S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shifter
izé felraktam ezt a tripledamage cuccot és hát izéé 1 lövés és halott vagyok :S vagy ha nem akkor elvérzek LOL hogy tudom ezt kiszedni?

ಠ_ಠ

Shifter
igen ez volt a baj elöbb siekrült megoldanom telenyomtam magam kötszerrel azt most jó lett

köszi mindenki, izé már csak normális fegyver kéne 😄 hangtompítóval meg távcsõvel 😄 vintar-ra gondoltam de abba nagyon kevés golyó fér ilyet hol találok? vagy mit ajánlotok még?

ಠ_ಠ

Roger6
Na még egy ötlet. Lehet, hogy annyira sugárfertõzött vagy, hogy egy injekció nem viszi le teljesen a sugárzást. Vágj magadba 2-t, az tuti segít. Ha ez sem, akkor nem tudom, mi lehet... Majd várom a képet azért.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Shifter
holnap reggel tolok képet, de miért lennék radioaktív területen... há azon a csaposon elõttem még annyi védelem sincs mint rajtam...

ಠ_ಠ

sztem is sugárzásban állsz..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Hát akkor esetleg radioaktív területen vagy? Több ötletem nincsen sajnos. Én arifact-ra gyanakodtam, mert nálam is az volt a bibi. Esetleg nyomhatnál egy printscreent az invertory-ról, meg egyet csak simán FPS nézetbõl, hátha okosabbak leszünk...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Shifter
na most kidobtam mindent és nem jó :S
most vagy bebugolt az egész játék vagy nem tom de ez most így felbasz... ez a kép elött kb 5-6 percel jelent meg a jel aztán benyomtam 1 injekciót magamba azt jó volt 1 percig aztán mentettem újra elõ jött eltelik 1 perc és meghalok (ismétlem minden artifactot kidobtam a picsába, még a táskámból is)

ಠ_ಠ

Shifter
ahha értem, majd megnézem most nem vagyok gépközelbe de kösz lehet ez a baj 😄

ಠ_ಠ

Roger6
Valószínûleg magadra aggattál egy radioaktív artifact-ot, azt vedd le, és nem kapsz több sugárzást.

Shifter
na bejutottam a bárba vettem is ruhát minden de folyamatosan világít jobb oldalt a radioaktiv jel és 1x csak elkezd lihegni a tag és meghal :S mit tegyek? mert betöltöm a quick savet és rá 1 percre meghalok :S mi a teendõ? ki írja hogy azonnal nagyobb védelem kell de hogy?

ಠ_ಠ

Shifter
picsába 😄 na mindeggy viszont most nem tok átmenni a bár-ba mert a tagok azt mondják hogy meg válogatják hogy kik mehetnek át... most hogytovább?

ಠ_ಠ

Roger6
Most már? SOC-ban soha nem lehetett..

Shifter
Agroprom kutatási intézetnél vagyok és itt 1 és itt leküldött 1 csávó (akit megmentettem) 1 aknába ahol tele van emberekkel meg mittom én azokat ki kell nyírni na most ide kéne nekem éjjel látó itt a közelbe nincs valahol tuningos vagy olyan ruha amiba van éjjellátó?

ಠ_ಠ

Shifter
de ruhát tuningolni mostmár nem lehet mint a clear skyba?

ಠ_ಠ

tovább jutottam,köszi.van egy hely a csövek után,valami tartályok mellett,ahol van egy létra,ami egy nagyon hosszú beton hídra vezet.na azt a létrát nem vettem észre.
Bejutsz a sok teleportos pályára. Berongyolsz az elsõ teleportba, ahonnan kijött két monolith katona. Ez bedob a kerítés mögé, ahonnan csak a létrán föl tudsz menni. A következõ szinten egy nagy csõ elzárja az utadat jobbra, így csak a következõ szintre tudsz tovább mászni, ahol 2-3 monolith-os vár. Ezeket levered, elmész a szint végig, ott lemászol. Lesz megint pár monolithos (ezeket még föntrõl egy jó puskával kicsit ki lehet ritkítani). Körülnézel és láthatod, hogy van egy létra, ami még tovább vezet, egy magas vezetésû csõhídra. Azon tovább....

