S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Nem messze a kezdõ falutól északra van egy kis kék jelzés a térképen, az út mellett. Azt írja, hogy egy halott Stalker motyója van ott. Odamentem, de az istennek nem találtam. Csak pár állat,meg kurva sok anomália van ott. Megtalálta valaki?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Maximus4
Bocs te nyertél,most néztem tényleg nincs mindjárt berakok egy másikat ami tényle fullon van

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Me0w
De megis hogy gondoltad a kerdesedet? Ha beirom hogy jol akkor letoltod, egyebkent meg nem, vagy mi? 😄D

Together we'll fly someday...

mila69en
ez a stalker topic itt bármi megeshet, vigyázz hova lépsz<#vigyor3>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
az sehol sincs fullon😊 se árnyék se fények

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
eltûnt a topic alja :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Raptor 2
Hol tudom beállítani, hogy legyen felirat? (pl a játék elején, amikor odi pofázik)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Maximus4
Nekem full-ra van állítva

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Pont azt mondom,hogy gyorsabb lett

DJ Skyline
ha static lightinra van állítva, akkor nem ér semmit, mert ha jól tudom DX9 alatt fut csak úgy ahogy kéne! de ezt nem tudom biztosra

mila69en
besincsen kapcsolva😊

DJ Skyline
1. FAQ / Tippek
2. álítólag minimum részhez a memóriád másfélszeresét, maximumnak meg a háromszorosát kell adni

mila69en
anomália^^

BiG G
lol, nálad visszavett a grafikai tuning 😊))))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DJ Skyline
nem véletlenül gyûjtögetjük a fontosabb kérdéseket a F.A.Q. nevû ojjektumba' ! igaz onnan 1-et kéne még kattintani, meg másfelet görgetni, de nem mondhatja xy, hogy nincs benne a FAQ-ban! 😊
de majd akkor bekopizom a FAQ-ba is nem sokára

Attelee
Sziasztok!
Az lenne a láma kérdésem,h 1,5 GB memoriával
mennyire állitsam a lapozófájlt???És melyik meghajton mennyire?
Csak az az érdekes h én pont ugy tudom h ha azt választom
h ne legyen lapozófájl akkor gyorsabb a gép?Szóval??
THX

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Maximus4
Érdekes,kipróbáltam én is a grafikai módot és kb. 10 fps-el megdobta az egészet.Az alap user.ltx-el 35-40 között volt most meg 45-50 között megy 1280x1024-be minden fullon.Ez a kép már a graf móddal készült

valaki lenne szíves és elmondaná hogy hogyan és mennyivel kell a virtuális memória méretét növelni?<#help>

de paraszt vagy baeg...
inkább akkor ne írj ide, ha ilyen bunkón válaszolsz. Sztem elég illedelmesen kérdeztem meg, és fogalmam sincs a gépigényrõl... ennyi, de vhogy tényleg ilyen parasztok a magyar forumozók... tényleg tanulhatnátok a külföldiektõl...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

mé?

kirol
Töröltek mindent!<#vigyor3>

DJ Skyline
kitöröltem mindet! ^.^

nem, menjetek a második oldalra, majd vissza az elsõre, és jó lesz!

BiG G
lol eltûnt minden hsz :|

artschiatwork
egészségedre.

lenne két problémám az elsõ hogy játék közbe azt írja a játéko hogy Bugtrap az kirak.
a a második meg az hogy megyek a játékba és ha az erdõbe megyek felnézek az égre akor ott is az erdõt látom ez mitõl van (sajna képet nem tok berakni valamiért)és ez zavaro egy idõ múlva .
Tinman
Uninstalláltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ez kb olyan szintû kérdés, mintha beírnád, hogy 2 milliót keresel havonta, s szerintünk az sok vagy kevés.
artschiatwork
készíted a magyarosítást? 😊

Hahó mindenkinek akinek már meg van azt kérem vegyen vel engem MSN-en a következõ a címem: [email protected]

Köszönöm!

DJ Skyline
szerintem valamelyik gamedata fileban! hogy melyikben azt nem tudom

Raptor 2
Hol találhatóak a játék angol nyelvi fájlai?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Nálam érdekesen alakul a grafikája a játéknak.
1024, max, static light-al tökéletesen fut 60-200fps-el
ha a light-ot feljebb veszem az fps még jó, semmi gond nincs, de úgy beáll a játék,hogy még a töltés legelején felzabálja az 1gb ramot, és percekig ál a játék elején, és utána se sokkal jobb. Én még játékot nm láttam ennyire akadni memória miatt.

