S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Most töltök valami 231 megás Stalker mp betat. Ez a jó verzió?
Bár elég kicsi :S
dante3
<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

VRSDM
Davee ...

u dont have to listen anybody else but me

de

dante3
<#wilting><#wow3>nem mondod komolyan!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

márc 1 tõl 10 megár emelik....

dante3
3072/512-t akartál írni gondolom,nekem is van,de ne sok jót várj tõle!
4 játékosnál már nagyon magasak a pingek 200 körüliek!

VRSDM
3-4

u dont have to listen anybody else but me

szerintetek ha Chello classic-al(3500/512) servert csinálok az kb hány embert bir el normálisan?csak mert akkor ma este valahány óra körül beválalnám hogy leszek server..csak akkor legyünk is hogy harc legyen ne harcoska...
Sajna sztem felesleges így szemvedni a multival 4-5 ember egy kisvárosnyi területen nem az igaz, és így tényleg nem "üt nagyot" 😄
wesker24
én se láttalak pedig járkáltam mindenhol csak nem futtotunk össze !!!
wesker24
szerintem is egyet értek az elöbb jó volt bennt is voltam de nem volt senki !!!!
pedig vettem az üzeneted de nem láttalak ???????
megjelent a képernyön a messege de a figurád??

DJ Skyline
egy javaslat, szerintem amikor 3-4 ember van, akkor jobb a deathmatch! mikor már 5-6, akkor mehet a TDM, de ilyen 4 ember alatt felesleges TDM-et indítani!

wesker24
ok
gyertek már team detmecselni,,
szoba: real fear
pass: real

Mor3llo
Hát ha mp-ben este van, villámlik mindenhol, szakad az esõ, kutyahangok mindenhol, és elõbukkan az egyik sarok mögül egy zöld karszalagos egyén, már akkor a frász kerget.Ha belegondolok, hogy milyen az MI sp-ben, és ugyanígy este van stb..és rámront egy kutyafalka..áhh, de sok még az az 1 hónap :'( pedig 2002 óta minden apró hírmorzsácskát figyelek a Stalkerrõl.Még nem is volt játék, amit ennyire vártam volna... 😊
Egyébként nagyon hangulatos, ahogy megy le a nap, és egyszerre mindenhol rákezdenek a tücskök.Szvsz óriási fílingje van a játéknak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DJ Skyline
volt egy link, az behalt, így egyenlõre torrentrõl, bár lehet valaki tud másik linket, ahonnan lelehet szedni!

Mr_no_NaMe
Nem...honnan lehet leszedni az mp demot? 😊
wesker24
Ez igy van!!!
dante3
fatális hiba történt,hogy b....á meg!

dante3
Nekem nagyon bejön a game,de jó lenne már egy hivatalos multi demo,mert állandóan hibázik,az elõbb is!

wesker24
Helyzet Dante?
DJ Skyline
fejtsd már ki pls mit értesz ez alatt, hogy "nem gömbölyû" 😄 mondjuk ilyen 1 személyes rohangálásban tényleg hamar unható! ha van pár ember akkor még elmegy, de sajna a mapok viszonylag nagyok, még a kisebb mapon is van hogy percekig senkivel nem találkozok! a vasútállomásra meg minimum kell vagy 20 fõ!

BiG G
én csalódtam kissé a STALKER-ben, a pályák hangulata lenyûgözõ, egész szép a grafika is, de valahogy nem gömbölyû, nem üt akkorát mint vártam....

lehet hogy csak a multi miatt van, a single izgibb lesz majd, remélem 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

dante3
oké,menjünk,átállítom 3 -ra

wesker24
akkor játszunk 3-an és Deathmatchban
dante3
3 embernél még játszható,de négynél már 200 körül van a ping!<#shakehead>
Chello classic ennyit bír!

wesker24
akkor valaki más csináljón már egy faszát!!!!!!!!!!!!!!
dante3
Aaah,már megint fatal errer!Elegem van befejeztem! Valaki más nem akar szervert csinálni? Hátha jobb lesz a ping!

wesker24
Csinálj még eggyet!
dante3
ok

DJ Skyline
hát, ha megint ilyen lesz a lagg, akkor lehet lelépek, de próbáljuk meg!

dante3
Indítsak újat,vagy nincs már kedvetek?

mila69en
észre vettem😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dante3
Bocs fiúk,ismét fatális hiba történt!<#szomoru1>

Nem is azal van abaj hogy nem fut rendesen, de akkor mapokon 2v2 nem az igazi, többen meg igen csak laggos lesz ...
GTheo
Én nem jövk, nem fut rendesen a game.....

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

mila69en
én dante34 szobában vagyok hamachin is

szerk: pedig jó hamachi
dante34
pass: gamers

és a szerveren is pass: gamers

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
ne oda! oda ezt: Stalker MP, pass: uranium
dante34 a szerver neve, amit majd megtalálsz a játékban, és gamers a pass a szerverre

dante3
most már jó,csak be kellett lépnem!

GTheo
Ez most mi???

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

mila69en
nem latom a servert

dante3
name: dante34
pass: gamers

GTheo
#11499:Én jövök, csak adjatok nevet kódot 😊

dante3
Na játszunk akkor?

Kaszi46
énis énis<#violent><#idiota>

*Posse*T.W.D*

ScarY MAN
de akkor nekem is
es akkor probalok servert inditani 😊))

...

GTheo
Srácok én is jövk játszani, adtok srvr nevet passt?

ScarY MAN
akkor mar megvaunk 4en😄

...