S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
Acer Aspire one
Ezt a hibaüzenetet írja ki elindításkor.Nem tudjátok mi lehet a gond?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
wapolok
és télleg az lett hogy az orosz jött ki legelöször 😄
ahogy láttam képeken orosz nyelvû minden..még a feliratok is...
meg hát a védelem se piskóta..szal én inkább várok tovább
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
wapolok
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem hiszem hogy át lehet állítani a nyelvet, de lehet mire letöltjük, lesz angolosítás.
Én sem találom, vagyis emlegetnek egy 4.7 GB-os lemezt, illetve van egy 6GB-os ami a bónusz DVD.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Vagy van hozzá angol felirat/szinkron akármi választási lehetõség?
Vagy full ruszki?Star-force meg elég kényes mûveletet igényel a feltöréshez.Volt pár gémem,de csak furjantos trükkökkel indult el/el sem indult.Sztem megvárom a securomosat.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
link
Van ott még pár új 3d-s kép!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
de sajna GS cikk óta tudjuk h néha az lesz amit én az 1ik legjobban utálok. orosz beszél rémes angol akcentussal orosznak, csak azé h ostoba amcsinak ne feliratot kelljen olvasnia... -_-
bár azt is meg kell hagyni h taktikailag is hasznos ha tudod h mikor kiáltanak "gránát!"-ot vagy valami hasonlót ami miatt tudod h fedezékbe kéne vonszolnoi a segged 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
7,73 GB (8 306 183 116 bájt)
15 giga telepitésnek, és 7-15 gigát foglal...
mire megtlaálja addigra emg már magyar szinkronba is meglesz
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
a 4 gigás FUll STALKER 😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!