S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
hát lehet hogy ott vége is a mappnak😄 vagy onan már csak ködösítés van szal csak addíg látsz el😊 nem amúgy sztem ez még a régi alphabol van ott pont hogy így volt mentél a kocsival aztán egyszer csak vége lett a mappnak😄 azt leestél a semmibe:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
egy dologra nem gondoltatok! mi van akkor, ha ez a kép még akkor készült, mikor még úgy volt, hogy lehet autót vezetni!? 😊 bár gyanús a kép, mert a házak között semmi nincs! se fa, se domb, se másik ház, mintha ott vége lenne a mapnak!

Raptor 2
Akkor próbáld ki, nem olyan rossz-----bocs az offért

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Lilithn
Visszakozom, azzal nem játszottam...

I can eat death like nobody\'s business.

mila69en
"Hány játékban tudsz helikoptert vezetni, amelyik FPS, mellesleg"--->boiling point😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Lilithn
ÉS TÉNYLEG! MIÉRT NEM! Na most sírok...
A Morrowindben lehetett a bogáron utazni...;D Silt Rider, vagy minek is hívták. De ez off.

Hány játékban tudsz helikoptert vezetni, amelyik FPS, mellesleg???? De kocsit nem is egyben, a Far Cryban pl. baromi jól volt megoldva. Szerintem egy olyan kb. elfért volna itt is. De nem ez a lényeg, tényleg.

mila69en
hát nem egészen... mivel itt mutánsok meg stalkerek ellen folyik a harc a stalkerek bemennek a zonákba kincsvadászatra😄 és a stalkerek elvileg egyneranguak nem? most miazhogy az egyik stalker vezethet helit a másik meg nem-.-

SötétBarom
Ez kb olyan szintû, mintha sírnál hogy a HL2ben ménem lehet striderrel menni.. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mila69en
hát ha jobban megnézzük helit is vezethet az ellen:SS

Lilithn
nem arról volt szó, hogy végül mégse lesznek jármûvek? Vagy csak bele lehet ülni, de nem elindítani? vagy a fickó csak guggol a trabant kartonkivágás mögött?(tudom hogy nem trabant) ;D

Az viszont szemétség lenne, hogy az ellen vezethet, de te nem. akkor legalább adjanak egy mutánspacit...vagy egy bazi nagy õsgyíkot...;D

mila69en
:/ kibírjuk... a pezsgõ már a hûtöben😄

LegionarR
Minél közelebb a játék megjelenése, annál lassabban telik az idõ...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

dante3
Képek,ahh mindíg csak képek meg videók,rohadt lassan megy mostanság az idõ!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DJ Skyline
még mindíg létezik az off/spam topik, nem lett bezárva! <#gonosz1> thx

Raptor 2
Lehet hogy a Crrsis szép, de egyenlõre amit tudok róla, nkeem nem jelent többet egy techdemónál. Széép graf...ennyi...kiványcsi vok a játékmenetre..

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Törölt felhasználó
OFF
Infernal állítólag nagy szopás. Két hete kint van európában, de nem bírják feltörni. Nem értek hozzá, nemtom milyen védelem van rajta, de szívás...
DanRyu
😄 Bírom azt a képet.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

DJ Skyline
Sznorkel' in eksön!
jihá <#idiota>

DanRyu
Jah szar az ilyen elindítós, órákig szenvedö dolog. Sokszor megjártam már. Mostanság is.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

dante3
Engem az sem érdekel ha le kell huzkodni az optikairól a tyúkbeleket,csak induljon!Emlékszem mennyit szoptam régebben a Splinter cell chaos theory-val mire elindult! Pff

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Securom lesz rajta.

Nemtom mi van az Infernalon, de eddig a DT mindent vitt, a legújabb SF-et is.
The Protector
Igazad van.De nekem mindeggy nekem eredetim lessz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dante3
Beb@szna! Szerintem securom,szerintem!<#buck>

Törölt felhasználó
Csak nehogy olyan védelem legyen rajta, mint az Infernalon, mert akkor gáz van 😊
mila69en
<#eplus2>

The Protector
Haver szerez nekem mindíg eredetiket ingyen én meg megtartom õket meg eleadom.Sok eredeti játékom van(egyikért sem fizettem).Havernak mindenben segítek õ meg hozza a gamekat amit csak kérek a megjelenés napján.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mila69en
kiváncsi vagyok hány embernél fog ilyen grafikát mutatni<#eplus2>abban meg biztos vagyok, legalább kettõ kell majd abbol a 8800gtx-bõl sli-ben<#nyes>

a crysis viszont megy ugyanakkora gépeken minta far cry😉

Voltan
Ja, az elõzményt nem olvastam...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Na jól van már, azért gondolj bele, milyen gépigénye lesz a Crysis-nak!
A STALKER jól néz ki, ráadásul elmegy gyengébb gépeken is. A Crysis viszont...

oneal1
szerzel pár eredetit ingyen?<#ticking>

!Forza Ferrari!

The Protector
Hát ja.

Szépnek szép, na de a crysis azért:

egy kicsit más!!!<#worship><#worship><#worship>

The Protector
Remélem már hamar jön a boltokba.Szerzek pár eredetit ingyen és eladom õket olcsón.Ha marad akkor tudok postán is küldeni akinek kell(bár sz.tem nem fog sok).

The Protector
256-os karim van de minden játék 320-at ír ki.Nem tom miért.Már várom a játékot.Eza kép szerintem még a crysisnál is szebb.

régebbi képeken BTR-t is láttam, épp ahogy manõverezik..tudom vezethetõ jármûvek nem leszenek benne(egyenlõre)..de legalább tereptárgyként benn hagyhatnák
oneal1
a jó öreg zill befigyel a képen😄

!Forza Ferrari!

Fókameister
hát szerintem a gépigény türhetõ legalábbis a multi béta nálam jól futott és nincs vmi csúcskategóriás konfigom

peti193
jah bocs ezt nem ide akartam hanem az Off/Spam topikba

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

peti193
F***om a gépigénybe!!!!!!!!!!

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

dante3
SZÉP!!!

Szerintem a stalkernek elég lesz az 1GB, nem hinném hogy ez miatt szaggatna, sõt az én gépemen se kellene szaggatnia, mert akkor az lenne a kérdésem, hogy 6 évig mit csináltak?
oneal1
szval hülye kérdés volt...😄DDDD

!Forza Ferrari!

mila69en
hogyne számítana😄 1gb helyett lesz 1.5 vagy 2😄DDDD

oneal1
aha értem, szval elfér az ott a gépben😊

!Forza Ferrari!

Voltan
Most pont a STALKER-nél nem tudom, de alapvetõen minden mostani játékhoz elkél az 1 gigánál több RAM. Nekem most másfél van a gépemben, de valószínûleg én is veszek még egy felet.
Arról nem is szólva, hogy vannak játékok, amik úgy zabálják a RAM-ot, mintha ingyen adnák, pl. Gothic 3. Igaz, ez már a fejlesztõk balfaszsága miatt van.

oneal1
háát speckó nem a pasziánsz hoz kéne😊
csak gondoltam hátha próbálta valaki már 1 meg 2 gigával a játékot

!Forza Ferrari!

rekettyes
Az sokat számít de kifejezetten ehhez a játékhoz nem tudom kell-e a plusz 1 giga.Inkább várd meg amíg kijön és meglátod.

Voltan
Mikor is volt 256 Ram az etalon? 5-6 éve?

Voltan
Ha csak passziánszozol, akkor végülis nem sokat számít.