S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
huppsz nekem van egy ismerõsöm tokajban díjnyertes borai vannak😛P

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

most nézem, 29 video, és 309 kép jelent meg(hivatalosan) mióta fejlesztik..akkor most kérnénk szépen egy full verziót..ráér a jövõ héten is😊)..picit off:

valamikor 2005-ben a sokadik megjelenési csusztatás után mérgemben írtam a fejlesztõknek, kifakadva, hohy miért, meg meddig..oleg barátunk válaszolt is, hogy tudjuk, meg elnézést, stb..a lényeg az volt hogy megéri várni, és ha tetszik majd a megjelenõ játék( tudja hogy magyarban jo borok vannak ,tokajit említette) akkor küldjek neki egy palackkal😊)..remélem készíthetem a bort csomagolásra😊)..aztán hátha küld cserébe egy limitált példányt a játékból😊)
Ezt a verziót igazán megoszthatnák a nagyérdemûvel 😊 2 új multimap...😊
IGN

dante3
Ne vitatkozzatok,inkább örüljetek,hogy hamarosan érkezik a király!#12544

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Márc 15ig ráér 😊

Addigra még szerezni kéne' egy új VGA-t

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

buldozer99
szerintem a jövö héten lesz tört...
TDU is kijött tegnap😄

Forca Barca

A második mondta igaz. Az elsõt nem kommentálom 😊

rekettyes
Ne osszad már az észt ki vegye meg ki nem.
Egyébként se tudtad normálisan értelmezni amit írt.

dante3
Jó is lenne,valami úl helyszinen!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

De beszéljünk inkább arról, hogy méltó ünneplése lenne a goldnak, ha hétvégén lenne egy kis multi demo 😊

tisztasor 😊

Azért így már kissé más a leányzó fekvése 😊 Nem vagyok álszent, én is letöltöm elõbb a játékot, hogy kipróbálhassam. Aztán van, hogy rohanok megvenni azonnal, fõleg, ha van multija is 😊 Az sajnos tény, hogy a jelenlegi játékárak mellett szinte senki sem engedheti meg magának, hogy megvegyen egy olyan játékot, amivel aztán nem is fog játszani.

Jaaaaaaaaaaa látom már mér vagy felhábordva

kimaradt a LÁTATLANBAN

"jaja látatlanban mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit..."

akkor így írom: látatlanban nem veszek semmit...

Azt a sor elején írtam (xar a szórend) 😊

Akkor az lesz az elõ játék, amit (4 éve) megveszel? 😊 "mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit..." Ez dícséret a C&C3-nak, de majd meglátjuk mennyire válik szokásoddá 😊 Egyébként ha úgyis leginkább csak a demo érdekel, akkor nem kell izgulnod miatta, hogy mikor törik fel... 😉

Értelek de legtöbb esetben nem a full-t töltöm le (kivéve ha vmi nagy nevû játék)Amúgy csak leszedem a demot. (pl.: Most a C&C3 EA game de sztem tuti megveszem)

Ui.: Ha van géped, amin elfut, akkor bele se kezdj a "csóró vagyok, én nem tudom megvenni!" szövegbe...

Mióta van MUNKÁm (14 éve)ami tetszik megveszem. Ne kezdjük már el ezt a tökös gyerek vagyok, tudom kezelni a bittorrentet hüjeséget... Töltsd le, próbáld ki, ha úgy érzed, hogy ezzel biza nem csak 1-2 estét fogsz játszogatni, akkor menj és vedd meg. 10k körül lesz az ára, nem egy horribilis áru EA játék.

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dante3

rekettyes
tuti szar lesz a játék<#vigyor1>

jaja látatlanban mióta van NETem (4 éve) nem veszek semmit...

dante3
Elõbb megnézném a tört verziót,hogy minden rendben van-e a játékkal és ha igen,akkor irány a bolt!

Fable-t is hamarabb törték fel mint a boltba kerülés

dante3
Szerintem meg lesz!

De természetesen eredeti rulZ 😊

dante3
<#hehe>

Az se lenne rossz ha hamarabb törnék fel mint a márc 20 😊

Serpa
ez azért kicsit túlzás 😊

dante3
Remélem hamar feltörik és nem kell sokat várni rá!

mila69en
na végre<#eljen> így már 100%-os a megjelenés😄 nincs több csúszás nincs több halasztás<#vigyor2><#buck><#circling><#vigyor5><#bohoc>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Glpetyus

<#eljen>

dante3
ARANYON A STALKER!!!link
Március 20.-át emlegetik megjelenésnek!

azóta csak a küblicicák használják😊) ...na meg majd én, onnan fogok dragunovval szedegetni..tuti lesz az óriáskerékkel kapcsolatos misszió:pl cseréld ki az aksiját, és inditsd be, a legfelsõ kabinban lesz egy artifact..
Gabesz amd64
mikor jön?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

mila69en
atért remélem úgy kell majd felderíteni a terepet és nem lesz megjelölve minden hogy merre van😊

mila69en

Nem tudom...Látom, hamachin már ott vagy..Most fejeztük be a game-et, mivel dedicated szervert nem tudtam indítani, én mára befejeztem.Holnap többet fog futni. Látom Hamachin ott vagy. Ha visszadob a menübe, akkor nyomj egy 0-át, vagyis a console-t hívd elõ, és nézd meg mi volt a hiba. Haveromat beengedte..
wesker24
Miért nem enged be a szerverre ????
bertino
az egész durva, ami ott történt :||

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Na végre sikerült megcsinálni a szervert hamachi alatt,hogy jó is legyen.Remélhetõleg stabil is lesz, mert a chello ugye most emelt, és esténként néha meghülyül a net. Egyébként 20mbit/1mbit-en megyek, 10 fõvel.GYERTEK!

Host: Sg_stalker
Jelszó: sg
DJ Skyline
azért az durva, hogy Április 26-án volt a robbanás, és csak 5 nap volt Május 1-ig, amikor az óriáskereket beizzították volna! :|

Szemét lefagyott amikor csatlakoztam,de most nem fatal errorral.

Jövök én is.Ja és tegnap én voltam az a Player nevû,bocs hogy lelõttelek,de nem írta ki hogy ki kicsoda,csak lõttem akit láttam,tehát mégegyszer bocs.

dante3
Én mennék,de ketten kevesek leszünk!

ZaJanga
hamachin valaki?

Szoba:dante34
jelszó:kukac

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

dante3
Hát lehet,de a térképen több terület nincs elnevezve,csak amiket leírtam.

+ a lakótelep pripjatyban, óriáskerékkel(ami sosem ment, hiszen május 1-re hozatták)..meg hát maga a reaktor területe😊
dante3
Összeírtam unalomból a térkép szerinti pályarészek nevét!
Yantar Factory
Railway Station
Dark Valley
Rostock Factory
Vehicle Station
Desolated Village
Fog Net
Agroprom Factory
Military Warehouse
Deserted Factory

Gondolom ezek lesznek maj a teljes játékban multimapként!

és ki nem?😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Akarok már S.T.A.L.K.E.R-ozni