S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. A játék pozitív végéhez el kell kerülni a buktatókat és ki kell szûrni a félrevezetõ információkat. A mellékküldetések teljesen mellékesek, közük nincs a befejezés pozitív vagy negatív mivoltához, az csak a Te választásodtól függ.

A játék során, a fõ és mellékküldetések végrehajtásának, azaz a játékbeli viselkedésednek függvénye, hogy ha rosszul választasz a megfelelõ pillanatban, melyik rossz befejezést kapod.

fery02
Amúgy a játék pozitív végéhez csak annyit kell tenni, hogy a Strekov szálat kell követni?
Csak mert én eddig úgy tudtam, hogy csak annyit kell hozzá csinálni, hogy lehetõleg minél több mellék küldetéssel is foglalkozzunk, ne csak végigsuhanjunk a játékon.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

koschwarz
a tweakguides.com-on én 1.0006-ost látok legutolsónak, de az csak multiplayert javít. szerintem jó az 1.0005-ös.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

fery02
Tehát akkor 1.0005.

koschwarz
mindenképp a legutolsót, ami a hivatalos oldalon van.

fery02
Hm, kicsit kihalt a topik. Pedig van benne pár db hozzászólás. 😊

fery02
Ti melyik patch-et javasoljátok? Csak mert látom létezik 1.0006-os verziójú, viszont itt úgy látom, hogy 1.0005-öst ajánlana. Pedig ez az oldal elég hivatalosan néz ki.

FlyHigh
Nálam itt a gfx tuning modban is van egy kis bug, monitor szélén néha érdekesen elkenõdik az árnyék.

Thrash \'Till Death

Én már a leírását nézve eldöntöttem hogy nem kell, hálózsák, meg egyéb fan fasságok... Tényleg csak a gfx tuning jó.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

burjanmate
Én az AI-t tuningoltam. Am nemsokára jön 1 új mod.

TDU nick: HUN_Matt_92

FlyHigh
Nekem ez a 2009 mod nem jött be, megakad másodpercekre tõle és a patch-el már a magyarításnak is lõttek. Bõven elég a FAQ-ba berakott graf tuning is, villám gyors marad az egész és sokkal szebb lesz.

Thrash \'Till Death

Sztem a ballisztika pont a legjobb része a játéknak, végre nem minden fegyver railgun, hogy 10 km után is nyílegyenesen repül tovább a skuló. Van értelme a lõtávnak is, pisztollyal pl. nem lõsz el olyan messzire mint AK-val. Minél messzebb van a célpont, annál inkább fölé kell célozni. Legjobban a Vintarnállátszik meg, talán az a leginkább ballisztikus fegyó. Ami persze nem baj, lévén a Vintar IRL változata szubszonikus skulót használ, így ez pont élethûbbé teszi a dolgot.

Kár hogy a javítás kimaradt a játéból (CS-ben pótolva, de már eleve szerepelt volna, csakhát a határidõ...), így az embert rákényszerítik a csalásra (4 artifactos heal az anomáliákban).

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

AMD

lacinkacinka89
+ lenne még egy kérdésem. A COMPLETT 2009-es mod-ot vki le tudná irni, hogy hogyan kell feltenni?? Egy egész délelõtt szenvedtem vele de nem sikerült sajnos. Köszönöm a segítségeteket!

lacinkacinka89
Hali! Most kezdtem el ujra játszani a SOC-al és olyan küldetésnél akadtam el, mikor a bárban az egyik szolgálatos fegyverét kéne elvinni. Égen földön körbejártam már mindent, de sehol sem találom. Vki segítsen pls! Elõre is köszi!

FlyHigh
Tudna vki segíteni? Nem találom, hogy hol kell bekapcsolni a feliratokat.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Köszi, így képekrõl már minimum olyan szép mint a clear sky.

Thrash \'Till Death

burjanmate

FlyHigh
Csáó! Létezik valami grafikai tuning mód? Olyan ami a játékmenetet nem bántja, stabil és nem bugos.

Thrash \'Till Death

luspaydavid
http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=stalkercallofpripyat&id=1250457350 Off.

