S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ettöl értelmesebben nem lehet elmondani..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ikarus
a mentés részére én is kíváncsi vagyok, hogy hogy lett megoldva.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

esc..SAVE és kész..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

lalakov
A GRAW-hoz képest mennyire nehéz? Hogyan lehet benne menteni?
kirol
Persze, majd kipróbálom, csak azért olvasgatok itt.

Szerintem izgalmas a játék, fõleg azért mert nehéz, itt aztán nem mind1 hogy mit csinálsz, mert nagyon könnyen meghalsz. Ha meg van nálad egy jó kis géppityu, akkor persze hogy alig van lõszer hozzá. 😄
DJ Skyline
minimum mennyinek kell lennie a Page File-nak? mert most sok lett kicsit! 😄 4095MB lett az 1877-bõl <#idiota>

artschiatwork
Szerintem próbáld ki a játékot, és döntsd el te, hogy neked tetszik-e. Csak akkor tapasztalod meg, hogy jó-e/rossz-e a játék, ha játszol vele.

Törölt felhasználó
Azt nem mondtam, hogy szar! Csak nekem túl nehéz. Én a hentelõs FPS-hez vagyok szokva. Sosem toltam Ghost recont, vagy RAinbow six-et nekem azok túl nehezek.
De azt ha beleDÖGGlök is végigviszem 😊
Hát a PDA mutatja ilyen zöld körrel, és ott lehet találni, én felvettem az összes munkát a faszinál, nem tudom hogy ennek hatására mutatja-e a PDA.
De a játék elején elintéztem a banditákat és csak utána kutakodtam artifactok iránt. Amúgy az egyik olyan jó helyen van, hogy meg se tudom közelíteni, mert sugárfertõzést kapok és meghalok, meg jön 5 kutya és 1 dúrvább változata a kutyáknak ami olyan gyorsan fut, hogy ember legyen a talpán aki azt lelövi. 😮
Egyébként ilyenkor van az hogy elcsalom õket egy anomáliához és vagy belefutnak vagy nem.
DJ Skyline
meg van, kösz!

Nem volt sok rossz tapasztalat, van akinek tetszik, van akinek nem, nincs olyan játék ami mindenkinek tetszik.
mila69en
hol lehet oat találni? artifact-ot

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kirol
Ja na így értem.

Dögg nem azt mondtad, hogy szar a játék, és most mégis azzal játszol?
Ezt most csak azért kérdezem, mert teljesen elvettétek a kedvem a sok rossz tapasztalattal. <#szomoru1>

Ilyen pulzáló dolog a levegõben, látod ahogy hullámzik a levegõ, abba nem szabad belemenni, mert erõsen viszi le az életed.
Amúgy az egyik artifact eléggé jó, mert +400% healthet ad. 😊
Törölt felhasználó
sajátgép-tulajdonságok-speciális-teljesitmény beállitások-speciális- virtuális memória módositás
DJ Skyline
a telepítés elõtti ellenõrzéskor a Page File-t pirossal jelöl, arra mi a megoldás, mivel lehetne azt elérni, hogy tetszen neki!?

Törölt felhasználó
Pontosan mi az az anomália?
DJ Skyline
hoppá, helyesírási hiba a bannerban! "linkeji"...javít

mila69en
hja én vissza vettem stalker modra<#nyes> állandóan csak a gameover képernyõt láttam<#idiota> sztem qurvajó game lett😄D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Inkább az Oblivionra hasonlít, bár vannak korlátozások területben is, de nem zavaróak, tehát képzeld el hogy kapsz a faszitól 6 küldit és el kell menned érte különbözõ helyekre, úgy mész el oda ahogy akarod, csak vezetni nem lehet. 😞
Tehát van egy bejárható terület, amelyiken alapból vannak ellenségek (állatok általában), és ugye van amikor csapat kísér el egy helyre, van amikor egyedül mész. A szabadon szaladgálást erõsen megnehezítik az anomáliák és az állatok, de muszály megküzdeni velük vagy kikerülni õket okosan.
dante3
HÚÚ passz! Nem kerestem eddig!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Opps, kijött a stalker 😊

Egy kérdésem lenne a nagyérdemûhöz: láttam hasonlitottátok Oblivionhoz meg Fallouthoz. Az érdekelne, hogy mennyire lineáris a játékmenet? Szóval hogy lehet e össze-vissza kóricálni a világban - kb amerre nekem tetszik - vagy ilyen egymás utáni szintekre épülõ, minimális bóklászásra helyet adó játékról van szó (mint mondjuk a legtöbb FPS a piacon) ?

