34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#32778 #32775 ???? -
Grifidos #32777 Gratulálok a hibaüzenet pontos leírásához ami alapján tudnánk segíteni. -
peppino3 #32776 Hali!
Feltelepítettem a játékot és nem engedi megnyitni! Valamit kiír és nem tudok vele játszani! Valamit a Soundrol meg ieneket írki! valaki segícsen léci!! -
#32775 Hali! Akadt egy kis problémám a játékkal kapcsolatban. Feltettem a L.U.R.K mod-ot. Sokkal másabb mint az alap játék, sokkal több bandita van és sokkal többet is mozognak. Ez mind ok. De van egy küldetés a játék vége fele mikor is vissza kell mennem kordonba. A küldetés neve: Beszélj Guid-al. Ő elvileg adni fog nekem vmi koordinátát, ami prypiat-ban van. Namost a probléma az, hogy mire visszamegyek Guid-hoz addigra azt a kis épületrészt, ahol ő tartózkodik mindig ellepik a banditák, és őt mindig holtan találom ott. Ez most vmi bug lenne v mi? Ha vki tud legyen olyan kedves segítsen! Előre is köszönöm! -
#32774 A stalker complete 2009 v1.4.1 modnál tényleg vannak dx10-es effektek? És csak win7-nél működnek ha van? -
#32773 http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1379430
Itt leírja hogy kell -
#32772 Azt írja hogy már fenn van ez a frissítés -
#32771 Igen, amikor elösszőr olvastam azt hittem nov 2-től de azóta már rájöttem hogy nem és meg is vettem :D most tesztelem hogy fel lehet-e rakni a 6-os patchet -
#32770 Pontosabban november 2-ig 5 euró. Én meg is vettem, tavaly kihagytam, mert reméltem ott a hazai lemezes verzió, de már eltűnt. :(
Hangulatban kicsit Half-life 2 zombik, mutánsok, geiger-számláló, anomáliák és rádióaktív tócsák. :D Egyébként a Steames verzióval is működik a 1.0006 patch? Bár csak a multi véget érdekelne. -
#32769 Jah bocsi :D a boltokat nem igazán figyelem csak Steamen mindig jönnek a friss dolgok -
#32768 Aki 1.900-ért nem vette meg, ennyiért sem fogja... -
#32767 November 2-től 5 Euró (1400ft körül) lesz a Stalker shadow of chernobyl -
kbence11 #32766 Az x16 os laborba amikor megtalálod ghost huláját kapsz 1 küldit: Find guide vagy mi a neve és azt csináld meg. -
zadorjan #32765 Helosztok végigvittem a gamet rossz befejezéssel.
Szeretném megkapni a jót is, de az a szoba zárva (26os) ami tartalmazná dekódert és nem is írja ki, mint missziót. Lehet, hogy elrontottam és elörébre kell visszamenni ? Hol lehet elfogadni azt a küldetést, hogy folytatjuk a sterolok megkeresését ? -
tom2004 #32764 Off:
bocsi előző hozzászolásom a Call of Pripyatra vonatkozik, nem ide való. -
tom2004 #32763 Általában nincsenek társak, de Pripyatba mikor először átmész, csapattársakat kell-lehet toborozni, és együtt mentek át. A végjátékban is csapatban veszel részt a monolitok és zombik elleni harcban. -
#32762 Először a játékra telepítettem az 1.0005-ös patch-et. Utána a LURK-ot. Semmi mást nem tettem fel csak a LURK-ot,+ a LURK-hoz kiadott patch-et, mert mással nem kompatibilis. Azóta nem vettem észre, hogy kilépett volna.(Ujrakezdtem a játékot) Ezt egy helyen csinálta. Szidorovics-tól, ahogy kijössz, elmész jobbra és ott a dombtetőn, mikor harcoltam a katonákkal és össze akartam szedni a cuccaikat ott lépkedett ki mindig.Most olyan problémába ütköztem, hogy felvettem az összes küldetést szidorovicstól, csak a különleges küldetést nem, és nem enged vissza. Hiába mennék kereskedni nem lehet bemenni szidorovicshoz. Nem értem. :s Vki segítsen pls! Előre is köszönöm! -
SaGa #32761 Ha magyarításra tetted, akkor teljesen normális lehet, hogy nem megy.
A LURK-ot milyen partch szintre lehet feltenni? Neked az van fent? -
#32760 Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy feltettem ezt az uj L.U.R.K mod-ot a játékhoz. Minden stmmel, mindent a leirás szerint csináltam. Egy baj van vele, hogy sokszor a játék magától kilép csak ugy. Ez miért van ?? Légyszi segítsetek!! Kösznöm! -
#32759 Talán a saját topikjában kéne megkérdezned... -
#32758 az lenne a kérdésem hogy az új részben ( Call of Pripyat) vannak e csapattársak?
amikor pl. megyek bevetésre akkor jön e velem valaki ?
