34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • beyczy
    Hello mindenki!
    A játék idáig tökéletesen futott (patch 1.0006 + magyarítás), most azonban a Vad Területen amikor a zsoldosok elkezdenek tüzelni a helikopterre, én pedig tovább indulok hogy beszálljak a harcba, a játék egyszerűen kivág a desktopra. Ja és ami volt mentésem (amikor már ennél a résznél odaértem a tudóshoz), azt se tölti be, a Kliens Szinkronizálása feliratnál szintén kidob a desktopra. Valaki találkozott már ilyennel, vagy van valami megoldása?
    pls help!!!
  • kbence11
    Proceszor: Intel(R) Pentium(R)4 3.00GHz 3.00Ghz
    Videokártya: Nvidia Geforce 9800GT 1GBDDR3
    RAM:2GB
    Ez a konfigom szerinted elfu rajta?
  • TitaniumRR #32976
    Tudtommal, nem. Összesen 8 nyelven, de magyarul nem. Gabe70-nél viszont hátha van valami. :)
    #32974. Eléggé. Milyen a konfigod?

Koschwarz:

Hát eye-candy és activity-candy, az biztos :)
  • TSL16b
  • kbence11
    Helo
    Az lenne a kérdésem hogy ez a S.T.A.L.K.E.R. complete 2009 mod menyire dobja meg a gépigényt?
    Kösz
  • gabe70
    Igen működik.
  • koschwarz
    van egy olyan érzésem, hogy ezzel nekiugrok majd a cs után még egyszer a shoc-nak is :)
  • Yan
    magyarítás megy alatta?
  • TitaniumRR #32970
    Urak és Urak! Hölgyek nem valószínű, hogy SoC-cal játszanak.:)

Frissült a S.T.A.L.K.E.R. Complete 2009 MOD

Aki nem ismeri:

Játékmenetben és grafikailag 2009-2010-es színvonalú lett a játék. Mérföldekkel javít a korábbi játékélményen minden tekintetben. Borotvaéles, teljesen újraírt textúra, értelmet nyert a lopakodás, stb. További részleteket lsd. az alul belinkelt lapon.

Aki ismeri:

1.4.3.2 verzió - fél órás teszt. A legfontosabb változások a korábbi 1.32 verzióhoz képest:

Optimalizált képfrissítés, nagyon kevés lag. Megjelent a Third Person nézet, stb. További részleteket lsd. az alul belinkelt lapon.

A SoC Complete 2009 továbbra is mérföldekkel vezet a CS és CoP előtt számos tekintetben. Egyelőre. :) Készül ugyanis a CS Complete és majd a CoP Complete is.

Gyors letöltést és kellemes kikapcsolódást kívánok mindenkinek.

