34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • berczely
    Nem tudom mennyivel szed de nekem mindig maxal jött!(nekem csak 2megabites fos van )
  • KaszaN
    És a net max sebességével tölti? Mert azér egy 7gigás játéknál ciki lenne főleg az én lassú netemmel.
  • berczely
    :D Pedig nagyon jó kis rendszer!
    Bankkártyával kell fizetni és máris letöltheted a játékot a saját felhasználódra.És ezt bármikor megteheted!
    Újraraktad a gépet?
    Felteszed a Steam-et, bejelentkezel és ott van a saját játékaid között amit megvettél rámész és szépen letöltöd :)Nem kell semmi DVD vagy ilyesmi!A Steam tárolja a játékod.
  • KaszaN
    De az steam. Nekem nincs is steamem meg nem is kell és nemrendelek semmit mert nembízok benne.
  • berczely
    Steam-en 19,99€, karácsonykor volt 500Ft-ért meg is vettem gyorsan!
    És ez alapból 1.0005-ös!
  • KaszaN
    Sajna nem eredeti. Megvan a Clear Sky és a Call of Pripyat eredetiben, de ezt egyik boltban sem találtam itt és úgygondoltam már úgyis biztos olcsó nemveszítek sokat ha ezt leszedem. De úgytűnik igen.
  • berczely
    Eredeti a játékod?
    Ha nem akkor tessék törést keresni hozzá!(ami az 1.005-höz van!)
  • KaszaN
    Na fel is tettem. A patch elcseszte a játékot. Valami kiejthetetlen leírhatatlan nevű bigyula izébizét nemtalál valamilyen dll-ben. Telepíthetem újra megin. -.-
  • KaszaN
    Nem is gondoltam, hogy másik oldalról is lelehet szedni. Elvégre a hivatalos oldal is ide dob.
  • KaszaN
    Hát ez nem megy. Valahogy regisztráltam csak azthittem nemlehet mert mindíg egy reklám ablak jött fel én jobb oldalt leg allul valami 2mm-es szöveggel volt ott, hogy nem köszönöm. És innen semmitsem lehet leszedni rámegyek download ist file now aztán egy másik olyalra ugrik ahol szervert kell választani majd megin egy reklám és visszaugrik a főoldalra.
  • berczely
    Google első találata...
    http://www.pcdome.hu/letoltes/3324/s_t_a_l_k_e_r_shadow_of_chernobyl_pc
  • KaszaN
    Na gondoltam a hétvégén leszedem a patchet de csak a fileplanetről lehet leszedni oda meg nemlehet regisztrálni.
  • Yan
    próba
  • Devv
    Az erőműből már nem lehet visszamenni Pripyat-ba.
  • Devv
    off: Ugyanolyan monitorom van mint neked, fél év után beszart, megcsináltattam, most jó... 2007 őszén vettem...

(Nekem is az 1.0005-ös patch van fent)
  • KaszaN
    Én csak ilyen "1.0005"-es patchet találok ez a legújabb. Akkor ezt tegyem fel?
  • Yan
    elég, nekem a o7-es peccsen van.
    próbáld ki a bemásolóst
    jaa, és utána||most átírni a gamedata utvonalát 'true'-ra
  • KaszaN
    Van javítás? Egysincsen fent. Elég a legújabbat feltenni?
  • berczely
    Nekem működött szépen!