The Truck Is My Life

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Üdv. Szaggat nálam a stalker pedig nagyon nemkéne. grafikai beállitásoktól függetlenül. és nem áálandóan csak menet közben.
Csináltam is róla egy videót , mert nem volt jobb dolgom <#buck>
http://www.youtube.com/watch?v=0-IhmuerGp0 a LEirásban benne van hogy milyne gépem van. elõre is kössz ha valaki tud segiteni.

http://world.guns.ru/grenade/gl16-e.htm

ez van a játékban

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Pepsi Twist
hát kívánságteljesítõnél qrva sok pénz volt nálam 😄 vagy 300k na mindeggy már csak az autosave van meg mikor bementem a szarkofágba

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

burjanmate
Azt át tudod írni te is.

Ha a kivánságteljesítõhöz mész akkor két rosszab befejézesed lesz, attól függõen mennyi pénz van nálad. Én csináltam mentést bent az erõmûben, és kipróbáltam kivánságteljesítõt, ill a titkos labort. Ha titkos laborba mész elõször, ott attól függõen vállalod a monolit agymosást vagy nem, kapod a jó befejézeseket. A legjobb akkor jön, ha nem állsz be a monolitokhoz, nem segítel nekik.

Pepsi Twist
am a ballisztikához vissza térve én a Bulldog-ot nagyon sokat használtam ami sztem M32-MGL nek felel meg aminek 2gránátot lõ másodpercenként ami a játékba van az meg 2 secenként lõ 1et 😄

Pepsi Twist
minden labort kinyitottam 😄 szinte az összes monolith-ot levágtam pripyat-ba (Vagy hogy kell írni) aztán ennyi elküldtek a kivánság teljesítõ baromsághoz

Törölt felhasználó
Hát csak 6 befejése van. 😄 Vissza mehetsz kinyitni a labort is és akkor még kapsz legalább 3 befejezést. Én csak 4et vagy 3at próbáltam ki a többit a youtubeon megnéztem😄
Amúgy mindenkinek tudom ajánlani a Priboi story modját. 1.1 es verzióig készült el. ISTENI!!!!<#boxer><#violent>
Pepsi Twist
na gyerekek faszán kijátszottam megint 😄 csak most az a kérdés hogy megint a kívánság teljesítõhöz kerültem és most nincs valami másik út? 😄 vagy mennyek vissza vagy mit csináljak? innen már nincs vissza út?

Kösz a kiigazítást, félre vezettem volna azokat akik olvasnak.

burjanmate
Az AK-kon pédául a jobb oldalon van, az AR-15 alapúaknál is, de, a lényeg az, h a hüvelykidobó-nyílás a jobb oldalon legyen. P90-nél, meg sok HK-nál példáuul meg van csinálva kétkezesre is, mind2 oldalról fel lehet húzni.

burjanmate
Azt, h meg van fordítva, a jobb oldala van baloldalon a bal meg a jobbon.

Pepsi Twist
am amit "felhúznak/hátrahúznak" a fegyveren az azt a célt szolgálja hogy a tárban lévõ elsõ golyót a csõbe juttatja, és mindegyik baloldalon van mert ha jobb oldalon lenne akkor jobb kezeddel fogod a fegyvert, és akkor? bal kézzel hogy húzod fel ami jobb oldalon van? vagy megfogod bal kézbe aztán jobb kézzel? ez idõveszteség, az meg hogy néz ki hogy átnyúlsz a fegyón, de pl M16 on jobb oldalon köpködi ki a hüvelyt míg bal oldalon kell betölteni az elsõ golyót,

konklúzió minden fegyvernél változó

koschwarz
igazad van, meg egyébként is logikus, hogy a hüvelyeket ne az arcod elé köpje, hanem elfelé 😊

Nem vagyok fegyver szakértõ, seregbe egy tipus volt néhányszor a kezembe, talan AK de már arra sem emlékszem. Arra utaltam hozzászólásomban, hogy a játékban a fegyvereken a bal oldalt vannak a felhúzó- kibiztosító, vagy minek nevezzem szerkentyûk, ezek az életben jobb oldalon vannak általában, de lehet tévedek. Nem ismerem a fegyvereket, lehet jobban teszem ha halgatok.

