S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
98JQ-QSHZ-9UN6-U32K
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
egyszerûen sehogy nem akarja a gépemen a file planet megadni, már vagy 5 különbözõ módon próbáltam, még a tûzfalat is lekapcsoltam, de valamiért túlugrik a megfelelõ oldalon. : (
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Küldjek priviben címet?
igen ebben bízok én is<#eljen>#eljen>
az említett képek
az egyik képen zöld,a másikon sárga!
dobhatnátok egy linket!
kösz
2. Ez még csak béta. A fullban lehet, hogy lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ez azt jelenti hogy több fokozata van a dolognak!
viszont amikor a létrán megyek föl nincs hangja a lépteimnek,másnál sincs?
ha pedig nincs akkor miért nem figyeltek oda erre?
kicsit illúzió romboló hogy kis részletek ki vannak dolgozva egy alap dolog meg nincs😞
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
honnand tudom leszedni a MP Beta demot????
köszönöm
felvettem és nem mûködött,illetve egyet lehet vele lõni utánna mindig újra kell tárazni!egy kis kettétört piros fegyverikon jelzi is jobbról
ennél már csak az lenne a jobb hogyha az ellen kezébõl kilõvöm a csúzlit az meg nem tudná üzembe helyezni😛
fegyver sérülés rulez!!!
Lécci írjátok már ki a leggyakrabban használt szobát én is szeretnék menni
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
ha nincs akkor csak 10 nappal megjelenés után 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
persze/hamachi-rõl beszélünk/
mit gondolsz???
legalább nem lesz kismillió szoba amiben csak 1,2 ember van
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És szinglibe is így lesznek? Vagy egymás mellé lesz rakva 100 és nem lehet pl ruha nélkül átjutni egyik helyrõl a másikra? 😊
Fú de várom már...
Milyen lesz már, hogy écca elindulsz vadászni egy reaktorba vagy gyárba és hajnalban visszatérsz az erdõn át a táborba megannyi cuccal és szívinkfartussal 😄
Nappal meg a táborban beszélgetsz + kereskedsz, létezel. JÖJJÖNMÁ 😄
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
amugy az micsoda amikor mész a plyán vihar egyzser csak elkap a szél(gondolom mer körbe-körbe pörögsz) és hirtelen robbansz egyet és meghalsz...
vmi elektromos kisülés vagymi?😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