34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • endiboy
    srácok, segítsen valaki..sugárzást kaptam, és nem tudok mit csinálni, folyton meghalok..gondolom kezdhetem újra..hol találok vmi stuffot ami megvéd? még a legelején vagyok a game-nek, mikor vmi vasuti töltés alá kellett menni
  • scorpeeon
    Nem az, a 9600XT csak sima dx9.0-s.
  • haxoror
    Késeld le őket...
  • haxoror
    Lőszerellátás = egyes lövés.

Ha sorozatokat lősz akkor nem lesz elég soha a lőszer.
  • haxoror
    A PDA plusz infók azok a lila háromszögek a térképen, ha ráviszed az egeret akkor kiderül hogy mi a történetük.

Van 7-8 PDA amik kivételesek azoknak a szövegét a diary-ban lehet majd elolvasni.
  • Kovász
    Na sikerült végre egy pseudo dog tail-t találnom, viszont a csávó nem fogadja el... ez bug? Vagy esetleg több darab kell?
  • BiG G
    you're welcome :)
  • BiG G
    a játék fele után lesz, de inkább a vége fele (Red Forest, Pripyat környéke) Monolith-es emberkéktől lehet majd elszedni

AK-t meg lerakhatod mert van jobb is nála, persze attól függ hol tartasz :D
  • Blasta
    Az új Catalyst megoldotta a fagyás problémámat (7.2-es)
    (utólag is THX Csirek! ;))
  • weine
    azegyik leiras pedig emliti, hogy a stalkerek pda-jaban talalhatunk plusz infokat.

Ti hogyan oldottatok meg a loszerellatast? Nekem alig van a gepkarabelyokba skulom, a pisztolyba es a shotgunba van eleg... Ecceruen csak ezekbe talalok a hullaknal, az AK- ba es viperbe alig alig..
  • rage
    Tettél-e fel bármilyen codec packot?
    Ha igen, szedd le.
  • rage
    Most vajon melyik kérdés jön előbb :
    1., Mi az ajtó kódja
    avagy
    2., Hogy kell kimenni az elején az ajtón?
  • mila69en
    elvileg a báros küldiknél már lehet!! fegyveraktárnál is van egy szép nagy csúzli elrejtve:D
  • local
    Rage-Nek .

Ok.
    Ez is kiszürve mind a négy probát kprobáltam

Nem jött be

Még ki is kapcsoltam ugy sem

Következö Rage !!!

Thank's

Te vagy az eggyetlen itt aki probál segiteni !!!!! DDD
  • rage
    Shep :

• Spunge
    Hát pár helyen lehet szerezni van olyen kuldetes amikor mesterloveszeket kell kinyirni azoknal van meg rejtet ladakban is van sniper stbb.....
  • Shep
    Mituán kikapcsoltam a psi gépet, hogy tudok visszamenni a felszínre, mert ahol jöttem ott a létra nem ér le és felugrani sem tudok rá.
  • berlinboy6329
    p*cs*!Kellett nekem elmenni a vegyvédelmi ruhás csávóval adatot gyűjteni!Elbaxtam 1 csomó töltényt(Na jó 1 tár maradt)a rohadék zombikatonákra.Most mi legyen?Rengetefen vannak nekem meg nuku töltény. :(
  • DJ Skyline
    a labor az ennyire fosatós hely? :D bár képek alapján én sem mennék le, ha lenne választási lehetőségem! :D
  • báttyó02
    mesterlövész fegyókatmikor lehet majd szerezni? :S mert már egy jó ideje nyomom,de mr kezdem uni az AK-t :D
  • Tatyla
    nem lehet
  • weine
    ja, mégy egy kérdés: A halottaktól el lehet venni a PDA-jukat?Pontosabban van olyan, amelyiktől el lehet venni?
  • DannyL
    Engem kirázott a hideg a laborban. :D
  • DannyL
    nem veszik el semmi
  • weine
    hey,
    Én megcsinálgatnám a feladatokat, de néha át kell mennem másik pályára(kíváncsiság vagy éppen kergetnek) Az előző pályára szóló feladatok elvesznek vagy vissza kell menni és megcsinálni őket?
    Mi a heélyes, csináljak meg mindent a pályán és csak utána menjek át másik pályára?
    Vagy úgyis átviszem a feladatokat?
  • rage
    Ok, de legalább ezt a hibalehetőséget kiszűrted
    Másik tipp : A hangkártyád hardware-es gyorsítását tedd le basic-re
    (Start menü - futtatás - dxdiag - sound fül - ott a csúszka)
  • local
    Rage-nek.

Sajna ugyan az a probléma !!!

Ez van !!!
  • DJ Skyline
    MP itt, amúgy szerintem nem sokan próbálák innen még
  • Code92
    az x18 labban ugye azt az alaksori nyomorékot leszámítva már nem lesz több mután v. egyéb pőaranormális "élőlény"???:D
  • local
    Rage-nek köszönöm !!!

Most Probálom ki !

Thank's
  • GazCamp3r
    Vki írja már le légyszi, hogy hogy kell ezzel a multi tool-lal játszani. Elindítjuk, cd- key kell-e? vagy ki mit írjon, hova?

ha vki tudja, légyszi írja már le, vagy a faq-ba írjuk be.
  • Code92
    húúú az előző hsz emben lévő mutánst eléggé kiszívattam:D lementem hozzá és 2 ajtó volt és egyiken se fért ki de nagyon próbálkozott:D én meg viper 5 el fejen soroztam:D húú de megkönnyebbülés volt, nagyon paráztam tőle:D
  • Tigristank
    Már a tévében is ez megy:

• rage
    local-nak :

Fórum - s bal oldalon privát üzenetek.
  • GazCamp3r
    Vki írja már le légyszi, hogy hogy kell ezzel a multi tool-lal játszani. Elindítjuk, cd- key kell-e? vagy ki mit írjon, hova?

ha vki tudja, légyszi írja már le, vagy a faq-ba írjuk be.
  • szurop
    Asszem nem Dx9 !c!-s a 9600.
  • kijou
    kössz ;)
  • Me Ga
    Asszem az csak DirectX 9.0a vagy b, ennek meg c kellene (Smart és Vertex shader 3). Az akkor még nem is létezett, amikor a karit gyártották. Egyébként nekem is olyan van csak...
  • RocKY2
    Kár pedig kiprobálnám. Íy DX8-ban elég silány:(
  • DJ Skyline
    valószínű sehogy, mert nem támogatja a kártyád, mint ahogy az én ATI 9550-es kártyám melett sem tudok átváltani!