S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Together we'll fly someday...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
2. álítólag minimum részhez a memóriád másfélszeresét, maximumnak meg a háromszorosát kell adni
de majd akkor bekopizom a FAQ-ba is nem sokára
Az lenne a láma kérdésem,h 1,5 GB memoriával
mennyire állitsam a lapozófájlt???És melyik meghajton mennyire?
Csak az az érdekes h én pont ugy tudom h ha azt választom
h ne legyen lapozófájl akkor gyorsabb a gép?Szóval??
THX
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

inkább akkor ne írj ide, ha ilyen bunkón válaszolsz. Sztem elég illedelmesen kérdeztem meg, és fogalmam sincs a gépigényrõl... ennyi, de vhogy tényleg ilyen parasztok a magyar forumozók... tényleg tanulhatnátok a külföldiektõl...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
a a második meg az hogy megyek a játékba és ha az erdõbe megyek felnézek az égre akor ott is az erdõt látom ez mitõl van (sajna képet nem tok berakni valamiért)és ez zavaro egy idõ múlva .
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszönöm!
1024, max, static light-al tökéletesen fut 60-200fps-el
ha a light-ot feljebb veszem az fps még jó, semmi gond nincs, de úgy beáll a játék,hogy még a töltés legelején felzabálja az 1gb ramot, és percekig ál a játék elején, és utána se sokkal jobb. Én még játékot nm láttam ennyire akadni memória miatt.
2 gépen próbáltam,mindkettõ ugyanígy reagált
A64 2,5Ghz, 1gb ram, 6600 128mb
A64 X2 2,66ghz, 1gb ram, 2X7600GT SLI-ben
Mindkettõn játszhatatlan ha a static light-ot feljebb veszem.Megakad, fél perc múlva egyet mozdul, és megint...kb negyed óra után felgyorsul, és már csak percenként 5-10mp-et áll. Valaki talált már erre valami megoldást?Olyan,mintha rosszul lenne configolva a játék, és alapból 2gb ramra optimalizálná magát.
Next PC upgrade: 2022
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Amúgy odaver a játék keményen. Még csak három küldit csináltam meg, de nagyon tetszik. Még bûvészkedek a graf beállításokkal, mert végül is DX9-ben is elég jól megy nálam másfél rammal, de azért egy kis extra fps mindig elkél.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Static Ligthningon 100-110 FPS
Object Dynamic Lightningon 25-30 FPS
Full Dynamic Lightningon pedig 10-15 FPS nálam
ezzel a grafikai moddal legalábbis nálam !!!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ilyent még anno az Area 51 csinált, emlékszem...
tehát az elején kimentem a természetbe, és össze-vissza mosódnak a távolban levõ obejtumok...meg pl a felnézek, hullik le egy levél, akkor húzza maga után a levél a csíkot 😄D
volt valakinek hasonló problémája? =/ Staticra lightingra van állítva a graf, objecten kimondhatatlanul akadt, de ott meg full sárga volt az ég, mikor kimentem...elég érdekes 😄
mellesleg P SP2 alól vagyok...
vmi megoldás?
esetleg most még megpróbálok 1-2 drivert, háátha...nektem amúgy melyik van fennt? (Nvidia 6600-am van)
Next PC upgrade: 2022
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Egyébként érdekes a dolog, AA-val élvezhetetlen volt a játék FDL-ben, staticon nyomtam, levettem AA-t, és lazán pengeti a 40et, úgyhogy most örülök😊