34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#32898 Végre sikerült kerítenem egy videót YouTube-on a mod nélküli játék befejezéséről. Mikor azon a bizonyos teleporton átmegyek, akkor kéne jönnie a "vége a játéknak ügyes vagy" videónak. A kérdésem így erre módosul: tudja valaki, hogy miért nem láttam befejező képsorokat? :)
(Mikor a Kívánságteljesítőhöz mentem, akkor működött rendesen a dolog.) -
#32897 Hali!
Oblivion Lost-tal játszva a játék legvégén elakadok. A teleportálgatásnál az egyik teleport (amihez elérve elsőre odateleportál hat Monolith-os) lerak a talajszintre az egyik sín mellé és kész. Mögöttem a furcsa, égbe világító gömbök előtti épület van. Körbesétáltam már mindenhol, felmásztam, ahova lehetett és többször próbáltam újrateleportálni ugyanonnan, de mindig ide lyukadok ki és sehol nem látok nyitott ajtót.
Valakinek van ötlete? -
#32896 Továbbá ha össze vannak gyűjtve valahol a spawn kódok, azt belinkelné valaki? -
#32895 S.T.A.L.K.E.R. Zombie Rap
Ha linkelte már valaki akkor bocs,de engem eléggé felderített:-) -
#32894 Aha, koszi.:) Gyanus volt mert mara mar kb 160000 lett.:D -
#32893 Az pontszám, nem darabszám. -
#32892 Napot! Szeretnék lan-on játszani és érdekelne, hogy lehet-e bot-okkal. -
nem rossz, ezt még nem próbáltam, csak a freeplay-t -
#32890 Ujra jatszom a jatekkal; nem kezdtem ujjat egy regebbi mentest folytatok.:) A statisztika szerint tobb mint 132000 fickot nyirtam ki eddig. -
#32889 Oblivion Lost. Nekem bejön, valóban "teljesebbé" tette a játékot. -
#32888 ez melyik mod? -
#32887 Nem tudom ki vette még észre, de a Duty bázison könnyedén át lehet jutni a "túloldalra". Ahogyan jövünk Army Warehouse vagy Wild Territory felől, közvetlenül az őrség után balra a fal mellett van egy kis piros konténer. Arra a mellette levő dobozról fel lehet ugrani és már át is jutottunk a kerítésen túlra. Sajnos visszautat nem találtam, mert a pálya megkerülése közben beleestem egy textúra nélküli részbe és ez lett az eredménye:
Ezt a képet pedig a Bárban lőttem. Guggoló ugrással rá lehet ugrani az exoskeletonos őr vállára és onnan már csak át kell vánszorogni a túloldalra. Utána ő készségesen félreáll és kienged.
Bocsi, ha már voltak, nem olvastam vissza túl sok oldalt. -
#32886 bocs, de ezzel a masinával ne is várj sokat. szerintem nem vészes a gépigénye, de azért kell alá némileg ésszerű sebességű vas. -
#32885 Nekem Sempron 3300+, ATI 1950 masinam van. Beraktam a jatekot, DX9 full dinamikus fenyek renderrel szaggatott. DX9 reszleges feny renderrel ment. Visszatettem ujra DX9 fullra es hoppa: priman ment! Az valami gyonyoruseg volt. De masnap mar megin nem ment, szaggatott. Azota se megy sajna, es mar DX9 reszlegesen is csak szaggatva. DX8-on meg nem fogom jatszani mert ugy nem tetszik (azok utan hogy elhuzta elottem a mezesmadzagot :) Fogalmam nincs mi lehetett az oka hogy akkor ment... -
#32884 Jaja, néztem, Dragunovval ugyanez sikerült már a Hotelban is. Ezek szerint több hiányzó láncszem is van a végigjátszásomban. Na mindegy, akkor majd valami lesz. Azért köszi. -
FoxMurder #32883 Nem jó, Strelok búvóhelyének megtalálása még nagyon a játék elején van, és nem ez a quest adja a hotel rejtekhelyet. Az X-16 labor után meg kéne legyen az a küldi, hogy find guide (találkozz kalauzzal). Ő a cordonban van (ott ahol fox a játék elején), és ő adja meg neked a doki rejtekhelyét, ami ott lesz agroprom földalatti részén. Miután beszéltél a dokival, megtudod a pripjati rejtekhelyet.
