S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emberek! Ti nem olvasni NFOrce Stalker fórumot? Ez bûn. 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ja persze:öcsike mindent figyel, öcsike mindent tud.....<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#worship>#worship>
A GSC Game World FTP linkjén elérhetõ, orosz nyelvû multiplayer demóban a nemrég lezajlott bétatesztek pályái kaptak helyet, valamint három játékmód: Deathmatch, Team Deathmatch és Artefact Hunt. A demót csak LAN meccsekben lehet mûködésre bírni, így inkább azt javaslom mindenkinek, hogy várjuk meg a teljes verzió érkezését.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
sztem semmiben sem külömbözik mint az english béta multi😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
fogjuk mondani, mikor itt lesz.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
elindulni elindul, de játszani nem sûrûn fogsz vele
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Itt volt a gamestar-os cikk,hogy 1 giga memória alatt már eleve gyengélkedik,most akkor 256-al mi lesz?Annyi az XP-hez kell hogy jó legyen...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nem játszottam sem alphával, sem semmiféle multi-demóval, ezért valószínûleg le fog esni az állam
fõképp multi miatt veszem meg, de egyébként sem fog rosszul mutatni a polcon a többi nagyöreg fps-ek mellett 😊
a nyelv nem zavar hogy orosz
csak a feliratozás legyen angol 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"