S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az SG hírei bizony már nem nagyon ütik meg a szintet
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HÁ' ITT
meglássuk mi lesz /bár én még mindig jobban hiszek az official hireknek mint holmi sg-nek 😊
u dont have to listen anybody else but me
szerk: lol hol eza cikk:SS az nagyon kevés lehet akkor azért készûltek a képek mindíg szinte ugyanazon a területen:/
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
2007.01.07 óta tudjuk már biztosan hogy papírból van
sõõt ezt nézd azthinnéd ez fém... hát nem 😄 ezis minõségi nyomtatott kartonpapír 😄
ja vicces, most a stalker vs. bioshock cikk-ben már csak 4nm2 -es területet említ a cikkíró, mig a régebbi info-k (hivatalosak) 21nm2 beszéltek...
na most mivan?
más kérdés, hogy korántsem annyira idõtálló :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem tudja valaki egészen véletlenül hogy Starforce védelem lesz-e rajta vagy valami simán törhetõ? <#hehe>#hehe>
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - Limited Edition Steel Case
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
98JQ-QSHZ-9UN6-U32K
Q5R8-J6W6-C5LB-XJWS
mindkettõ az enyém, de mivel nem használom már közkívánatra a tietek...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ez kb olyan, mint a Gothic 3-ban ha kardal csapkodsz egy kõgolemet, szépen porzik, viszont repkednek a vécsepek is 😄
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
A FAQ-ban ahogyan le van a irva a CD kulcs igényléshez hogy a szines mezõben lévõ szöveget kell beirni de az hol van??? mert én nem találom.
Nem hibákat keresek a játékban,csak érdekesnek találtam.<#papakacsint>#papakacsint>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Itt pedig egy száraz kórót lövöldözök és hullanak belõle a zöld levelek!

hasonló dolgokkal meglephetik a jó gémert, nekik ez nem nagy összeg, de milyen jó lenne már egy stalker-es bögrébõl inni a reggeli kávét 😄
igy inkábbmaradnak a "kevésbé" drágább igénytelen szarnál 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nekem van vhol 2 régi játékom,egyik a Metal Gear Solid (régebbi játékosoknak nem kell bemutatni) hát ég és föld a csomagolás vastag karton,dombornyomott,szép szines minden oldala,belõl doboz,abban van a cdtok,egy kb 150 oldalas könyv + egy csomó szar.
Mostmár mindanhol ez az igénytelen 30 ftos dvd-tok,belebaszva (!) a lemez + egy fénymásolt a4-es telepítési útmutató...10-15 K-ért...okos.
Csodálkoznak,hogy sok a warez.
Sok pénzért szinvonalat adjanak,ne mocskot.
Elöször én is leszedem,aztán ha olyan mint amilyen szeretném hogy leygen,megveszem.HA nem egy igénytelen mocsok lesz a kiadvány,mint pl a HL2 cd-s változat esetében...
2012.03.18
Két amatõr stalker bement a Zónába.
Az egyikük meghalt egy anomália õrjõngésének tetõfokán.
A másik megmenekült és szerencsés volt, h csak az egyik karját vesztette el.
Néhányan közülök azt hiszik, h ez csak egy játék ...
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
látáttok?
lehet, h egy új demo, v esetleg a GOLD verzió az.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"