S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hello World!
[merlinw.org]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
az a gond, hogy aki eddig megkérdezte, hogy mit kell ott csinálni, egyáltalán nem volt egyértelmû, hogy mást kell csinálni azon a 6 négyzetméteren... na mindegy, innentõl kezdve nem izgat a dolog 😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha meg ki kell nyírni valakit, és mondjuk nem sikerül fejeseket adni: akkor túlerõ ellen a folyamatos visszavonulás; fedezék keresés a javallott.
A car parkot egyedül is meg lehet csinálni nehezebben is, akér még Rambozva is. De óvatosan lopakodva könnyebb, csak sok sok türelem kell.
Ha ctrl+shift gugolást használunk elég nehezen vesznek észre. A carparkba több helyrõl be lehet jutni. A lényeg hogy taktikázva. A bennt levõ õrök mozognak, egy-kettõ olyan helyre áll ahol meg lehet késelni. Utánna van még egy-kettõ akit olyan pozícióban van ahonnan épp fejest kaphat pisztolyból. Ha már riadó van akkor pedig: visszavonul támad halál visszavonul új helyet keres pár lövést ellõ majd megint újhely.
Nekem ez veteránon hellyel közzel müxik csak a lövést kell szokni.
Még annyit(van akinek ez jól jöhet): nem kell a vasúti hídnál kinyírni mindenkit, kicsit arrább van egy tök elhagyatott járat, csak pár kisebb anomália van benne
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Tudtok segíteni?
(tehát azt az oldalt keresem, ahol le lehet mérni, jó-e a gépem a stalkerhez)
Elõre is köszi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csak ez ugye nem a szokvány FPS, itt nemigen fogsz közeljutni az ellenséghez...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
psnid HaTeBeKa
Mert tök jó, h változó napszakok, de nem látok semmit, a zseblámpa használhatatlan.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Én a legnehezebb fokozaton küldöm és mondtam a srácokanak, h ne kövessenek, majd én egyedül. Kb fél órát optam, de egyedül legyaláztam az összes banditát, úgy, hogy 8 golyóval indultam!!
Egyébként a késhez csak én vagyok kevés, vagy tényleg használhatatlan? Egy kutyát nem tudok megbökni, mindig elfutnak a kis dögök.
távolabbról már eléggé szétoszlik
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de amúgy meg tök egyértelmû, ha alul kiírja, hogy Door is closed, akkor valami dolog van itt még, valószínû nem hegesztõpisztolyt kell keresni, hanem valami mást csináni azon a 6 négyzetméteren
És találkoztam elsõ láthatalan mutánsommal is 😄😄:
Igaz most szereztem AK-t, de kevés a lõszer.
Szóval a shotihoz milyen taktikátok van?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Why so serious?
a legelején elakadtam amikor bent vagyok a foszernélott vásároltam de nem tudok kimenni
mit kell csinálni???
segitsetek!!!!!!