S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Forca Barca
PSP user n\' soon ps3 user too :)
amikor valami dokumentumért kell elmennem mikor megszerzem a dokumentumot elmentettem a gamet és sajna sugárzást kaptam és mikor betöltöm a mnetést rögtö meghalok! És csak ez az egy mentésem van :S szal please valaki töltse már fel a mentését mert nem szeretném újra az elejétõl kezdeni. thnx
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
szépen nagypapa stílusban elkezdtem hentelni (fától fáig, kihajolok aztán párat pötyögtetek stbstb.)
eljutottam az elsõ töltés pontig (ahol az egyik szomszédot nemierõszakolja a másik konkurens banda vagy a tökömtudja). segítek neki megy miegymás. aztán jön az üzenet ,h menjek valami roncstelepre és segítsek valami bossnak. odais elmentem. a boss elmondta a mondókáját majd elkezdtem pár hullát átkutatni hátha lesz valami ingyen cucc. mikor odamentem az 1ik hullához kib.szott nagyot swappol a gép és hõn szeretett stalkerem bugyután összerogyik.gameover hurrá. aztán mondja a boss ,h legyünk készenlétben mert akármikor jöhetnek. de persze az egészben az a legjobb ,h az autosavet baszik visszatölteni az utolsó kézi mentés meg valahol a map elején volt.
talán pont brutál hájp miatt sokat vártam a játéktól :| deahogy elnézem van ittmég pár ember aki csalódott valamilyen szinten (pl maxtreme 2órás stalker pályafutása <#idiota>#idiota>])
http://thenamelessphoto.com/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
magyarítás készítésérõl hallott valaki?
Én balga merészeltem feltenni a következõ gépre: P4 1,7ghz, 256mb sd ram, gf fx5200 128mb
Játszhatatlanul szaggat. Fájó szívvel Uninstall. Talán majd valamikor a távoli jövõben felteszem a majdani új gépre (ha egyáltalán lesz új gépem). Addig dvd-n pihen.
- Ha fosok minden ien szartol, akkor nem ragadok a gép elé 😄 Már csak azt nem értem hogy amikor jövök haza sötétben bulirol etc.. akkor miért nem fosok? 😄 Ilyen gameknel meg kb 15-20 perc után rosszul vagyok és ki kell lépnem.... beteges 😄
1 kis másvélemény:
2007ben kiakarja már dx8-ban futtatni az épp kijött friss játékokat,,nem tett jót szegény stalkernak az sem hogy r6vegas és double agent után vetettem rá magam ami azért elég nagy gáz a stalkerra nézve hogy a fent említett 2 játék gyönyörûen és stabilan fut a gépemen de õkegyelme csak dx8-ban hajlandó normálisan futni /a konfig:1gb dual 667mhz.3000+amd 7600gt/
ahogy mutatós és télleg szépen néz ki az a buherált fájlal történõ machinálás ami +pontot jelent nálam!! UNREAL3 SZINT csilivili
szóval ennyi a lényeget már úgyis leírták,de stalker fokozaton játszom vele és 2 egész tárat kell 1 emberbe pumpálni hogy fekvõ legyen????
kár volt halogatni a megjelentetést,jobb lett volna 3 éve bugosan félkészen,mint így bugosan elavult dx8ban,
az utolsó reménysugár már csak a multi rész lehet nekem,már csak ez maradt...
feltettem codeceket, meg minden...de akkoris...betanák nem akadt a menüje, 200-300 fps volt, ezt meg..le se merem mérni ;D
Meg a játék is néha egészen jól megy, néha meg aztán..úgy be tud lassulni, meg akadozni.. 😞 Swap 2 GB, de ramom az 768 csak =/
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
TDU Nick:Stil_HUN
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
villám közben:
szintén villám közben:
.jpg)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hali!
Tudnátok segíteni?
A problémám az lenne, hogy telepítés közben mindíg megfagy a gép egy pár másodpercre, mindíg ugyan ott, és leállítja magát, mintha kihúznám a dugót!?!? Szerintetek?
thx<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
nézz vissza pár hsz-t linkeltek egy videot, attol én is majdnem magam alá szartam hirtelenjében
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tehat a jatek maga nem rosz de akkoris kikeszit az hogy ket teljes tarat eresztek egy tolem ket meterre levo kliensbe es semmi baja nem lesz...o meg lo kettot es jouejt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nagyon jol kitalálták, mondjuk most nemtom mit csináljak, én hülye rögtön folytattam annál a "trader"-nél a specko küldiket, most vmi dokumentumokat kell elhozni, de még fosok, mert a kisstukin kivül rendes fegyom sincs... most majd a vodkát akarom kiprobálni, mekkora majjerr lehet már dlöngélve mászkálni😄
Aki nem hiszi,próbálja ki...nem vagyok vak,meg hülye se
Norb: Vistán megy nekem az van és lecsekkoltam (32bites)
gyuri1989:"nekem 1024*768-con megy high-t grafin egy 3000+-os AMD vel 1Gb rammal és egy Pci-os 6600Gt 256 Mb xpert visionos kártyával" ez kicsit furi vélem hogy ezzel a beállítással megy rendesen föleg hightba de te tudod nekem egy AMD 64 3500+ egy ATI 1600pro 256mb 1Gb rammal és szaggatot élvezhetetlen volt a game számomra, de nem mondtam semmit inkább ne is vedd figyelembe amit ide írtam 😄
TDU Nick:Stil_HUN