Nem írom le az egészet, mert gyakorlatilag nem lehet eltévedni. A talajra ne menj le, mert megöl (ha nem a Priboi Story-t vagy az OL-t nyomatod). Egyetlen pont van, ahol nem látszik, hogyan lehet tovább jutni, két snork kikészítése után. Ott nézz le az áttört korlátnál, látjhatod, hogy egy teleport pont útba esik, ha leugrasz...

v nincs
na.lehet komolyabb ruhát is venni pl. a pultostól a bárban,de mikor ki kel pucolni a régi parkolót a banditáktól(kb 1. küldetés),akkor ki is kell szabadítanod egy nimble nevû tagot,akinél egy pendrive van.õ ad egy küldetést,h hozd el neki a továbbfejlesztett stalker ruhát,amit persze nem vagy köteles odaadni neki,abban talán van már éjjellátó.
na ez az.átmentem a csövek másik oldalára felül,de nincs teleport,pedig lenyomtam mindenkit.lehet,h bug?
Ha DX8 módban játszol (static light), akkor a user.ltx-ben (Documents and Settings, all users alatt keresd) egy beállítással engedélyezni kell, hogy legyen lámpa. valami r1 light, vagy r1 dlight a kulcsszó...

Föl a reaktorblokk oldalára a létrán, majd a felsõ szinten át tudsz menni a vastag csõ túloldalára, ott lesz a következõ...

Shifter
kösz most az a nagy bajom hogy a lámpámat nem bírom bekapcsolni hiába nyomogatom az L betût nem csinál semmit és azért kéne mert ott tartok hogy le küld 1 csávó 1 akna szerûségbe és ki kell irtani a banditákat(?) nem emlékszem csak okéztam a szöveget 😄 vagy ennél a résznél a közelbe nincs olyan tag aki a ruhámat tuningolná? mert az elején nem láttam és most lenne rá szükségem de nagyon!

HELP!

ಠ_ಠ

http://magyaritasok.hu/index.php?func=downloads&char=s itt 2 is van
Shifter
hali!

magyarítást honnan szedek? magyarítás tápig elég kihalt

1 linket megköszönnék!

thx

ಠ_ಠ

híjj!elakadtam a végén a sok teleportos résznél,az 1. teleport valami füves részre tett le,ahonnan fel lehet menni a tetõre.vannak ott csövek meg létrák(ez gondolom,minden helyszínre igaz),de a következõ teleportot nem találom.nem tudja valaki merre lehet?
Papa01
No, meg is találtam amit kerestem!! 😊

A mod neve: Priboi Story

Innen szedtem le:
http://www.moddb.com/mods/priboi-story/page/4#comments

Nagyon ígéretesnek tûnik... 😊
Honosítást nem tudtok esetleg hozzá?

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Sziasztok!

A STALKER-hez milyen mod-okat tudnátok javasolni? Régebben olvastam egyrõl, hogy nagyon jó a játékmenete és hangulatos, de nem emlékszem, sem a nevére, sem azt hogy hol olvastam..

A válaszokat elõre is köszönöm,
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

koschwarz
ehhez csak csatlakozni tudok. semmivel több bugot nem tapasztaltam (a legutolsó peccsel javított) a játékban, mint bármilyen másban, sõt, igazából egyetlen zavaró buggal sem találkoztam. nekem sosem fagyott ki. egy küldetésnél volt az (amikor a bárban egy kirúgott dutys fegyverét kellett visszaszerezni), hogy sokáig azt hittem, rossz helyre mutat, aztán késõbb jöttem rá, hogy jó a hely, csak nem jól kerestem...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

köszi!megvan!
Ez viszont tényleg bug. Nem ott kell kijönni, ahol a jel mutatja. Abban a eremben, ahol kinyírtad a Controllert, vannak kis dróthálóval elválasztott rekeszek, mindegyikben 1-1 "medence". A jobboldali utolsó alja lyukas, ott kell leugrani. Elõtte szedj össze minden lõszert, amit csak találsz...

üdv!
kicsit elakadtam,az x16 bázisról nem tudok kijönni.a liftaknán másztam le a létrákon,de felfelé nem megy,mert túl magasan van létra és nem érem el .lehet,h a lift is mûködött volna és azzal kellett volna lejönnöm?
Yan
Azért mutatja így, mert a föld alatt van 😊
Hallgass SaGa-ra, az a jó megoldás!
Ez a kép a rádió tornyoknál van, ott is a mélyben lesz a feladat 😉

¥ xfire: kistekila

érdekes. sokan fikázzák így meg úgy a játékot (most nem rád célzok Bulics) hogy ilyen bugos olyan bugos. én még egy buggal nem találkoztam (lehet már igen de nem tûnt föl), sem ilyen félrevezetõ célpontokkal, sem egy olyan hibával ami zavarná a játékmenetet. sõt nekem 1perc alatt van jóval az egyes térkép betöltése, szinkronizálás.az meg hogy akad egyszer nálam is elõjött, meg 20perc után lefagyott de újraraktam és naponta folyamatosan 3órát tudom tolni.
Azt nem tudom, hogy mire mutat épp a zöld kör, de garantáltan nem az X18-as feladatra, mert az nincs kijelölve. Akkot mutatna arra, ah a felatad melltt jobbra, a piros jel melletti kis "céltábla" is ki lenne jelölve.

