál, de ott meg zárva az ajtó. Más út meg nincs arra, csak az erõmû felé enged.
[email protected]
KÖszi...
valaki konyitt a clear sky-hoz?
olyat csinál hogy menet közben kilép,valami ok?esetleg egy másik patch kelhet?
Köszönöm a segítséget! Tényleg az övemen volt valami retek ami sugárzott!
de van itt egy oldal amiben sok minen van,ha gondolod körbenézhetsz itt atka.
Az alapjátékban a szeméttelepi depóban nincs sugárzás. Ha abba haltál bele, akkor az övedre raktál valamilyen artefactot, ami sugároz. Tedd a hátizsákba, vagy add el gyorsan valakinek.
Ha OL moddal játszol, akkor meg elkapott egy blowout, bár annak meglehetõsen sok jele van (égzengés, sötétség, mifene) így nem csak arról van szó, hogy sugárzást kaptál.
gondolom még a játék elején vagy még,akkor még nem sok antiradot találsz.de akad.
az antirad olyan szer ami csökkenti a sugárzást.általában a lepuffantott ellenfeleknél lehet találni.
a sima játékkal gyomulsz vagy az oblivion-nal?
sajna képet nem tudok feltölteni.
Szeméttelep!
Mi az a antirad?
Hol lehet találni?
melyik gyárnál vagy?agropm?vagy szemét telep?
nem biztos hogy újra kell kezdened.bár az antiradból sosem árt.