2 gépen próbáltam,mindkettõ ugyanígy reagált

A64 2,5Ghz, 1gb ram, 6600 128mb
A64 X2 2,66ghz, 1gb ram, 2X7600GT SLI-ben

Mindkettõn játszhatatlan ha a static light-ot feljebb veszem.Megakad, fél perc múlva egyet mozdul, és megint...kb negyed óra után felgyorsul, és már csak percenként 5-10mp-et áll. Valaki talált már erre valami megoldást?Olyan,mintha rosszul lenne configolva a játék, és alapból 2gb ramra optimalizálná magát.
fegyvereket meg ilyesmiket az elsõ csávónak tucc eladni akivel találkoztál a játékban, kaját meg a campben lévõ fõnöknek

koschwarz
<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Hangulatos a game nagyon.Épp probáltam minden irányból bemászni a vonatvagonban oldalról felölrõl mindehonnan sikertelenül. Azt amikor felmásztam a híd tetejére és lenéztem láttam ahogy 1 stalker küzd 2 mutáns vaddisznóval gyõztesen került ki a 2 álat majd jött még1 stalker shotival õ már elkente a 2 vadállat száját 😄

Next PC upgrade: 2022

mucsácsó
senki nem tud erre a problémára megoldást? =/
#14557...
hali, nem tudja vki, hogy melyik állatka dobja a prémet, ami a kereskedõs embának kell? Thx

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Nekem úgyanez a problémám ha sikerült megoldanod dobj meg 1 privivel thnxxx!!! 😄
Voltan
Nimble gonosz lett??? Micsinált? Rárontott a többiekre?

Amúgy odaver a játék keményen. Még csak három küldit csináltam meg, de nagyon tetszik. Még bûvészkedek a graf beállításokkal, mert végül is DX9-ben is elég jól megy nálam másfél rammal, de azért egy kis extra fps mindig elkél.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wesker24
Hát nálam ezzel a moddal minden fullon csak 10-15 FPS

Static Ligthningon 100-110 FPS
Object Dynamic Lightningon 25-30 FPS
Full Dynamic Lightningon pedig 10-15 FPS nálam

ezzel a grafikai moddal legalábbis nálam !!!
Mr_no_NaMe
Úristen deronda 😄
BiG G
omglál <#wow2> mennyivel lassabb így? sokkal vagy kurvasokkal? 😄

BiG G
Az elején van a dagadt pasas a föld alatti bunkerben, õ nála lehet. Beszélj vele, és lesz egy TRADE gomb.

wesker24
Na itt van 2 kép a grafikai moddal minden fullon !!!

mucsácsó
húha, itt meg gáz van :S
ilyent még anno az Area 51 csinált, emlékszem...
tehát az elején kimentem a természetbe, és össze-vissza mosódnak a távolban levõ obejtumok...meg pl a felnézek, hullik le egy levél, akkor húzza maga után a levél a csíkot 😄D
volt valakinek hasonló problémája? =/ Staticra lightingra van állítva a graf, objecten kimondhatatlanul akadt, de ott meg full sárga volt az ég, mikor kimentem...elég érdekes 😄
mellesleg P SP2 alól vagyok...
vmi megoldás?

esetleg most még megpróbálok 1-2 drivert, háátha...nektem amúgy melyik van fennt? (Nvidia 6600-am van)
grebber
Cuccokat ellehet adni valakinek mert jólenne megszsabdulni pár cucctól,de senkivel nemtalálkoztam még aki venne 😞 ?

Next PC upgrade: 2022

Mr_no_NaMe
Hogyan lehet beállni a duty bandába és szerezni egy fokkal jobb páncélt? Nem tudja valaki?
kovecses
Teljesen egyetértek, de az esetemben nem ez volt...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Full dyn-es, minden maxos éjszaka + villámlás nagyon odab*sz!!!!

Egyébként érdekes a dolog, AA-val élvezhetetlen volt a játék FDL-ben, staticon nyomtam, levettem AA-t, és lazán pengeti a 40et, úgyhogy most örülök😊

DJ Skyline
nincs mit!

DX8 is bekerült, Tippek résznél van