34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • rage
    Megnéztem pontosan. A db0 filet megnyitod a hexeditorral.
    Vagy rákeresel arra, hogy max_weight, vagy megkeresed a
    00ac3110 -es sort. Ott kell a második és harmadik kódot átírni 35 30-ról mondjuk 39 39 -re. S el kell menteni a módosítást. Így 50 helyett 99 kg-ot lehet maximum elbírni.
  • oneal1
    hali!

én most elkezdem előről a játékot.
    Érdemes a kissebb mellék küldetéseket is megcsinálni?
    Amit észrvevettem, hogy igy hogy mászkálok minden felé, előbb lesznek jobb fegyvereim meg ilyesmi, egyenlőre ennyi előny:)
    tud még valaki valamit?:)
  • rage
    Adj egy mail címet
  • Doga
    kösz
  • BiG G
    nincsmit fiam, good hunting stalker D:
  • BlastR
    FAQ
  • Doga
    Sziasztok ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de lusta vagyok.
    Az a gondom a játékkal, hogy a NV7300GS karimmal sárga az égbolt ez miért van. Driver gond?
  • DeviloftheHell
    eltudnád küldeni mert sehol nem találom
  • MrAndree
    Milyen géped van?
  • DeviloftheHell
    akinek 9800xt vagy 1600 as sorozatnál ujjabb karija vna vagy pont ez akkor ati catalyst 7.2 ezzel tökéletesen fut a játék!
  • DJ Skyline
    video kártya driver / directx frissítés?
  • Demeter
    Thx srácok a válaszokat VGA ügyben. De sajna nem igazán megy úgy ahogy kellene a gém....
  • Sgtfathi
    Srácok HelP! Nem tudom a vid karim szarakodik,vagy a játékkal van a gond de egy idő után össze vissza villog a kép! Volt már hasonlo hiba valakinél???
  • DeviloftheHell
    nekem max 3 töltény volt ha eltaláltam és nem ezek a kis ugrálo tetük voltak bár amikor már a tudossal voltam az x16 nál igencsak stévolt esve szegény gp 37 sem
  • haxoror
    Akkor menj vissza wild territory-ra és szerezz távcsövet.

A TRs301 távcsővel 30 méterről egyes lövéssel garantált headshotokra képes.
  • berlinboy6329
    Ahh,mind1 valahogy majd lesz.
  • berlinboy6329
    De hiába célzok rá,ha mellé megy.Beveszem azt a retkes fejét,pont a célzó hegyén van,és mégsem fekszik meg.Mellé megy.Pedig a fejüket lövöm.
  • berlinboy6329
    Az se rossz,de vízbn vagyok. :/ Ott meg nem nagyon akar még futni sem.
  • haxoror
    Az összes zombi 1 azaz EGY töltényből megvan, a fejüket kell lőni.
  • weine
    nekem bejött az a taktika, hogy ÉN megyek kozel hozzajuk(futva) es akkor a soretes eleg jo tud lenni. Nem kell belole 4-5 loves, eleg 2 is.
    csak lassu...
  • berlinboy6329
    Jobb cuccok mind megvannak(Ak,obokan,TSr)csak éppen lőszer nincs hozzá.Mikor mentem a vegyvédelmis csávóval,rálőttem 4 tárat azombikra,és marad 1 tár+10 golyó,ha jól emléxem.Töltény kellene inkább.Meg vmi jó armor.Mondjuk exoskeleton.:)Olyat hol találok?Vagy vmi hatékony páncélt?
  • haxoror
    tipp:

wild territory ahol a mercenary-k vannak, ott tucatszám lehet távcsövet és normális fegyvert találni, lőszer is rengeteg van.
  • báttyó02
    hötökszvéem dzsímester
  • haxoror
    Nem rohanok előre hanem módszeresen megyek, körbenézek a szobákban, begyűjtöm a fegyvereket, megnézem a lila háromszögeket stb

A sörétest a pisztollyal és az összes lőszerrel együtt nyugodtan eldobhatod, ha nincs assault fegyód (AK, Obokan, TRs 301 stb) akkor csak szívni fogsz.

Gyorsabban haladsz a küldetésekkel mint amilyen tempót a felszerelésed megenged, idő kérdése hogy teljesen elakadj szal kezdj jobb cuccokat gyűjteni.
  • berlinboy6329
    Honnan szereztél te távcsövet,meg annyi lőszert? :O
    Na és Duty armort?Nekem Stalker suitom van csak.
  • haxoror
    Nekem akkor már TRs 301-em volt távcsővel, kb 1500db 5.56-os töltényem és Duty armorom.

Asszem nyilvánvaló hogy TE mit szúrtál el...
  • haxoror
    három
  • berlinboy6329
    Degéppityujuk van!Mire odaérek a mocsárban,amár hulla vagyok.Sörétesem van még sok tölténnyel,de elég messze vannak ahhoz,hogy nem sérüljek meg.Van még pisztolyom is 266 tölténnyel,de rengetegen vannak,és nem erős a pisztoly sem,hogy gyorsan megöljem őket és mehessek a következőre,mintha a zombi jobban bírná a golyókat.
  • weine
    csavart is lehet dobálni:))
    6-os gomb
  • weine
    hany kereskedo van? eddig eggyel talalkoztam, az elejen. A tobbi is fold alatti bunkerben van?
  • weine
    annyi emnber van a kornyeken. Piros az ellenseg, sarga a barat vagy semleges
  • mac83
    bocsesz, nem ide akartam
  • endiboy
    kösz, azt hiszem elöről kezdem, mert már a "kimentésen ott sugárzás" és különbenis még szinte az elején vagyok
  • mac83
    multit sikerült vknek életre keltenie lanon hamachival?
    ha igen írja le légyszi hogyan :)
    haverral próbálkozunk, de cd-key hibával kidob :(
    szedtünk le vm multi tool, de azzal sem jó :(

help plííz
  • haxoror
    Vegyél lőszert a kereskedőktől.
  • rage
    Orvosi csomag injekciós tűvel ? Ezeket lehet venni is, ellenségeket átkutatva találni is - van mindenhol bőven.
  • weine
    koöszi, de egyeseket lövök, összesen nem volt meg talán 150 Ak töltényem
  • endiboy
    nincs vodkám, kötszerek, meg kenyér van csak

ha már irok, a térkép jobb alsó sarkába mik azok a számok?
  • rage
    Nincs nálad vodka ?
  • haxoror
    Érdekes probléma, még senkivel sem történt ilyen!
    Vajon mi lehet a megoldás?