34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#18768 Át kell menni azon az alagúton, de vigyázz mert tele van anomáliákkal. Kicsit várni kell és akkor eltünik az első akkor előremész picit, aztán vársz eltünik a második előre egy picit és így tovább a végéig. -
#18767 Gyerekek,nem kell ide komoly csuzli meg miegymás.A csavardobásnak még az erősségét is lehet fokozni :D
-
#18766 Ati Radeon 9600-on hogyarákba lehet a DX9-re átkaőpcsolni mert nekem csaka Static Lightning-ot engedi? -
kijou #18765 kinyírtam a banditákat, majd kérdeztem van -e számomra vmi küldetés, aztán oda kellet mennem egy teherautóhoz egy alagútnál, ott volt egy hulla, azt kifosztottam de semmi nem történt, a minmapon jelölt valmit lilával de akármit csináltam semmi se történt, csak ilyen dögök támadnak rám :S -
#18764 Hexeditor pl. -
DeviloftheHell #18763 mivel nyitottad meg????? -
Code92 #18762 nah az x18 lab-ban vok és egészen megtetszett tegnap óta a gamma lejutottam az alsó kódos ajtóhoz (amin dörömbölnek)így este eléggé parok az ilyenektől, remélem nem sok lesz belőlünk...:D -
Sammyka #18761 Kicsit bővebben ha lehetne a problémád!
Hol jársz és mi a feladat? -
GazCamp3r #18760 de azon belül hogy kell? -
#18759 ja, próbáld meg onnan kitörölni szerintem! -
GazCamp3r #18758 hogy kell kitörölni a stalkerből a cd-keyt, amit beírtam? mert hiába törlöm ott marad.
vmi registryből hogy kell kiszedni?
-
#18757 Ahol megölted a ghostot, mögötte három lépéssel jobbra egy alagút. -
hungariaia #18756 Gondolom volt már 600x de hogy lehet kijutni X16 laborból a liftaknánál vagyok! nem találom azokat a hozzászólásokat amiben le van írva.:S please help me! -
#18755 Nem kell, elég egy editorral átírni a db0-t. -
#18754 Mik ki nem derűlnek...Ha nincs nálam fegyver ,anyacsavarral lehet dobálozni :D -
DeviloftheHell #18753 legtöbb játékot birja a kari maxon 2 giga rammal meg egy 3500+ os amd vel de jobb lenne 4 giga megy egy 4800+ meg egy uj ati kari :D -
DeviloftheHell #18752 két fáljban van tárolva a teherbirás -
DeviloftheHell #18751 him ha kitalálod mivel lehet megnyitni a játék gamedata.db0 fálját és a utolso fálj vagy vissza csomagolni akkor megmondom :) -
#18750 Ez VGA függő. Neked akkor valóban nem szabad túlhúzni. -
#18749 Azt hiszem, a db0 filet kell megnyitni egy editorral, s rákeresni arra, hogy max_weight , s ott átírni az 50-et másra. -
DeviloftheHell #18748 felhuzni a videokarit nem érdemes teszteltettem az 1600xt met 10% felhuzás után igencsak megjelenitési gondok lettek a folyamatosa tesztelésnél -
kijou #18747 hali! valaki mondja meg légyszíves, hogy az első küldetés utáni küldetésbe mit kell csinálni? mert oda megyek agova a minimap vezet, de semmi nem történek max néhány kutya rámtámad de azonkívül semmi:S elkalandoztam kicsit jobbra onan de csak néhány géppityus csóka van ott velük meg nem nagyon tom felvenni a harcot kispisztollyal! lécci segitsetek! -
#18746 Én nem próbáltam 1 gigával, csak a fórumban olvasottak alapján írtam. 2 gigával jól megy, annyi biztos
:) -
him13 #18745 Csá!
megtudná vki mondani hogyan lehet növelni az emberke teherbírását?
Multkor leírta valaki hogy egy fájlban átkel írni valamit de nem találom azt a kommentet!
Tudna valaki segíteni? -
#18744 Én 7600GT-vel és 1 giga rammal elboldogulok full dynamic lightingon, high-on. Alapvetően teljesen jól megy, helyszínváltásoknál néha van 1 kis swappolás de nem zavaró annyira. -
#18743 Sokat nem számít a driver teljesítményben, szedd le a legújabbat. Beállítások sem sokat számítanak, max annyi h alapból ne legyen AA és AF bekapcsolva hanem alkalmazásvezérelt legyen. Esetlen próbálhatod overclockolni, de sok FPS-sel nem fog növekedni sztem. -
#18742 Az ajtó kódja:9524 -
#18741 Hello. Nálam 7600GT-vel és 2 giga Ram-mal lehetett bekapcsolni a dinamikus fényeket, ha mondjuk 1 giga Ramod van, akkor használd az object lightningot, minden más lehet maxon akkor.
A legutolsó hivatalos driver (93.71) tökéletes. -
DeviloftheHell #18740 hmm vmi tipp hogy lehet ezen a kicsomagolon kivül megnyitni a játék fáljait vagy vissza csoamgolni? -
#18739 93.71
procitól és memótól függően: medium vagy high, de static lighting mindenképpen. -
szurop #18738 Az elmosódásra elvileg gyógyír, hogy nem fullscreenben, hanem ablakban megy a játék(csak a tálca látszódik:D). -
MrAndree #18737 Fut az normálisan 7600GT-n /legalábbis nálam/. A legfrissebb Nvidia driver azért ajánlott hozzá. -
Demeter #18736 Skacok, csak egy gyors kérdés 7600GT-m van, melyik drivert ajánlanátok hozzá? Illetve van vmi jól "bevállt" VGA beállítás eme kártya alá, hogy normálisan fusson a gém?
Thx! -
Crash88 #18735 kiprobaltuk haverommal a multiját 1v1 -be hát megfogott ha azt mondom h ma , tegnap kb napi 15 ora game volt :D kegyetlen ezt vontuk le , ennyi .Remélem sokra viszi , bár ez a cdkulcs védelem elég gáz , jolenne ha lennének magyar serverek mint a cod2 -be... -
#18734 na ezért nem veszek eredeti játékot :)))) azért részvétem
Blasta, te meg szedj le egy új Catalyst-ot, a gyári csak dísznek van.. :) -
#18733 Írtam privit. -
#18732 http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protections.shtml
Itt olvashatsz a védelmekröl. -
#18731 Az eredeti játékokon van másolásvédelem, amivel sok gond előfordulhat. Azonban a feltört exe-ből ez ki van szedve, így legalább megtudnád, hogy a problémádat tényleg ez okozza-e. Egy próbát megér, nem ? -
local #18730 hol tudok letölteni NoCd exe hozzá ??? -
local #18729 Bocs de tudatlan vagyok !
1. Mi az a SecuRom 7 védelem.
2. Ha eredeti mért szarakszik velem.