S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
AHH!<#wow1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

buldozer99
<#eljen><#eljen>

Forca Barca

mila69en
remélem helit mi is vezethetünk<#buck>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

buldozer99
<#eljen><#eljen>

Forca Barca

DJ Skyline
mila69en
hol látsz te itt fléémet?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

VRSDM
SOK BUZI FLÉMET MELLÕZNI

u dont have to listen anybody else but me

Voltan
Mijaza GRAW2??

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nem tudnád belinkelni privátban esetleg azt a torrenttet vagy valami elérhetõségét?

dante3
Én torrentrõl szedtem le!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nem tudnátok bobni valami linket ahonnan le lehet tölteni a GSTV-t vagy a cikket vagy mindkettõt?pliz

dante3
Végével kapcsolatban a gamestar gstv videójában volt egy interjú és azt mondta a srác,hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hét féle befejeése lesz a játéknak!

vagy idegenes<#phone>...

buldozer:
az a lista valami gyönyörü...az uefa-n kivül mind nyálcsorgató számomra...micsoda hónap, ez egy karácsonyi listának is dicséretére válna😊
xj700t
Biztos valami idõgépes vége lesz 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

buldozer99
megjött az 576 tol a tavaszi katalogus😄
pár megjelenés😄
Command & Conquer 3 Tiberium Wars: Március 30.
Uefa Champions League 2006-07: Március 23.
GRAW2 Március 9.
Silent Hunter 4 Március 16.
S.T.A.L.K.E.R. Március 23.
stb...

Forca Barca

<#idiota>
mila69en
<#idiota>

persze, persze..de hál isten a fõszál még rejtve vagyon(legalább is elõttem, ugyhogy aki tudja be ne spoilerezze!)..magyarán azon kívül hogy mindenfélét ki kell hozni a zónából, semmit sem tudok magáról a játék sztorijáról..és ez igy rendben is van
A könyv az egész jó volt,csak kár hogy rövid.

Gundark
Öö, azért volt a Sztrugackij testvérek Stalker c regénye, no meg a film . Az alapja az egésznek, majd erre rátették csernobilt mint "hihetõ" katasztrófa sújtotta helyet.

saxicola
Aki a legutóbbi GameStart olvasta azért megtudhatott egy pár dolgot.+ a GameStar Tv is érdemes volt megnézni.

www.gportal.hu/bioshock

nem lesz single demo, ez a multi demo lesz, aszt joccakát...már több fórumon is említették hogy maga a sztori hét pecsétes titok, annyit tudni csak, hogy 7 féle befejezése lesz..
oneal1
szerintem ebbõl tuti hogy nem elsz demo a megjelenés elõtt!!

nemfogják egy szaros demoval lelõni a poént...vagy hogy milyen szar😄

na de remélem lesz ilyen mint a multi legalább, akkor baj nem lehet😊

!Forza Ferrari!

LegionarR
Áldja az ég hogy nem egy robotvadászós game lett (lesz) belõle <#vigyor2>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

báttyó02
😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

lassan már a full játékot fogják kiadni nem a demot 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Lassan kiadhatnának egy demót singliben.
<#vigyor5>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Sarapetike
mondanám hogy játszunk egyet de úgyis mindig megölsz 😊

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

A színes nyilak a kezdõket mutatják asszem,a szürke meg az artifactot.Ha közelebb érsz a szürkéhez a nyil átmegy háromszögszerû izébe amelynek a csúcsa jelöli hogy hozzádképest lejjebb vagy feljebb található.
A kezdõket színes füst is jelöli,ott nem lehet lelõni az ellent,illetve vásárolni is ott lehet.Amit zsákmányolsz,hátizsákot,fegyvert,itt el is adhatod.

Sarapetike
aha kösz a nyilak mutatnak valamit de nem értem oda soha .(

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Az artefact vagy artifact leginkább valamilyen leletet jelent.
Ez a játékmód pedig ugyanaz mint mondjuk a Call of Duty-ban a retrieval,ahol a pályán körönként megjelenik egy ilyen valami.Ezt jelöli a térkép,el kell menni érte és visszahozni a kindulópontra.
Ezért a csapat bezsebeli a pontot,persze meg kel küzdeni érte,úgy az igazi.

Sarapetike
az "artefact" mit jelent és abban a játékmodban mit kell csinálni ?

Seth
hát kezdetben szó sem volt chernobilról, meg a címe oblivion lost volt. Így keress rá, biztos találsz trailert. Hi-tech cuccnak indult robotokkal

PSN ID.: Beegabor

Sarapetike
Aha

Tudtommal nem. Volt pár novella, egy soha el nem készült forgatókönyv, egy film aminek elégett az egyettlen kópiája, meg annak újra velvett módósított verziója. Nagyjából mind a zónáról és Stalker(ek)rõl szól, csak mindnek más a sztorija és a mondanivalója ...

Sarapetike
volt ennek a játéknak elõdje is?

Az alapsztorinak semmi köze Csernobilhoz, a fejlesztõk ukránok, azért helyezték oda, mint veszélyes és "egzotikus" környezet ...

oneal1
nem csak a reaktort írja 4 nek??

!Forza Ferrari!

dante3
Sajnálom õket,de a játék nem jött volna létre nélkülük!<#idiota>

Hogyan beszélhetsz így a nukleáris katazstrófa szerencsétlen áldozatairól? Csak mert máshogy néznek ki, mint te? <#eplus2>

dante3
Remélem,mert nagyon sok csúnya szörnyike van benne!<#vigyor0>

Voltan
A játékmenet természetét figyelembe véve valószínû bármikor lehet majd menteni.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

dante3
Arról nem tudtok valamit,hogy milyen mentés lesz a játékban?
Bármikor lehet savelni,vagy olyan lesz mint a far cry-ban?

LegionarR
Idézet az összehasonlító cikkbõl: "a négy négyzetkilométeres területen fekvõ épületkomplexumban"... Tehát nem az egész játékterületrõl dumál, hanem magáról a Reaktorról, és az azzal kapcsolatos épületekrõl (szerintem)...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

DJ Skyline
kicsi pályák? lol, a vasútállomás nehogy már kicsi legyen! 😄 mutánsok szerintem meg amúgy sem lesznek multiban, jó is lenne, figyelni arra, hogy ne kapjanak le, közben meg arra, hogy ne ugorjon a nyakadba valami monstrum

bertino
menjél inkább máriózni

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dante3
Anomália van,mutáns majd single-ben lesz!

Csak ez a 2 pálya van?Ezek tök kicsik,semmi sincs rajtuk,sem anomália,sem mutáns.

dante3
Miért nem enged be egy szerverre sem?

Lehetséges hogy már nem használhatóak ezek sem?

Aláírás