S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De sztem a modderek nem nyugszanak jármû nélkül 😊

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

csináltam pár képet az Ultramode 1.0-bol (nem ugyanaz ami a FAQ-ba van, de végül nem sokban különbözik tõle😊 a többi kép itt van

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Valaki korábban írta, hogy a fõmenü fekete, viszont a kurzort látja, és véletlen inditással a játékot is elindul, vagyis elvileg mûködnie kéne. Nekem is hasonló a problémám. Legutóbbi directx, gépújrainditás meg ilyenek megvoltak. Ha senkinek nincs tippje, legalább mentsen egy fõmenü képet, hátha sikerül rájönnöm, hova kéne klikkelni az optionsre (hátha az almenük mûködnek, és tudok valamit akciózni). <#idiota>

Elõre is köszi!
mila69en
hát "röpködõ" jármûvet már láttam röpködni de attól tartok, hogy a mi stalkerünk azt sem veheti igénybe😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
nem, semmit nem lehet vezetni, kivették azt a funkciót magyarul!

Me0w
Nincs benne egy vezetheto jarmu sem. Gondolom igy akartak hosszabba tenni a jatekot, hogy 'gecisokat' kell gyalogolni 😉

Together we'll fly someday...

hykao
Most nem arról volt szó, hogy csak a "röpködõ" jármûvek nem lesznek vezethetõek végül?
oneal1
erre help lécci privátban valaki!!!!!!

köszi!

!Forza Ferrari!

mila69en
ehh törnék én csak túl sokszór látom azta gémover képernyõt😄D régen láttam ilyen nehéz gamét😊 persze ez nem baj csak néha már idegesítõ

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

bertino
én 3. levelnél járok de egy gramm vezethetõ jármûvet se látok
sztem hasznos lenne, mert gecisokat kell gyalogolni 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bakvarnyu
mégis mit vártál, van egy félmilliós géped és még rákérdezel menni fog -e szerinted nem nevetséges??

BiG G
egyáltalán nem lehet majd autózni? 😞((

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
mindig ki kell törni 😊
én is most elakadtam, de olyan szinten, hogy ugy döntöttem, majd csak este tolom tovább... akkor a feeling is jobb lesz ugyis

c&c3-as csalódás után így állok hozzá :S

nehéz lesz kibírni a bolti verzióig 😄

Remélem nem a törés a béna,ha igen,az kiderül és lesz új törés.

mila69en
ehh igazándiból nagy a bejárható terület, deeee, mégsem:/ mert ahova én mennék oda nem tudok mert akkora anomália mezõ van hogycsak na, szal olyan érzésem van mintha belenne zárva a stalkerom😞

mucsácsó
akinek grafikai bugjai vannak, mosódik a háttér, objektumok, azoknak nyilván régi a driverük...
feltettem most megint a forceware 93.71-et, és így eltûnt ez a ronda bug 😊
DJ Skyline
itt miért nem jó?

bertino
én megöltem mindet 😊

DJ Skyline
nincs ilyesmi! de nem tudjuk, hogy az ígért 10GB-t helyett miért csak 5,5-öt telepít! most vagy a törés a béna, vagy nincs benne amúgy sem, és tényleg 5,5-öt telepít!

bertino
miért vagy ilyen negatív ?

oneal1
barominagy!
nem kamu😄

!Forza Ferrari!

báttyó02
hali

a roncstelepen vagyok most elõször,beszéltem pár stalkerrel,segiteni kell nekik leölni jópár teroristát vagy mit....de 1az hogy rengetegen vannak,egyszerüen nem tudom mindet megölni,mindiig kinyirnak:| ti itt hogyan mentetek tovább?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

És adták hozzá az SDK-t vagy Sandbox Editort vagy valami mást?Tuti megveszem a CE-t ha lesz mo-n.

Bejárható terület ügyben mekkorát kamuztak? (ha kamuztak)

DJ Skyline
igen!

DJ Skyline
igen! evés maradt, és az alvás sincs már benne!

oneal1
hali!!
kis help kéne!😊

a játék eleje felé az lesõ speckó küldetésnél valami vasuti helyre kéne mennem asszem de ott nagy a sugárzás és hamar meghalok...

hogy tudok oda benenni?protection-t ír vagy mi de nem értem!!

gyors help!😄

köszi!

!Forza Ferrari!

Én megvárom a bolti verzsönt.

Minden jármú (vezethetõ) ki lett szedve?

Csili-vili graf rulez,az ami a Betahoz is volt?

DJ Skyline
FAQ-ból! 😊 annyi, hogy felturbózza a grafikát, és csili-vili lesz!

Hi

Lenne par kerdesem.
-fps mivel lehet kiiratni?
- mitol van az hogy neha elkezd porogni az ido? es ezaltal meghalok
-mouse erzekenyseget lehet a konzolba allitani? mert ami a menube van az keves szamomra
Mi ez a grafikai mód ami itt a lenti képen is van?Mire jó?Honnan lehet leszedni?

Shep
Nem bírja a gép és valószinûleg marhára leesett az fps számod is, nézd meg, igazam van e.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#kuss>

Bucser
LOL

BH-ról!

"Hogyan kell ezzel jáccani?
én az elején odamegyek az autóparkolóba a banditákhoz és sokáig mászkálok harcolok velük de egy idQ után sötét lesz és kiírja hogy Game Over ! mé?"

<#wow2>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

berlinboy6329
Az miért van,hogy késik az egér?Felveszem 1 picita grafot,1024/medium körül(AMD 2400+,Radeon 9600 Pro 256MB,768 DDR)És mozdítom az egeret,és néhány tized másodperc v 1-2 mp után reagál.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ja és nagyfatertól azt hallodtam hogy kijött a gém<#taps>

Maximus4
Igen,de szerintem azért a játékba egy kicsit más.A belinkelt képek nem nagyon adják vissza a játékbeli kinézetet.Ott nem annyira feltünõ szerintem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

DJ Skyline
öööö..mi az a lapozófájl<#idiota>

DJ Skyline
FAQ-ba bekerült a gépigény a readme alapján!

mila69en
így már igen😄 amúgy nekem nem tetszik eza mód iszonyatos túlzás sztem, úgy világít a beton is mintha valami jégpálya lenne😊

DJ Skyline
játék elején nincs rögtön proton ágyú, csak mezei csúzlik

Shep
1 giga rammal mennyire vettétek a virtuális memória méretét, hogy ne swappoljon? (jó kis magyar mondat lett ez is)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maximus4
Nem tudom még az elején járok.Összesen 4 féle fegyverem van plusz gránát

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Na ez most jó,igaz kevesebb is lett az fps😞

DaniX14
csak ez a fajta sörétes van vagy van több is?

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Egy kis adalék a Stalker hitelességéhez. Csernobil ugyebár Ukrajnában van. Na most nem tudom észrevettétek-e, hogy milyen cigarettásdobozok hevernek néhol a földön? Hát persze, hogy Priluki, vagy Preluki vagy hogyan kell pontosan hívni. Ukrajna büszkesége, a csempészáruk királya elfoglalta méltó helyét a játéktörténelemben is <#taps><#nevetes1>