S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
buldozer:
az a lista valami gyönyörü...az uefa-n kivül mind nyálcsorgató számomra...micsoda hónap, ez egy karácsonyi listának is dicséretére válna😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
pár megjelenés😄
Command & Conquer 3 Tiberium Wars: Március 30.
Uefa Champions League 2006-07: Március 23.
GRAW2 Március 9.
Silent Hunter 4 Március 16.
S.T.A.L.K.E.R. Március 23.
stb...
Forca Barca
www.gportal.hu/bioshock
nemfogják egy szaros demoval lelõni a poént...vagy hogy milyen szar😄
na de remélem lesz ilyen mint a multi legalább, akkor baj nem lehet😊
!Forza Ferrari!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<#vigyor5>#vigyor5>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
A kezdõket színes füst is jelöli,ott nem lehet lelõni az ellent,illetve vásárolni is ott lehet.Amit zsákmányolsz,hátizsákot,fegyvert,itt el is adhatod.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Ez a játékmód pedig ugyanaz mint mondjuk a Call of Duty-ban a retrieval,ahol a pályán körönként megjelenik egy ilyen valami.Ezt jelöli a térkép,el kell menni érte és visszahozni a kindulópontra.
Ezért a csapat bezsebeli a pontot,persze meg kel küzdeni érte,úgy az igazi.
PSN ID.: Beegabor
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bármikor lehet savelni,vagy olyan lesz mint a far cry-ban?
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Aláírás