S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Ez a legérdekesebb az egészben! Nálam ugyanúgy futott,mint sima graffal,nem vettem észre semmi lassulást!<#eljen>
multi topic

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Milyen vassal készültek eme képek? 😮
És merre van az a konfig fájl dolog????

dante3
Jól beszélsz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
ennyi...valami fenomenális hogy kivan dolgozva minden😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ígyvan!

Az az igazság hogy nekem mindenképpen tetszik ez a játék.Akár dx8-ban vagy 9-ben,teljesen mindegy.
Dx8-ban olyan kopottas fakó minden benne,ami remekül illik a légkörhöz.Dx9-ben olyan fények kelnek életre amik egy kis életet visznek a kihalt helyszinekbe,különösen nappal.Ahogy a hideg és sötét éjszaka után elõbújik a perzselõ nap....szeressük.
Az idõjárás változásnak köszönhetõen pedig igazán valósághû az egész.
Borús idõben,nap hiányában egybõl más képet mutat.
Egy valami biztos számomra,ennek a játéknak egyedi és csodálatos képi világa van,amihez hasonlót eddíg nem nagyon láthattunk.

koschwarz
nagyon jó képek. b+, ha valakinek ennél jobb grafika kell, az elmehet a **csába!<#wow3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

<#hawaii>

mila69en
ehhh ezmár nem szép bazze-.- úgy világít minden ami nap fényt ér......vakújááá meg<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

dante3
Szépek lettek!

Csak összejött,vakuljatok tehát!

Hopp..valamit elcsesztem<#vigyor3>

Gyártottam pár képet az MP topikban Dante által bedobott config fájllal.
Valahogy megturbózza a fényeket meg a HDR-t,íme:

<#wow2>

A napszakváltozás sokkal durvább lett.Napfelkelte,naplemente besz@rás,minden kis rücsi árnyékot vet.A világosból sötétbe átsétálás,vagy nézés is nagyon jó.Kell egy-két másodperc míg a "szem" hozzászokik.

wander01
hát a 8-as sorozat ota 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

NeoMaN
Régóta megy az élsimítás NV-vel is HDR alatt...

mila69en
jaaa😄 azthittem má annál is újabb van...na végülis nem változott semmit csak a new game opciót vették ki belõle, szal a hdr-t dx9 alatt külön nem tudod kikapcsolni sajna😞

A FAQ-ban olvastam, hogy van egy újabb változat.
Arról beszélek.
mila69en
mi most má van megint egy új?

Látom kijött egy új béta.
Most fogom letölteni.

Abban már kikapcsolható a HDR?
Mert az elõzõbe sehogy nem bírtam, ezért nem volt élsimításom.
Glpetyus
100 éves kép...

nah, játszottam a betaval bõ 3 órát, hát nekem tetszik!

grafika nem ronda egyáltalán, de nem is brutálisan durva, de azért szép!
a fák-növények, meg a fények egész jók!
(8800 gtx-es kártyám van)

fegyverek nagyon klasszak!

bele lehet egészen lendüli egy idõ után, én nekem 2 óra múlva nagyon jól ment, vettem csomó jó fegyvert, és kaszaboltam mint atom

(elején borzalmas nehéznek tünt)

nah, most megyek is vissza játszani!

<#vigyor1>

DJ Skyline
ez már egy szakállas kép, nem is tudom hány éves!

Mr_no_NaMe
Szerintem nem ezeket a képeket kéne csinálni hanem a játékot kéne befejezni már végre...úgylátszik rengeteg idejük van ezeknek...
Glpetyus
😄DDD

DanRyu
Hát ez a kép nagyon lol.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

báttyó02
jaja,ennyi kb😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
még jóhogy azé ez nem az õ kezükben van😄 már rég játszhatnánk vele igaz hogy nem lenne benne semmi... csak ilyen folyoson végig futhatnánk meg egy két ablakon ki nézhetnénk azt az atomerõmû lenne a háttér meg ilyenek😄DD meg nyomogathatnánk a reload gombot mint az állat😊

báttyó02
bõõõ krízis...az ea elmehet a **-ba a divatgammájaival -.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bakvarnyu
ja én is .

szilveszterkor megunták egymást lövöldözni 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ZaJanga
próbálok log-in -olni
rámegyek az oldalra ott belépek a korábbi gamespy-os acc-al. enged is belépni majd egy oldal ahová egy beta pass-t kéne beírni de ilyenem nincs.se e-mailben nem jött se beírandó nincs.elolvastam a faq-ot és nincs olyan hogy kód a színes mezõben szal nem vágom!!

