34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • lacinkacinka89
    #32775 ????
  • Grifidos
    Gratulálok a hibaüzenet pontos leírásához ami alapján tudnánk segíteni.
  • peppino3
    Hali!
    Feltelepítettem a játékot és nem engedi megnyitni! Valamit kiír és nem tudok vele játszani! Valamit a Soundrol meg ieneket írki! valaki segícsen léci!!
  • lacinkacinka89
    Hali! Akadt egy kis problémám a játékkal kapcsolatban. Feltettem a L.U.R.K mod-ot. Sokkal másabb mint az alap játék, sokkal több bandita van és sokkal többet is mozognak. Ez mind ok. De van egy küldetés a játék vége fele mikor is vissza kell mennem kordonba. A küldetés neve: Beszélj Guid-al. Ő elvileg adni fog nekem vmi koordinátát, ami prypiat-ban van. Namost a probléma az, hogy mire visszamegyek Guid-hoz addigra azt a kis épületrészt, ahol ő tartózkodik mindig ellepik a banditák, és őt mindig holtan találom ott. Ez most vmi bug lenne v mi? Ha vki tud legyen olyan kedves segítsen! Előre is köszönöm!
  • sherlock1
    A stalker complete 2009 v1.4.1 modnál tényleg vannak dx10-es effektek? És csak win7-nél működnek ha van?
  • Rowlend
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1379430

Itt leírja hogy kell
  • Rowlend
    Azt írja hogy már fenn van ez a frissítés
  • Rowlend
    Igen, amikor elösszőr olvastam azt hittem nov 2-től de azóta már rájöttem hogy nem és meg is vettem :D most tesztelem hogy fel lehet-e rakni a 6-os patchet
  • Optimus Prime
    Pontosabban november 2-ig 5 euró. Én meg is vettem, tavaly kihagytam, mert reméltem ott a hazai lemezes verzió, de már eltűnt. :(
    Hangulatban kicsit Half-life 2 zombik, mutánsok, geiger-számláló, anomáliák és rádióaktív tócsák. :D Egyébként a Steames verzióval is működik a 1.0006 patch? Bár csak a multi véget érdekelne.
  • Rowlend
    Jah bocsi :D a boltokat nem igazán figyelem csak Steamen mindig jönnek a friss dolgok
  • Roger6
    Aki 1.900-ért nem vette meg, ennyiért sem fogja...
  • Rowlend
    November 2-től 5 Euró (1400ft körül) lesz a Stalker shadow of chernobyl
  • kbence11
    Az x16 os laborba amikor megtalálod ghost huláját kapsz 1 küldit: Find guide vagy mi a neve és azt csináld meg.
  • zadorjan
    Helosztok végigvittem a gamet rossz befejezéssel.
    Szeretném megkapni a jót is, de az a szoba zárva (26os) ami tartalmazná dekódert és nem is írja ki, mint missziót. Lehet, hogy elrontottam és elörébre kell visszamenni ? Hol lehet elfogadni azt a küldetést, hogy folytatjuk a sterolok megkeresését ?
  • tom2004
    Off:
    bocsi előző hozzászolásom a Call of Pripyatra vonatkozik, nem ide való.
  • tom2004
    Általában nincsenek társak, de Pripyatba mikor először átmész, csapattársakat kell-lehet toborozni, és együtt mentek át. A végjátékban is csapatban veszel részt a monolitok és zombik elleni harcban.
  • lacinkacinka89
    Először a játékra telepítettem az 1.0005-ös patch-et. Utána a LURK-ot. Semmi mást nem tettem fel csak a LURK-ot,+ a LURK-hoz kiadott patch-et, mert mással nem kompatibilis. Azóta nem vettem észre, hogy kilépett volna.(Ujrakezdtem a játékot) Ezt egy helyen csinálta. Szidorovics-tól, ahogy kijössz, elmész jobbra és ott a dombtetőn, mikor harcoltam a katonákkal és össze akartam szedni a cuccaikat ott lépkedett ki mindig.Most olyan problémába ütköztem, hogy felvettem az összes küldetést szidorovicstól, csak a különleges küldetést nem, és nem enged vissza. Hiába mennék kereskedni nem lehet bemenni szidorovicshoz. Nem értem. :s Vki segítsen pls! Előre is köszönöm!
  • SaGa
    Ha magyarításra tetted, akkor teljesen normális lehet, hogy nem megy.
    A LURK-ot milyen partch szintre lehet feltenni? Neked az van fent?
  • lacinkacinka89
    Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy feltettem ezt az uj L.U.R.K mod-ot a játékhoz. Minden stmmel, mindent a leirás szerint csináltam. Egy baj van vele, hogy sokszor a játék magától kilép csak ugy. Ez miért van ?? Légyszi segítsetek!! Kösznöm!
  • Roger6
    Talán a saját topikjában kéne megkérdezned...
  • DeerHunter01
    az lenne a kérdésem hogy az új részben ( Call of Pripyat) vannak e csapattársak?
    amikor pl. megyek bevetésre akkor jön e velem valaki ?

