S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mind1 nem veszekszek csak fasság volt kettéválasztani szerintem is
wapolok
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Emberek lehet 2-3 óra mulva itt lesz a gépemen a stalker igaz oroszul de ki nem fossa le csak legyen má 😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Sorry, but at the moment the server is overloaded. Try to go in a few minutes. Ezt írja ki angolul. Mindenki rácuppant😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
pedig régen innen szettem le azta ócska fos 4x4 uazt vagy mit
de akkor már én is kunyizok 1et ide: [email protected] 😄
Попробуйте зайти через несколько минут.
=
Sorry, but at the moment the server is overloaded. Try to go in a few minutes.
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Nekem egy ilyet ír ki regelés után ha loginolni akarok. Ilyenkor mit kell csinálni?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Semmiben nem különbözik a regelés mint egy másik sima IPB fórum.
71 seed
306 leech
Nekem egy ilyet ír ki regelés után ha loginolni akarok. Ilyenkor mit kell csinálni?
hogy az orosz verzio létezik és müködik..(forrás nforce)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/