S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sikerült már valakinek MP-ben betenni a sima gravitációs anomlián kívûl bármit?

Nekem már ezek nem jók......

bertino
jah
az SG hírei bizony már nem nagyon ütik meg a szintet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM
hol lenne?
HÁ' ITT

meglássuk mi lesz /bár én még mindig jobban hiszek az official hireknek mint holmi sg-nek 😊

u dont have to listen anybody else but me

Connectnél visszavág a kezdéshez... Milyen portokat használ a kis drága? Talán van egy kis portforward problemem 😄

mila69en
lol tényleg azt hittem fém:/ a rohattak😄

szerk: lol hol eza cikk:SS az nagyon kevés lehet akkor azért készûltek a képek mindíg szinte ugyanazon a területen:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

VRSDM
pontosan...
2007.01.07 óta tudjuk már biztosan hogy papírból van
sõõt ezt nézd azthinnéd ez fém... hát nem 😄 ezis minõségi nyomtatott kartonpapír 😄

ja vicces, most a stalker vs. bioshock cikk-ben már csak 4nm2 -es területet említ a cikkíró, mig a régebbi info-k (hivatalosak) 21nm2 beszéltek...

na most mivan?

bertino
szerintem a papír esztétikusabb is
más kérdés, hogy korántsem annyira idõtálló :|

Sziasztok

Nem tudja valaki egészen véletlenül hogy Starforce védelem lesz-e rajta vagy valami simán törhetõ? <#hehe>

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

Voltan
Nem. Azért, mert acéldobozra emlékeztet a papírdoboz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mila69en
akkor ezt csak a vásárlók megtévesztése miatt írják oda?<#ravasz1>
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - Limited Edition Steel Case

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

thnx 😊

VRSDM
2 béta kulcs akinek kéne
98JQ-QSHZ-9UN6-U32K
Q5R8-J6W6-C5LB-XJWS

mindkettõ az enyém, de mivel nem használom már közkívánatra a tietek...

VRSDM
már volt és akkor is megmondtam hogy ez NEM FÉMDOBOZ... csak ügyes grafikusok játszanak velünk !!! /legalábbis a mellette lévõ kép (ami elvileg ugye a vásárolt tételt mutatná) kartonból van/

nem rossz ötlet ha nem baj akkor ideadhatnád majd privibe......

Én is késõn eszméltem 😊 Meglesném azért úgy is, hogy nem csak egyedül mászkálok a mapon 😊 Viszont kellemes meglepetés volt, hogy egy 2500+ (200-ra húzott fsb-vel) bartonnal, 9800pro-val, 1,5GB RAMmal szépen fut. Azt hittem, hogy screenshot parádé lesz, de nem...

Raptor 2
Akkor mér nem adod neki a beta-kulcsodat?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

dante3
Aha,arra emlékszem!Szeretem a gothic3-at,csak nagyon sz@rul van optimalizálva!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Raptor 2
Tudom, és télelg vicces, de ez van. Ha bokrot lõsz, akkor levélhullás animácio van, a színnel nem törödtek...

Ez kb olyan, mint a Gothic 3-ban ha kardal csapkodsz egy kõgolemet, szépen porzik, viszont repkednek a vécsepek is 😄

Noninnyó
Bocsi, ha már volt.

Fémdobozos Stalker

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Szívás,nekem pont jutott,de sokra megyek vele,ez a beta tök szar,kicsi pályák,kevés pálya,nincsenek mutánsok,nagy gépigény(nekem fut rendesen).Tehát nem maradtál le semmirõl,majd a teljes lesz király.

akkor kapják be...........

Sarapetike
elfogyott a kulcs 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Csá!

A FAQ-ban ahogyan le van a irva a CD kulcs igényléshez hogy a szines mezõben lévõ szöveget kell beirni de az hol van??? mert én nem találom.

dante3
Na igen,de azon a bokron egy zöld levél sincs,csak barna és elszáradt!
Nem hibákat keresek a játékban,csak érdekesnek találtam.<#papakacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

bakvarnyu
<#vigyor1>

Raptor 2
A második képen azér hullik a levél, mer melövöd közben a bokrot is...

bertino
kemény

dante3
Vágtam késsel a téglába pár csíkot és ebbõl a távolságból úgy néz ki,mint ha szigetelõszalaggal leragasztották volna!