5let?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Voltan
Nemtom volt-e már, de lol!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HI

Faq-t elolvastam, a végén van írva hogy hogy kehet keyt szerezni. Namost a #12127 ben magadott linken regisztráltam, de csak ilyen welcome to igm-es emailt küldtek, amiben az emailt meg lehet erõsíteni. A fileplaneten be lehet lépni a névvel és jelszóval, de ha rámegyek a Subscribe and prepare for the beta... linkre akkor egy oldal jön be ahol ki lehet választani hogy mennyit fizetek😞. Ingyen nem is lehet kódot szerezni?? Vagy azt késöbb küldik?? (9-10 órája reggeltem)
Shodan
Nekem valami kibaszottmód szagatt ha 1024 be teszem ha 1280 akkor is ugyanugy.
Nem is olyan mintha szaggatna inkább olyan mintha laggolna, elég idegesítõ...Egyébként hangulat teljesen magávalragadó, grafikára nem tudom mit nyavajognak egyesek szerintem fasza, ahogy a modellek is.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Voltan
Nem értem, mi bajod van vele. Grafikailag teljesen rendben van, az, hogy retro, meg nyers, hát könyörgöm, mit vársz Csernobiltól????
Senki nem ígérte, hogy felemelõ hangulata lesz 😄
Amúgy pedig egy egész játékról véleményt mondani két map és egy multi beta alapján marhaság.
Ha igaz a single-re beígért játékmenet, akkor ez ütni fog, de qrva nagyot. A crysis meg felõlem mehet a francba, olyan erõmûvem úgysincs.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

"mondjuk egyébként nem úgy vót, hogy 2500 vagy tán kicsit több ember kap beta kulcsot?"
Nem. Elsõ körben kapott 200 kulcsot a myTHQ-s arcok közül pár ember angliában. Második körben 200-at szétdobtak a német, svájci és osztrák versenyzõk között. Azután 5000db bétakulcsot különbözõ online game oldalakon lehetett "nyerni" mindenféle játékkal (pl. PC-Games.de, IGN, stb.), és tegnaptól pedig publikus, amit elõre megígértek egy hónpja 😊

wander01
akkor most csalodott vagy? 😄D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

mondjuk egyébként nem úgy vót, hogy 2500 vagy tán kicsit több ember kap beta kulcsot?

ehhez képest mindenki kapott <#wow1>

azt hittem csak mák vót hogy én kaptam. de nem

VRSDM
épp az a kategória aki jódolgában nemtudja hogy mit csináljon...
szarok is az olyanokra, boldogabb vagyok a 7300-ommal mint Õ a highend karijával... szvsz ennyi

u dont have to listen anybody else but me

nah nagy nehezen sikerült, csak az e mailom már régen regisztrálva volt ezért újat kellett létre hozni!

12207 hsz. Játék még sehol. Nem rossz arány 😊 Lehet mire kijön, szignifikánsan esik a kommentek száma, mert egy trágyadomb lesz. De ettõl függetlenül besaccolok neki egy 35000 körüli hsz-t év végéig. Ha szar azért, ha jó azért 😊
hy!

ma reggel én is megkaptam a beta kulcsot e mailban, de elekadtam, a https://login.fileplanet.com még nem vagyok regisztrálva, ott kell csinálnom regisztrációt? azzal az e maillal kell melyel igényeltem a beta kulcsot?

köszi

Mr_no_NaMe
Énmeg bírom ezeket az újgazdag cigánygyerekeket akiknek nincs más témájuk csak, hogy fúú apám nekem ilyen meg olyan kártyám van ami ennyiszáz meg annyiszáz ezer forintba került...Akinek meg nem megy maxon egy tök új játék az meg 1 büdös csóró paraszt...na az ilyeneket égetném
wander01
a fíling még ottlehet 😄 a fear-t sem a graf miatt szerettem hanem mert beszarás nagy hangulata volt. ez is lehet még jo, a mp bétábol inkább nem vonok le semmi messzemenõ következtetést 😊 (ami bétábol le lehetett vonni következtetést az a TDU volt 😊 na ott látszik mit kapok majd a pénzemért 😊 remélem még március elején behegesztenek pár bugot azon is 😊)

mila69en
hát mivel te crízis szintü grafikát vársz... szinte 0 tartalommal így valszeg téged nem igen fog megremegtetni😊

mila69en
hát eddig úgy néz ki hogy hangulatból nem lesz hiány😊 és ez számít bár a gfx-el sem kell szégyenkeznie mert szerintem csodaszép

wander01
még meglátjuk a singleplayer hogyan muzsikál. 😊

koschwarz
nálam a grafikai igény megragadt a farcry-nál és a half life 2-nél. ennél többet én már nem várok egy játéktól, és ezek jól futnak is a gépemen.

ha ennyit tud nyújtani grafikailag egy játék, és emellett jó a játékmenet, a hangulat és a történet, akkor bármilyen játék jöhet. szerintem a stalker maximálisan ilyen lesz.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mila69en
hát ha stalker ugyanaz (amit nagyon remélek hogy nem) akkor tuti nem veszem meg😊 ugyanis én a stalkertol nem egy lineáris játékmenet várok😊
koncepcióban meg semmi köze a farcry-nek a stalkerhoz...én inkább a boiling ponthoz hasonlítanám....jóvolt szépvólt a farcry de egyszer végig lõtem azt annyi😊 hiába volt nagy bejárható terep meg minden mégis csak egy útvonal volt az elõre haladáshoz... mindíg csak egy megoldás a továbbjútáshoz meg azok a hülye szörnyek nem kellettek volna bele:/