S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Elõre is köszi!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Together we'll fly someday...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
sztem hasznos lenne, mert gecisokat kell gyalogolni 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én is most elakadtam, de olyan szinten, hogy ugy döntöttem, majd csak este tolom tovább... akkor a feeling is jobb lesz ugyis
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nehéz lesz kibírni a bolti verzióig 😄
feltettem most megint a forceware 93.71-et,
a roncstelepen vagyok most elõször,beszéltem pár stalkerrel,segiteni kell nekik leölni jópár teroristát vagy mit....de 1az hogy rengetegen vannak,egyszerüen nem tudom mindet megölni,mindiig kinyirnak:| ti itt hogyan mentetek tovább?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
kis help kéne!😊
a játék eleje felé az lesõ speckó küldetésnél valami vasuti helyre kéne mennem asszem de ott nagy a sugárzás és hamar meghalok...
hogy tudok oda benenni?protection-t ír vagy mi de nem értem!!
gyors help!😄
köszi!
!Forza Ferrari!
Minden jármú (vezethetõ) ki lett szedve?
Lenne par kerdesem.
-fps mivel lehet kiiratni?
- mitol van az hogy neha elkezd porogni az ido? es ezaltal meghalok
-mouse erzekenyseget lehet a konzolba allitani? mert ami a menube van az keves szamomra
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
BH-ról!
"Hogyan kell ezzel jáccani?
én az elején odamegyek az autóparkolóba a banditákhoz és sokáig mászkálok harcolok velük de egy idQ után sötét lesz és kiírja hogy Game Over ! mé?"
<#wow2>#wow2>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"