S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok
Az ultramod-ról tudtok vmit, hogy mit takar. Elõre is köszi

rekettyes
haha a pcdome forumon valaki végigjátszásért kuncsorog fél nappal a megjelenés után <#vigyor1>
úgylátszik nem csak itt megy a szar <#vigyor1>

Na, valakit kinyírtam XD
Ez van, a timestamp alapú ID hasznos, mert egyben az idõpontot is tárolja, de ilyenkor ez van 😄
Amúgy amikor tegnap visszaállítottam staticra, elég csúnya volt a dynamic után.
De inkább a 100 FPS, és kis AA, mint a szép fények.

Meg azt vettem észre, hogy a textúrák elég kis felbontásúak, de van rajtuk detail textúra, ami miatt nehezen vehetõ csak észre a fõ textúra kis felbontása.
kill3r21
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC
MEgvan sorry XD
kill3r21
hol van a config file nem tudjátok?
mert felbontást állitotam és nem birta a monitor
Szerintem ez így elég bénán lett megoldva... Jó, töltsön mikor átlépek egy másik játéktérbe, de miért nem folytatódhat akkor a játék ugyanonnan? Így olyan mintha egy teleport elvinne hirtelen kilométerekkel odébb. Na mindegy.
mila69en
hát nem mindegyik nél de a texturáknál igen mert nem változik csak újraindítás után

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hello! ha a advencebe álitom a grafot ujra kell inditani a gamet hogy életbe lépjen amit állítotam??

Nah kinek küldjek olyan metést ahol nemnyilik ki a kereskedõ ajtaja ?
rekettyes
10 giga swap az igen hahaha

A virtuális memória növelésével csak azt éred el, hogy nem kell a játéknak a swap file méretét megnövelni, hanem már eleve rendelkezésre fog állni a megfelelõ mennyiségû terület. Így nem fagy ki emiatt, meg gyorsabb lesz. De ettõl még nyilván fog swappelni, hiszen a swappelés nem más, mint a virtuális memória használata (vagyis ír és olvas a megadott területre a vinyón) Ha azt szeretnéd, hogy ne swappeljen, azt csak úgy tudod megoldani, hogy annyi fizikai memóriát teszel a gépbe, hogy a swapet ne kelljen használnia.
mila69en
jaja én is😄 az elmúlt 1-2 évben majdnem csak az az elsõ oan játék pc-n amit játszok is😄DD és tetszik... najó még a BP-t játszogattam<#vigyor5>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

erre írtam hogy nem folyamatos a játéktér; pedig egy huzamban fel akartam rohanni a reaktorig :s

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Háát én 3 gigára tettem swapfile-t, de már elegem van abból, hogy minden ok nélkül egyszer csak lefagy:
2. levelen semmi akadás, dynamic light-tal 1280x1024-ben (high beállítás, a textura detailt húztam csak középre) 60 fps, egyszer csak fordulok és ámen. Ezt már legalább 10x eljátszotta, szóval lehet inkább érdemes a static light-on hagyni, mégha ettõl be is csúnyul kicsit.

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Mindenkinek megy maxon!? <#vigyor1>
Nekem még le sem jöttt!

wáá nem F bilenytü már mentem vissza a kereskedõhöz de most semmi grrr nemenged visza fuu ez vagy védelem vagy bug..
Jacek
Utobbi par evben az elso jatek amivel 15 percnel tovabb jatszottam😊) szoval szerintem bejovos van hangulata.
Grafot nem tom mert szidjak szerintem emg mindig tok jol nez ki maxon😊

oké! most alapon 1500 van 2000-re álltottam! birni fogja?

thx

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

így van az idõs Windowsal nincs semmi gond nekem 3éves windoz van, alatta már 2x ki lett cserélve az egész gép😊 de tökéletes stabil a rendszer, nem úgy mint haveroknak akik 2 havonta új windozt raknak fel mert összeomlik😊 a megoldás
Ad-Aware, RegCleaner, és 1 jó virusirt ezek rendszeres használata és akármeddig jó 1 windows.

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

MerlinW
jóbol is megárt a sok... max 4GB legyen a Vmem.

[merlinw.org]

Shodan
Hát én ezt akkor nem értem,
most a lapozófájlt beállítottam 10gb de ugyanúgy kifagy, ráadásul nekem külön partíción van.
1gb ram, 3200+a64 és x1800gto, de folymatossan swapol, nem csak a pálya elején, uánaa meg teljesen kiakad.próbáltam 1024 objectlighningal high beállításon, szerintem ezen már nem léne gondnak lennie , de ugyanaz a helyzet.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

kill3r21
a titok nyitja
az F bill XD
MerlinW
címszavakban:
- Angol tudás nélkül csak egy átlagos shooter.
- Kevés a szerepjáték elem.
- Nincs zene, és ez nagyon hiányzik
- AI szuper, csak nem mindig látja a falakat, rendszeresen fut neki, és fut tovább tolja, tolja😊
- AI szuper, amikor észreveszi hogy a nyakát csókolgatom.
- Nyílt területen tényleg jó az AI.
- Effektek nagyon jók (magáhóz hívó zombi, avagy a láthatatlan fajta, anomáliák, villámok, esõk, felhõk, stb) Adják a hangulatot.
- Küldetések egyelõre unalmasak, menj és lõj. Remélem ez a késõbbiekben változik (aki játszott Oblivionnal az tudja hogy lehet egy játkéban 1000 quest úgy hogy egyik sem hasonlít a másikra)
- A terület élettel teli, nagy és hangulata hihetetlen, nagyon keleten érzi magát az ember tõle.
- Hiányzik a jármûvezetés
- 3Ghz/1M, 2GB RAM/dual, 3GB VM, GF6600/256 - static light/maximum a maximumon kivéve AA (ez az elsõn van) tökéletes sebesség

Nekem tetszik.