Nah 1ora teszt után.: Graf 10/9 Hang:10/10 Élmény: hát 1ora játék alatt iszonyatosan jó , szerintem nagyon ütös 😉 mindenkinek ajánlom 😊 😛 ! Csak a suliba ne legyen sok az igazolatlan 😄 aki meg melozik nehogy kirugják 😄 😛! Mindenki kérjen szabit 😛 😊 Én sajna délután 4re megyek melózni 😞 addig csak a S.T.A.L.K.E.R!!!
Ezek az Én szerény véleményeim 😊 Hellóka

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Üdv!
részvétem barátom...sok melód lessz még a 7en 😊

fel a fejjel 😊

DJ Skyline
én hétvégén nem voltam itthon, totál lefáradtam, így még a vonaton hazafelé eldöntöttem, hogy akkor no suli, de arról nem tudtam, hogy közben kijött a STALKER! 😄

Törölt felhasználó
Azt meg tudom valahol nézni, most milyen fokozaton vagyok?
Maxtreme
Én szabadnapos vagyok (múlt héten 2x is bent voltam 6:30-tól 21h-ig, szal úgydöntöttem ma nem megyek be 😄)

Törölt felhasználó
Szerencsére ma nem kellett menni melózni 😛
De holnap reggel 8tól ,délután 4ig meló, 4-tõl este 8ig suli, szerdán ugyanez, tehát ma le sem szakadok a játékról 😊
nekem 12:20tól lenne suli 15:40ig..ami sztem sztorno..
maj holnap..esetleg..
😄

dante3
Ma nem melózok,jönnek vízórát cserélni ,hála istennek!<#eplus2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kirol
Amúgy ti most lógtok a suliból, direkt szabin vagytok esetleg suliban/melóhelyen játszotok vagy munkanélküliék vagytok?
Most komolyan?

<#wink>

dante3
master

Törölt felhasználó
Milyen fokozaton kezdted?
dante3
<#hehe>én is szoptam és vissza kellet vennem a nehézségen! Mentem nagy mellénnyel,majd én megmutatom!<#buck>

Törölt felhasználó
Srácok!

Most én kúrtam el az véletlenül, és elején a legnehezebb fokozatot választottam, vagy tényleg ilyen brutál nehéz még könnyebb fokozaton is a játék?
Már tolom vagy másfél órája, de ha nagyobb csoporttal találkozom, azok úgy kinyírnak mint a szart. Szinte esélyem sincs ha 3nál több ellenség van.
ez így lessz..majd sír a crisys gaménál neki nem megy..meg szaggat meg szar..
lehet nem mx440en kellene futtatni(csak példa nem akarok ezzel senkit megsérteni.tapasztalatból mondom)
lehet vki a csillivilli gaméra utazik..
én nem (lásd Rigs of Rods)szar grafika de a feelingje megvan..
vagy ot a cs 1.6..nekem *ul néz ki a graf de gamézok vele..

lényeg ahoz hogy menjen a játék bizonyos idõ után fejlesztgetni kell a gépet..

faszom mindenki irja hogy régi a gépe akkor én mit szolja valami fos ECS alaplap 512 ram FX5200 2gigás cerka...😄...és nemis tom métr de szaggatXD
Felõlem vitatkozhat hatred meg vitality aki tudja az UNLEASHED-et szedje NEM KELL HOZZÁ SEMMIFÉLE CRACK és semmi más sem,telepíteni kell és mehet...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

F betü -.-

dante3
Akkor nem tudom,engem simán kiengedett! Próbálja meg a beszélgetést!

oneal1
Nah tegnap éjjel kipróbáltam én is a játékot!!

Nagyon tetszett az elején a videó😊

Játék is tetszik, szép, hangulatos bár még ne msokat játszottam vele!!
Nekem nem jött elõ ez a swap dolog hálsitennek 1024*768 2AA 8xAF maxon dinamikus fénnyel 40 FPS körül, szval elég tûrhetõ😊

azthiszem megveszem boltban is😊

!Forza Ferrari!

oneal1
nem bug az.....csak oda mész a faszihoz és a párbeszédet kell továbbvinni azt annyi😊

!Forza Ferrari!

dante3
Lehet bug! Már nem elõször olvasom ezt,más fórumon is!Add meg a mailcímed,küldök egy mentést az elejérõl!

Hello
A legelsõ pályán mit kell csinálni(mikor a felszerelést választjuk ki),hogy kiengedjen a faszi az ajtón.Bármit veszek nem enged ki.
A PDA-n mit kell bejelölni és mivel?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hoppá,kicsit off,de a vitality meg a hatred a stalker miatt egymás torkának estek az nforce-on.<#circling>
dante3
Örülök,hogy valakinek tetszik is a game! Nekem nagyon bejön,az elején nehéz fokozaton kezdtem"mert gondolta nagyon ügyes" és szépen visszavettem a nehézségen"hamar meghalt"!😄

mila69en
hát nem tudom, tényleg kinek magyarázol?😄

Glpetyus
úhhh o.O

Smuge
Ja és még annyi hogy ne hasonlítgassátok már Doom 3, meg CoD2-höz mert köze sincs hozzá , ez NEM SZIMPLA FPS vagy ARCADE FPS vagy minek nevezzem azokat a szutykokat. Ez más, és pont ettöl fenomenális.