De nem kell a dekóder, mert van egy másik megoldás, hogy egy gauss puskát belevágsz a titkos labor zsanérjába, és kinyílik az ajtó, youtube-on nézd meg hogy kell csinálni.
-
#32882 Na visszamentem Agropromba, megtaláltam a búvóhelyet, megtaláltam a pendrive-ot és teljesítettem a Strelok búvóhelyével kapcsolatos feladatot. Mikor visszajöttem a szállodába, az ajtó még mindig zárva és sem a gránátos trükk nem működik, sem a nyugati tetőről nem tudok bemászni (rácsok). Az ajtót egyszer sikerült kifeszítenem és bejutottam (egy hajszálnyi életerőm maradt csak és erősen véreztem is valamiért), de kijutni már nem sikerült. Miért nem nyílt ki az ajtó most, hogy teljesítettem a küldetést hozzá? -
FoxMurder #32881 Az "eredeti" mocsár az vszeg a build1935-ből a swamp, limanskot nem láttam még a pályalistában, de van egy meglepetés pálya is, lehet hogy az lesz az.
Itt érdemes nézelődni a lost alpha pályalista és egyéb fícsörök után:
Lost Alpha -
Dragelir #32880 Hi
Az lenne a problémám hogy néhány fegyver és más dolgok(pl ventilátor vagy laptop a kereskedőnél) textúrái elvannak csúszva vagyis az npc-nél látom hogy a fegyver kb a térdüknél van amikor rám tartják de épp ezért ha nálam van csak a kezemet látom ahogy tartja de a fegyvert nem ..... a minimum konfighoz meg van minden ami kell+a patchelés is stimmel....valaki segítsen hogy mitől lehet ez :S -
SaGa #32879 AMikor kijött cs, Dezodorék már kész voltak néhány pályával, de volt egy olyan mondása, hogy ha már megvan az "eredeti" mocsár, meg Limanszk, akkor inkább azt fejlesztik tovább. Ezek szerint mégse? Elég rég jártam az UHSF-en... -
FoxMurder #32878 A lost alphában kizárólag a build1935-ből lesznek pályák, meg benne lesznek a teljesen saját készítésű pályáik, a darkscape, deadcity, pripyat és rostok factory. -
DeerMuse32 #32877 Lost Alpha :) ami nyárra remélhetőleg kész lesz. amúgy az új videót láttátok már? nagyon szép :) -
SaGa #32876 Nem, a cucc ott van mindig, csak az ajtó nem nyílik, ha nem beszéltél a dokival. Ha ügyes vagy, gránáttal el tudod mozdítani, hogy az ablakon át elérhesd...
Vagy megpróbálod az ajtófelfeszegetéses módszert, az működik. Mármint annál az ajtónál, amit a dekóder nyitna. De az sem kizárt, hogy a szállodában is működik a dolog.
Nem emlékszem, hogy lenne a Priboy-ban coop, bár volt róla szó, de nem lett kész, vagy nem vált be. Dezodor meg átváltott a komplexebb modjának fejelsztésére, amiben benne lesznek a shoc és a cs pályák is... -
#32875 Úgy olvastam épp az előbb, hogy a Priboy Story modban van. De nézz utána inkább. -
#32874 Hali!
