S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv😄iosr50
szal szedd le nyugodtan, ezzel kihuzzuk, amig nem jön a full, az tuti <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
na jó nincsenek 😉 csak úgy kérdeztem mert több helyen látom fönnt és nem tudom eldönteni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jó lenne vmi másik link is.
addig megvan hogy beirom az adatokat(szobanév,jelszó) majd rákattintok a join-ra de csak a szoba neve jön be meg hogy kik játszottak/játszanak rajta
mire kéne nyomnom hogy én csatlakozhassak?😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A többi jó,512ram, xp3200+
Bár be kéne újítanom...
Most jelenleg ott vagyok hoyg beléptem ebbe az EasyGhost-ba !!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
hiába vagyok egyedül a pályán, a hangok (üvöltözések, lövések, hörgések) teljesen azt az érzést keltik bennem, mintha mindjárt nyakamba ugrana valami! 😄 nagyon durva, és a legjobb hogy 1024*768, medium beállítás mellett nem szaggat! 25-50 FPS, de nem szaggat, nagyon jó!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
én azt probáltam hogy a gém könyvtáraban levö release_dx9.bat és release_dx8.bat-al inditottam a gémet de nem látok eltérést 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
és nem tudlak pingelni se