S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légyszi vki segítsen, hogy ilyyenkor mit csináljak...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
2. nem kötelezõ mindenkit leírtani a hídnál. át lehet menni pénzért. én átmentem pénzért, de visszamentem és leöltem mindenkit mert láttam hogy van nálunk gépppityu. ^^
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Egyébként azt vettem észre h azt a mentést amiben van space azt csak a játék betöltése után egyszer engedi betölteni, utána nem, ezért ha neved két részbõl áll akkor nemtudod betölteni az quicksave-et.
olyan nehéz mint az atom!!
belelövök 2x2 shot gun-t és nem döglik meg!!
Pedig novice-n játszok!
ma már 2-szer kezdtem neki, de annál a hídnál mindig elakadok, aho annyian vannak mint az oroszok!
Lehet, hogy ledobom a gecibe és inkább infernal-ook, az legalább nem nehéz!!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
DFI Infinity 975x Core 2 1.86Ghz (alapon) 2GB 667Mhz Kingmax Mars 7950GT 512MB X-fi mx extreme gamer. <#hawaii>#hawaii>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Blinde Hunde ("Blind Dogs")
Mutanten Schwein ("Mutant Hog")
Wildschwein ("Boar")
csak ennyi 😞
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
a BÓNUSZ nem cheat!!! nyugodtan megcsinálhatjatok, utana plusz multi mapok-at is lehet választani a jatekban!
BÓNUSZ
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
köszi 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Egyébként, ha valaki nagyon parázik, vagy nagyon döglódik megfele folyton, akkor végszükségként godmode:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
g_god 1
beír. Még nem teszteltem, de hátha.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://thenamelessphoto.com/
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Kár, hogy kihagyták a jármûveket, ennyit gyalogolni kezd unalmas lenni.
Milyen szuper, ebben a játékban is újraélednek az emberek, most nyírhatom ki újra a híd alatt lévõket.
http://www.oblivion-lost.de/index.php?zone=design2&lang=de&page=static&static_page=creatures
azzal a Pseudo Giant-al nem szeretnék találkozni <#csodalk>#csodalk>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
BÓNUSZ: csinaljatok meg, ami az NFO-ban van es majd meglatjatok 😉
vagy csak a játékosok ?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
eddig szinte mnkivel beszéltem de ilyet nem láttam senkinél
vagy még az elején nincs?
most léptem át a következö pályára
megyek infot gyüjteni arról a csákóról akit ki kellene nyirnunk
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
PSP user n\' soon ps3 user too :)
mert kezdek betelni..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