Menj vissza a Sötétvölgybe, szerezd meg a labor kulcsait Borovtól, menj le a laborba, takarítsd ki, menj vissza a bárba...

Én pontosam megmondom neked a tutit: EZ egy hiba. Nekem is csinálta már sokszor. nem oda kell menni menj a sötétvölgybe egy elhagyott gyárcsarnok vagy ilyesmi alatt van. könnyü megtalálni mer ez van a völgyben meg a féligkész épület. Ez simán csak az ukrán csoda: egy játék ami évekig készül, aztán mindig negyedóra amíg betölt és még igy is akad és bugos.... Sok szerencsét, Sztalker!
SubZero911

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Akkor már végképp nem értem.... Más küldetés nincs a PDA-ban, csak ez. Megpróbálok beszúrni egy képet...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

a red forrestben tényleg nincs X18. az sötét völgy. X16 Yantar de ez most nem lényeges.
oda "fentre" a red forrestbe csak késõbb kell elmenni ha neked még az X18-al van dolgod akkor a szemétdombtól jobbra kell menned...de oda feljutni (gondolom ha még itt jársz, nem a legjobb a felszerelésed)...elismerésem😄.
szóval fordulj meg és menj vissza😄 és szerezz akkor ha már ottfnetvagy jobb felszerelést😉
Az X18 nem a Red Foresben van...

SubZero911
A PDA-ban csak annyi van : "Keresd meg a dokumentumokat az x-18-ban" fõküldetés, a térképen "Dokumentumok a laborból" be van jelölve, É-NY irányban a "határ" felõl.

Jelöl egy utat a térkép dél felõl, de arra nem tudok menni.... Csak egy út marad É felé, az erõmû irûnyába, nyugatra végig kerítés....

koschwarz
kicsit pontosabban? csak azért, mert a red forestben - emlékeim szerint - nem dokumentumokat kell elhozni, hanem mást kell csinálni...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SubZero911
Egy kis HELP kéne !

Meg kéne szereznem a dokomentumokat Red Forest-bõl, de nem tudok odajutni. Minden küldetést eddig megcsináltam. Eljuttotam egy bunkerig majdnem Prpjaty-nál, de ott meg zárva az ajtó. Más út meg nincs arra, csak az erõmû felé enged.

[email protected]
KÖszi...

hali!
valaki konyitt a clear sky-hoz?
olyat csinál hogy menet közben kilép,valami ok?esetleg egy másik patch kelhet?
Sziasztok!

Köszönöm a segítséget! Tényleg az övemen volt valami retek ami sugárzott!

http://stalker.heroesradio.com/Items_Misc.php#Antirad_Drugs
de van itt egy oldal amiben sok minen van,ha gondolod körbenézhetsz itt atka.
eggyet értek.ez is lehet.erre én nem gondoltam.<#buck>
Álljunk meg egy szóra....

Az alapjátékban a szeméttelepi depóban nincs sugárzás. Ha abba haltál bele, akkor az övedre raktál valamilyen artefactot, ami sugároz. Tedd a hátizsákba, vagy add el gyorsan valakinek.

Ha OL moddal játszol, akkor meg elkapott egy blowout, bár annak meglehetõsen sok jele van (égzengés, sötétség, mifene) így nem csak arról van szó, hogy sugárzást kaptál.

a szeméttelepen ragadtál le?
gondolom még a játék elején vagy még,akkor még nem sok antiradot találsz.de akad.
az antirad olyan szer ami csökkenti a sugárzást.általában a lepuffantott ellenfeleknél lehet találni.
a sima játékkal gyomulsz vagy az oblivion-nal?
sajna képet nem tudok feltölteni.
Hello!

Szeméttelep!
Mi az a antirad?
Hol lehet találni?

atka
melyik gyárnál vagy?agropm?vagy szemét telep?
nem biztos hogy újra kell kezdened.bár az antiradból sosem árt.