S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
De azt ha beleDÖGGlök is végigviszem 😊
De a játék elején elintéztem a banditákat és csak utána kutakodtam artifactok iránt. Amúgy az egyik olyan jó helyen van, hogy meg se tudom közelíteni, mert sugárfertõzést kapok és meghalok, meg jön 5 kutya és 1 dúrvább változata a kutyáknak ami olyan gyorsan fut, hogy ember legyen a talpán aki azt lelövi. 😮
Egyébként ilyenkor van az hogy elcsalom õket egy anomáliához és vagy belefutnak vagy nem.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Dögg nem azt mondtad, hogy szar a játék, és most mégis azzal játszol?
Ezt most csak azért kérdezem, mert teljesen elvettétek a kedvem a sok rossz tapasztalattal. <#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy az egyik artifact eléggé jó, mert +400% healthet ad. 😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Tehát van egy bejárható terület, amelyiken alapból vannak ellenségek (állatok általában), és ugye van amikor csapat kísér el egy helyre, van amikor egyedül mész. A szabadon szaladgálást erõsen megnehezítik az anomáliák és az állatok, de muszály megküzdeni velük vagy kikerülni õket okosan.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Egy kérdésem lenne a nagyérdemûhöz: láttam hasonlitottátok Oblivionhoz meg Fallouthoz. Az érdekelne, hogy mennyire lineáris a játékmenet? Szóval hogy lehet e össze-vissza kóricálni a világban - kb amerre nekem tetszik - vagy ilyen egymás utáni szintekre épülõ, minimális bóklászásra helyet adó játékról van szó (mint mondjuk a legtöbb FPS a piacon) ?
Ezek az Én szerény véleményeim 😊 Hellóka
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
részvétem barátom...sok melód lessz még a 7en 😊
fel a fejjel 😊
De holnap reggel 8tól ,délután 4ig meló, 4-tõl este 8ig suli, szerdán ugyanez, tehát ma le sem szakadok a játékról 😊
maj holnap..esetleg..
😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Most komolyan?
<#wink>#wink>
Most én kúrtam el az véletlenül, és elején a legnehezebb fokozatot választottam, vagy tényleg ilyen brutál nehéz még könnyebb fokozaton is a játék?
Már tolom vagy másfél órája, de ha nagyobb csoporttal találkozom, azok úgy kinyírnak mint a szart. Szinte esélyem sincs ha 3nál több ellenség van.
lehet nem mx440en kellene futtatni(csak példa nem akarok ezzel senkit megsérteni.tapasztalatból mondom)
lehet vki a csillivilli gaméra utazik..
én nem (lásd Rigs of Rods)szar grafika de a feelingje megvan..
vagy ot a cs 1.6..nekem *ul néz ki a graf de gamézok vele..
lényeg ahoz hogy menjen a játék bizonyos idõ után fejlesztgetni kell a gépet..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nagyon tetszett az elején a videó😊
Játék is tetszik, szép, hangulatos bár még ne msokat játszottam vele!!
Nekem nem jött elõ ez a swap dolog hálsitennek 1024*768 2AA 8xAF maxon dinamikus fénnyel 40 FPS körül, szval elég tûrhetõ😊
azthiszem megveszem boltban is😊
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
A legelsõ pályán mit kell csinálni(mikor a felszerelést választjuk ki),hogy kiengedjen a faszi az ajtón.Bármit veszek nem enged ki.
A PDA-n mit kell bejelölni és mivel?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936