34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Yan
    a főszálat viheted tovább ettől,
    de egy régebbi mentéssel megoldhatod.
    /lesz még ilyen/
  • Yan
    hidd el elég annyi :)
    elfér két fegyver, két ruha /a végére/, párszáz lőszer, és pár db kötszer.
    artikkal a többi javítható, a kitartás is
  • Sponnyabob
    de nem úgy értem már egyszer játszottam vele és akkor is tudom mindíg 3-4-5 kiló pluszban voltam ha teljesen felszereltem mindennel magam nem kellene hogy végtelen legyen csak egy kicsivel több szerintem bár könnyen előfordulhat hogy akkor megint pakolnék be valamit és újra tele lenne szóval ördögi kör. Mégiscsak csalás nélkül jászok meggyőztél :)
  • vasziszdasz
    Ennyi erővel akár le is törölheted a játékot, mert a végén úgyis az lesz, minek húzni az időt...

Nem véletlen nem 10000 kg-okkal lehet rphangálni.
  • TOMARGUS
    Sziasztok,most kezdtem el játszani ezzel a játékkal, és szerintem egy buggal találkoztam, Fox-on szeretnék segíteni, csakhogy ő nem haldokolva fekszik, hanem már felgyógyult amikor odaértem. A küldetés bentmaradt, turn point ra vár, ám fox már csak járkál a romos házban, és nem tudok interakcióba lépni vele. (értsd már nem kell neki elsősegélycsomag) hogyan tudnám ezt a részt átugrani, továbbvinni, megoldani? Előre is köszönöm a választ
  • Sponnyabob
    Az arénát én is csak úgy kíváncsiságból próbáltam ki, de akkor asszem nagyon sűrűn nem fogok oda járni. Egyébként azért használok csalást mert az az 50 kiló nagyon kevés nekem, de ha lenne valami mod amivel lehetne növelni a táska méretét hogy mondjuk 60 kilóra akkor már nem hiszem hogy csalnék.
  • Yan
    két nem :)
    a födém leszakadás rossz végződés, nem arra kell menned.
    arénában meg csak pénzt veszítesz/nyersz, igaz nem nagyon használtam, mert így is sok lové van.
    de szerintem csalás nélkül vidd végig
  • Sponnyabob
    Na most jól megy a játék viszont lenne egy kérdésem. Azt csalásnak veszi a játék ha kikapcsolom a táska súlyát tehát nem fog rám szakadni a végén a födém? :D Egyébként ha bemegyek az arénába akkor az összes cuccomat elveszi a játék?
  • Sponnyabob
    Igen az összes többi játékom jól fut bár a Richard Burns Rally-val voltak problémák és lehet hogy az is ettől volt. Most csináltam egy XP újratelepítést mert már amúgy is ráfért a gépre és megpróbálom most hogyan fut hogy még nincs fenn dx hátha így jó lesz aztán meg majd megoldom valahogy.
  • Yan
    más játék fut rendesen?
  • Sponnyabob
    Na ja a beállításokkal kellett volna kezdeni, de mindegy. Egyébként XP-m van és majd kipróbálok más dx-et is. A másik Ati kártyát nem hiszem hogy tudnék szerezni.
  • Yan
    ez már haladás :)
    próbálj egy új dx-et felrakni. /xp-d van?/
    esetleg kipróba egy másik ati kártyával
  • Yan
    van,
    és a cop-ban már rendes alvás is :)
  • Sponnyabob
    Hali!
    Na most kipróbáltam dx8-ban a játékot és úgy jó volt csak nem tetszik. Felraktam azt a dx-et amit a játékhoz adtak, de azzal se jó. Valakinek van ötlete hogyan lehetne megoldani hogy jó legyen vagy játszak dx8-ban? Köszi!
  • Devv
    (ezt nem Me Ga-nak szántam, hanem Krotchy-nak)
  • Devv
    Igen a játék törekedett a realitásra (fáradtság, éhezés), az alvás az kimaradt a játékból, de azt hiszem valamilyen mod van erre. Igen az éhezés egy elég erős pszichikai hatás...A szarásról meg annyit, hogy a karakter majd úgyis beszarik, ha nem a Monolith katonáktól, akkor majd az erőműben...
  • Krotchy
    Enni kell te jó isten. Ekkora baromságot XD

Érdekes mód amikor betöltött egy másik pályarészt már nem volt éhes. Meg ha szarni kell azt nem jelzi és aludni sem akar... Azt hittem vmi pszichikai hatás, mert volt ilyen jelzés már máshol...
  • Me Ga
    Bazzeg... szerinted?
  • Devv
    Enni kell b*zd meg, enni kell!
  • Krotchy
    Halálosan.
  • Devv
    Ez most komoly?
  • Krotchy
    Amúgy mi az ellenszere a játékban a kanál és villa jelzésnek? Gondolom arra utal, hogy vmi pszichikai hatás ér és elég zavaró a hatása. Sugárzást nem jelez.
  • Sponnyabob
    Megpróbálom a 9.11-est bár úgy emlékszem azzal már próbáltam, de hogy miért nem szereti a gépem a Stalkert azt nem tudomAzért köszi a választ!
  • Yan
    ATI 4670 1GB; 9.11-es driver /de jó volt a 9.10; 9.8/
    nincs ilyen problémám.
  • Sponnyabob
    Hali! Van olyan aki ATI kártyával játszik SHoC-ot mert nekem egy Radeon 3870-esem van de egyszerűen játszhatatlan néhol a játék. Ha valaki hasonló karival játszik meg tudná mondani milyen driverel mert más játéknál is a driveral volt baj. Köszi!
  • Yan
    mennek
  • Krotchy
    Ezzel a patchel menni fognak a régi mentések?
  • kri555
    HY!
    Miért van az hogyha végig viszem a Complete 2009 MOD-al és betölti a freeplay-t lépek kettőt és kilép ?
    Előre is köszi a segítséget :)
  • Yan
    nagyon szép lett, a hangok is jobbak :)
    viszont kétszer szó nélkül kivágott az asztalra :(
  • Yan
    köszi. :)
    közben nappal, frissen már sikerült megtalálni a másolós fajtát :)
    sajnáltam volna kihagyni
  • TSL16b
    A nemtalálás olyankor van, ha a registryben nincs meg, vagy nem jó helyre mutat a SoC bejegyzése. Ettől még kézzel be lehet másolni a cuccot az értelemszerű helyére ([játék]\gamedata\[satöbbi]), csak a ZRP (Zone Reclamation Project) mod új szövegei nem lesznek magyarul, oda nagy valószínűséggel a hivatkozások fognak kiíródni.
  • alcotb
    1.0 sajna :( de sebaj...egyébként jó játék csak a sok rohangálás idegesítő kicsit :D lehetett volna R.A.B.B.I.T.- The Shadow of Tread -is a címe
  • SaGa
    Nincs jármű. Értelme se sok. Vannak jármű modok, de szinte senki sem használja őket, mert egyik pályáról a másikra nem tudnál velük átmenni.

Ha az 1.0-s verzióval játszottál eddig, akkor esélyes, hogy a patch után nem lesznek jók a mentések. Ha valami későbbivel, akkor lehet, hogy igen.
  • alcotb
    bocsi ha ezekre már válaszoltatok, de nincs kedvem 31268765138 oldalt visszaolvasni...
  • alcotb
    hali!miért van az hogy a játék felénél tartok de eddig kb arról szólt hogy ide-oda futkosok a pályákon keresztül-kasul....mindenkinél így van?fog ez változni?nagyon idegesítő hogy egy rohadt jármű sincs...csak futkosás.....őm...és ha felrakom a legfrisebb patch-et akkor semmiféleképpen sem fognak menni a mentéseim?nem lehet valahogy megoldani?mert nincs kedvem előről kezdeni viszont elvagyok vele csak bugos nagyon.
  • Yan
    illetve ezt sem próbálom ki, mert azt irja:
    nem találja a stalkert /pedig bemásoltam oda/
    :)
  • gabe70
    Feltettem a modot utánna a magyarosítást ,és tökéletesen működik.Nállam legalábbis.
  • Yan
    Köszi, akkor a language patch-et nem töltöm.
    Minden esetre kipróba így is :)

@TSL16b: szép szám, :)
    /visszalapoztam, de semmit nem értek belőle/
  • burjanmate
    Kösz szépen a választ, kis igazítással működik.
  • TitaniumRR #32979
    Igen.