Stalker Complete 2009 1.4.3.2 info és letöltés ITT

Tremendeous Thanks to ArtistPavel and to his Developer Team
  • Yan
    kilőheted őket, már nem sok vizet zavarnak.
    csak lassan gyere vissza az agyperzselőtől, addig lejátszák a free-vel :)
  • Jancsee
    Helo nem tudna valaki megmondani hogy tudott e mar szerezni vagyis venni skinflint-nel egy exo-t? Allitolag ha ott Lukash meg Max meg ugye skinflint-nek megcsinalom amit kernek akkor majd vehetek egyet! A terkep szerint is igy van hogy prypiat-ba, meg nala lehet venni Valaki tudott mar szerezni Skinflint-nel? Kossz elore is csak azert kerdezem mert ugye akkor ki kell nyirni a Dutykat ahhoz meg nem sok kedvem van mert mindenutt ott vannak nem akarok ugy maszkalni hogy mindig lovoldoznek ram ! Csak akkor teszem ha vehetek egy exo-t:-)Akkor megeri! Elore is kossz
  • TSL16b
    Amire emlékeztem, az a Clear Sky-hoz van, a Shadow of Chernobylhoz meg nem találtam, úgyhogy ezzel: SoC-TimeMod.
  • SaGa
    Javítok, a link rossz.
    Itt a SuperModPack 2.4...
  • SaGa
    Oblivion Lost, Priboi Story. Mindkettő magyar fejlesztés.
    Az OL-re alapítva több nagy mod is született, a legjobb - szerintem - a
    SuperModPack 2.4
    Van Full és Lite verziója.
    A kettő között az egyetlen eltérés, hogy a full tartalmaz egy brutális méretű és felbontású textura tunningot, ami azokat a gépeket, amelyeken nem fut rezzenetlenül az alapjáték, leülteti.
    Telepítéséhez kell a legutolsó patch és nem használható magyarítással.
  • jetblack
    Valaki segítene nekem hogy mik a leg közkedveltebd modok a SOC-hoz előre is köszi a segitséget
  • Jancsee
    Na udv megint ujbol kezdtem ezt a reszt mar vagy 5szor vegigtoltam most mester fokozaton , hat nem egyszeru! Felraktam egy javitast es mar szidorovicsnal voltak ruhak nem csak a bandita dzseki igy mar jo jatszani vele igaz kicsit dragabb minden de hat eddig meg az volt a bajom sok a penz de igy mar faszas:-) Udv es tovabbi jo jatekot!
  • burjanmate
    Melyik moddal?
  • burjanmate
    Köszönöm a választ.
  • TSL16b
    A patch-ek megszüntetik a gyári időgyorsítási lehetőséget (Num-/, Num-*), de moddal megoldható. A level.set_time_factor(szám) utasítással lehet állítani az idő gyorsaságát, a szám értéke szorzóként működik: 1 a valós idő, 10 a gyári beállítás, stb.
  • SaGa
    Ott, ahol a dekóder. A dekóder a poclon, a ruha a kanapén...
  • burjanmate
    Valaki segítene? Emlékszem, hogy valahogy lehetett lassítani és gyorsítani is az időn, de már elfelejtettem ezeket a parancsokat.
  • Yan
    jaa,
    kordonban fox helyén találsz egy szimpatikus fiatalembert, aki megmutatja a dokit strelok búvóhelyén. ő fogja bejelölni a pda-n a szállodai szobát
  • koschwarz
    ahhoz meg kell csinálni előtte egy (rész)küldetés-sorozatot még jóval előtte...
  • kbence11
    Köszi de a szállodában pontosan hol mert van 1 fiók amit nem bírok kinyitni valamér bugos valszeg abban lenne??
  • SaGa
    Meg van egy a szállodában, Pripjatyban.
    Annyira nem jó, a SEVA is jobb nála, a duty ruháról nem is beszélve...
  • SaGa
    Találni lehet néha...
  • kbence11
    helo
    az lenne a kérdésem h modok nélkül lehet e szerezni olyan ruhát ami a katonai stalkereknek van?
    THX
  • SaGa
    A kereskedők aszerint változtatják a készeletet, ahogy teljesíted a feladataikat. Ha jobb ruha kell, tessék megdolgozni érte. Az exoskeleton egyébként csak öntökönbökésre jó. Futni nem tudsz benne, a cipekedési ráta növekedésének egy részét meg elveszi saját maga.
    Akkorra már annyi pénzed van, hogy a sok fegyvert és ruhát cipelni teljesen felesleges. Egy SEVA vagy Duty jobbik ruha, pár artefact sugárzás meg kimerülés ellen, kétféle gépkarabély (távcsővel, esetelg hangtompítóval) a lőszerek miatt, elegendő (puskánként 2-300 bőven elég) lőszer, gyógycsomag, kötszer, oszt annyi...
  • Jancsee
    Nincs otletetek hogy melyik vagy milyen javitast vagy valamit rakjak fel hogy vegre tudjak venni tobb ruhat meg fegyvereket mert eddig nem volt fent semmi patch sem ma raktam ujra a jatekot mar prypiatban voltam de felbaszott hogy nem tudtam venni semmit a sok lovembol! Aki tud segiteni annak megkoszonnem 1.0005 Az milyen lenne de addig nem rakom fel mem nem vagyok biztos benne hogy itt lesz e exoskeleton! Kossz udv!
  • burjanmate
    *odő helyett idő
  • burjanmate
    Hogy tudom beállítani az odő múlását valósra (hogy 1 játékbeli óra 1 valós óra legyen)?
  • berczely
    Nekem valahogy már nem annyira tetszik se a CS se a COP grafika miatt sem, helyszínek miatt sem!Szerintem jobban Pripyat-ra kéne összepontosítani a játékot és valahogy GTA szerűen megoldani a mapot hogy ne így töltögetve kelljen átmászkánli!

A város köré fasza erdőt, mocsarat stb. helyszíneket rakni és uccu neki!

Na jó am mind3 game jó mert végigvittem a CS-t és a SHOC-ot is a COP még várhat magára kicsit azt csak elkezdtem...

