S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wander01
mondjuk nekem e-mailben jött reggelre a kulcs, semmit nem kellett a fp-n csinálnom 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
nem hinném mert a fp mindig uazt a key-t dobja uannak az accnak. ergo mindenkinek egy van elvileg. ugyhogy kitartás és probálkozz. ha nem megy regelj ujra fp-n.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

CoD23
hali
tudna valaki adni 1 cd keyt (próbáltam már a file planeten de nem mûxik)
elõre is köszi<#integet2>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

wander01
ha sikerül egy olyan sztorit köriteniük mint a far cry-é volt akkor nem fogok egy szot se szolni. és valoban, csodálatos grafikáju, uj technologiákat felvonultato agyatlan megyek elöre és lövök mindenkit játékot várok 😊 ez a stalker ugyanaz csak jol eltökölték a srácok, és nem akkor adták ki amikor kellett volna. 2 évvel ezelött valoban hatalmasat durrant volna, kb mint a far cry (nem vagyok elvakult FC fan, csak ez hasonlit leginkább a stalkerra koncepcioban sztem), de az elhuzott idö miatt sokat vesztettek.

mila69en
crízis crízis hm...hm...nem lesz az több egy csodálatos grafikájú új technologiákat felvonúltató agyatlan megyek elõre azt lelövök mindenkit játéknál😊 bár ne legyen igazam de aza EA-logo nekem nem tetszik😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

wander01
meglátjuk 😊

ScarY MAN
kerdojel lemaradt 😄

nah mind1...meg hat azert sp az megiscsak mas lesz...sooot😄 en varom 😊))

...

ScarY MAN
az "<#worship><#worship><#worship>istencsaszaruberfa**ajatekokjatekara<#worship><#worship><#worship>"

[nem kotekedik<#idiota><#hehe>]

...

wander01
valahogy olyan nyers az egész. nemtom. furcsa. ami még érdekel az a single player, ha kijött megnézem de sztem el is felejtem ezt a játékot, aztán inkább várok a crysis-re 😊

N3v3rland
Elõször énis így éreztem, de aztán rájöttem csak azért mert nem csillog össze vissza mint a legtöbb játék.

Unleash Your Inner Monkey

wander01
igazság szerint pont ilyesmire számitottam. egy 5 éve fejlesztett játéktol nem vártam többet, hozta a szintet amit kinéztem belöle. szépek az idõjárási effektek, meg ahogyan a gazt fujja a szél, de aztán annyi, semmi több. sok a tereptárgy, az is jo. de emellett semmi extra. valahogy a SoF jut eszembe rola 😊

rekettyes
mármint grafikailag vártál többet?

wander01
hát nemtom. sokkal többet vártam. nem tetszik. minden maxon amit kapcsolni vagy csusztatni lehet, megy is gyöngyörüen, fps hegyek, de valahogy olyan retronak tünik. majd még meglátom a single playert, meglátjuk hogy milyen lesz a hangulat, de az már eldölt hogy nem veszem meg 😊

Voltan
Persze, fog ez menni. Amúgy meg, ha Dx9-en lassú lenne, érdemes levenni a lighting-ot a második fokozatra (objects dynamic lighting). Jól megdobja az FPS-t és semmivel sem néz ki rosszabbul, megmaradnak a szép idõjárás-fényeffektek is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nem ertem mindenki attol tart, hogy fog menni, szerintem felesleges, mivel jobban fog menni mint pld. Gothic 3, Vegas,Graw stb.. Es ami a fo: en pld. 4 eve varom mar ezt a jatekot, es nalam a beta nagyon jol megy/kellemes meglepetes/ de meg az sem erdekelne ha DX8-ban kene vegignyomnom, mert itt nem csak a grafika a lenyeg, a hangulat az meglesz, es vegre megjelenik!!!
drop
egy a lényeg mikor jönn jönn már ki akkarom most<#banplz><#falbav>

mila69en
nana az nem divat inkabb fejlõdés... bár nem vagyok benne biztos hogy jó irányba....de azért vannak szép dolgok is amiket meglehet valósítani a shader 3.0-val fõleg a víz effektek az esõ, fények, orbitális külömbségek vannak a kettõ között

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

drop
igen kilöve de akkor is remélem hogy singli is ugy fog menni mint a multi mert nekem az már tökéletesen megfelel sose izgatot a ps3 mostani divat pedig szerintem semmi extra nincs benne

dante3
Amúgy ebben az új beta-ban már be tudtam kapcsolni a sun shadow és grass shadow opciókat is!<#vigyor0>
Gondolom sok visszajelzésbõl adódóan még mindig találnak javítani valót!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szerintem is szepen fog futni, raadaskent mint a ketto multi beta palya televan pakolva faszan targyakkal, es szepen fut<#eljen>De ahogy neztem DX8-ban is nagyon jol nezz ki, tehat semmi vesz!
drop
*félek

