S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
de az amazon-on most olvastam hogy lesz fémes kiadás is...
most akkor melyik az igaz mert ha valóban van olyan CE is ami fémböl van akkor inkább azt venném majd meg nem a "simát" 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy az mitõl lehet hogy dx8 ban ilyen fõleg fekete poligonalakú villogások lépnek fel..elég sûrûn mondhatni távoli mozgást alig érzékelni? amugy a legrosszabb hogy pl elõjön ez a supreme commanderben is meg pár más 3d alkalmazásban..nem tudja valaki hogy mi okozhatja? gondoltam arra hogy a videókártya halódna de az erõsebb d9 es beállitásban meg semmi ilyen baja annyi hogy néha a beakad fõleg ha nagy tereket látok be és emiatt használnám inkább a másikat..driverujraistall,régi driver próbája megvolt..aznemsegitett
szerk: nvidia 6800gt
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Multiplayerral kapcsolatos eszmecsere másik topikban -> MP TOPIK
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
mert nem látszik hogy az link.. így aki csak olvassa azt hiszi hogy EBBEN a topikban..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
#11735: megtörtént
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ILyen még nem volt,hogy végig menjen egy 50-es team deathmatch
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nyomtam az sg-n nemrég.. nagyon jó pár kör volt 😊😊 csak aztán vagy én vagy a szerver fagyott ki
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
beszarás
mondjuk azota rájöttem, hogy szinte minden megy 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Infot akarunk most<#vigyor3>#vigyor3>!!!!!Már ha nem tréfálkozós kedvedben vagy ugye?Vagy esetleg rájöttél hogy fake és hogy ne csak te szívjál,szívjunk mi is?
mentem vissza játszani , késõbb mindent mondok
bye
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
vista szereti a gémet?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !