S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
OK megvan thx

Evogordon
Nekem a gyári jobban bejön 😊

DJ Skyline
kész!

BiG G
Az csak a bétára vonatkozott a véglegesnek mindenféle másolgatás nélkül is "überbefosás" grafikája van ;-)) Persze ez szubjektív, én nem dobtam hátast tõle, de szépnek szép.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Evogordon
Oké thx <#worship>

DJ Skyline
nekem még meg van, ha tudsz várni pár percet beteszem a FAQ-ba!

artschiatwork
esetleg még a faq-ba beírhatnád, hogy aki DX8-ban akarja futtatni, állítsa át a graf-ot static lightning-ra, ez a kérdés is felmerült már ma jópárszor.

Evogordon
HELP. Kûldje már el valaki az eredeti user.ltx file-t mert nagyon nem jön be ez a über befosás grafika!

[email protected] -ra kûldje. THX elõre is

<#help>

BiG G
Valaki végigjátszotta már? Nagyjából mennyit kell rászánni?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

artschiatwork
static lightning-ra állítod.

buldozer99
hogyan kell dx8-ban indítani?

Forca Barca

koschwarz
izguljál b+<#szomoru2><#sniffles>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hali, lenne 1 kérdésem azoktól akik már jáccanak: pseudodogot hol lehet legtöbbet találni? mert kéne a farka 1ik küldihez, de akármerre meek sehol nem találok. Kb 1, másfél órája tolom, az én szintemen lévõ terület nagy részét fel is fedeztem már, de nem naon találtam ilyen mutánst 😞

Ja, lenne még1: Van ez a csávó, talán Nimble, de a pontos nevét nemtom, aki megkért h. hozzak el neki vmilyen új páncélt vagy ilyesmit. Én el is mentem érte, de közbe meg kellett õt ölni mer enemy lett és letámadta a campet. Akkor most mit csináljak ezzel a küldivel, mert neki kellett volna átadni? Gondolom most megtartom magamnak a cuccot, de a küldi örökre ott marad vagy mi?

(Ha ismerõs a hsz, nem véletlen, máshova is beírtam, onnan copyztam ki, nem fogom még1x megfogalmazni 😄 LOL)

wesker24
nekem már volt szerencsém kipróbálni a grafikai turbozást de sajnos nálam csak 10-15 FPS-el ment ugy látszik vennem kell hozzá még 1 giga memóriát !!!<#vigyor>
Érdekes lenne, ha ezen a konfigon nem szaladna.... :-)

Sziasztok, nemsokára ki tudom próbálni a game-t, és szeretném megkérdezni, hog az én gépemen hogy fog futni, mert izgulok, hogy menjen...
alant levan írva a gépem..

(köszi)

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

koschwarz
a józsinak, a pistinek, a gabinak, a zolinak....remélem kielégítettem az információéhségedet<#hehe><#law>

artschiatwork
az a bibi, hogy mostanában ez a jellemzõ, és ez egyhamar nem fog változni, sõt...

artschiatwork
ja, akkor "csak" hülyeséget kérdezett 😊

rekettyes
na ezt is felesleges volt beírni!

DJ Skyline
frissült a FAQ, belekerült a grafikai turbózáshoz szükséges file, lehet menni és tesztelgetni! 😊

hy, vki DX8 nyomja? mert nekem ha feljebb veszem akkor mindig beleakad,de azt nem értem hogy a játékban felveszem maxra DX9-ben és ha újra belépek már k**ra akaddd!😞 igy DX8-ban akadás mentesen megy,de elvége nem egy csúcs config!de kinek meggy maxon dx9-ben????

Vista-n próbálta már valaki a játékot vagy opengl hiánya miatt meddõ próbálkozás lenne?

AdaKiller
egyetértek, és gondolom a sok kérdezõbõl sztem jó ha a 10%-a klikkel rá a faq-ra... külföldön is ez dívik???

inkább egybõl behányja az okádékát, pár perc utánaolvasás helyett. játékindítás helyett sztem a faq végigolvasásával kellene indítani, aztán mehet a game... szerintem...

