S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Késsel lehet egybõl ölni ha hátulról lopakodva megleped az ellent. Állatok ellen nem ttúl hatásos, de böktem már le kutyát is, pár tánclépésbõl.

[merlinw.org]

Blasta
Hálás köszönet!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

artschi
aha, értem, köszi.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Casper007
Mennyit is telepít a DVD a gépre? Mert nekem 5,27 GB. Szerintem valami nincs rendben. Nem is tudok vele játszani. 😛

Hello World!

MerlinW
Az nem kifejezetten új szintre való lépés, csak a program így kezeli a nagy területet. Mint anno a Half Life. Gothic, Oblivion menetközben tölti a következõ szakaszt, ez megáll gondolkodni és elõrekesseli (ezért kell neki a sok virtuális memo).

[merlinw.org]

mila69en
ott a pont😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ez valami bug lehet; én úgy halltam meg egy párszor hogy hagytam közeljönni ellenfelet; elsõ lövéstõl bekábult, de az "csak" testre ment egy olyan egy-másfél méterrõl; a következõ meg pont fejre de vagy 30 centirõl>>> és nem reagál semmit; sõt mire újratölt vége a kábultsgnak és szétszed :s

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Tatyla
kalap szar,elötte mensd a sajátod mert az eredeti amit le lehet tölteni valami faszláma szájjal és lábbal játszó beállitásait tartalmazza...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

thx

artschi
végülis 😊
az a gond, hogy aki eddig megkérdezte, hogy mit kell ott csinálni, egyáltalán nem volt egyértelmû, hogy mást kell csinálni azon a 6 négyzetméteren... na mindegy, innentõl kezdve nem izgat a dolog 😊

mila69en
😄DD ez nem is tudtam😮 máshol is lehet ilyet hogy fizetek nekik?<#zavart2> bár én nem értem mert engem mikor a hidnál eszrevettek hogy megyek akkor egybõl tüzeltek rám😞 vagy lehet rossz irányból közelítettem?<#vigyor5>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Voltan
Szerintem elég rémes, olyan mintha fényérzékeny lenne a karaktered 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az überbefosás modot próbálta vki? Érdemes cserélni?

Voltan
Numerikus * és / gombokkal.

Tatyla
huzdd feljebb az opcióban a gammát...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ha nem az a feladat hogy az adott szereplõket ki kell nyírni akkor általában kerülõ úton lopakodva is el lehet jutni bárhova.
Ha meg ki kell nyírni valakit, és mondjuk nem sikerül fejeseket adni: akkor túlerõ ellen a folyamatos visszavonulás; fedezék keresés a javallott.
A car parkot egyedül is meg lehet csinálni nehezebben is, akér még Rambozva is. De óvatosan lopakodva könnyebb, csak sok sok türelem kell.
Ha ctrl+shift gugolást használunk elég nehezen vesznek észre. A carparkba több helyrõl be lehet jutni. A lényeg hogy taktikázva. A bennt levõ õrök mozognak, egy-kettõ olyan helyre áll ahol meg lehet késelni. Utánna van még egy-kettõ akit olyan pozícióban van ahonnan épp fejest kaphat pisztolyból. Ha már riadó van akkor pedig: visszavonul támad halál visszavonul új helyet keres pár lövést ellõ majd megint újhely.
Nekem ez veteránon hellyel közzel müxik csak a lövést kell szokni.
Még annyit(van akinek ez jól jöhet): nem kell a vasúti hídnál kinyírni mindenkit, kicsit arrább van egy tök elhagyatott járat, csak pár kisebb anomália van benne

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Blasta
Srácok, elnézést, széttúrtam a netet, meg a FAQ-t azért a kompatibilitási tesztért, de nem lelem, a topik meg pörög, semmit sem találok.
Tudtok segíteni?
(tehát azt az oldalt keresem, ahol le lehet mérni, jó-e a gépem a stalkerhez)

Elõre is köszi!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Voltan
Persze, ismerem a shotgunt, élõben is lõttem már vele. 😛
Csak ez ugye nem a szokvány FPS, itt nemigen fogsz közeljutni az ellenséghez...

scorpeeon
Ok, megpróbálom még1x, társak nélkül. Csak nem akadok már el itt 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kis help kene

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lab x18-ban miutan felkapom cuccost ramzarul ajto, es nem nagyon akarodzik kijutnia szegeny emberemnek sehogy es ez kezd pottyet idegesiteni, itt van kep is, hatha beugrik vkinek vmi

psnid HaTeBeKa

Ja, az idõt lehet valahogy gyorsítani?

Mert tök jó, h változó napszakok, de nem látok semmit, a zseblámpa használhatatlan.

Dynamic
Én elsõre megcsináltam.Nem a társakkal mentem, hanem oldalról nyomultam be.Egyesével szépen le lehetett mindenkit szedegetni.Bár szó se róla küldeni kellett a fejlövéseket rendesen.Egy emberbe 4-5 lövedék kellett, mire megpusztult.
scorpeeon
Na ez is milyen már h egy shotgun fejestõl 1 méterrõl nem halnak meg :S

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Te vagy ennyire béna.
Én a legnehezebb fokozaton küldöm és mondtam a srácokanak, h ne kövessenek, majd én egyedül. Kb fél órát optam, de egyedül legyaláztam az összes banditát, úgy, hogy 8 golyóval indultam!!

Egyébként a késhez csak én vagyok kevés, vagy tényleg használhatatlan? Egy kutyát nem tudok megbökni, mindig elfutnak a kis dögök.

közelröl nagyon jó
távolabbról már eléggé szétoszlik

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Evogordon
Te vagy ilyen béna 😄😄😄

Seth
szerintem végig kell hallgatni a dalt a rádióban..

