S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Jó lenne játszani ha nem lenne 200 ping...
wesker24
na mi az mindenki megunta a Stalkert mára ???? <#hehe><#hehe>
VRSDM
eddig csak sima papírosról hallottam, de fémeffektel 😊 okosak a srácok 😊

u dont have to listen anybody else but me

én nem régiben itt azt olvastam hogy a Collectors Edition doboza sima papirból(kartonból) lesz nem más keményeb anyagból
de az amazon-on most olvastam hogy lesz fémes kiadás is...
most akkor melyik az igaz mert ha valóban van olyan CE is ami fémböl van akkor inkább azt venném majd meg nem a "simát" 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

_Atti_
szvsz a heyzet sulyossága nem arányos a betûméretekkel, de ahogy gondoljátok..

amugy az mitõl lehet hogy dx8 ban ilyen fõleg fekete poligonalakú villogások lépnek fel..elég sûrûn mondhatni távoli mozgást alig érzékelni? amugy a legrosszabb hogy pl elõjön ez a supreme commanderben is meg pár más 3d alkalmazásban..nem tudja valaki hogy mi okozhatja? gondoltam arra hogy a videókártya halódna de az erõsebb d9 es beállitásban meg semmi ilyen baja annyi hogy néha a beakad fõleg ha nagy tereket látok be és emiatt használnám inkább a másikat..driverujraistall,régi driver próbája megvolt..aznemsegitett

szerk: nvidia 6800gt

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

DJ Skyline
FAQ frissítve a fõbb hibákkal, CD kulcs igényléssel! bár a CD kulcs igénylés rész csak addig lesz fent, amíg van kulcs! 😄

DJ Skyline
az a baj, hogy csak ilyen miniben tudom megcsinálni, mint ahogy most csináltam meg, majd mindjárt megkérdezek egy moderátort, hogy hogyan lehet nagyobban!

norbre
inkább:

Multiplayerral kapcsolatos eszmecsere másik topikban -> MP TOPIK

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
akkor sztem ne azt írd hogy "Multiplayerral kapcsolatos eszmecsere ebben a topikban!"

mert nem látszik hogy az link.. így aki csak olvassa azt hiszi hogy EBBEN a topikban..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

dante3
<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
😄DD ígysem fogják látni páran😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
olyan mintha gyengénlátóknak készült volna a banner alatti 3 sor, de talán így észre veszik majd az emberek a dolgokat! 😄

#11735: megtörtént

dante3
Akkor elõször szólj hozzá lécci!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

OK

DJ Skyline
akkor kérlek titeket, hogy ezentúl a banner alatt található topikban folytassuk a multival kapcsolatos dolgokat!

dante3
Ki az a player?

mila69en
lelõttem a f@szba:/ szoltam neki ne engem lojjon csak azért is😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dante3
sima deathmatch-ben kezd 60000-el

mila69en
ja jó volt voltunk is elegen😄D csak azt nem értem mért csak 500 pénzel lehet kezdeni?:/

wesker24
Ez a "Player" nem tudjatszani
DJ Skyline
rendben, akkor ezentúl itt tessék beszélgetni a multiplayerrõl!

dante3
Na ez jó volt! Pont amikor jött volna a visszavágó: FATAL ERROR!!!
ILyen még nem volt,hogy végig menjen egy 50-es team deathmatch

DJ Skyline
ezen gondolkoztam én is, csak nem tudom van-e értelme pár hétre nyitni topikot, amíg megjelenik a demo! de felõlem nyithatok a sajátban egy topkot neki! és akkor nem ide megy a multiról való fröcsögés!

Mi lenne ha létezne egy külön multiplay topic?

Mr_no_NaMe
Az elõbb megvolt az sg-s szerver de már nem látom :S
DJ Skyline
kijött a napokban egy MP Beta Demo, azzal próbálkozik a nép! lehet igényelni cd kulcsot, akkor felmehetsz a szerverekre, és nem kell a hamachival szórakozni! ennyi

SötétBarom
Public bétával szenvednek sokan, szétszpammelik a picsába az egész topikot és kurva unalmas.. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

norbre
zsíír.. 😊😊
nyomtam az sg-n nemrég.. nagyon jó pár kör volt 😊😊 csak aztán vagy én vagy a szerver fagyott ki

Mr_no_NaMe
Most mi ezaz sg??? hol van ez szerver? hamacsi? vagy bent a játékban? sehol sem látom
dante3
kukac

xj700t
az "sg"-re mi a pass ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

odex
miva? hoghogy így feléledt ez a fórum nemesik jól visszaolvasi valaki magyarázza el 😛

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Mr_no_NaMe
Azt írja 4 karakternek kell elnni a network névnek
Mersant
az

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mr_no_NaMe
és mi a csenöl neve? SG?
Mersant
SG pass: kukac

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bertino
wow, ez a multi beta megy 64bites vistán
beszarás

mondjuk azota rájöttem, hogy szinte minden megy 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

wesker24
ez jó kérdés ???
Mersant
mi a jelszó SG szerverre?!

Van képed ezt idebökni,aztán késõbb mindent mondokkal bye?<#wilting>
Infot akarunk most<#vigyor3>!!!!!Már ha nem tréfálkozós kedvedben vagy ugye?Vagy esetleg rájöttél hogy fake és hogy ne csak te szívjál,szívjunk mi is?

Nem lenne ám vele tele a net...

DJ Skyline
elhisszük, ha csinálsz pár képet!

Mr_no_NaMe
Megjelenés elõtt 1 hónappal? Hogyne...
UltimateGamR
mûködõ PROCYON-os változat cd kulcsal a tegnapi POSTomban!
mentem vissza játszani , késõbb mindent mondok
bye

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Mr_no_NaMe
Na most hová kell csatlakozni?
Milyen a kareszod?

wesker24
Passz nem tudom
Ja nekem. De nem jöttem rá hogy mit kéne csinálni.

wesker24
Miért nem enged be az SG szerverbe ??
üdv!
vista szereti a gémet?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !