S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Mondom ezt látatlanba, de nem bírálom a gamet elõbb kipróbálom!
A legelsõ pályán mit kell csinálni(mikor a felszerelést választjuk ki),hogy kiengedjen a faszi az ajtón.Bármit veszek nem enged ki.
A PDA-n mit kell bejelölni és mivel?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
neked nemtetszik..másnak meg igen...ennyi + 1 bambi 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ez a játék számomra az évszázad csalódása.
Vontatott, érdektelen, unalmas küldetések és gameplay, bugyuta történet, a gfx-hez képest hatalmas gépigény, nevetséges hangok.
2 órányi játék után erre az elhatározásra jutottam:
Nekem nem jöt be de abszolút. Persze attól még másnak lehet tetszeni fog.
Az elsõ anomáliám <#szeret>#szeret>
BF3: csucsorr
Egész éjjel szinte alig aludtam (mondjuk ebbe beleköszönönt még az a kibaszott nátha is)
2 GB...nade okés, hogy 2GB legyen a minimum, és a maximum az mennyi? 😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A pulzáló izéket meg kerüld ki mert meghalsz ha belemész.
FENOMENÁLIS, várakozásaimat teljesítette
Ezen most elleszek egy darabig. Ezt meg kell venni! Elõször mikor betölött rohadt sokat kellett várni, de amikor visszatöltöttem az állást akkor már hamar ment. Elsõre szaggatott is, de utánna helyre állt.
A Grafika: nálam egyértelmûen 10es... lehet nem ér fel a jövõ nagyágyúival, de ez olyan mint ha Csernobilba lennék... Nekik adnék egy Fall Out fejlesztést is, ha az is ilyen lenne hangulatilag...ááá
Össze vissza pozitívumok és negatívumok:
Tök jó hogy néha enni is kell. Tök jó ahogy változik a környezet. Láttam már clipping bugot. Amikor megtámadják a várost riadóznak az emberek. A keritésnek neki mennek... Néha tök intelligensek a társak és az ellenfelek: bekerítenek, fedezékbe bújnak... Néha tök hülyék: 1 méterrõl nem vesznek észre; hátba lövöm nem vesz észre... A HANGULAT azonban magával ragad... A sûrû növényzet, a jól kitalált helyszínek... amikor megláttam a leszakadt vasúti hidat... a hegytetõn meg bõszen álló vasúti kocsi... az idõjárásmodellezés kiváló. Sztem elsõ perctõl izgalmas, egybõl odaszögezett. NEmegyszer azt vettem észre hogy csak röhögök olyan jól megvalósították az egészet. Azt hiszem megérte rá várni.
A legjobb az egészben: Ványa aki a tábortûznél gitározik... Bazz, nincs annál szebb amikor a Stalkerek a tûz köré heverednek, és dumálnak... a földön meg cigi és vodka hever...
Tehát: vannak hiányosságok. De a játék epikus méreteibõl adódóan: belefér. Eddig igazán zavaró hibával nem találkoztam. A játékot nem a Half-Lifehoz vagy a CShez, vagy bármelyik fpshez hasonlítanám. Inkább Oblivion vagy Fall Out. Veteránon nyomom, a Masterhez nem vagyok elég mazoista.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
képek: ingame képek

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem tudtam a meggymagköpködõvel kilõni😊
Ezek nem bántottak eddig még falkában sem,sõt még sajnûlni is lehet õket úgy nyüszítenek...
Ezt is nekem kellett felzaklatnom,addig semmi...
Esõ...
Villámlás.. (téééényleg de gagyi a grafika😊)))) )
Fanatikus nemvok de pár dolog:
1. A zölden repkedõ cuccok nállam abból adódtak egy másik játéknál hogy az akkori videókarim nem tudta a SM3-at így a szél által fújt homok zöld pöttyhalmaz volt....Lehet ez a gondod itt...
2. Lövés...Aki volt életében katona és volt éles lövészeten nem magasztalná ennyire a CS-t mivel rendesen túlzás a legtöbb fegyver pontossága..
3. Eddig az alap meggymagköpködõn kívül (hát ha nem lövöm az ellent fejbe kajak 4-5 skuló/ellen) van duplacsövûm (1,max 2 lövés közelrõl) meg valami katonai golyószóróm.Ezt még nem próbáltam csak levegõbe azalapján fasza.
4. Mi...Érdekes..A legnagyobb problémám amit kifejezetten gyûlölök egy játékban az amikor lopakodni nem lehet mert a gép "tudja" hogy holvagyok még 50km-rõl is.Töksötétben bokorbabújva legugolva úgy kiszúrnak vagy 50 méterrõl mint a huzat...Volt hogy fal mögül szúrtak ki (kis bug)...Ezenkívül eddig semmi komoly,fedezékbemennek,próbálnak több irányból támadni,kb ennyi eddig..A kutyák között futkároztam rám se támadtak körberohangálnak,elrohangálnak(Nem éhesek???)
5. Akkor most ki a fanatikus ha ilyen hülyeséget megemlítünk hogy a csbõl lopott lépéshang????😊 A hanggal amúgy semmi gond hangkártya kell hozzá és nem sztereó hangszóróval...
6. Nahja vannak bugok fõleg az árnyékok terén...
Kiváncsi leszek online mennyire játszható majd. Hosszútávon úgyis ez lesz a döntõ!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nálam nincs hiba
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
tény és való hogy téglát nem fogol meg a fullban sem..
de vannak kövek amik az ellenfél megtévesztésére szolgálnak..
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Grafika nemrossz ( 1024x768@32bit medium)
zene pont megfelelõ az éjszakai gémhez..
hangeffektek..nekem nagyon bejönnek.
Amit Dodo55 ír az valóban igaz..CSSben más a célzás..nem arra gondolok hogy 1 shotos hedságtal vége a usernek..hanem itt igenis elémegy 1-1,5tár 1 emberre.
sajnálom hogy kivették a jármûveket mert rohadt sokat kell sétálni..
jah..kutyák & anomáliák zúzzák a szõrzetemet az égfelé..
4.0ban nagyon szépen ugatnak a kutyák..és mikor 1-1 kutya a közelemben ugat igencsak libabõrös leszek...
nekem megfelel a game..
vannak olyanok akiknek nemtetszik..ez ilyen..izlések és pofonok..
nekem valahogy nem tetszik a csillivilli agyonra hdrezett VGA zabáló game..
vannak akik azért fikázzák majd mert nem megy nekik vagy nem úgy megy...
a beta nekem sem tettszett..szaggatot meg stb..de ez átlag 90fps tûzharcban is...
mégvalami..fõként az F és az I betüket kell használni..F felveszkinyitbeszél...I-> Inventory..kapsz 1 hátizsákot amibe pakolhatsz bizonyos súlyig..érdemes a nemhasznált kifogyott stukit eldobni..jobbgomb rá drop..
sry a regényért csak megosztottam némi vélemény morzsát..
nálam 5,09gbot foglal..

Ha letöltesz, a terroristák győznek!!4
Kaptunk egy elég fasza FPS-RPG-t, és ha vérpistik észreveszik hogy ez nem CS és nem is FARCRY, na akkor idejönnek és fikáznak egy szépet. Könyörgöm, mielött ideszartok, legalább 4-5 órát vagy többet játszatok és utána ha van mondanivalótok a "szar" ugrás/gugolás/graf-on kívül, na akkor írjátok le.
Köszi
Viszont azt írják, kell neki 10 giga hely
Nem tudom, menet közben csomagol-e ki ideiglenesen valamit, vagy sem.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10