PSN ID.: Beegabor

scorpeeon
Most azt nem értem h én vagyok-e ennyire béna, vagy wtf van... Az elején, legelején a tábortûznél beszélek a faszival, elvállalom, megyek a többi faszihoz, mondom h jöjjenek, 8 banditát v. mit kéne kinyírni. Kéne, de nem megy 😊 Egyszerûen lövöm, lövöm õket, de nem halnának meg, nekem persze csak kispisztolyom van, nekik meg shotgun, ez is rádob egy lapáttal. A társaim vmi kegyetlen bénák, sz@rt sem érnek. Inkább hátráltatnak, mert egybõl tüzelnek a semmibe amint a közelébe érek a háznak így aztán meglepetésbõl sem lehet támadni. Egyedül is megpróbáltam társak nélkül, úgy is esélytelen. Pedig egy sz@ros stalker fokozatot választottam, nem erõsebbet. A Quake 4-et vigigvittem nehezebb fokozaton itt meg elakadok az elsõ lövöldözésnél? <#wow3><#idiota>

Dynamic
Shotit nem nagyon használtam, mert hamar találtam egy géppityut, de az biztos, hogy egy 1 méteres távolságról leadott arclövéstõl még nem halnak meg.Legalább 2 lövés kell...
DJ Skyline
úgyse olvassa senki, szóval mind1! 😄

de amúgy meg tök egyértelmû, ha alul kiírja, hogy Door is closed, akkor valami dolog van itt még, valószínû nem hegesztõpisztolyt kell keresni, hanem valami mást csináni azon a 6 négyzetméteren

Evogordon
Full grafón a föld alatti helyeken valami iszonyat szép, a fények a zöld csapdák.. 😊 <#eljen>
És találkoztam elsõ láthatalan mutánsommal is 😄😄:

Voltan
Akik nem tudnak kimenni a szobából gondolod, hogy a faq-t megtalálják? 😄

Dynamic
Miután felvetted a missiont, nyomsz egy "p" billenytyût, ott szépen mutatja pontról pontra, hogy hova kell menni, mit kell csinálni.
Voltan
A shotgun különben mennyire használható emberek ellen? Állatok ellen többnyire azzal megyek, mert úgyis közelrõl szedem õket, de a katonákhoz nem tudok elég közel menni...
Igaz most szereztem AK-t, de kevés a lõszer.
Szóval a shotihoz milyen taktikátok van?

artschi
csak javasolnám beleírni a FAQ-ba a játék legeléjén lévõ részt (amikor nem tudnak kimenni a szobából)...

Dynamic
3.vagy egyszerûen át is lehet szaladni😄

Egyébként 50 m-re, a hulláknál is van géppityu.
Eisenhower
ha most elakadsz milesz késõbb? .... beszélgess a muksoval kérj tõle melot. utána kienged stb....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

artschi
köszi.

Seth
esetleg beszélj a fószerral, angolul tudsz?? nem árt

PSN ID.: Beegabor

Igen, vissza lehet.
Sziasztok segitenétek mert csak most tettem fel a játékot és még nem játszottam ijen kaliberü játékkal.Arrollenne szó hogy az elején benn vagyok egy szobába velem szemben egy szemüveges foszer a pult mögött és ott nemtudom hogy mit kell csinálni.Megtennétek hogy elmondjátok hogy ott mi a feladat.Hogy tudok kimenni mert sehogy se jön össze.Elöre is köszi.
artschi
Talán hülye kérdés, de ha átlépsz egy szintre (én most léptem egyet), vissza is lehet lépni, hogy az esetleges korábbi küldiket megcsináljam?

scorpeeon
😊 Ezért írtam h "kicsit túl jó is". De nem vészes, sztem te a 2. és 3. képre gondoltál, ezek villám közben készültek azért ilyen vakítóak 😊

Én teljesen megadtam magam a játéknak, szerintem zseniális, az elején volt némi ellenérzésem nekem is pár bug miatt de most vagyok túl az elsõ földalatti részen és valami eszméletlen para és izgalmas volt, a történet is kezd alakulni, a harc szerintem tök reális és nehéz valóban, de ez nekem pozitívum, minden tûzharcban meghalhatunk, állandó a feszültség. Szóval nekem nem csalódás a játék csöppet sem. Sõt.
Timbo
Olvasgattam 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Én most ott tartok, ahol egy földalatti laboratóriumról szól a fáma, és rámtámadott 2 snork hátulról. Na akkor ilyedtem meg, meg még érdekes esemény amikor vmi nekemvágja a ládákat és egyéb objektumokat. Hogy ki v. mi csinálja ezt, fogalmam sincs (talán nem az a földalatti lényecske az egyik videoból, ami a vasszekrényt bûvölte meg ? mert nem hittem volna hogy ezt falon át is eljátsza). Egyébként tényleg jóra sikerült a játék. Elég nyomasztó a hangulata, de arra nem gondoltam hogy a beltéri pályák ennyire horrorisztikusra sikerednek.
Igen én is erre jutottam. De mi a francért adja az én nevemet a quicksave-nek? Hülye játék, folyton ki kell szállnom a menübe menteni.

Why so serious?

halli
a legelején elakadtam amikor bent vagyok a foszernélott vásároltam de nem tudok kimenni
mit kell csinálni???
segitsetek!!!!!!
magus
én ott feladtam, hogy 2 tár pisztoly és még mindig jön felém egy katona...