VRSDM
jaja, szeretem mikor bealáznak a dx7-es karis srácok 😄
hogy neki maxon megy a carbon 😄 50fps-t 😊
nemvágja mi az hogy pikszelshéder 😊 fõleg nem hogy 3 😄

u dont have to listen anybody else but me

drop
viszont multi után nem szabad következtetéseket levoni mert singlébe npckel tele hatalmas mapnál majd meglátom hogy fut féleg nem fog full graftal menni

mila69en
naja de ott a PS-3.0 alapból kilõve😊

N3v3rland
Szerintem lehetséges, hogy ez egy kapásból butított verzió. Elvégre ez nem demo.
...de reggel kipróbáltam, 800*, medium, 7800gs,- 80fps, ráadásul 200 ping és semmi szaggatás. Szal vannak még furcsaságok, de nekem egyre jobban bejön a game 😊

Unleash Your Inner Monkey

drop
nem tudom az én x850xt men<#mf1><#boxer><#banplz> fullon megy és semmi gondom vele igaz sajan a ping nagy és vanak még bugok is

Azt lattam en is, ezert vagyok meglepodve, mivel akkor a 8800GTX tesztnel sem volt fizika, es azert azon jobban kene futni, ha nalam a 7800GT-vel egesz jo ment 1280-ban.
Voltan
Minek kell parázni? A hands-on tesztekben azt írták, hogy szépen futott a single rész. Nem lesz itt olyan nagy gond.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mint mar mondtam eleg jo fut szerintem ez a beta.Szamomra kellemes csalodas volt.
VRSDM
mostmár mit csinálnának vele? nelegyetk már bolondok 😄
ha jön 2héten belül akkor már rég aranyon kell hogy legyen, 1hónapja vagy több... :S

u dont have to listen anybody else but me

dante3
Szerintem is kész,talán a kiadó húzza az idõt!<#boxer>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mila69en
naja😄 szerintem is marad így ahogy van sõt mostmár a multit tesztelgetik szal sztem a single totál kész van(vagy nincs:/) nem hiszem hogy csinálnak vele akármit is

mila69en
tényleg lol és nem is kisbetükkel van írva rádásul😄

dante3
Jah, az a pálya amúgy sem gyenge!Nekem viszont tetszik,hogy ennyi terptárgyat bepakoltak! A gépemnek már nem annyira jön be, full grafon! 😄

bertino
a grafikon ott mutatja, hogy a vonatos mapon volt tesztelve

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"De ez megis csak beta,..."
És? 28 nap alatt megoldják?

mila69en
gõzöm sincs

Most ez a 8800GTX teszt mibol van? Ugylatom ez is multibol?
mila69en
hát annál mindenképp<#buck>

Ez igaz! De ez megis csak beta, a fullra kicsit optimizalni szoktak a betarol, tehat ha optimizalnak kicsit/ez+/, fizika+enemy+ai /ez-/, akkor kicsit negativ lesz a merleg a multi betahoz kepest, de remelem az en gepemen 3800+, 1GB ,7800GT, 1024-ben kozel max-on, 1280-ban medium-on, szamitasaim szerint elkene futni.Bar tartok az 1GB-ram miatt/valoszinuleg jogosan/, de meg igy is jobban fog futni, mint a Boiling Point.
mila69en
megfeletkezel róla, hogy te csak egy multi bétát futtatsz ahol se fizika se enemik se semmi😊

Ahogy irtam mar regeben is szerintem a Stalker megjelenes csusztatasaban szerepet jatszott a Boiling Point sikertelensege is.Nekem megvan eredetiben a Boiling Point, es en csak rosszat tudok ra mondani, pedig nagyon vartam, es a kiadas napjan mar meg is vettem.Nagyon sok bug, akadozas,lassu korulmenyes jatek menet.Szerintem az utobbi miatt vettek ki a Stalker-bol az alvast,es meg par dolgot, es szerintem elonyere.Azt meg furcsalom, hogy 8800GTX-en igy menne, mivel nalam 1280-as felbontason automata max-on szepen futott, csak kisse volt belassulas, de nem jelentos, siman jatszhato volt 7800GT-in.
dante3
Hát a stalkerben is biztosan visza kell vennem a grafból,mert idönként rángatózik!😄
Most néztem 8800gts 320mb-os már van 73000-ért!😊

mila69en
sajnam nem:S ezért is bukta az egész 2 giga ram sem elég neki 2.0-nál tart patch hozzá meg marad is már itt😄D de legalább a magyar nyelv benne van😊
/ON

dante3
Azóta jött ki hozzá valami patch,hogy játszható legyen?
off vége

wander01
na zsir. fileplaneten kint van a mp béta, mindjárt lent van, megküldték a kulcsot is mailben 😊

mila69en
nem csak abban hasonlítanak😊 rpg elemek nem is kevés, változó idõjárás😊 vezethetõ jármûvek ezt azót a stalkerból már kivették:S szal tuti hogy a boiling point-ot a stalker ihlette csak átültették egy másik környezetbe

amúgymeg sztem egy qurvajó játék

dante3
Csak nem,mondjuk a boiling point nekem amúgy sem tetszett!
Abban viszont hasonlítanak,hogy abban is marha nagy területet lehetett bejárni!

bertino
jah 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

félreértetted nekem nincs 8800 gtx-em...csak erre a tesztre reagáltam..nekem egy jo öreg ati 9700 pro-m van😊