S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
más 5letem nincs...
u dont have to listen anybody else but me
Abba kérném segitségeteket hogy van nekem egy olyan problémám hogy teganp játszottam a játékkal de ma olyat csinál amikor inditom hogy kikapcsol a monitor, és restaltolni kell ha ismét, csinálom akkor megint ez van!Ujra telepités se segit!Akinek volt ilyen baja és tudja a megoldást nagyon megkösszönném de minden segitséget elfogadok!😊
Üdv: DioSr50
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
/ a szervert meg nem látom :S
cserno..pass:cserno
azt mondta valamelyikõtök, hogy túl sötét a banner... és, hogy a második szövegrész le van csúszva...a kontraszton tudtam állítani, de a szövegen sajnos nem, ugyanis csak képként van elmentve..
remélem megteszi
annyi a hátránya, hogy a banner felsõ része nem olvad bele a fejlévbe...de ha nagyon gáz azt is tudom javítani

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de a méretét is látjuk 😊 2400 és 240 k 😄
részemrõl ennyi...
reinstall sem segített, mindeegy, annyire nem halok bele, úgyis nemsokára full, jönnek addig még nagy nevek, egy próbát azért jóvolt tenni, hogy hogy futna a gépemen, ugyhogy nyugodt szívvel fekszem le 😉 😄
Csak vicceltem !!! Már azt sem szabad !!!
mikor kilépek amugy, kiir a konzol-ba pár sort..
hogy undloadedxxx fák falak stb. textúrák :S de csak az ég rossz mégis
Az enyém is bmp-ben volt az 2,5 mega volt Jpg-be letömöritve 868 KB !!!
Mehetne már a mecs.<#zavart1>#zavart1>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ala ps 😊
Eredetileg 868 Kb lett volna !!!!
azmeg jpg-bõl mosott-szart csinál 😄
Nekem a Splinter Cell csinált szép dolgokat ha erõltettem az élsimítást például,erre gyanakodtam.
A reinstall lehetõsége továbbra is fennt ál.