S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler nem igazán van benne. Kasztokról, anomáliákról, a játékban elõforduló lényekrõl van benne szó.

Noninnyó
Szerintem tökmindegy. Nekem a C-n nincs is semmi lapozófájl. 2 másik partíción van összesen 2GB. Amúgy 1GB ramom van, és sosem swappel szinte semmit, szépen fut és nem akad meg játék közben.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Tatyla
szvsz
direkt visszaraktam az XP-t és bárki bármit mond a lényeget összefoglalnám egy szóban: HANGULAT...
<#eljen>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gyocsika
Hali!
A lapozófájlt melyik meghajtómon emeljem meg 2 GB-ra? a C windowsoso-n vagy a D-n ahova a játékot raktam , vagy mindkettõn?

Noninnyó
állítólag vista alatt el sem indul a gém, tegnap írta valaki

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

mila69en
1GB:/
szerk: javítok 1.5GB csak köcsön attam egy 512-st öcsémnek had viruljon😄D így van neki is 768:/

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

wordsworth
Sziasztok!
Megnéztem ezt az oldalt http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

itt meg lehet nézni fasza-e a géped stalerhoz stb stb...

CPU-mal kapcsolatban lenne kérdésem...Tudom OFF de Stalkerhoz kapcsolodik vmien szinten

CPU
Minimum: Pentium 4/Athlon XP or better
You Have: 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz

CPU Speed
Minimum: 2.0 GHz (Pentium) / 2200+ (Athlon) or better
You Have: 3.20 GHz Performance Rated at 4.80 GHz

erre a két bekezdésre lennék kiváncsi...
2 processors running alatt mit ért?
Valamint CPU Speednél mi akar lenni az a 4.80GHz?

Válaszotokat elõrre is köszönöm!

PSP user n\' soon ps3 user too :)

és hogyha vissza rakom az XP prof. SP2-t?

Raptor 2
Nah, elkeztem fordítani a játékot, nem gondolok én messzire, csak az alapokat szeretném, oszt' majd valami komolyabb fordítócsapat felkarolja az eddigi muunkám, és csinájja.
EGy gond: Az ékezetek helyett valami ruszki furcsaságok jönnek ki...
Valami ötlet?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

dienesoft
El fog indulni, ám nem fog túl jól menni, Vista alatt hurka.(lásd. Neoman aláírását) 😄

Idézet mucsácsótól:
"akinek grafikai bugjai vannak, mosódik a háttér, objektumok, azoknak nyilván régi a driverük...
feltettem most megint a forceware 93.71-et, és így eltûnt ez a ronda bug 😊 "
NeoMaN
Hogymennemá? Vista + 512, vicc....

BONUS PACK HELP:

regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GSC Game World\STALKER-SHOC

ezt keresd:
BonusPack1
BonusPack2

ird át az értéket mind 2-mél 1-re

És lásatok csodát már a plusz multi mapok is lehet választani!
Hi!lenne egy kis problémám elinditottam a játékot és sárga az ég!mi lehet a baj?Geforce 7300 GS VGA-m van.elöre is thx

NeoMaN
Így van, teljesen egyetértek veled.

nekem 2,0 GHz Intel 512Ram és Ati Radeon 9550 256MB - Vista ultimate op rendszer.

Menni fog, el fog indulni?

Bokafix2
A kérdésem, hogy 2,5 Ghz-en 512 mb rammal fut a játék legalább 30 fps-sel 1024-es felbontáson? Aki hasonló konfoggal tolja az leírhatná a tapasztalatait.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

dienesoft
Ez igazából a játékohoz szorosan kapcsolódik? Mert akkor nem olvasom el, mert Pénteken jön a játékom (eredetiben) és addig nem álok neki.

dienesoft
Szerintem videokártya-probléma. Cserélje ki a drivert a legújabbra!

urbijoe
nekem megy minden faszán csak ezt kellet levenni mert nem tudtam megmozdulni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

DJ Skyline
áztámindent! hát ez mi 😄

PyRex
Õõõ azt nem vágom, hogy mi a bánatért ilyen iszonyat nagy a hardver igénye a játéknak. Ahhoz képest sehogy sem néz ki, hogy mennyire akad, ha mindent feltolok maxra 😞((