• lacinkacinka89
    Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy találtam egy uj modo-t. Név szerint vmi L.U.R.K mod. Most jött ki szeptemberben. Vki tud róla vmit? Érdemes feltenni? És, ha felteszem megy e magyarositással? És még azt kérdezném, hogy ez a Complette 2009 mod ez megy e a magyaritásal? Melyik a jobb a 2 közül ? Érdemes vmelyiket feltenni? Válaszotokat előr is köszönöm!
  • zadorjan
    helosztok a mentéseket hova rakja a gém ??
  • SaGa
    Jön-megy egy lángoló gömb a teremben, ahonnan nem tudsz kijönni. Azt lődd le...
  • Onager
    Helló, sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék a STALKER első részéhez. Strelok üldözése közben már átadtam egy dokumentumot a kocsmárosnak, majd elküldött egy másikért. Ezt meg is szereztem, kódolt ajtókon kellett keresztüljutnom. Szóval mgszereztem, de nem találok kiutat. Azt az utat ahonnan jöttem valaki/valami eltorlaszolja. Hogyan tudok innen kijutni? Köszi!
  • blackcalibra
    Kösz!
  • SaGa
    Kiegészítő infó: az erőműben főleg A-hoz való és 9x39-es lőszer esik, így AK és vagy egy AS VAL, vagy egy Vintar, vagy egy Thunder a legjobb második fegyver.
  • blackcalibra
    Ezt megfogadom.

Kösz!
  • SaGa
    Pripjaty után már értelmetlen lesz annyi cuccot cipelni, mert eladni nem tudsz kinek. 2 rohampuska (egy AK és egy NATO), esetleg egy sniper és a hozzájuk való lőszer, sok kötszer, gyógycsomag, sugárzás elleni szérum, némi (2-3 adag) kaja. Ez belefér 50 kilóba is...

• blackcalibra
    Hmmmm....akkor ott gondok lesznek ugyanis mindig határon van a hátizsákom teherbíró képessége, hamar lemerül a fószerkám.
  • SaGa
    A tényleg lényeges feladatoknak nincs határideje. Egyiknek se. Illetve egy lesz, de annak meg 5 perc és nem tudsz mást tenni, mint eszeveszett futás a megadott helyre...
  • blackcalibra
    Köszi. Akkor nem görcsölök velük mert most is van egy tábor védelmezési feladat már vagy harmadjára, és hiába lőttem ki már minden banditát, mégsem lép a "menj a jutalomért" feladatra. Végigjártam már az összes holttestet hátha mégis él még valaki, de nem. A határidő meg mindjárt letelik. Egye fene akkor.
    Kösz!
  • SaGa
    Elsőre se gond, ha kihagyod. A sztoriban nem számítanak, csak pénzszerzési és "Hírhedettség" növelési bulik...
  • blackcalibra
    Igen, ez is érdekes benne. De gondolom mivel ezek ilyen mellékküldetések ha nem csinálom meg másodjára is, az nem okoz különösebb gondot.Egyszer elég a jóból.
  • SaGa
    Igen. A véletlengenerált feladatok sokszor visszatérnek és mindig újra fizetnek, ha megcsinálod újra. A baj az, hogy sok jelző akkor is ottmarad a térképen, ha már a feladatot elvégezted.
  • blackcalibra
    Az természetes dolog hogy ha például elvégzek egy olyan feladatot mint mondjuk a tábor felszabadítás vagy védelem, felveszem a jutalmamat, beírja az elvégzett feladatok közé aztán mikor ismét arra járok egyszer csak a "semmiből" megint benyögi ugyanazt a feladatot?
  • Pares
    Bár tegyük hozzá, az angolosítás, ahogy az NFO-ban megnevezik, eléggé kezdetleges, amatőrnek tűnik. Sok helyen érthetetlen, hibás angol...
  • Pares
    Most telepítettem:
    Letöltve 2.80 GB,
    Telepítve 4.49 GB!

Szóval ez tuttttifruttira a teljes angolosított verzió...
  • Pares
    Miért ne lehetne teljes? 2.80GB, Ez az orosz verzió (mert náluk már kijött, csak a kiadó miatt nem jut el a nyugati országokba), az angolosítással együtt...
  • Grifidos
    A mérete alapján tuti, hogy nem teljes.
    Viszont tele van remek változtatásokkal és ez végre az angol verzió.