S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Engem! 😞

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Ma is jót nyomultam vele, komolyan nem értem azaokat akiknek esetleg nem tetszik, nagyaon komoly! Találkoztam valmi láthatalna lényel, nagyon komoly.
Az egyetlen amire nem jötem rá, honnan szerezzek valami lámpát?

kovecses
Ja vedd ki a pipát mellõle és kész!

bertino
hopp, vkit kiütöttem 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
igen, options-ban ki lehet kapcsolni... vsync-et is

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kovecses
Tessék!

http://www.ngohq.com/home.php?page=Latest

Nekem akkoriban a 9600 xt ezzekkel a driverekkel muzsikált a legjobban!

Tinman
Ezzel a 60 Hz-es képfrissítéssel lehet valamit kezdeni? Gyakorlatilag bevérzett a szemem sarka 5 órányi játék után :-/
Marhára elszoktam már ettõl <#wow3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kovecses
Amugy a legujabb ati drivered van fent?

kovecses
😞 pill keresek neked driver

Mr_no_NaMe
expired mind a 2 mirror :S
kovecses
eszközkezelõ/vga/ilesztõprogram frissitése

d ha a bétát szeded le annak jõ a telepitõje

ennek nem valami fájlhibával megáll a telepitõje, de ha a kicsomagolt fájlokat az alõbb leirt módon telepited akkor minden mûködni fog még az nvidia control panel is

GoKu x
bocsi, de hogy kell manuálisan?? lehet félreértem ezért tünhet furcsának a kérdés?

kovecses
Na hála ot még nem tartok 😄

kovecses
Annak sajna nem ,dehát az ati most lemaradt sajna,

de akkor ezt probald ki:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1596

kovecses
Ha ezzel is szaggat akkor tessék megcsinálni a gépeket...

Mr_no_NaMe
Használ ez szted az én x800amnak?
elakadtam,segitsen valaki pls,lennt vagyok valami csatornába,és a végén jön egy olyan mutáns ami valami energiát gyakorol rám és elkezdek szédülni meg em kapok levegöt,aztán meghalok,és nemtudom mit kell csinálni..<#help><#help><#help>

kovecses
xphez:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1599

kovecses
A 90 akárhányas driverek szarok, tessék 100as felettit használni!

kovecses
De most látom hogy már itt a frissebb is csak még beta!

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1600

kovecses
Dx9 medium grafika ezzel a driverel! (vigyázat nem jó a telepitõ, manuálisna kell frissitenia drivert de utána minden jó)

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1595

GoKu x
nah hát jah ott a felbontás fölött van tudom!😊 szoval ha a legelsõre rakom akkor(már nem tom mi a neve de az a legszarabb) akkor mindent fullra nyomhatok és megy egész jól. de ezt már irták sokan h dx9-be sokkal jobb. nah és ha a másodikra rakom (ennek se tom mi a neve) akkor nagyon rossz, játszhatatlan. :S talán ha mindent min-re vennék akkor menne ugy ahogy(nem próbáltam) de inkább akkor már a dx8.

kovecses
Ja én is megszivtam az idõt! Gondoltam nem megyek vissza egy küldi miatt hanem megcsinálo itt az összeset azt amjd egyben beváltom (mint a wowban), de aztán lejárt az idõm! 😞

kovecses
Sugarzás,küld be pár adag vodkát, meg inekciót ha továbbra is csökken a healthed akkor vérzel és az az olcsó sebtapasz kell rá...

Mr_no_NaMe
Amúgy azt észrevettétek, hogy a küldik idõhöz vannak kötve? Nem mindegyik csak 1 pár. Nekem olyan volt, hogy sokáig nem mentem el a revardért és 1 óra volt hátra amikor észrevettem, de akkor már tepertem ezerrel. Ez mondjuk még izgalmasabbá teszi 😊
x800at meg sztem eladom azt veszek vmi 7600-at vagy 6800-at ahogy sikerül.
kovecses
Én pisztolyal eljutottam a barkeeperig és megvettem nála mindent és nincs gondom...nem értem mi ez a sok para

Hát igen, vannak bugok, igaz én még nem találkoztam egyel sem.

Viszont ebben a játékban az AI nem csak a rövid csatákra terjed ki, hanem mindenre, amíg te a pálya egyik részén bóklászolsz, addig egy csapat stalker meg épp öli a másik csapatot, stb.
kovecses
Én nem tudom, én nem szenvedek ezzel a játékkal és eresztem a sorozatokat és kb minden 6-7. golyó után emghal nem sorozat hanem golyó!

Holgyeim! Itt a fegyverek nem CS-sek. Rovid sorozat, es egyes loves hasznalando!
Ellenben nem tudom mi tortent. Elindultam Strelok utan. Belefutottam egy nagyobb tarsulat banditaba. Volt egy kis adok kapok, aztan mikor elfogytak folyamatosan ennem kellett. Ot perc alatt felzabaltam az osszes kajamat, aztan roviden ehen haltam. Mi tortenhetett?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kovecses
Mert felvettél egy sugárzó artifactot, tesóm is szopott vele 2 órán keresztül, majd bejöttem a szobába és 5 másodperc alatt rájöttem! 😄

