S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék során, a fõ és mellékküldetések végrehajtásának, azaz a játékbeli viselkedésednek függvénye, hogy ha rosszul választasz a megfelelõ pillanatban, melyik rossz befejezést kapod.
Csak mert én eddig úgy tudtam, hogy csak annyit kell hozzá csinálni, hogy lehetõleg minél több mellék küldetéssel is foglalkozzunk, ne csak végigsuhanjunk a játékon.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Thrash \'Till Death
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
TDU nick: HUN_Matt_92
Thrash \'Till Death
Kár hogy a javítás kimaradt a játéból (CS-ben pótolva, de már eleve szerepelt volna, csakhát a határidõ...), így az embert rákényszerítik a csalásra (4 artifactos heal az anomáliákban).
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Thrash \'Till Death
The Truck Is My Life
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Csináltam is róla egy videót , mert nem volt jobb dolgom <#buck>#buck>
http://www.youtube.com/watch?v=0-IhmuerGp0 a LEirásban benne van hogy milyne gépem van. elõre is kössz ha valaki tud segiteni.
ez van a játékban
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amúgy mindenkinek tudom ajánlani a Priboi story modját. 1.1 es verzióig készült el. ISTENI!!!!<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
konklúzió minden fegyvernél változó
A második részben tévedsz. Sok SMG és AR jobbkezes, de nem mindegyik. Ami kapásból eszembe jutott: P90, G36C. Mindkettõ eléggé ambidextrous, mind csõre töltés, mind kibiztosítás ügyében.
Captain Sonar 2024 Remake
Army warehouse-nál kezdte csinálni.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
most meg indítanám és ezt írja:
"Az eljárás belépési pontja (?build_id@@3IA) nem található a DLL-ben (xrCore.dll)
plííz help me újrahúztam a játékot is de nem megy :S
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
egyébként nem kétséges, hogy rengeteg mindent fel lehet róni a játéknak, van aki ezeken nem tud túllépni (sokan szerintem túlságosan is rövidlátóak), de ha valaki engedi, hogy beszippantsa a játék hangulata az egy hatalmas élménnyel lesz gazdagabb. részemrõl nem sok játékról mondhatom ezt el, pedig sokat végigjátszottam már, a sok játék nagyon-nagyon tetszett, mégis ez az, amire tényleg igazán szívesen emlékszem vissza.
ha a fejlesztõk még tudtak volna rajta dolgozni...szerintem half-life szintû klasszikus is lehetett volna.
A fejlesztõk kettõs természete igencsak látható, ha az ember kicsit odafigyel.
Rengeteg hiba, következetlenség maradt a programban, ugyanakkor rengeteg dolgot a végletekig kidolgoztak.
A ballisztikát mindenki ismeri, a kezdõk szidják is rendesen. Egy jól kiválasztott helyen, céllövészetet tartva alaposan be lehet gyakorolni, melyik fegyverrel miként is kell lõni...
A másik ilyen aprólékos kidolgozás a mozgásokban van. Távcsövessel vadászva bloodsuckerekre, gyönyörûen látható, hogy milyen jól megkomponálták az egészet. Ha sikerül egy halálos lövést bevinni a korzózó szippancsnak, elõszõr láthatóvá válik, majd az aktuális sebességétõl és irányától függõen, különbözõ, látványos koreográfiákkal esik össze. Ha csak sebesülést okozunk, szépen látható, melyik testrésze sérült, aszerint mozog tovább.
A blökik szintén. Ha valamelyik lábát találod el, három lábon botladozik tovább. stb...
Érdemes ilyen nézetbõl is szemügyre venni ezt a sokat dicsért és szidott programot...