S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne a célpont mögé löjjetek hanem rá<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A fejlövés itt is halálos próbázd ki a hídnál (nem áthatolhatatlan fal,500 pénzt kell csengetni az egyiknek amíg gyengusz a csóka) amelyik magához hív menj oda és közelrõl akár az alap megymagköpködõvel fejbe...nekem egybõl hallt...És ez mindre igaz egyszer halt be messzirõl lövéstõl is vhogy véletlenül headshot lett pedig ehte mellélõttem😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
De amúgy tényleg a pontatlanság a gáz. Nálam is csomószor volt, hogy pont jól bemérem a csávó kobakját jobbgombos célzással, de tõle egy méterre csapódik a falba. És nem pisztoly volt, hanem AK, ami azért papíron 200-250 méterig halálpontos. Ez kurva idegesítõ, pláne, hogy az enemy viszont zavaróan pontos szokott lenni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
vki plz segítsen
Mindenesetre a fegyvereken javíthatnának patch-el mert egy enyhén western korabeli a pontosságuk...Bár még egy párbalypisztoly is pontosabb sztem...
Ha ez azévan ner emberünk fejlõdik és szintlépéskor jobban lõ akko semmi úgy még jó is lehet így ahogy van.
Igazából eddig az egyetlen nagy negatívum ami picit elvette a kedvem (mivel ha van olyan dolog amit utálok az ez) az az újratermelõdõ ellenfelek,és a semmibõl elõtûnõ ellenfelek...Megcsinálok egy missziót (adott esetben roncstelep bevédése) kinyírtam a banditákat végén helyszínisrác megdícsért adott pénzt...Kimegyek a bejáraton körbenézek távcsõ,sehol senki...Elõ a térkép,kb 20mp-ig böngésztem visszalépek és hopp 3 bandita 1-2 m-re elöttem és azonnal lõttek...Namondom progihiba visszaloadolok úgyis most mentettem térkép elött...Load után hopp megin ottvannak,kinyírom õket de annyian elõkerülnek az elöbb bevédett területen mindekit megölnek...Tehát ez sztem gáz,az oké hogy jöhetnek új csapatok,stb ahogy megígérték...De ne így basszus ez idegesítõ...És ez nem az elsõ hasonló esetem volt eddig a játékkal...Ujraloadolásnál néha azis elõfordult hogy az addig engem észre nem vevõ ellen azonnal tüzetnyitott rám...Lopakodni meg gyk lehetetlen,vaksötétben is kiszúra gép még ha a háta mögül megyünk oda akkoris (fullgoglva is)...
Szal azért nem árt egy 500megás patch...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
már huzzum az Infernált!!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
én a dokumentum megszerzõs résznél járok de tökmind1 hogy hol tartasz a mentésedben csak töltsd fel légyszives. thnx
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nah tényleg ON
szerk: jaja dante láttam😊 az egy picike kis vidíjó persze hogy jó néz ni lezsugorítva😄D nem azt mondom hogy csúnya lesz de nem lesz aza cg minõségü ahogy indúlt😊
http://thenamelessphoto.com/
Ebbõl egy szót nem értek, nagyon hülyén fogalmazott a kedves cikkíró.
ON
Nemtom, furesz ez a stalker. Ha este van, nem látok semmit, de ez hülyeség, a valóságban nem így van. A zseblámpa semmit nem ér gyakorlatilag. Az idõgyorsítással az a gond, hogy bizonyos feladatokat x órás határidõn belül kell megcsinálni.
Mozgó célpontot szinte lehetetlen eltalálni. 3 kutyát kéne kicsinálnom, a kis dögök mindig szétszaladnak, ha a közelbe megyek.
Ha sprint közben lövök, futásra vált a karakter.
A kés mozgó célpont ellen használhatatlan.
Azok a ködök amiknek nem szabad a közelükbe menni valójában micsodák?
A graf egyébként jó, hangulatos képi világa van, de szerintem aránytalanul magas a gépigénye.
Jó játék egyébként, de azért annyira nem nagy szám.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Why so serious?
bocs.. de már fáradt vok😄 ma már sztem nem jáccok...
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
1. Kibaszott nagy spoilert árulnak vele el
2. nemtom de féltem a mentéseimet 😄
Valaki spoilerbe körülírná, hogy mi ez? búnuszpálya/video? vagy mi?
Why so serious?
[kicsitse elvakult fan<#idiota>#idiota>]
http://thenamelessphoto.com/
Elsõ benyomások: Menü nagyon tetszetõs, mutatós, rendeben. >> New Game.