TitaniumRR
A gondolatod elsõ részét hamarosan megsasolom.
A második részben tévedsz. Sok SMG és AR jobbkezes, de nem mindegyik. Ami kapásból eszembe jutott: P90, G36C. Mindkettõ eléggé ambidextrous, mind csõre töltés, mind kibiztosítás ügyében.

Captain Sonar 2024 Remake

Nálam a látótávolság maximumra tolása oldotta meg.
Army warehouse-nál kezdte csinálni.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Pepsi Twist
melyik patch orvosolja azt a hibát hogy kb 30perc-1 óra játék után elkezd iszonyatosan szaggatni? de olyan szinten hogy 5 secenként megmozdul a kép aztán beáll

szerintem azt érti tükrözötten, hogy a jobb és baloldal fel van cserélve, minden fegyvert bal kézzel kell kibiztosítani.

Pepsi Twist
am valaki tudna adni linket a peccsekhez? me hivatalos oldalról csak úgy tom leszedni ilyen 100. helyre irányított helyrõl hogy reggelni kel google se talált ennél jobbat

Pepsi Twist
Gyerekek PLZ help pár napja még játszottam ezzel...

most meg indítanám és ezt írja:

"Az eljárás belépési pontja (?build_id@@3IA) nem található a DLL-ben (xrCore.dll)

plííz help me újrahúztam a játékot is de nem megy :S

TitaniumRR
Mit értesz azon, hogy a fegyver tükrözött?

Captain Sonar 2024 Remake

burjanmate
Engem csak az irritált, hogy a hiteles ballisztika ellenére az összes fegyver tükrözött.

morphologu
2009 mod szerintem egész pofás lett <#taps>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
Sziasztok. Ki akartam próbálni a complete 2009 modot megcsináltam mindent, és játék betöltésnél kilép, és ki írja hogy, az XR_3DA exe leállt mit lehet ezzel csinálni. Ja és vista alatt. Valakinek ötlete.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

koschwarz
<#eljen>egyetértek.

egyébként nem kétséges, hogy rengeteg mindent fel lehet róni a játéknak, van aki ezeken nem tud túllépni (sokan szerintem túlságosan is rövidlátóak), de ha valaki engedi, hogy beszippantsa a játék hangulata az egy hatalmas élménnyel lesz gazdagabb. részemrõl nem sok játékról mondhatom ezt el, pedig sokat végigjátszottam már, a sok játék nagyon-nagyon tetszett, mégis ez az, amire tényleg igazán szívesen emlékszem vissza.

ha a fejlesztõk még tudtak volna rajta dolgozni...szerintem half-life szintû klasszikus is lehetett volna.

Játszogattam kicsit, csak úgy a hangulat kedvéért és közben nézelõdtem.
A fejlesztõk kettõs természete igencsak látható, ha az ember kicsit odafigyel.

Rengeteg hiba, következetlenség maradt a programban, ugyanakkor rengeteg dolgot a végletekig kidolgoztak.

A ballisztikát mindenki ismeri, a kezdõk szidják is rendesen. Egy jól kiválasztott helyen, céllövészetet tartva alaposan be lehet gyakorolni, melyik fegyverrel miként is kell lõni...

A másik ilyen aprólékos kidolgozás a mozgásokban van. Távcsövessel vadászva bloodsuckerekre, gyönyörûen látható, hogy milyen jól megkomponálták az egészet. Ha sikerül egy halálos lövést bevinni a korzózó szippancsnak, elõszõr láthatóvá válik, majd az aktuális sebességétõl és irányától függõen, különbözõ, látványos koreográfiákkal esik össze. Ha csak sebesülést okozunk, szépen látható, melyik testrésze sérült, aszerint mozog tovább.
A blökik szintén. Ha valamelyik lábát találod el, három lábon botladozik tovább. stb...

Érdemes ilyen nézetbõl is szemügyre venni ezt a sokat dicsért és szidott programot...

burjanmate
Már régóta érdekel, hogy miért vannak megfordítva, átszínezve és átnevezve a fegyverek (Vintorez>Vintar, Abakan>Obokon, stb.)?