Na szóval értitek
  • KranaZoli #32946
    Ja-ja. Szerintem ezt a többség már csak újrakezdni és nem elkezdi. ;)
  • Yan
    az tuti hogy jobb 1*re csak 1L játszani. :)
    én mind a hármat újra kezdtem nemrég egyszerre, de néha nem tudom milyen rendezvényen vagyok :D
    nálam,
    kinézet - cs; hangulat - shoc; fejlesztés,könnyedség(alig kellett menteni) - cop
  • Yan
    ;)
    lefutott gém. már a cop-nál sincs spoiler :))
  • KranaZoli #32943
    Valóban, de inkább csak a vége felé volt ez, hogy hamar-gyorsan... Legalább annyiban megnyugodtam, hogy az Én karakterem Strelok. Igazándiból csak kíváncsi voltam rá a CS és COP után. Ezt még annó a megjelenésekor vittem végig, de akkor még ennyit sem értettem belőle. Se a történetből, se magából a játékból, hogy hogyan is kellene(illene) ezt game-elni.

1 biztos: A CS; COP szerintem annyiban egyértelműen jobb, hogy nincsenek benne teljesen felesleges, talán "nevetséges" küldik. De főképp a CS-nél éreztem, hogy az hozott újat a játékba, játékmenetbe. Ill. "grafika"(atmoszféra elemek) megint csak az újabb STALKER-ek eredménye. COP már szinte semmit nem rakott rá a CS-ra. Pedig tehettek volna bele még, de ez már más topic.

Ami viszont elvitathatatlan a STALKER első részéről, az a gigantikus nagysága és az, hogy a game mennyire megelőzte a korát. Nem, nem csak arra gondolok, hogy akkoriban nem igazán volt gép, amin mindent max-ra pakolva normális FPS értékek legyenek (bár így utólag is azt kell mondani, hogy le a kalappal jó pár megoldás és effekt előtt), hanem inkább a gigantikus terep, amit bejárhat az ember a game-ben. Ha minden új game csak tized annyira lenne jó, mint a STALKER nem kellene sírni, de nem így van.

Biztos, hogy újra játszom még ezt is de ehhez már valóban több game óra kell. Egyelőre asszem AVP3 előtt nem állok neki, ui. 1xerre csak 1 game-el játszom.
  • Hydroceph
    kicsit spoiler de nem para :D
    tessék gyorsan szerkeszteni :D
  • Hydroceph
    ez kemény
  • Yan
    Strelok te magad vagy, a pda lopott :)

amit leírtál abból tényleg az tűnt ki hogy gyorsan végig szaladtál :)
    hidd el megéri szép lassan végigtolni
  • KranaZoli #32939
    Köszönöm szépen mindenkinek! De most valóban elsősorban az érdekelne, hogy a Lövész az nem Én Magam vagyok a játékban?! Strelok lenne a Lövész, aki meg Én vagyok, vagy nem?!

CS-ban Strelok-ot üldözöm, aki a SHoC karaktere lenne, ha jól tudom. Őszintén: Kicsit valóban skizó a játék Nekem, olyan "ÉNEK az esőben". :D

PS:
    Az a gond, ezzel ha leesek fussak létrához dologgal, hogy vmi ultra szar páncéllal kezdtem Neki Pripyat-nak is. Az erőműben kicsit nyomta ez fel az agyam, mert még normális fegyóm sem volt. Ha nincs gyorsmentés, akkor új game. :)

Szal ott sikerült nagy nehezen szert tennem Exo-ra, Gauss-ra és jobb fegyókra. Elsősegélycsomag és hasonló ellátmányom van vagy 2db, asszem. :D Leesni, le tudok, de futni az Exo miatt nem. ;) Ha meg ledobom Magamról, hogy gyorsabb legyek, hogyan nézek ki, hogy futok ott 5m-ert alsógatyában?! :)

Szal, inkább az érdekelne, hogy az öld meg Lövész-t küldit ha l értelmezem, akkor nem lehet kivitelezni, mert az Én lennék.
    Vagy nem?! Sorry!

Valóban: Neveket nem kellett volna magyarítani. A videókban is ugyebár végig angolul nyomja a SHoC-ban, hogy melyik főhősnek mi a neve. De olyan nem hangzik el, hogy Lövész; Agyar; Szellem ésatöbbi. :(

Köszi a videót!

Viszont a game így újra játszva, asszem érdemes lesz nekifutni újra, de akkor már inkább angol felirattal, mert nagyon monumentális műalkotás és kúrva hosszúúúúú (tud lenni :). Nem csodálom, hogy annó az akkori gépemen esélytelen volt normális graf. beállítások mellett futtatni. Szép munka!