Itt pedig egy száraz kórót lövöldözök és hullanak belõle a zöld levelek!

dante3
Csak nehogy beszippantson a bögrébe egy anomália!😄

VRSDM
bizony bizony ... mondjuk a hl2-re emlékszem... CE -hez járt, póló, meg VALÓDI FÉM doboz 😉 vagy az oblivion-hoz, fain pénzérme a játékbeli pénznemmel...

hasonló dolgokkal meglephetik a jó gémert, nekik ez nem nagy összeg, de milyen jó lenne már egy stalker-es bögrébõl inni a reggeli kávét 😄

Glpetyus
hát igen,régen az volt az alap amit most "Collectors Edition"-nak hívnak....na mind1.

DJ Skyline
hát igen, nem is emlékszem mikor láttam utoljára dobozos játékot, nem a tokos megoldást, amit becsomagolnak celofánba, és ennyi! :|

csak hogy már ugy vanak sztem vele hogyha igényeset,szépet akarsz akkor fizessél érte még többet...csak hát ugye 20-25ezerét a hülye sem vesz játékot 😄D
igy inkábbmaradnak a "kevésbé" drágább igénytelen szarnál 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Glpetyus
na ezt mondom.
Nekem van vhol 2 régi játékom,egyik a Metal Gear Solid (régebbi játékosoknak nem kell bemutatni) hát ég és föld a csomagolás vastag karton,dombornyomott,szép szines minden oldala,belõl doboz,abban van a cdtok,egy kb 150 oldalas könyv + egy csomó szar.
Mostmár mindanhol ez az igénytelen 30 ftos dvd-tok,belebaszva (!) a lemez + egy fénymásolt a4-es telepítési útmutató...10-15 K-ért...okos.
Csodálkoznak,hogy sok a warez.
Sok pénzért szinvonalat adjanak,ne mocskot.

dante3
Még jó,hogy nem floppyn adták ki!<#idiota>

dante3
Egy Collectors Edition-t elfogadnék én is,de nagyon drága lesz sztem!<#shakehead>

DJ Skyline
hát én is néztem mikor megjött a HL2, kiveszem a dobozból, tok kinyit, folyik ki a 120 telepítõ CD! <#idiota>

Glpetyus
Remélem nem 10 GB lesz....márpedig én olyasmire tippelek <#wilting>
Elöször én is leszedem,aztán ha olyan mint amilyen szeretném hogy leygen,megveszem.HA nem egy igénytelen mocsok lesz a kiadvány,mint pl a HL2 cd-s változat esetében...

dante3
Hát k....ra!Remélem addigra felgyorsul a chello classicom és hamar leszippantom a gamet!<#eplus2>

Glpetyus
jajj,de hosszú lesz a március :d

Serpa
Háttéranyag (érdemes olvasgatni)

2012.03.18

Két amatõr stalker bement a Zónába.
Az egyikük meghalt egy anomália õrjõngésének tetõfokán.
A másik megmenekült és szerencsés volt, h csak az egyik karját vesztette el.
Néhányan közülök azt hiszik, h ez csak egy játék ...

DJ Skyline
második képen mekkora csillagvizsgáló van már a stukkeren! 😄 be sem fér a képbe

CoD23
jah tényleg ott mienek lehetnek az állatok ha ezmeber így néznek ki ??<#szomoru1><#crazya><#banplz><#idiota>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Serpa
most olvasom, h vki egy új buildet futató servert látott a server listában, "thq qa" néven.

látáttok?

lehet, h egy új demo, v esetleg a GOLD verzió az.

Serpa
a legjobb rész, amikor egy oszlott holtestet vmi bevonszol a furgon mögé.

Voltan
Ó. Nem láttam, sorry...

dante3
Jah,#12287-ban belinkelték már,azért nem írtam!

Voltan
Alatta meg van egy mutánsos trailer. Az is elég nyomasztó...

dante3
Csernobilban sosem lehet tudni mi lép eléd egy fa mögül!<#hehe>