34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
endiboy #18808 srácok, segítsen valaki..sugárzást kaptam, és nem tudok mit csinálni, folyton meghalok..gondolom kezdhetem újra..hol találok vmi stuffot ami megvéd? még a legelején vagyok a game-nek, mikor vmi vasuti töltés alá kellett menni -
#18807 Nem az, a 9600XT csak sima dx9.0-s. -
haxoror #18806 Késeld le őket... -
haxoror #18805 Lőszerellátás = egyes lövés.
Ha sorozatokat lősz akkor nem lesz elég soha a lőszer. -
haxoror #18804 A PDA plusz infók azok a lila háromszögek a térképen, ha ráviszed az egeret akkor kiderül hogy mi a történetük.
Van 7-8 PDA amik kivételesek azoknak a szövegét a diary-ban lehet majd elolvasni. -
Kovász #18803 Na sikerült végre egy pseudo dog tail-t találnom, viszont a csávó nem fogadja el... ez bug? Vagy esetleg több darab kell? -
#18802 you're welcome :) -
#18801 a játék fele után lesz, de inkább a vége fele (Red Forest, Pripyat környéke) Monolith-es emberkéktől lehet majd elszedni
AK-t meg lerakhatod mert van jobb is nála, persze attól függ hol tartasz :D -
#18800 Az új Catalyst megoldotta a fagyás problémámat (7.2-es)
(utólag is THX Csirek! ;)) -
weine #18799 azegyik leiras pedig emliti, hogy a stalkerek pda-jaban talalhatunk plusz infokat.
Ti hogyan oldottatok meg a loszerellatast? Nekem alig van a gepkarabelyokba skulom, a pisztolyba es a shotgunba van eleg... Ecceruen csak ezekbe talalok a hullaknal, az AK- ba es viperbe alig alig.. -
#18798 Tettél-e fel bármilyen codec packot?
Ha igen, szedd le. -
#18797 Most vajon melyik kérdés jön előbb :
1., Mi az ajtó kódja
avagy
2., Hogy kell kimenni az elején az ajtón? -
#18796 elvileg a báros küldiknél már lehet!! fegyveraktárnál is van egy szép nagy csúzli elrejtve:D -
local #18795 Rage-Nek .
Ok.
Ez is kiszürve mind a négy probát kprobáltam
Nem jött be
Még ki is kapcsoltam ugy sem
Következö Rage !!!
Thank's
Te vagy az eggyetlen itt aki probál segiteni !!!!! DDD -
#18794 Shep :
#18757 -
Spunge #18793 Hát pár helyen lehet szerezni van olyen kuldetes amikor mesterloveszeket kell kinyirni azoknal van meg rejtet ladakban is van sniper stbb..... -
#18792 Mituán kikapcsoltam a psi gépet, hogy tudok visszamenni a felszínre, mert ahol jöttem ott a létra nem ér le és felugrani sem tudok rá. -
#18791 p*cs*!Kellett nekem elmenni a vegyvédelmi ruhás csávóval adatot gyűjteni!Elbaxtam 1 csomó töltényt(Na jó 1 tár maradt)a rohadék zombikatonákra.Most mi legyen?Rengetefen vannak nekem meg nuku töltény. :( -
#18790 a labor az ennyire fosatós hely? :D bár képek alapján én sem mennék le, ha lenne választási lehetőségem! :D -
#18789 mesterlövész fegyókatmikor lehet majd szerezni? :S mert már egy jó ideje nyomom,de mr kezdem uni az AK-t :D -
#18788 nem lehet -
weine #18787 ja, mégy egy kérdés: A halottaktól el lehet venni a PDA-jukat?Pontosabban van olyan, amelyiktől el lehet venni? -
#18786 Engem kirázott a hideg a laborban. :D -
#18785 nem veszik el semmi -
weine #18784 hey,
Én megcsinálgatnám a feladatokat, de néha át kell mennem másik pályára(kíváncsiság vagy éppen kergetnek) Az előző pályára szóló feladatok elvesznek vagy vissza kell menni és megcsinálni őket?
Mi a heélyes, csináljak meg mindent a pályán és csak utána menjek át másik pályára?
Vagy úgyis átviszem a feladatokat? -
#18783 Ok, de legalább ezt a hibalehetőséget kiszűrted
Másik tipp : A hangkártyád hardware-es gyorsítását tedd le basic-re
(Start menü - futtatás - dxdiag - sound fül - ott a csúszka) -
local #18782 Rage-nek.
Sajna ugyan az a probléma !!!
Ez van !!!
-
#18781 MP itt, amúgy szerintem nem sokan próbálák innen még -
Code92 #18780 az x18 labban ugye azt az alaksori nyomorékot leszámítva már nem lesz több mután v. egyéb pőaranormális "élőlény"???:D -
local #18779 Rage-nek köszönöm !!!
Most Probálom ki !
Thank's -
GazCamp3r #18778 Vki írja már le légyszi, hogy hogy kell ezzel a multi tool-lal játszani. Elindítjuk, cd- key kell-e? vagy ki mit írjon, hova?
ha vki tudja, légyszi írja már le, vagy a faq-ba írjuk be. -
Code92 #18777 húúú az előző hsz emben lévő mutánst eléggé kiszívattam:D lementem hozzá és 2 ajtó volt és egyiken se fért ki de nagyon próbálkozott:D én meg viper 5 el fejen soroztam:D húú de megkönnyebbülés volt, nagyon paráztam tőle:D -
#18776 Már a tévében is ez megy:
-
#18775 local-nak :
Fórum - s bal oldalon privát üzenetek. -
GazCamp3r #18774 Vki írja már le légyszi, hogy hogy kell ezzel a multi tool-lal játszani. Elindítjuk, cd- key kell-e? vagy ki mit írjon, hova?
ha vki tudja, légyszi írja már le, vagy a faq-ba írjuk be. -
szurop #18773 Asszem nem Dx9 !c!-s a 9600. -
kijou #18772 kössz ;) -
Me Ga #18771 Asszem az csak DirectX 9.0a vagy b, ennek meg c kellene (Smart és Vertex shader 3). Az akkor még nem is létezett, amikor a karit gyártották. Egyébként nekem is olyan van csak... -
#18770 Kár pedig kiprobálnám. Íy DX8-ban elég silány:( -
#18769 valószínű sehogy, mert nem támogatja a kártyád, mint ahogy az én ATI 9550-es kártyám melett sem tudok átváltani!