[merlinw.org]

kuci06
nálam is ilyen volt (megkérdezte, hogy tovább-e megyek a kövi pályára)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

grebber
Ilyen lila pontokkal jelöli a térképen nekem.

Next PC upgrade: 2022

Spoiler!

Valaki eljutott már odáig, hogy a hídon túl beszélt egy bizonyos Fox-al, aki egy Gray nevû alakhoz küldte valami Garbage nevû helyre? Az infóit követve találtam egy kisebb állomás, ahol van pár rabló, ezeket kinyírtam, aztán bementem az épületbe. Ott ha belépek az egyik szobába azt érdezi, hogy át akarok lépni a következõ szintre? Ha igent nyomok a térképen egy jócskán odébb lévõ helyen tesz ki, de semmi átvezetõ anim vagy bármi más nélkül, ráadául a töltés közben azt írja ki, hogy valami autosavet tölt vissza. Most ez mi? Nálatok is ilyen?
Zsiir megcsináltam 2 küldetést megvan a Flash Drive és nemtudok visszameni a kereskedõhöz ugyanis nemnyillik az ajto semmi kész mintha fal lenne . mi a megoldás ?
mila69en
van az agyad😄

mila69en
basszus nekem miért nem jelzi a térkép? fevettem már párat de csak azért mert láttam hogy ott van😄 de a térkép eggyiket sem jelezte😞 elhagytam valamit? ami jelzné azokat?

Tegnap adták ki a gamet de már van magyarosítás! <#mf1><#mf2>

grebber
Na végre kiprobálhattam én is.
Ott járok ahogy a vasút le van szakadva alatta pedig a katonáknak van egy kis bázisuk azokat kinyirtam és jelzi a térkép hogy a vagonokba van artifakt egyiket felvettem de a másik oldalon lévõ vagonba nemtudok bejutni van valami trükk ide?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Több mint 3 órát toltam vele és 1x sem fagyott ki.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a Stalker a technológia csúcsa, max azt, hogy a hangulat megmenti a játékot, mert amúgy.......

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Me0w
Annyit amennyi ep kell neki, viszont celszeru fix mereture beallitani, mert ha nem eleg amit allokal maganak elsore akkor hosszu masodpercekig tart neki mire atmeretezi a pagefilet. Az okosok szerint erdemes a minimumot a ramod 1,5-szorosere, a maximumot a ramod 3-szorosara allitani fixre.

Together we'll fly someday...

Evogordon
Magyarítás nincs?<#idiota>

artschiatwork
ha jól sejtem, a fizikai memóriád 1.5x-esét, azaz jelen esetben 1.5 g-t.

hy! a lapozofájlt ha a számitógép szerintire teszem akkor mennyit hasznáél???

mit kezdtem?..azt hogy nem olyan vagyok mint te, hogy beröffensz egy forumba, aztán továbbállsz?..vagy netán itt maradsz, és megpróbálsz tanácsot, segitséget adni másoknak?...mellesleg semmi sértõt nem irtam senkinek, alsó kategóriás kártyával ne várj csodát..mi ebben a sértõ...sehol nem emlitettem hogy szakértõ vagyok...ellenben te nem kritikát irtál hanem egybõl sértést..a ban-t pedig elintézem neked, jo?😊)
Egyetértek, de az idõs Windowst nem kell bántani 😄
Nekem 1.5 éves win van a gépemen, de ha nem lettek volna hardware-es gondok elõtte a gépemmel, akkor már 2 éves lenne lassan 😄
A régi gépemen meg egy 5 éves Windows van, ami 98-ként kezdte az életét 😄
bertino
flééééééémmmmmm

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

koschwarz
ez a janek?<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

te kezdted szal olvass vissza kicsi pubi!
baba ha nem birod a kritikat ne fenyegetozz kitiltassal hogy hatha figyelnek mod bacsik😊

Me0w
22 es 22.9 a pci-e/agp 😛

Me0w
Minek anyazol? Azt sem tudod mi van a gepedben, csak hoborogsz.

mila69en
😄DD derég volt má😊 de elég kitartó voltál hogy dukenukemforever<#nyes>

elõször is vegyél vissza méhlepénymaradék..atzán ha kivágnak innen mint a szart, utána szépen gyere vissza, és alázattal kérezd meg amit idefröcsögtél...jah és 26 k-ért az elsõ helyen láttam ahova benéztem, bocs 6 ezerrel több😊..de ha nagyon utána nézek akkor sztem 20 ért is tudnék venni
de bazzeg onnan😄 anyad is megse bantjuk😛

Me0w
Gigabyte N76G256D-RH nVidia7600GS 256MB AGP - 22 990

Huha, ez mar egy ezressel tobb 😄