S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerverközpont?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
akinek a grafikával van baja azt meg nemértem<#fejvakaras>#fejvakaras>
viccet félretéve servercímet tudtok adni?
hát tegnp este párszor lehetet parázni mikor sötétbe lopakodsz és nem tudod honan jön a lövés
Játékot valaki mostanában?<#vigyor3>#vigyor3>
van deatmatch
van teamdeatchmatch
meg még vmi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valaki kipróbálná,lehet csak én bénázok de jó lenne mert mindig az egérre configolom de most valahogy nem eszi meg
köszi
Konfig: 3800+ Athlon, 1.5 Gig. Ram, GF 7600GT
Amúgy meg tényleg iszonyú hangulatos.
Egyébként zseblámpa nincs benne? Azt írja, hogy L-el lehet bekapcsolni, de nem csiná semmit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Valaki multizik most? Kipróbálnám mások ellen is, mert eddig csak egyedül bóklásztam.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Helikopter vezetése: Na ez tuti nem lesz... Felejtsd el! 😊
Next PC upgrade: 2022
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
félelem és reszketés a Stalkerban xD
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ideig óráig, fõleg a játék elsõ szakaszában, vagy amikor még egy terület újnak hat, mert kevéssé lett felfedezve és megismerve a gyaloglás, bóklászás kifejezetten pozitív és kielégítõ dolog.
De mikor már jópár órát eltöltöttem a játékban és sokszor kellett ugyanoda, vagy nem ugyanoda, de a területen belül maradva bóklászni, hát ki nem bírtam volna, hogy akkor most ismét gyalog menjek. Egy idõ után ez kifejezetten frusztrálóvá válik.
És mivel a Stalkerben is nagy területeken lehet mászkálni, szerintem ez nagy negatívuma lesz a játéknak. Még ha értem is, hogy játékmenet és technikai okok miatt miért is esett arra a választás, hogy kivegyék. Egyedül az mentheti meg ezt, ha az A-Life-nak beígért valós életszimulációs AI teszi a dolgát és a lények, stalkerek a zónán belül életszerûen mozognak, változatossá téve és kiismerhetetlenné a kalandozásunkat, ugyanazon 20x bejárt területen is. De erre azért nem adnék egy márkásabb szalámi véget 😊 De kiderül persze.
Modderekre: Ez elképzelhetõ.
néhány pályarész módosult amikre emlékeztem a betaból.
örülök h legalább már játszható verzió van kiadva 😊
anomáliák segítségünkre lesz h mégjobban berezeljünk mint a HLes kutyáktól 😉
Reggel elolvastam a GS-es cikket a buszon, ami fontos: nem lesznek vezethetõ jármûvek a játékban és emiatt igen sokat kell majd gyalogolni, mert sok tárgyat találunk, viszont 40Kg-nál nem lehet több nálunk egyszerre és a tárgyak elég jók, emiatt vagy visszavisszük dílerünknek vagy eldobálgatjuk õket. Fegyverek különösen nehezek, plussz kell bele a megfelelõ lõszer is. Kategória túlélõ-horror FPS, továbbra is. Közepes beállításokkal egy átlagos gépen is remekül fut. Viszont maradtak még ebben a verzóban is hibák, szép számmal. Fagyások, nincs idõnként hang stb... Bár ez a build még nem az amit eredetileg a tesztre bocsátottak volna a GS-es arcoknak.
A többi az már ki lett tárgyalva. Este megnézem a videókat is. Szerintem az már majdnem biztosra vehetõ, hogy ez a játék korszakalkotó lesz a maga nemében.
hozzánk a boltokban ekkor érkezik..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!