S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Az utolsó úgy néz ki,mint egy krumpli lábakkal!LOL<#buck>#buck>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Egy szivességek szeretnék kérni!! Ha valakinek van egy felesleget béta kulcs.....szeretném tesztelés céljából elkérni, persze senkinek nemadom oda!! Priviben küldjön valaki legyenszives!
KÖSZÖNÖM
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
Lehet, hogy ez az ára a "gyors" futásnak, vagy csak én bénáztam el valamit?
Igen, tényleg homályosabb messzebb, de cserében jobban is fut ugye.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
szóval off:
képzeld zavar, mert ha már egyszer lett nyitva neki egy külön, és el lett mondva x+1 szer hogy ott folytassunk minden mp dolgot, akkor az nem azért volt hogy te idegyere és csak azért se úgy csináld...szvsz igazam van...
ennyi
u dont have to listen anybody else but me
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
te most tényleg ekkore vak vagy? vagy ekkora nagy köcsög?
u dont have to listen anybody else but me
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
tényleg szebb lett evvela beálitásal de szerintem (vagy csaka szemem rossz ) kicsit homályos a távolban :/
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Video memoriáról esik még szó benne,ami kicsit érdekes lehet!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ég egy kis tûz egy bádoghordóban, és úgy néz ki, mintha belebámulnánk Batman reflektorába 😄D
De szépnek szép.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mennyi egy olyan védõszemüveg remélem nem drága ??
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1246
<#hawaii>#hawaii>
Megnéztem én is ezt az újfajta beállitást !!!
Olyan brutál grafikája volt a játéknak amilyet még egy játéknál se láttam !!! A CRYSIS felkötheti a gatyáját !!!
A vonatos pályán lett letesztelve de ott aztán valami brutál grafika volt és zabálja a memóriát rendesen !!!
Vonatos pályán minden full minden fényeffekt bekapcsolva élsimitással együtt 15-18 FPS !!!!
Nem tud valaki egy jó szemorvost ?? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Mert ha továbbra is ilyen grafon nyomom a látvány miatt súlyos számkárosodást lehet szenvedni !!! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Ide kell bemásolni:THQ/S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl MP/_appdata_/
De az eredetit ne felejtsétek el elmenteni valahová!
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Igaz, jóval lassabb, mint egyébként, de azért még elmegy. Viszont nem is tudom, mikor láttam ennyire szép fényefekteket. A Crysis most már tényleg minden szmpontból elmehet a fenébe 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Lesz végre idõm gép elé ülni le is csekkolom. Ha nem lesz túl lassú, akkor megnézem mennyire lassítja az Adaptive AA vagy a CCAA, és mivel elmosodottak a növények kissé, kipróbálom megy e vele az Alpha Sharpness.