-
#32757 Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy találtam egy uj modo-t. Név szerint vmi L.U.R.K mod. Most jött ki szeptemberben. Vki tud róla vmit? Érdemes feltenni? És, ha felteszem megy e magyarositással? És még azt kérdezném, hogy ez a Complette 2009 mod ez megy e a magyaritásal? Melyik a jobb a 2 közül ? Érdemes vmelyiket feltenni? Válaszotokat előr is köszönöm! -
zadorjan #32756 helosztok a mentéseket hova rakja a gém ?? -
SaGa #32755 Jön-megy egy lángoló gömb a teremben, ahonnan nem tudsz kijönni. Azt lődd le... -
Onager #32754 Helló, sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék a STALKER első részéhez. Strelok üldözése közben már átadtam egy dokumentumot a kocsmárosnak, majd elküldött egy másikért. Ezt meg is szereztem, kódolt ajtókon kellett keresztüljutnom. Szóval mgszereztem, de nem találok kiutat. Azt az utat ahonnan jöttem valaki/valami eltorlaszolja. Hogyan tudok innen kijutni? Köszi! -
#32753 Kösz! -
SaGa #32752 Kiegészítő infó: az erőműben főleg A-hoz való és 9x39-es lőszer esik, így AK és vagy egy AS VAL, vagy egy Vintar, vagy egy Thunder a legjobb második fegyver. -
#32751 Ezt megfogadom.
Kösz! -
SaGa #32750 Pripjaty után már értelmetlen lesz annyi cuccot cipelni, mert eladni nem tudsz kinek. 2 rohampuska (egy AK és egy NATO), esetleg egy sniper és a hozzájuk való lőszer, sok kötszer, gyógycsomag, sugárzás elleni szérum, némi (2-3 adag) kaja. Ez belefér 50 kilóba is...
-
#32749 Hmmmm....akkor ott gondok lesznek ugyanis mindig határon van a hátizsákom teherbíró képessége, hamar lemerül a fószerkám. -
SaGa #32748 A tényleg lényeges feladatoknak nincs határideje. Egyiknek se. Illetve egy lesz, de annak meg 5 perc és nem tudsz mást tenni, mint eszeveszett futás a megadott helyre... -
#32747 Köszi. Akkor nem görcsölök velük mert most is van egy tábor védelmezési feladat már vagy harmadjára, és hiába lőttem ki már minden banditát, mégsem lép a "menj a jutalomért" feladatra. Végigjártam már az összes holttestet hátha mégis él még valaki, de nem. A határidő meg mindjárt letelik. Egye fene akkor.
Kösz! -
SaGa #32746 Elsőre se gond, ha kihagyod. A sztoriban nem számítanak, csak pénzszerzési és "Hírhedettség" növelési bulik... -
#32745 Igen, ez is érdekes benne. De gondolom mivel ezek ilyen mellékküldetések ha nem csinálom meg másodjára is, az nem okoz különösebb gondot.Egyszer elég a jóból. -
SaGa #32744 Igen. A véletlengenerált feladatok sokszor visszatérnek és mindig újra fizetnek, ha megcsinálod újra. A baj az, hogy sok jelző akkor is ottmarad a térképen, ha már a feladatot elvégezted. -
#32743 Az természetes dolog hogy ha például elvégzek egy olyan feladatot mint mondjuk a tábor felszabadítás vagy védelem, felveszem a jutalmamat, beírja az elvégzett feladatok közé aztán mikor ismét arra járok egyszer csak a "semmiből" megint benyögi ugyanazt a feladatot?
-
Pares #32742 Bár tegyük hozzá, az angolosítás, ahogy az NFO-ban megnevezik, eléggé kezdetleges, amatőrnek tűnik. Sok helyen érthetetlen, hibás angol... -
Pares #32741 Most telepítettem:
Letöltve 2.80 GB,
Telepítve 4.49 GB!
Szóval ez tuttttifruttira a teljes angolosított verzió... -
Pares #32740 Miért ne lehetne teljes? 2.80GB, Ez az orosz verzió (mert náluk már kijött, csak a kiadó miatt nem jut el a nyugati országokba), az angolosítással együtt... -
Grifidos #32739 A mérete alapján tuti, hogy nem teljes.
Viszont tele van remek változtatásokkal és ez végre az angol verzió.