A64 4600+, 2gb 500-as ram, 6600gt

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Faki
Eddig pöpec <#eljen>

Fonixxx
Ez állat videó!Kirázott a hideg!😊)Milyen monszták lesznek még!!Nyami...

artschi
szerintem ez azokat dobja fel majd, ami a bonus disc-en van 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DeathJr
Sziasztok!
Lenne egy problémája a havernak.
Amikor elindítja a játékot minden videó megy de a menünél full fekete háttér zene és egér van...
Mi lehet a probléma???

buldozer99
mennyi ramod van egyébként?😊

Forca Barca

gránátot neki, had hulljon a férgese
mila69en
aszivem majdnem kiugrott a helyérõl😊 ehez már úgy mentem vissza😄D amúgy hátba támad a kis geci azt sem tudtam mivano_O

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

DJ Skyline
szerintem elõször hugommal nézetem meg, a biztonság kedvéért! 😄D

grebber
Na végre kaptam új ruhát 😄 Eddigi alap az nagyátlagban 10%-ot védett minden ellen most az új (katanaságból kilopott papírokért cserébe) 40-50% 😄

Next PC upgrade: 2022

bertino
rám is rendesen hatást gyakorolt a szívroham

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Napokon belül - mondjuk hétvégre megígérem 😊

Jól van na,csak marhára idegesít,hogy nem tudok játszani csak static light-al.Éjszakára terveztem egy nagy game-et, mikor sötét van, és nyugi, úgy jobban bele tudom magam élni.De rettenetesen lehangoló static fényekkel.Valahogy nem jön át a feeling. Amint bekapcsolom a normális fényeket, azonnal TELJESEN játszhatatlan lesz.
Mor3llo
Szerintem nem fogok meghalni az ilyen részeknél lelkileg.......ááááhhh nem 😄😄😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Király,mindenképpen folytatásért kiált,mikor lesz késza köv. része?

mila69en
sehogy😄DD

Voltan
<#eljen>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Mor3llo
Nem az elsõ pályáktól kell sztem itt várni a nagy történetet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyelõre annyit tudtam kihámozni, hogy mikor megtalálnak, akkor a PDA-don az a küldetés, h meg kell ölnöd 1 stalkert.Majd a Trader elmondja ,hogy nagyon fura h megtaláltak téged..ezelõtt is talált ilyen karambolos,felrobbant teherautókat, de túlélõ sosem volt.Aztán kiderül h ez a stalker, akit meg kell ölnöd, egy ún. 'legendás' stalker, aki körül ilyen olyan mendemondák keringenek..olyan mezei kereskedõkkel, mint ami nekünk van a legelején, nem is érintkezik, megvannak a maga kapcsolatai..kb ennyi így sztem az elejérõl

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Köszönöm!
bertino
ez nem semmi <#wow2>

Azta 😮
ez volt abban a francia videóban is, na de hogy gyõzöd le õket? 😄
bertino
ez nagyon jó!
kösz

mila69en
ezt nézzétek meg, a szivem majdnem megált😄DD<#ticking>csináltam egy kisebb videót egy szép mutánsról:SS manipulálja az agyat vagy mi<#zavart1>

???

LOL, rossz a link és nem tudom javítani.
Itt az új, mert tuti törölni fogja valami okos az elözõt:
STALKER VILÁGA 1. RÉSZ

kuci06
ez a delete link 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Voltan
Tényleg kicsit fura a harc... A mutánsoknál is van, hogy egy seggbelövéstõl megfekszik, máskor meg az egész tárat beleeresztem, ráadásul a fejébe, és még mindig jön. Érdekes.
Azért a fíling sokmindenért kárpótol.
Bár az is mókás volt egyszer, hogy nézelõdök, látok 2 vaddisznót, na mondom, király, ma pecsenye lesz, erre mire odaérek már öten vannak!
Mondanom sem kell, reload lett a vége 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Elég nagy a fegyverek szórása ami folymatosan romlik, vagyis ezekszerint ebben (is) reális a game. (Azért a valóságban lassabban használódnak el a fegyverek)

bertino
sztem ez egy full értelmetlen hozzászólás volt...
ez történt, nem ez történik <#wilting>