S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg élsimítást,spéci szûréseket nem kéne erõltetni sem a játékban sem a kártyán.
u dont have to listen anybody else but me
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Lehet hogy valami a beállitásoknál van valami gubanc !!!
akkor a magozás után gyere játszani és fullos összeszarás lesz 😄
http://www.origo.hu/szoftverbazis/drivers/winxp2k_32bit_english.html
/ a rázkódás nem segített 😄 továbbra is ilyen:
Tegnap csináltam szervert próbaként hátha de a többieknek marhára akadozott meg magas volt a ping is !!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSN ID.: Beegabor
Biztos jól van beállitva az Options menü ??
A legújabb Nvidia drivert raktad fel ???
A Nvidia Forceware 93.71-es driver van fennt ?
néha csak rikító sárga van helyette, néha meg elmosódik a látható rész oda is, és igy sokszorozva bemásolja, picit zavaró de hát meglátom majd milyen lesz ha ellenetek nyomom...
akkor várok... hátha
Most jelenleg nekem bõven elég lesz majd a 4 megás net is !!!
Az viszont hihetelen volt számomra, hogy a textúrák gyakorlatilag, fotó minõségüek. Pl. a kõpadló az teljesen úgy nézett ki, mint a valóságban, még térhatásban is. Na meg az a mozdony. Hát ott majdnem eldobtam az agyamat a picsába 😄
Most amúgy 3Mbps/512Kbps
Video beállításnál van háromféle megvilágítási beállítás. Az elsõ a Statikus, második a Bloom, harmadik a HDR. Ha a rendes stalker.exe-t indítjuk el, ami a desktopon is kintvan, akkor a játék dx9-es módban indul, de ha statikus megvilágítást állítunk be és újraindítjuk a játékot ugyanezzel az exe-vel, akkor dx8-ban leszünk. Ha dx8-as batch fájlt indítjuk, akkor értelemszerûen dx8-ban fog futni a játék, de ha átállítjuk a megvilágítást, akkor újraindítás után automatikusan dx9 módban fog futni a játék, mégha a dx8-as batch-et indítottuk is.
Amúgy akár Bloom-al, akár a HDR-el néztem valahogy túl pepecses az egész kinézet. Picit homályos, meg olyan mûvi hatást kelt. Persze az összhatás jobb képi világot ad, de a dx8-as grafika, szerintem tök letisztult és éles képet ad. Egyedül a jobb bump mapping ami hiányzik innen, de azért dx8-ban is elég ütõsek a textúrák. Villámlás fényeffektjei viszont mindkét verziónál odabasznak 😊
ha már netspeed 😊 13.kerben van valami kemény serverpark mondta a rendszergazdánk a suliba, és épp ezért vannak ott kemény dolgok
hasonlóak ehhez
bár ott laknék, a csel csak anyni benne, hogy kb. 2 utcában van csak tigernet 😊
Tudom hogy a feltöltés itt a lényeg csak az indithat szervert akinek nagy a feltöltési sebbesége !!!
Azt is tudom hogy nem a letöltés számit csak leirtam hogy olyan netem lesz és kész de tök mindegy mert akkor se lesz akkora a feltöltése hogy az elég legyen !!! a növelés után lenne 256 Kb/s de még ez is kevés !
Hacsak nem 8 megás netem lenne mert ott a feltöltési sebbeség már 512 Kb/s vagy ha 18 megás netem lenne aminek a feltöltése 1 Mb/s !!!
De olyan meg valószinû hogy lesz nekem !!! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nemkell foglalni itt a helyet a hülye postokkal
mellesleg ha nem FAKE, miért nincs kinnt mo legnagyobb torrent oldalán ? és ezeregy millió másik helyen? gondlkozz már, rég lekapták már volna a gigabites-es netes formák és terjesztenék :S 😄
de reményekedj csak 😄
Még DX8 módban is van HDR, élsimítás meg nincs
Ami azért érdekes, mert az élsimítás csak akkor nem mûxik, ha DX9c-s, asszem 32 bites HDR van, régebbi 16 bites HDR-el együtt mûködik(pl Source Engine)
Vagy pedig a DX9 mód azt jelenti, hogy sima DX9, nem C, tehát SM2.0, és akkor nincs HDR, tehát próbáljam meg azzal a DX9 indítóval?
amugy 23 %nál járok
<#whatever>#whatever>
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
törõdj bele, itt a feltöltés a lényeg
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!