34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#18848 Megnéztem pontosan. A db0 filet megnyitod a hexeditorral.
Vagy rákeresel arra, hogy max_weight, vagy megkeresed a
00ac3110 -es sort. Ott kell a második és harmadik kódot átírni 35 30-ról mondjuk 39 39 -re. S el kell menteni a módosítást. Így 50 helyett 99 kg-ot lehet maximum elbírni. -
#18847 hali!
én most elkezdem előről a játékot.
Érdemes a kissebb mellék küldetéseket is megcsinálni?
Amit észrvevettem, hogy igy hogy mászkálok minden felé, előbb lesznek jobb fegyvereim meg ilyesmi, egyenlőre ennyi előny:)
tud még valaki valamit?:) -
#18846 Adj egy mail címet
-
#18845 kösz
-
#18844 nincsmit fiam, good hunting stalker D: -
#18843 FAQ -
#18842 Sziasztok ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de lusta vagyok.
Az a gondom a játékkal, hogy a NV7300GS karimmal sárga az égbolt ez miért van. Driver gond? -
DeviloftheHell #18841 eltudnád küldeni mert sehol nem találom -
MrAndree #18840 Milyen géped van? -
DeviloftheHell #18839 akinek 9800xt vagy 1600 as sorozatnál ujjabb karija vna vagy pont ez akkor ati catalyst 7.2 ezzel tökéletesen fut a játék! -
#18838 video kártya driver / directx frissítés? -
Demeter #18837 Thx srácok a válaszokat VGA ügyben. De sajna nem igazán megy úgy ahogy kellene a gém.... -
#18836 Srácok HelP! Nem tudom a vid karim szarakodik,vagy a játékkal van a gond de egy idő után össze vissza villog a kép! Volt már hasonlo hiba valakinél??? -
DeviloftheHell #18835 nekem max 3 töltény volt ha eltaláltam és nem ezek a kis ugrálo tetük voltak bár amikor már a tudossal voltam az x16 nál igencsak stévolt esve szegény gp 37 sem -
haxoror #18834 Akkor menj vissza wild territory-ra és szerezz távcsövet.
A TRs301 távcsővel 30 méterről egyes lövéssel garantált headshotokra képes. -
#18833 Ahh,mind1 valahogy majd lesz. -
#18832 De hiába célzok rá,ha mellé megy.Beveszem azt a retkes fejét,pont a célzó hegyén van,és mégsem fekszik meg.Mellé megy.Pedig a fejüket lövöm. -
#18831 Az se rossz,de vízbn vagyok. :/ Ott meg nem nagyon akar még futni sem. -
haxoror #18830 Az összes zombi 1 azaz EGY töltényből megvan, a fejüket kell lőni. -
weine #18829 nekem bejött az a taktika, hogy ÉN megyek kozel hozzajuk(futva) es akkor a soretes eleg jo tud lenni. Nem kell belole 4-5 loves, eleg 2 is.
csak lassu... -
#18828 Jobb cuccok mind megvannak(Ak,obokan,TSr)csak éppen lőszer nincs hozzá.Mikor mentem a vegyvédelmis csávóval,rálőttem 4 tárat azombikra,és marad 1 tár+10 golyó,ha jól emléxem.Töltény kellene inkább.Meg vmi jó armor.Mondjuk exoskeleton.:)Olyat hol találok?Vagy vmi hatékony páncélt? -
haxoror #18827 tipp:
wild territory ahol a mercenary-k vannak, ott tucatszám lehet távcsövet és normális fegyvert találni, lőszer is rengeteg van. -
#18826 hötökszvéem dzsímester -
haxoror #18825 Nem rohanok előre hanem módszeresen megyek, körbenézek a szobákban, begyűjtöm a fegyvereket, megnézem a lila háromszögeket stb
A sörétest a pisztollyal és az összes lőszerrel együtt nyugodtan eldobhatod, ha nincs assault fegyód (AK, Obokan, TRs 301 stb) akkor csak szívni fogsz.
Gyorsabban haladsz a küldetésekkel mint amilyen tempót a felszerelésed megenged, idő kérdése hogy teljesen elakadj szal kezdj jobb cuccokat gyűjteni. -
#18824 Honnan szereztél te távcsövet,meg annyi lőszert? :O
Na és Duty armort?Nekem Stalker suitom van csak. -
haxoror #18823 Nekem akkor már TRs 301-em volt távcsővel, kb 1500db 5.56-os töltényem és Duty armorom.
Asszem nyilvánvaló hogy TE mit szúrtál el... -
haxoror #18822 három -
#18821 Degéppityujuk van!Mire odaérek a mocsárban,amár hulla vagyok.Sörétesem van még sok tölténnyel,de elég messze vannak ahhoz,hogy nem sérüljek meg.Van még pisztolyom is 266 tölténnyel,de rengetegen vannak,és nem erős a pisztoly sem,hogy gyorsan megöljem őket és mehessek a következőre,mintha a zombi jobban bírná a golyókat. -
weine #18820 csavart is lehet dobálni:))
6-os gomb -
weine #18819 hany kereskedo van? eddig eggyel talalkoztam, az elejen. A tobbi is fold alatti bunkerben van?
-
weine #18818 annyi emnber van a kornyeken. Piros az ellenseg, sarga a barat vagy semleges
-
mac83 #18817 bocsesz, nem ide akartam -
endiboy #18816 kösz, azt hiszem elöről kezdem, mert már a "kimentésen ott sugárzás" és különbenis még szinte az elején vagyok -
mac83 #18815 multit sikerült vknek életre keltenie lanon hamachival?
ha igen írja le légyszi hogyan :)
haverral próbálkozunk, de cd-key hibával kidob :(
szedtünk le vm multi tool, de azzal sem jó :(
help plííz -
haxoror #18814 Vegyél lőszert a kereskedőktől. -
#18813 Orvosi csomag injekciós tűvel ? Ezeket lehet venni is, ellenségeket átkutatva találni is - van mindenhol bőven. -
weine #18812 koöszi, de egyeseket lövök, összesen nem volt meg talán 150 Ak töltényem
-
endiboy #18811 nincs vodkám, kötszerek, meg kenyér van csak
ha már irok, a térkép jobb alsó sarkába mik azok a számok? -
#18810 Nincs nálad vodka ? -
haxoror #18809 Érdekes probléma, még senkivel sem történt ilyen!
Vajon mi lehet a megoldás?