Mr_no_NaMe
dx9re csak most kelltem fel kb 10 perce azt nehézkesen fogalmazok sry 😊
Amúgy nem annyira rossz az az AI, csak csiszolni kell rajta. Pl volt olyan, hogy felmásztam a tetõre és elkezdtem szedni a katonákat. Azok meg elkezdtek lõni minden bokorba aztán 3 perc múlva vettek csak észre 😄
De attól én is a falra mászok, hogy az ellenség azonnal befut valami bokorba amibõl én szart sem látok, kitárazni meg nem fogom a bokrot mert töltényt az itt kincs, de õ onnan nem mozdul és onnan szed. Jobb fegyverek lesznek. Pl nekem már van egy ilyen m16 szerû fegyverem aminek közepes az célzása és közepes a damageje. Azzal már lazán végigmennék az elsõ 2 levelen, de csak most jön a poén. Lvl3 ahol van a 2. kereskedõ a bárban. Nála van a jobb fajta stalker ruha + egyszerû géppuskába lõszert is tudsz venni. Elsõ küldik között van, hogy csináljál itt valamit és már azonnal megtalálsz 2-3 sokkal jobb fegyvert amihez perszehogy nincs lõszer majd csak megin 1-2 lvl után...
kovecses
Off! De szép off!

static vmi a DX8 ha ezt kérdezed!

Voltan
Húsz méterrõl ilyen célzással hogy eresszek már bele hosszú sorozatot? A valóságban sem csinálja senki.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nagyon ízlésesek!!!

A múltkor volt 2 ehhez hasonló, de azok gázul voltak megcsinálva, mert fele HD minõség volt, a másik fele meg mosott volt.
kovecses
Ez igaz... de akkor is jó a játék, csak bele kell élned magad a történetébe és elfogadnod hogy halálraitélt vagy és kevés esélyed van a túléélésre! És máris átértékelsz minden megnyert csatát! Sokat segit ha haverokat gyógyitasz késõbb segitenek!

az miért van hogy amikor bemegyek egy olyan helyre(pl a garbage részen a dombtetõ vagy egy felborult teherautónál) ami sugárfertõzött ( nincs semmi védõfelszerelésem) és kihozok onnan valami cuccot vagy csak simán kijövök onnan ,akkor is mutatja hogy sugárfertõzés ér (és megy le az életem) ahol eddig nem volt sugárfertõzés?? Ez egy bug vagy csak én nem értem. A játék fantasztikus eszméletlen és zseniális. Akinek nem tetszik annak súlyos izlésficama van és ne vegye el olyannak a kedvét a játéktól aki még nem próbálta! ZH illetve egyéb vizsgák elõtt nem ajánlott!!

nekem eddig nem jön be a játék..

viszont most Õ jobban tetszik:

http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0

szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. 😉

kovecses
Öszintén gondold át a helyzetet és tedd félre az eddigi tapasztalataidat! Ha ott állna veled szemben az ellenség egy ilyen zónában és a túlélésért küzdenél, akkor egyes lövésekkel szarakodnál vagy beleeresztenél 10 golyót?

Ezt nem tudom, lehet van rá más megoldás. A társamnak szoktam adni gyógyszert, gondolom majd késõbb jól jön, viszont még addig nem jutottam el hogy társuljak egy stalker csapathoz, mert nem tudom hogy lehet.
kovecses
Pontosan!

SötétBarom
A nehézség ne arról szóljon már, hogy nem lehet igényesen lõni a fegyverekkel..

Jácc egyszer az OFP-vel vagy az ARMA-val.. Mindkettõ viszonylag korrekt katonai szimulátor. Ott tökéletesen lehet célozni, lövöldözni, mégis kib*szott nehéz..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kovecses
Amit csak akarsz 😄

Voltan
Mondjuk talán nem a legnehezebb fokozaton kéne nekifutni, mivel tényleg más, mint a többi FPS.
De az is tény azért, hogy az ellenfelek tényleg túl jók néha még rookie-n is. Pontosan rá célzok 20 méterrõl, fedezékbõl, térdelve kihajolva. AK-val egyes lövésekkel, és jó, ha minden negyedik talál (egyáltalán az egész testét, a heccsát még szóba se jött) Õ meg lazán rohangálva hanyagul lõdöz néha, mégis majd minden második lövés megszór.
Meg azt is bírom, hogy felfedezem a romos házat, átfésülök minden négyzetmétert, kiírtom, akit kell. Majd megnyugodva visszamegyek két szobát, hogy szétverjek egy ládát esetleges cuccokért. Erre franc tudja honan, elõlép egy fazon, akinek eddig híre hamva nem volt, és kivégez shotgunnal. :/

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sokan azért nyavíkoltak, illetve azért nem tetszett nekik, mert nehéz és nem csõ-FPS lett a stalker. Tisztelet a kivételnek!
kovecses
Ez a baj! Pixel/vertex 3 dukál a mai játékokhoz sajna ez van!

SötétBarom
Van már egy rendes, hosszúcsövû AK-m, és elvárnám, hogy 20-30m-re tudjak vele lõni.. De nem megy..

És akkor egy kérdés: ha a lelõtt ellen életben marad (szenved összegörnyedve a földön), akkor lehet vele kezdeni valamit, vagy választhatok hogy otthagyom a disznóknak, vagy megkönnyítem a dolgát?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kovecses
ebben igazad van, de miért ne lenne szabadon bejárható zóna? Arra mész amerre akarsz! Nem értem. Amugy nem teljesen egy pont az a pont,elég ha megközelited. Én pl ha már a keritést elértem felajánlotta hogy next level!

kovecses
Nem hiszem hogy bármi baj lenne a játékkal! Ja hogy nem olyan könnyû mint a többi? Ez van! itt arra van minden kihegyezve hogy meghallj, nem pedig arra hogy túléld! Gondolj bele a történetbe és gondolkozz reálísan, hogy túlélnéd-e? Nem, senki sem élné túl! és ez errõl szól!