34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Falabu #18768
    Át kell menni azon az alagúton, de vigyázz mert tele van anomáliákkal. Kicsit várni kell és akkor eltünik az első akkor előremész picit, aztán vársz eltünik a második előre egy picit és így tovább a végéig.
  • svédcsepp
    Gyerekek,nem kell ide komoly csuzli meg miegymás.A csavardobásnak még az erősségét is lehet fokozni :D

• RocKY2
    Ati Radeon 9600-on hogyarákba lehet a DX9-re átkaőpcsolni mert nekem csaka Static Lightning-ot engedi?
  • kijou
    kinyírtam a banditákat, majd kérdeztem van -e számomra vmi küldetés, aztán oda kellet mennem egy teherautóhoz egy alagútnál, ott volt egy hulla, azt kifosztottam de semmi nem történt, a minmapon jelölt valmit lilával de akármit csináltam semmi se történt, csak ilyen dögök támadnak rám :S
  • rage
    Hexeditor pl.
  • DeviloftheHell
    mivel nyitottad meg?????
  • Code92
    nah az x18 lab-ban vok és egészen megtetszett tegnap óta a gamma lejutottam az alsó kódos ajtóhoz (amin dörömbölnek)így este eléggé parok az ilyenektől, remélem nem sok lesz belőlünk...:D
  • Sammyka
    Kicsit bővebben ha lehetne a problémád!
    Hol jársz és mi a feladat?
  • GazCamp3r
    de azon belül hogy kell?
  • DJ Skyline
    ja, próbáld meg onnan kitörölni szerintem!
  • GazCamp3r
    hogy kell kitörölni a stalkerből a cd-keyt, amit beírtam? mert hiába törlöm ott marad.

vmi registryből hogy kell kiszedni?
  • rage
    Ahol megölted a ghostot, mögötte három lépéssel jobbra egy alagút.
  • hungariaia
    Gondolom volt már 600x de hogy lehet kijutni X16 laborból a liftaknánál vagyok! nem találom azokat a hozzászólásokat amiben le van írva.:S please help me!
  • rage
    Nem kell, elég egy editorral átírni a db0-t.
  • svédcsepp
    Mik ki nem derűlnek...Ha nincs nálam fegyver ,anyacsavarral lehet dobálozni :D
  • DeviloftheHell
    legtöbb játékot birja a kari maxon 2 giga rammal meg egy 3500+ os amd vel de jobb lenne 4 giga megy egy 4800+ meg egy uj ati kari :D
  • DeviloftheHell
    két fáljban van tárolva a teherbirás
  • DeviloftheHell
    him ha kitalálod mivel lehet megnyitni a játék gamedata.db0 fálját és a utolso fálj vagy vissza csomagolni akkor megmondom :)
  • rage
    Ez VGA függő. Neked akkor valóban nem szabad túlhúzni.
  • rage
    Azt hiszem, a db0 filet kell megnyitni egy editorral, s rákeresni arra, hogy max_weight , s ott átírni az 50-et másra.
  • DeviloftheHell
    felhuzni a videokarit nem érdemes teszteltettem az 1600xt met 10% felhuzás után igencsak megjelenitési gondok lettek a folyamatosa tesztelésnél
  • kijou
    hali! valaki mondja meg légyszíves, hogy az első küldetés utáni küldetésbe mit kell csinálni? mert oda megyek agova a minimap vezet, de semmi nem történek max néhány kutya rámtámad de azonkívül semmi:S elkalandoztam kicsit jobbra onan de csak néhány géppityus csóka van ott velük meg nem nagyon tom felvenni a harcot kispisztollyal! lécci segitsetek!
  • rage
    Én nem próbáltam 1 gigával, csak a fórumban olvasottak alapján írtam. 2 gigával jól megy, annyi biztos
    :)
  • him13
    Csá!
    megtudná vki mondani hogyan lehet növelni az emberke teherbírását?
    Multkor leírta valaki hogy egy fájlban átkel írni valamit de nem találom azt a kommentet!
    Tudna valaki segíteni?
  • scorpeeon
    Én 7600GT-vel és 1 giga rammal elboldogulok full dynamic lightingon, high-on. Alapvetően teljesen jól megy, helyszínváltásoknál néha van 1 kis swappolás de nem zavaró annyira.
  • scorpeeon
    Sokat nem számít a driver teljesítményben, szedd le a legújabbat. Beállítások sem sokat számítanak, max annyi h alapból ne legyen AA és AF bekapcsolva hanem alkalmazásvezérelt legyen. Esetlen próbálhatod overclockolni, de sok FPS-sel nem fog növekedni sztem.
  • tomee14
    Az ajtó kódja:9524
  • rage
    Hello. Nálam 7600GT-vel és 2 giga Ram-mal lehetett bekapcsolni a dinamikus fényeket, ha mondjuk 1 giga Ramod van, akkor használd az object lightningot, minden más lehet maxon akkor.

A legutolsó hivatalos driver (93.71) tökéletes.
  • DeviloftheHell
    hmm vmi tipp hogy lehet ezen a kicsomagolon kivül megnyitni a játék fáljait vagy vissza csoamgolni?
  • BiG G
    93.71

procitól és memótól függően: medium vagy high, de static lighting mindenképpen.
  • szurop
    Az elmosódásra elvileg gyógyír, hogy nem fullscreenben, hanem ablakban megy a játék(csak a tálca látszódik:D).
  • MrAndree
    Fut az normálisan 7600GT-n /legalábbis nálam/. A legfrissebb Nvidia driver azért ajánlott hozzá.
  • Demeter
    Skacok, csak egy gyors kérdés 7600GT-m van, melyik drivert ajánlanátok hozzá? Illetve van vmi jól "bevállt" VGA beállítás eme kártya alá, hogy normálisan fusson a gém?

Thx!
  • Crash88
    kiprobaltuk haverommal a multiját 1v1 -be hát megfogott ha azt mondom h ma , tegnap kb napi 15 ora game volt :D kegyetlen ezt vontuk le , ennyi .Remélem sokra viszi , bár ez a cdkulcs védelem elég gáz , jolenne ha lennének magyar serverek mint a cod2 -be...
  • BiG G
    na ezért nem veszek eredeti játékot :)))) azért részvétem

Blasta, te meg szedj le egy új Catalyst-ot, a gyári csak dísznek van.. :)
  • rage
    Írtam privit.
  • zozyk
    http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protections.shtml

Itt olvashatsz a védelmekröl.
  • rage
    Az eredeti játékokon van másolásvédelem, amivel sok gond előfordulhat. Azonban a feltört exe-ből ez ki van szedve, így legalább megtudnád, hogy a problémádat tényleg ez okozza-e. Egy próbát megér, nem ?
  • local
    hol tudok letölteni NoCd exe hozzá ???
  • local
    Bocs de tudatlan vagyok !

1. Mi az a SecuRom 7 védelem.

2. Ha eredeti mért szarakszik velem.