A rejtett cucc Pripyatban a hotelban csak akkor lesz a helyén, ha teljesítem a Find Strelok's stash vagy mi a neve küldetést? És ha igen, akkor ezt hogyan tudom megcsinálni? Akárhogy nézelődtem Agropromban és a föld alatti járatban, nem találtam semmit. (Kivéve a föld alatt egy fedő nélküli szellőzőnyílást, ha jól emlékszem létrával, de abba nem tudtam beleugrani. Mégis bele kéne?) -
robi25 #32873 Valaki megtudná mondani hogy valamelyik stalker-be van e coop mod ? -
#32872 a mod readme-jébe le van írva.
ha nincs, akkor mindegy -
KopfSchuss #32871 Az, hogy hanyas verzióhoz használom nem érdekes? -
#32870 elméletileg csak a megfelelő helyre kell másolni -
KopfSchuss #32869 Ja, és valaki elárulná, hogy egy modot hogyan tudok alkalmazni a játék közben? -
KopfSchuss #32868 Üdv megint.
Még olyan gondom lenne, hogy a Clear Sky-ban folyton ledob. Akár mit csinálok (patchelve van)
Nem tudja valaki mi lehet az oka?
De inkább az érdekelne, hogy mit lehet ellene tenni.
Köszönöm a választ. -
KopfSchuss #32867 Ezt csinálom én is... :) -
#32866 a tőlük kapott vintarral messziről szépen lelehet szedegetni őket ;)
a dutyis pizsamában megsem érezni a golyóikat :) -
KopfSchuss #32865 Így is kemény a játék mester fokon, de azt szeretem ha sokan vannak ellenem, mert több infóm lesz rejtekhelyekről ;)
Egyébként nekem sosem ajánlotta fel valamiért. Na mindegy, kösz a gyors választ. -
#32864 elhozod neki amit kér és utána már felajánlja.
de nem érdemes, nehezebb átmenni a perzselőhöz -
#32863 erre gondolsz:
Elena -
KopfSchuss #32862 Ezt én is tapasztaltam.
De lenne egy kérdésem.
A Szolgálathoz (Duty) hogy lehet beállni, mint tag?
Mert eddig akármennyi küldetést csináltam nem bírtam.
A Szabadsághoz meg be lehet, csak ki kell kapcsolni, az agyperzselőt is, és utána kellet Lukasnak aküldetéseket csinálni. -
SaGa #32861 A miltary warehouse pályának van egy komoly script hibája, ami okozhat ilyen jelenséget. Ha "jófej" akarsz lenni és egyik frakciót sem akarod magadra haragítani, akkor szokott bekövetkezni az, hogy ezen a pályán CTD-zik, vagy a pályán készült mentéseket nem lehet betölteni.
Tehát, ha azt játszottad, hogy beszéltél a duty kontingenssel a tanyán, bevállaltad, hogy segítesz nekik, majd beballagtál a freedomhoz és velük is beszélgettél (mert még nem robbantottad be a falat, csak lelőtted a toronylövészt, vagy még azt sem), akkor áll el ez a dolog. Korábbi mentést kell btölteni és sajna el kell döntened, hogy melyik csapat mellé állsz, vagy nem segítesz egyiknek sem, azaz nem vállalod fel a duty-nál a segítséget és nem szólsz a freedomnak, hogy "figyu haver, ott a tanyán van ám egy dut brigád, oszt jól be akarnak jönni".
Ha a freedomnak segítesz, de nem állsz be közéjük, akkor a több pályán a duty nem lesz ellenséges.ó, ami nem haszontalan, lévén, hogy a legjobb kereskedő a duty főhadiszállás mellett lakik, meg Pripjatyban is jól jön a segítségük. Ha duty-nak segítesz, a freedom automatice ellenséges, ami szintén pripjatyban, illetve a Red Forest felé vezető átjáróban lesz hátrányos... -
#32860 valakinek megvan az a link ahol valami (elvileg) csaj motorral végig ment csernobil környékén? -
#32859 ha újrarakod ezt a mappát másold ki vhová:
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC
ebben lehsznek a mentések, beállítások.