Render intócska, majd megkapjuk az elsõ küldit, eddig semmi extra, kicsit swappelget, de fél perc mulva már okés. Kilépek a VILÁGba. Innentõl kezdve
árad a játékból a hangulat. A tûz mellett gitározó, oroszul beszélõ sztalkerek alapból nagyot dobnak a hagulaton. A játék grafikája teljesen jó (mondom ezt egy elég gyenge konfiggal), nemtudom mit akar még aki panaszkodik a grafra. Az idõjárás csodaszép, valamint tényleg él az egész világ. Elsõ küldi alatt kiderül, hogy nagyon nehéz dolga lesz annak, aki végig szeretné vinni 😊, kell adni rendesen az ellennek, emellet nagyon vigyázni kell, hogy golyó ne nagyon érjen bennünket, jó lesz spórolni a kötszerrel meg gyógyítócsomaggal. Vittem társakat is ,
sajnos nekik nemigazán vettem használ, elég hamar eldobták a kanalat, meg vaktában lövöldöztek mindenfelé. Küldi után fel is vettem egy újat a frissen kiszabadított emberünktõl, gondoltam megnézem mi a helyzet vele.
Nem volt túl jó ötlet...😊 Útban cél felé összefutottam 2 kutyussal. Egyiket lelõttem shotival, erre a másik nyikkant egyet és csendesen eloldalgott....szívmelengetõ képsor volt, szeretem ha reálisan reagálnak az élõlények a cselekedetekre. 😊 Egyelõre ennyi tapasztalatot tudok veletek megosztani szûk 3/4 óra után. Nagyon úgy tûnik a hangulat lesz a játék fõ erõssége.
Nagyon teccetõs a cucc ,szerintem egy jó darabig nem fogom még letenni.
psnid HaTeBeKa
[merlinw.org]
sry ezt nem hagyhatom ki😄D
CeBIT: Crysis: Szníki Képek!
Sogun, 17:33 - PC - Játék: FPS
(HW Insider) A Hannoverben épp csúcson járó és március 21-ig tartó CeBIT kiállításon a német PCGames csapata beslisszolt a Crytek standra és rendkívül értékes, a marketing osztály által nem ellenõrzött, Szníki képeket szerzett. A felvételek értékesek, mert mutatják, hogy nem istenmájer moziminõség lett a Crysis egybõl a piacon szorongó többi 3D motorhoz képest, hanem itt-ott még láthatóak a grafika-történelmi fejlõdés jelei: az eddig megszokott alacsonyabb felbontású, mosott textúrák és a szögletes polygonos élek, plusz kisebb-nagyobb artifaktok.
Megnyugtató, hogy azért emberek készítik a játékot, nem történt hirtelen ufó technológia beszivárgás a Crytek háza tájékára és látvány tekintetében nem makulátlan az alkotás. Kissé meglepõ lett volna a képek minden apró kis szögletében hibátlan, mozifilm szintû CGI részleteket bámulni.. Túl nagy lett volna a sokk. Így azonban sokkal magabiztosabban várja az ember, hogy az újonnan vásárolt PC-n kitûnõ FPS élvezet lesz a Crysis.
A kifogástalan screenshotok 1920x1200 felbontásban készültek, Intel Core 2 X6800 gépen, GeForce 8800GTX kártyával. A sebesség nagykábé 20-25 FPS volt. Izgalmas tervezgetni, hogy NextGen hardveren, a mostani nevetséges, csillagászati felbontásokba ácsingózó divatot hirdetõ tesztelõ szájtokat kiröhögve, alacsony felbontásban, maximális grafikai részletességen mily villámgyorsan pörög majd a játék!
info: hardwired
mégsem lesz olyan messiás aza messás<#eplus2>#eplus2>
/ON
vki nemtudja,h mi a fasz van???😄 lementem vmi sötét lyukba... piros fények köröznek és vagy 10en lõnek rám. én meg lófaszt nem látok!:S
nincs vmi flashlight v lámpa? v valami HOKI???😄😄😄
pls help, aki már eljutott eddig (asszem 3. v 4. pályarész(a kurvasok vonat és épület meg GYAK után😄)
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
[merlinw.org]
1,7 celeron
1gb ram
ati 9600pro van,ez volt majdnem benne a gamestarba és minimumot írtak rá!😊Kivi leszek...Mondták ha a HDR-t bekapcsolja vki,azzal lesz szép igazán!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?