S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen fegyver érdemes magammal vinnem? Van nálam egy SVUmk2-es (nem sok lõszerrel), egy Tunder S14 (szintén nem sok lõszerrel) és egy GP 37 (sok lõszerrel). Milyen lõszert lehet találni a halottaknál? Amihez nem lesz lõszer, azt nem cipelném fölöslegesen.
En sem hasznaltam semmi kódot, pedig mapen 2 helyre is irja. marmint netes mapen. es nem hagytal ki semmit. am pont ma izeltem rajta h felkellene tenni, inferno 2 mod erdekelne.... majd...

Sziasztok! Az agymanipulálóban vagyok és addig bolyongtam benne amíg megtaláltam a leállító kar. (nem használtam az ajtónyitó kódot sehol)Leállítottam, elájultam. Megnéztem a videót, utána mikor magamhoz térek azt mondja lopózzak be az erõmûbe... Nem maradt ki valami?!
Shifter
sehogy

ಠ_ಠ

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Végigtoltam a SoC-t patchek nélkül. A multiplayert csak ezután próbáltam ki, ehhez pedig felraktam az 1.0006-os patchet. A gond az, hogy a mentéseim nem mûködnek. Hogyan lehetne ezt megoldani, hogy mûködjenek a patch-el is?

A build 1935 pályáit felhasználva készül egy mod, itt lehet figyelemmel kísérni:

Stalker SOC Lost Alpha mod

de a mapek sokkal jobbak amugy sztem. bar van ami felkesz.

ez egy régi verzio, igy allt a jatek baziregen, eredeti tervek, mapek, skinek, fegyverek stb. kb valahol itt dobtak ki a felkesz jatek felét a kukába, és kezdték ujra, ha jol tudom...bazibugos.(volt, amikor probaltam, folyamatosan crashek, nagyonbuta npck stb..., ha van patch pm me pls 😊)

kivették, régebbi verzioban volt

TitaniumRR
Tárgytalan. Nem volt könnyû, de megszereztem.

Captain Sonar 2024 Remake

Hello!

A priboi story magyaritása elkészült már?

wapolok

TitaniumRR
Ha az alapjáték - természetesen EREDETI és élõben is karcmentes - eladóvá válik, szóljon.

Captain Sonar 2024 Remake

Roger6
Rányomsz a linkre, ott van a leírás (igaz, csak két sor). Ennyi, legalább a linket megnézhetted volna, mielõtt írsz...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

lacinkacinka89
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ez a S.T.A.L.K.E.R. - Build 1935 ez mi lenne ??? Ez vmi mod v micsoda?? Vki tudna egy rövid kis leirást ide mellékelni?? Köszi a válaszokat!

Az oblivion lost 2.2 mod nagyon kira, de nem tudom hogy kell tuningolni az artifact-eket, pedig mintha azt olvastam volna hogy lehet.
Shifter
Nah sikerült kijátszani 😄

mostmár jöhet a marhulás, most úgy akarom kijátszani hogy fullra a legjobb cuccokat addolom be magamnak 😄 nincs valami hack vagy ilyesmi amivel olyan cuccot adok magamnak amilyet akarok?

ಠ_ಠ

Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne hogy feltettem a Nuclear Snow nevû hangulatos kis modot az alapjátékra, de nem tudok vissszatölteni mentett állást a játékba, mert csak ugy kidob a játék az asztalra.Patch verziója v1.0005, és a magyarítás volt fenn csak.
burjanmate
Ezt hol lehet letölteni? Csak a patch-et találtam meg.

TDU nick: HUN_Matt_92

Roger6
Bocs, 1936-os verzió...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
S.T.A.L.K.E.R. - Build 1935-ös verzió ingyenesen letölthetõ.

lacinkacinka89
Köszi!

koschwarz
még mindig itt szenvedsz? nehéz, de ENNYIRE nem. milyen felszerelésed van (ruha, artifekt, fegyver)?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A Stalker Complete 2009 is csak egy mod gyûjtemény, a hangzatos név ellenére. Semmi különös, valaki összegyúrt pár modot, amit a Shadow of Chernobyl alapjátékhoz kell feltenni.
Nem fogják lefordítani magyarra, rengeteg ilyen gyorsan változó tartalmú modpack van, nem sok értelme lenne ezeket fordítgatni. Az alapszövegeken nem sokat változtat, az alap magyarosítással próbáld ki, talán menni fog.

Yan
Azért van ez, mert a feladatokat nem csináltad meg, csak csittel végig futottál a fél játékon.
Próbáld meg az elejétõl rendesen.

¥ xfire: kistekila

lacinkacinka89
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h ez az uj mod (complete 2009) ez mit takar? És hogy a sima alapjátékra kell feltenni v vmi mod-ra?? És h van hozzá magyarositás v az Ol-es v sima magyarositás jo hozzá?? Válaszotokat elõre is köszi!

Shifter
áá ez kamu 6 milliárd monolith meg az egész képernyõ sárga 20 sec alatt elfogy az összes kötszerem meg minden átfutni se tudok esélytelen...

ಠ_ಠ

Shifter
nem tudtok valami olyan hacket vagy akármit amivel ténylegesen halhatatlan leszek? mert trainer nem valami nagy szám mert bekapcsolom oké nem megy le a hp de kurva gyorsan elvérzek... vöröserdõn nem tudok túl jutni 1xrûen mindenhonnan jönnek a monolithok...

