S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! nincs vodkán se semmim! szal légysze valaki dobja már fel a mentését! thnx

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

buldozer99
várom hogy megjöjjön az 512ramom,addigg nem nagyon akarom elkezdeni a game-t igaz megy de csak low-on...😊

Forca Barca

Voltan
😄DDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Köszi !
mila69en
ez mi?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Voltan
Szerintem borzalmas.

wordsworth
Na igen, de én bementem az erdõbe és jöttek a disznók én meg orditottam és quit xDDD

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Agy Halott
Voltan
Igyál vodkát!

Hali! please valaki töltse már fel a mentését mert nagy bajban vagyok!
amikor valami dokumentumért kell elmennem mikor megszerzem a dokumentumot elmentettem a gamet és sajna sugárzást kaptam és mikor betöltöm a mnetést rögtö meghalok! És csak ez az egy mentésem van :S szal please valaki töltse már fel a mentését mert nem szeretném újra az elejétõl kezdeni. thnx

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

buldozer99
szemed nem sül ki??😮OOOOOO

Forca Barca

jajaj a marketing itt már megölte a gammát.kurvára agyonhypollták

kérd meg rá a fószert nyissa ki!

DJ Skyline
mert az utcán nem rohangálnak agy manipulátor mutánsok, sem hol látható, hol láthatatlan vérszopók! 😄D

wordsworth
Tanulj angolt 😊 de brainwash opcio helyett az alsot valaszd, legyél tökös legény, megjegyzem én már ott is fosni kezdtem a gametol 😄

ScarY MAN
sztem uninstall<#idiota>

...

Az nem te vagy LOL!😄(Õ talál meg)
Rögtön a játék elején a bunkerben elakadtam. Nem tudom kinyitni az ajtót. Valaki tud ebben segíteni ?
a mostani eset is érdekes volt. délután folyamán olyan szinten baszott fel a játék ,h letöröltem (húdenagyon kibasztam vele<#idiota>) aztán most megint felraktam és adtam neki még1 esélyt.
szépen nagypapa stílusban elkezdtem hentelni (fától fáig, kihajolok aztán párat pötyögtetek stbstb.)
eljutottam az elsõ töltés pontig (ahol az egyik szomszédot nemierõszakolja a másik konkurens banda vagy a tökömtudja). segítek neki megy miegymás. aztán jön az üzenet ,h menjek valami roncstelepre és segítsek valami bossnak. odais elmentem. a boss elmondta a mondókáját majd elkezdtem pár hullát átkutatni hátha lesz valami ingyen cucc. mikor odamentem az 1ik hullához kib.szott nagyot swappol a gép és hõn szeretett stalkerem bugyután összerogyik.gameover hurrá. aztán mondja a boss ,h legyünk készenlétben mert akármikor jöhetnek. de persze az egészben az a legjobb ,h az autosavet baszik visszatölteni az utolsó kézi mentés meg valahol a map elején volt.
talán pont brutál hájp miatt sokat vártam a játéktól :| deahogy elnézem van ittmég pár ember aki csalódott valamilyen szinten (pl maxtreme 2órás stalker pályafutása <#idiota>])

http://thenamelessphoto.com/

LOL! Tele van a játék moszkvicsokkal!

Köszi 😞

artschi
hát arra tényleg kár volt... 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hali!
magyarítás készítésérõl hallott valaki?

Sziasztok!

Én balga merészeltem feltenni a következõ gépre: P4 1,7ghz, 256mb sd ram, gf fx5200 128mb

Játszhatatlanul szaggat. Fájó szívvel Uninstall. Talán majd valamikor a távoli jövõben felteszem a majdani új gépre (ha egyáltalán lesz új gépem). Addig dvd-n pihen.

wordsworth
Igazabol ennek megvan a maga elõnye 😊
- Ha fosok minden ien szartol, akkor nem ragadok a gép elé 😄 Már csak azt nem értem hogy amikor jövök haza sötétben bulirol etc.. akkor miért nem fosok? 😄 Ilyen gameknel meg kb 15-20 perc után rosszul vagyok és ki kell lépnem.... beteges 😄

hát nálam az év nagy csalódása a gammma::
1 kis másvélemény:

2007ben kiakarja már dx8-ban futtatni az épp kijött friss játékokat,,nem tett jót szegény stalkernak az sem hogy r6vegas és double agent után vetettem rá magam ami azért elég nagy gáz a stalkerra nézve hogy a fent említett 2 játék gyönyörûen és stabilan fut a gépemen de õkegyelme csak dx8-ban hajlandó normálisan futni /a konfig:1gb dual 667mhz.3000+amd 7600gt/

ahogy mutatós és télleg szépen néz ki az a buherált fájlal történõ machinálás ami +pontot jelent nálam!! UNREAL3 SZINT csilivili

szóval ennyi a lényeget már úgyis leírták,de stalker fokozaton játszom vele és 2 egész tárat kell 1 emberbe pumpálni hogy fekvõ legyen????

kár volt halogatni a megjelentetést,jobb lett volna 3 éve bugosan félkészen,mint így bugosan elavult dx8ban,

az utolsó reménysugár már csak a multi rész lehet nekem,már csak ez maradt...

mucsácsó
bakker, nemtudom miért akadozik a menü, meg a videók...csak én vagyok ilyen szerencsétlen hát? annyira nagyon nem akad mondjuk, de zavaró =/
feltettem codeceket, meg minden...de akkoris...betanák nem akadt a menüje, 200-300 fps volt, ezt meg..le se merem mérni ;D
Meg a játék is néha egészen jól megy, néha meg aztán..úgy be tud lassulni, meg akadozni.. 😞 Swap 2 GB, de ramom az 768 csak =/
edios
Uhh.. Ugyanazzal a játékkal játszunk?<#buck>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ok 😄

TDU Nick:Stil_HUN

hello, enis folraktam a jatekot de az a gaz h amikor kierek az elso helyszinrol, arrol a bunkerszerusegrol, a kulso terre par perc utan besazarik az egész és fos lesz minden szin alig latok valamit a pixelek hulladekok lesznek akkora szar lesz h le se lehet screenshotolni valaki mondja mar meg miazisten csinajjak😄
artschi
lol, no comment...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ujratettem a Gamet és nem billeg emberke,ugyhogy ennyi!