Minden javítás fent van?Lehet az a baja!
  • KaszaN
    Nem bemásolni kelett. Egy exevel tette be.
  • Yan
    vmit nem jól csináltál, próbáld újra bemásolni, lépésről lépésre
  • KaszaN
    Hi
    Van ez a Complete 2009 mod ami elvileg feljavítja a grafikát. Leszedtem és feltettem de nemindul el a játék. Amikor belépne a játék menüjébe kilép a játékból. Milehet a baj???? Vagy ha ezt nemlehet megcsinálni van valami másik grafika javító patch?
  • alexander034
    Akinek van Pripyat legelejéről mentése az felrakhatná.
    Az erőműből vissza lehet menni valahogy pripyatba? hogy eltudjam költeni a pénzem.
  • norran
    Rájöttem, mi volt a gond, miért töltött sokat.....Amikor feltelepítettem a játékot, alapból úgy lőtte be a játék .exe fájlját, hogy win xp sp3 kompatibilitással fusson(nem értem miért). kilőttem a kompatibilitási pipát, és láss csodát, fél perc lett a töltési idő.....hihetetlen hogy csak ennyi volt a baja....
  • norran
    Nekem nem a szaggatással van bajom, fullon meg se röccen(na jó 1x2x igen de nem vészes), hanem azzal hogy a pályarészek között, irreálisan sokat tölt(3-4perc), és nem értem miért.Azt elhiszem hogy sok mindent be kell tölteni(elvégre igencsak összetett a játék mechanizmusa), de nem hiszem hogy a lentebb írt configomnak ez ekkora megterhelés lenne...:S
  • Yan
    nincs swap fájlom, és nem szaggat a játék.
    igaz, nincs is hová irkáljon ;)
  • Sponnyabob
    Hello!
    Sikerült végig vinnem a játékot csak azt nem tudom hogy lehetne olyat csinálni hogy a végén feliratozzon mer így nem sokat értek belőle. Szóval van olyan valami amivel a videókat is feliratossá lehet tenni?
  • norran
    Hiába állítottam be a swap fájl méretét, megmaradt a horribilis töltési idő(még mindig 3-4 perc...). Tiszta kínszenvedés a területek között utazni...
  • SaGa
    Sajna csak egyet...
  • norran
    A játék mindenképp csak egy magot használ, vagy be lehet lőni két magos használatra is?(A teljesítményfigyelőben láttam hogy csak a 1 procimagot használt a mocsok...)
  • norran
    Azt nem írtam hogy 64bites win7-en fut(elfelejtettem). A swapem 3,9giga, igaz nem tudom hogy ez fix e, vagy automatikusan ennyire lőtte be e rendszer(sztem a második). kösz a helpet, meglesem....
  • koschwarz
    de tök egyértelmű, hogy ha ésszerűen válogatod össze a felszerelésedet, nem kell több mint max 30 kiló. tudom, hogy nagy a kísértés, hogy mindenféle fegyvert vigyél magaddal, de ha már ennyit játszottál vele, rájöhettél volna, hogy kell egy távcsöves fegyver, meg kell egy valami közelharcra. pisztoly felesleges. és ha minden fegyverhez viszel néhány száz lőszert, az is bőven elég lesz, és medikitből sem kell több, mint 5-6 darab, hiszen az ellenfelektől simán lootolhatsz.

most a clear sky-ban seva suitban (tuningolva 12 kg), egy majdnem 5 kilós fegyverrel meg néhány gránáttal és medikittel együtt kb. 28 kilót cipelek magammal. ráadásul a cs-ben nincs is olyan artifakt, mint a shoc-ban, hogy növelni lehet az endurance-t. bár van súlykönnyítő artifakt.

volt annak idején egy képsorozat, hogy mi 50 kiló, amit folyamatosan kellene magaddal cipelni...az egyik képen pl. egy csaj volt :)
  • SaGa
    Mekkora swap fájlt csináltál? Legyen minima 2 GB és fix méretű (kezdő és végérték azonos), akkor nem fragmentálódik. A ShoC valahogy úgy van megírva, hogy intenzíven használja, akkor is, ha nem kéne, mert van elég RAM. A másik dolog, hogy ha 4 GB a RAM-od, akkor a 64 bites W7-tel jobban járnál. 32 bitessel a 4 gigából max 3.5 a kihasználható, de inkább annyi sem, és alapból a program nem kap csak 2-t...

Nekem 64-es W7-en gond nélkül fut egy hasonló konfigon (a proci E8200-as 3.2 GHz-ra húzva), az SMP moddal, ami igencsak megdobja a hardverigényt.
  • norran
    Üdv! Lenne egy problémám a STALKER - Shadow of Chernobyl-al. Adott a köv konfig: Core2Duo E6550@2,8GHz;4gb ram; 8800GT, Win7. A játék tökéletesen fut full grafikai beállításon. A problémám az hogy a pályarészek között iszonyú sokat tölt(van úgy hogy 3-4 percet is), meg a mentések betöltése is sokáig tart(az is 1-2 perc). Ez most normális? mert engem marhára untat, a játék ezen része, főleg ha keresztül kell utazni 4-5 területen is, ha le akarok adni egy fő küldetést. A játékot felfrissítettem a legújabb patch-el(1.0006). Legfrissebb VGA driver és directX van fenn. Mi lehet a gond, vagy ez a hosszú töltési idő normális?(eléggé lehangolna ha az lenne).
  • Devv
    (szegeny Gordon, ha igy folytatjak a hl fejlesztest, akkor 2012-ben tenyleg ott fog kikotni.)
  • mcmoha
    Igen.:)
  • Devv
    Koszi szepen! (Oda ahol Gordon van?)
  • mcmoha
    Be kell menni a beomlott aluljaroba.;)
  • Devv
    Ujra tolom a jatekot es egy ficko a 100 Rad barban adott egy feladatot, hogy talaljam meg neki a csaladi fegyvert. Na ezt en nem talalom mert a hely ahova mutat egy vagon es egy kontener kozott van... (?)
  • burjanmate
    Estét! A 2205, vagy 2215-ös build-ről tud valaki valamit angol fordítással, vagy multival kapcsolatban?