S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én mennék játszanék veletek de nem talál egy szervert se a gém 😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

dante3
Majd talán holnap jobban ráérnek az emberek!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
jaja:S

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dante3
az a baj,hogy nagyon kevesen vagyunk! legalább 4-4 játékos kellene,hogy évezhetõ legyen a game! Sztem

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
pedig nalad tök jól ment nem laggolt szinte semmit😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ScarY MAN
mondanatok egy hamachi cimet?
mert akkor inditok rajta egy szervert...amugy dedikált szerverkent inditom vagy nem?

...

dante3
<#duma>fatal error<#zavart1>

bertino
érzem, hogy ez a játék a tanulás rovására fog menni vizsgák idején <#idiota><#shakehead>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azt hiszem ha egy öt éve készülõ programból, közel megjelenésközeli verzió - hacsak egy MP Beta is - kijövetelével elindul a hisztéria, azt hiszem ez megbocsátható. Igazam van?

www.gamekapocs.hu

erx13
gamers amugy a jelszo... elég egyértelmû...

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Hát igen kellen egy jó net, az a "csak ugy" van jelszó nagyon zsír ötlet 😄
VRSDM
heh, továbra sem látok egy szervert sem :S
hozzám bezzeg csatiztak ketten is, csak már egybõl lett vagy 300-as pingbácsi ...

u dont have to listen anybody else but me

Mr_no_NaMe
Azért mert kijött egy BÉTA demo ennyire fel kell kapni a vizet? Már azthittem kijött...volt alfa verzió is még nemtudom mikor...
Itten a frászt hozzátok már rám a bazinagy piros szöveggel meg FAQ felirattal 😊
erx13
nah nekem mára elég volt a fatal error okbol 😄

erx13
hát csak ugy amugy ugyanaz a jelszo mint hamachira

Hi. új vagyok itt, fent vok Dante hamachi szerverén, de ... a szerver amit csináltok miért van jelszavazva ?? Vagy publikus csak én nem tom ?? (Játékban a szerver)
erx13
nah Dante jatekába megint ment gond nelkül, egy kicsit laggolva... és fatal error al végzõdve 😊

wesker24
minygá jövök én is ha jó llesz majd !!!
erx13
ugy hogy írta hogy ott all mellettem...

VRSDM
honnan tudtad hogy odejött, ha nem láttad? 😄

erx13
nem a ping miatt van, szoszerint odajött mellém és állt a gyerek és várt de nem láttam 1xûen... és nem tom mér, már volt gamma restart, probáltam dx8 al dx 9el de sehogy se megy... délután Dante gammájába meg simán láttam és gyilkoltam...

VRSDM
énis akarnék de sosem lát egy szervert sem... :S
valakinek van 5lete? tüzfal nincs, windows-os is kilõve

ötletek?

wesker24
aha persze én 8 kor ráérek szivesen
dante3
valaki akar játszani?

VRSDM
ping-nek csúfolják

erx13
nah egy kisebb gondba ütköztem jatek közbe az elmult percekbe, nem lattom egyáltalán az embereket, valaki állitolag ott állt mellettem pl és én fullra nem lattom, ahogy a fegyveremet is csak fegyvervaltas után láttam meg...

SCSI RAID A347SCSI SCSI Controller,ez szar a gépemen,nem mûködik a DVD írom,honnan lehet letölteni?

Én megpróbálok egyet hátha jó lesz.Ha 100 alatt lesznek a pingek akkor marad ha nem,akkor lelövöm.

xj700t
roger

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

dante3
Én csináltam szervert,de kevesen vagyunk,majd késöbb nyomulunk!
name: dante34
pass: gamers

8 körül jövök

xj700t
csinál vki gamét ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

dante3
pü ment,amúgy nincs linkelgetés<#nezze>

Tudnátok adni egy linket a multihoz? Mer a faq-os már nem jó.

dante3
bocs kilépett a hamachi

Mor3llo
Nem azt mondtam, hogy nincs idõjárásváltozás Dx8-ban 😄 Csak azt, hogy DirectX 9-ben szerintem sokkal jobban néz ki.De én továbbra sem látok olyan nagyon nagy extrát a dx9-ben többi fronton.
Egyébként dx8-ban tényleg nagyon jó,gyors teljesítményre képes a motor.Úgyhogy szvsz a gyengébb gépekkel rendelkezõknek nincs nagyon mitõl tartaniuk.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ugyanez van nálam is 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

bocsi, de a faq nem adott választ... bennvok a hamachi szobába meg minden de a gameben nincs szerver a lannál akármennyit várok..

wesker24
ok megyek
dante3
Jön valaki játszani?GYERTEK
name: dante34
pass: gamers

Serpa
jó kérdés.

bertino
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

ne offoljatok már pls

ilyenkor hol van Skyline? 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

bertino
igen
márciustol meg a chello emel olyan szinten, mint a huzat...
feltöltést is, mert itt nagyobb lehetõség van arra is, mint DSLnél

mila69en
nem csak tcom chello is emel elég szépen és chellonál azért van feltöltés rendesen😄

szerk: kát hogy nem vagyok chellos😄D nem baj azért elleszek azzal a 8M/1M-el😄 vagy ha nem akkor átmegyek chello-hoz😄DD

Az sajnos a feltöltéseket nem nagyon vagy igen kismértékben érinti.

Most a januártól február végéig esedékes tékom sávszél emelésekre gondolsz?

mila69en
hát emelés😄 meg duplázás meg triplázás meg tököm dudja😄D dsl is meg chello is dsl már elkezdte feb 28-ig be is kell hogy fejezzék chello márciusban kezdi

bertino
internet sávszélességemelés az ország majdnem összes pontján, ugyanis sajna vannak kivételek

Miért mi lesz márciustól?

mila69en
márciustól azért igencsak válzothat valamelyest a felállás😄 na jó nem azt mondom hogy mindenki szerverparkot fog otthon üzemeltetni😄DDD de jobb lesz mint most