DJ Skyline
én is, ne izgulj! 😄 szerintem itt-ott lejjebb veszem majd a hangerõt! 😄

scorpeeon
Nyomatok pár screenshotot, már régen voltak ahogy látom. Ezzel az übergrafika cuccal csináltam a shotokat, elég jól néz ki ezzel tényleg csak kicsit már túl jól is 😊

villám közben:

szintén villám közben:

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sephi
Memoria hiba. Antivirus hiba. Tulmelegedes hiba. Akarmelyik de foleg sorrendben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wordsworth
Én is megnéztem a videót 😄 Nem tul józan allapotban az a manipulálos szörny egész flash lehet.. Amugy ilyen játékokat mindig egy két haverral toljuk, minden féle segédologgal hangfalakon este én befekszem a kanapéba mivel régebben pár széket széttörtem mikor megiedtem és elszálltam.. Szóval ennek megint az lesz a sorsa 😄 Valaki jatszik helyettem én meg flashelek a dolgokra - . -

én is azzal folytattam, de má szereztem AK-t 😄

Hali!

Tudnátok segíteni?
A problémám az lenne, hogy telepítés közben mindíg megfagy a gép egy pár másodpercre, mindíg ugyan ott, és leállítja magát, mintha kihúznám a dugót!?!? Szerintetek?

thx<#help><#help><#help>
neozed
Nem vagytok normálisak, reggel hattól 756 új hozzászólás született<#idiota><#vigyor>

bertino
ha már az elején beszartál, a végét meg se várd akkor, mert... hajjaj xDD
nézz vissza pár hsz-t linkeltek egy videot, attol én is majdnem magam alá szartam hirtelenjében

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sephi
Szal velemenyem szerint ha 5 evig fejlesztel egy jatekot akkor legalabb ugy agyad man ki vazeg hogy ne legyenek ekkora latvanyos buggok. Ember ott az allat fal mellet es a tuloldarol lonek engem es neha megsebeznek. Vagy sarkon kinezek es elkezdenek lonni de en hatrebb huzodom megis tovabb fogy az eletem.

Tehat a jatek maga nem rosz de akkoris kikeszit az hogy ket teljes tarat eresztek egy tolem ket meterre levo kliensbe es semmi baja nem lesz...o meg lo kettot es jouejt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Megvilágosultam😊 Akkor csak nem én vagyok a hülye😄

[merlinw.org]

wordsworth
Nemtom ki hogy van ezekkel a gémekkel, de én sajnos még egy horrorfilmbe is beleélem magam olyan szinten, h a baratnom rangatja le a kezem a szemem elõl miutan 10 percig nem nézem a filmet 😄

hûát igen, vistára meg xpr-e is felpakoltam, elöbbin fogom játszani, bár már inkább vistán szeretek garzdálkodni😄 nem baj hamar bootol a gép😄 amugy nagyon jo, nálam 1024-ben "high" beállitás mellett teljesen jol megy, de megnéztem, sztem igy még jol néz ki böven, lehetne még mit rátenni, de megenné a gépet... (majd kisérletezek vele, most csak a játékra voltam kiváncsi😄) amugy nagyon tetszik, megcsináltam az elsö küldit, tök feelinges az egész játék, átjárja ez a lepukkant atmoszféra...
nagyon jol kitalálták, mondjuk most nemtom mit csináljak, én hülye rögtön folytattam annál a "trader"-nél a specko küldiket, most vmi dokumentumokat kell elhozni, de még fosok, mert a kisstukin kivül rendes fegyom sincs... most majd a vodkát akarom kiprobálni, mekkora majjerr lehet már dlöngélve mászkálni😄

magus
ez szar, akad, a gépemen ne akadjon. kár volt kiadni

Tényleg máshogy néz ki Vistán!!
Aki nem hiszi,próbálja ki...nem vagyok vak,meg hülye se
Arthas
Nálam fut szépen fullon 😄

bertino
😄DDDDDD
annyira nem vészes

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rasti : Igen billeg az embereke ha nem vettétek észre nem tudom miért írtok hülyeséget és nem állítottál el semmit, ilyen!
Norb: Vistán megy nekem az van és lecsekkoltam (32bites)
gyuri1989:"nekem 1024*768-con megy high-t grafin egy 3000+-os AMD vel 1Gb rammal és egy Pci-os 6600Gt 256 Mb xpert visionos kártyával" ez kicsit furi vélem hogy ezzel a beállítással megy rendesen föleg hightba de te tudod nekem egy AMD 64 3500+ egy ATI 1600pro 256mb 1Gb rammal és szaggatot élvezhetetlen volt a game számomra, de nem mondtam semmit inkább ne is vedd figyelembe amit ide írtam 😄

TDU Nick:Stil_HUN

wordsworth
Nah kipróbáltam a gémet mentem vele kb 10 percet, evvel sem fogok játszani 😄
Nagyon szép meg minden, de én összefosom magamat ezektõl.. 😄