ಠ_ಠ

Egy újabb modpack...
Másik szép nagy pakk Oblivion Lost 2.2 alapra:

Supermodpack 2.3

Hello!
egy kis help kéne akár spoilerrel nekem mind1
azt meglehet hogy joba legyek freedommal is meg dutyval is freedom az ok mert ott sok küldit lehet csinalni de Dutynal csak rostok kapujanal kutyaoloset
(sima stalkerrel játszok patch nélkül)
Ezt ismeri valaki?
S.T.A.L.K.E.R. Complete 2009

Yan
Ne visszamenj! Hanem ahol megölted az "agyturkászt", ott lesz egy lyuk a hátul. Azon bujkáljál be 😊

¥ xfire: kistekila

Üdv!

Kellene egy kis segítség. Az X16 laboros küldetésnél miután mindennel végeztem, csak ki kéne menni, nem találom a kijáratot. A térkép szerint ugyanott kell visszamenni ahol jöttem, de 30 méterrel a cél elõtt, nem tok felmászni a létrára, mert túl magasan van.
Vagy nem arra kell menni?
Köszi elõre is.
Hello. Nemtudjátok hogy miért lehet az hogy legalacsonyabbra vettem a beállításokat(rendererés stb), és most fedeztem föl hogy pl a seva visszatükrözi az eget a cseppek mûtárgy is tükröz, meg az állatoknak is látom a szemét, ami most nem fehér meg még pár dolog. de ha jobbra állítom akkor mindez eltünik (pl a tükrözõdõ felületek sima szürkék lesznek). Géphiba lehet ez vagy mi? köszi
burjanmate
Hi! Lehet valahogy tükrözni a fegyvereket? Csak mert alapból valamiért fordítva csinálták meg õket(?).

TDU nick: HUN_Matt_92

koschwarz
igazából nem lehet így segíteni. egyszerûen ügyesnek és óvatosnak kell lenni. ez egy elég nehéz pálya, és csak egyre nehezebb lesz késõbb is, ahogy közeledsz az erõmû felé, úgyhogy...<#nemtudom>

Shifter
eléggé az elején 😄 mondom ahol RPG-s csávo lövöldöz 😄

&#3232;_&#3232;

koschwarz
<#hehe>ügyesen. vigyázni kell a sniperekre. egyébként hol vagy az 'elején' konkrétan? már bementél, vagy még elõtte a nagy monolithos roham visszaverésénél vagy? mert ez utóbbi esetben össze kell fogni az elõtte lévõ freedommal vagy melyik frakció van ott már nem emlékszem.

Shifter
ááá itt a monolith-okon nem bírok túl jutni, nem tudtok valami trükköt amivel könnyel le tudom szedni õket? rejtekbõl fejes osztás nem megy távolról sem mert mindenhonnan jönnek rám :S

&#3232;_&#3232;

Shifter
bazd+ futok vörös erdõbe legelején vagyok leöltem má csomó monolith gecit azt érted kinézek 1 kõ mögül... jééé miaz a fény??? ANYÁD AZ RPG FUTÁSS bumm meghaltam... útálom ezt a játékot 😄

&#3232;_&#3232;

Shifter
1 artifact sincs 😄

&#3232;_&#3232;

Ha a SEVA suitban gondot okoz a sugárzás, akkor valamit nagyon elrontasz...

Ne használj olyan artefactokat, amelyek sugároznak!

Shifter
lényegtelen má seva cuccba feszítek a vörös erdõbe és bazze kicsit kurva nehéz 😄 mindenhol emberek meg mindenhol radioaktivitás van még jó hogy megtartottam a 48 injekciómat 😄 úgy érzem gyorsan elfogy fogyni

&#3232;_&#3232;

Yan
az csak a prototípus volt 😉

&#165; xfire: kistekila

Shifter
ingyen kaptam 1et mert azt a kuglóf' dokit átvittem a yantarba 😄

&#3232;_&#3232;

Véletlenszerû. Mindenkit át kell nézni. Általában azon a területen valakinél, de nem biztos...

Shifter
melyik ember PDA-jaba van? 😄 mert elég sok hullát kéne átnézni 😄

&#3232;_&#3232;

Szaharov proftól lehet venni 30. E- ért Jantarban.

Azért nem találod, mert nincs ott. Amíg a róla szóló infót egy elhullott ember pda-jában meg nem találod, a ruha sincs a helyén. Akkor jelenik meg, ha a Te PDA-dban megjelenik a kis kék jelzõ, ami a ruhára mutat. Egyébként egy oldalsó szobában lesz a páncélszekrényben, a beszakadt tetejû, erõsen sugárzó épületben. Nem abban, amelyikrõl a képet csináltad. Ebben max egy vagy két bloodsuckert találsz, a térkép hibás. A SEVA abban az épületben van, ahol a térkép a battery artefactot jelzi. Vagy a szomszéd házról átmászva, vagy a vasút felöl az ablakon bemászva tudsz bejutni. Ez utóbbihoz oda kell tolni egy ládát vagy hordót az ablak elé, felugrani rá és guggolva bemászni az ablakon...

Shifter
na urja én 😄

itt a vad területen vagyok és 1 térkép szerint itt van 1 seva suit de nem találom sehol... valaki tudja hol van? többször átfésültem ezt a füves lószart de nem találtam... help

HELP ME PLZ

ezen a térképen néztem:

link

&#3232;_&#3232;

Shifter
így a végefele kicsit irreális az elején még jó volt de mostmár esélytelen így végig vinni.... nem tudtok valami megoldás hogy csinálhatom normálisra vissza? :S nincs semmi "uninstall" szerûség a cucchoz

&#3232;_&#3232;