Steam Nick: adakiller

Me0w
O nem kerdezett, hanem csitet kunyizott egy jatekhoz, ami epphogy kijott 😉

Together we'll fly someday...

dante3
ASUS P5W DH DELUXE,E6600,2*1giga 800mhz CORSAIR,HIS x1900GT,

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

buldozer99
milyen géped van?😊

Forca Barca

artschiatwork
csak tudod a probléma többrétû:

- a delikvens hülyeséget kérdez...
- marhára nem olvas vissza, holott nagy eséllyel már megválaszolták azt, amit kérdezett...
- nem képes értelmezni a kérdésére kapott tök egyszerû választ (itt is volt már rá példa)...
- a végén õ sértõdik meg, hogy "nem repült a szájába a sültgalamb", azaz nem kapott a kérdésére azonnal(!) választ...

szóval ne nagyon csodálkozz, ha vki, aki mondjuk segíteni akar, már a töke tele van az egésszel, mert ugyanazt a kérdést teszik fel 932-edszerre...

dante3
Készítettem pár képet!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kovecses
itt mindenki ilyen bunkó???

Nem értem m van veletek?

Azt hiszem magyar fórumozók tanulhatnának a külfödiektõl!

A fórum azért van hogy egymásnak segitsünk az adott témában és nem azért hogy menõzzünk a gépünkkel meg hogy bunkózzunk azzal aki kérdez valalmit!

De ez már nem az elsõ eset itt az sg fórumon, igy nem is vártam többet!

Azért kösz...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

DJ Skyline
jó, csak FAQ hegesztés, törölgetés nem megy egyszerre! 😄 pillanat

DJ Skyline
igen, elég volt 3x feltenni a kérdést, aki majd tud válaszol!

artschiatwork
szerintem lehetne moderálni a topikot, van pár felesleges hsz.

lalakov
Aki már régebben játszik vele😊), fejlõdik a karakter, pl. nagyobb súlyt bír el?
ÖTLET? Ezt is orvosolja a lapozófájl?!?!? Az égbolt miért annyira gáz ha felnézek tök gyorsan!?!?!?! Belelógnak a tereptárgyak!!!!! ÉS a hang néha tökre búg erre valami megoldás nincs?!?!? És mennyit adtatok meg neki????
DJ Skyline
volt bizony, és nem is kellett volna sokat lejjebb menned, #14505

AdaKiller
baxki 6 postal van alattad, azért legalább egy fél oldalt vissza lehetne olvasni. faxom ...

DJ Skyline
a megoldás ott van a kommented zárójeles részében! 😊

AdaKiller
te most a starforce-ra mint védelemre gondoltál, mert akkor lol

securom...

dtk1985
Biztos volt maar de kb. mekkora helyet foglal a vinyon az instalalt stalker? THX a valaszt

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

buldozer99
hi!nekem marhára akard,szal kevés az 512mb ram...
még lowon is beszaggat..
virtuális mem 2gb-on...
esetleg valami más megoldás?
(kell a héten vennem egy 512mb-ot)

Forca Barca

rekettyes
Ez olyan mint amikor az egyik Battlefield 2 patch 3 giga helyet követelt a C meghajtón aztán a végén észrevettük, hogy nem is telepített oda egy bájtot se<#vigyor1>

MerlinW
Nem azt írja hogy 10 giga lesz, hanem hogy annyi kell neki. Tehát biztosítani akarja hogy játék közben tudjon hova írni a lemezen. Legtöbb játék így csinálja, mégha nem is 5 de 2GB-al.

[merlinw.org]

artschiatwork
#14321 😊

DJ Skyline
olyat kéne megkérdezni, akinek eredetiben van meg! külföldi fórumon pl.
de mondjuk tényleg furcsak, hogy a 10GB helyett 5,5GB-ot foglal!

Vagyis helyesebben a kérdés: Nektek NEM furcsa?
koschwarz
az ilyet komolyan picsán rúgnám egy hegyesorrú csizmával<#ticking>

kill3r21
kiprobálam az ultramodod kuva szép lett töle a game, de örültem az 1 FPS ek XD
Még egy kérdés. Nektek furcsa, hogy 10GB van írva helyigénynek, még a telepítõben is, de végül az egész kb. 5 gigát foglal el csak? Nem lehet, hogy kihagytak átvezetõ dolgokat ebbõl a verzióból?
artschiatwork
nekem 1.5 g a lapozófile és bírta, gondolom nálad is megy majd.