S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
Jah, nem azt, hanem régebben valaki belinelt ide egy angolosítást. De az a baj, hogy az még az egyik Multi beta-bol lett kiszedve, igy nem tartalmaz minden szöveget. Valahonnan kellene szerezni 1 unpackert ezekhez a gamedata-db fájlokhoz, mer így nem jutok messire...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

wantonly
Hmm. Eljutottam az elsõ pálya végére, de mondom még nem megyek át a másikra gondoltam visszaszaladok a kereskedõhöz. De nem lehet hozzá bemenni. Ez bug vagy lemaradtam valamirõl és elhúzott onnan?
Mr_no_NaMe
<#worship>
Mikorra várható a 100%? <#eplus2>
balee4
Leírom a quicksave-vel kapcsolatos próblémát és a megoldást: akinek a Windows profilname-jében ékezetes karakter van, mivel a game ezt a nevet használja a quick és autó mentések neveként, nem tudja vmilyen gyökér bug miatt visszatölteni! (megoldás: akinek ez a gondja írja át a regisztrációs és profil nevet ékezet nélkülire! vagy használjon vendégprofilt!)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Raptor 2
Meg ha már errõ van szó, akkor a 3. képen az "Aru" meg az "elhagy" se stimmel...

Raptor 2
Ok köszi a segítséget, valszeg elnéztem, vagy csak egyszerüen rosszul értelmeztem...azé kösz, majd kijavítom...

Addigis egy kis menü:

Ha nem ott adták, akkor nem. Egyébként szerintem ez a "szint" nem is igazán jó szó a pályákra, hiszen párhuzamosan léteznek egymás ,ellett. Én legalábbis így éreztem.
Raptor 2
Tudom, azon már én is gondolkodtam😊 télleg megtévesztõ...

bakvarnyu
jó , akkor ezek szerint nem kell visszamászni az elsõ szintre.

Mindig ahhoz kell visszamenni, aki a megbízást adta. Õ fog fizetni.A pénzbõl információkat vehetsz a Stalkerektõl.Vagy bármi mást.
EmThor
jó munkát, de a see you pl. ne szia legyen, hanem viszlát vagy ilyesmi, megtévesztõ... file tartalmát írod át?

thx

Drephis
:CCCcc

help

0Fritz0
ték

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bakvarnyu
figyeljetek mán, az hogy van , hogy kiirja minden küldetéshez "come back for the reward" , vissza kéne menni
mindig az elsõ szintre a fószerhez vagy mi? De akkor végig kell verekedni magam megint egy csomó harcon mert már próbáltam visszamenni.

Drephis
de csak azután miután oda vissza 6-szor végigvitted -.-

help

0Fritz0
A mezõ közepén van egy számítógép, oda kell bedugni.
Vigyázat, nem az 1.0-ásba, hanem a 2.0-ás csatiba kell bedugni!
Ekkor a flash-rõl feltöltöd a "Hello Kitty" dalt a gépre és miután elindítottad, a zene kiírtja az összes élõlényt 500 méteres körzetben belül.
Ez a játék titkos ultimate weapon-je.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

szóismétlés..bebaszás.

Seth
Uccsó képnél
"The best-before period hasn't expired yet" nem azt jelenti, hogy "A legjobb idõkbõl,amik nem járnak le", hanem egyszerûen azt hogy a szavatossága még nem járt le
csak egy észrevétel(személy szerint nem szoktam magyarosítást használni)felõlem maradhat ez is.

PSN ID.: Beegabor

Azt hiszem harmincon túl, már túl öreg vagyok a 15-17 éves hülye szövegekhez.

nincs ott senik ott állok a zöld helyen

Voltan
Egek, hát keresd meg a zölden jelzett faszit, beszélj vele, és kérd el tõle a pendrive-ot!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Blinkye
Faszom állandóan tele a tatyó el kéne adni a cumókat vagy nemtom.. a bárba lehet valakinél? vagy másszak vissza az elsõ pályára? Van egy csomó sugárzott artifactom. mi a rákot csináljak velük?

3Ds MAX :)

Blinkye
király vagy 😊

3Ds MAX :)

Raptor 2
Ittvan pár kép a fordításbol. Sajnos még ékezetek nincsenek..

És további infók a fordításról itt lesznke:

HUN STALKER TEAM

WinT
Basszus, bocsánat, tényleg nem vettem észre hogy az F6-on van a gyorsmentés. Úgy látszik nagyon hozzászoktam már az F5, F9 kombóhoz. 😄

Hálás köszönet!
Szerintem is biztos már hogy az de azt hogy kell végrehajtani???

Hi!Lehet hogy nem ide kene irnom,de van egy nagy problemam:mindig befagy a gepem mikor jatszani akarok a Stalkerrel,sipolo hangot ad ki a hangkártyám es megall minden.Más jateknal is tapasztaltam ilyet neha,a wow pl 3 naponta 1x biztos,hogy befagy de a stalkerrel 10percnel tovabb meg nembirtam.A gépem nincs huzva 3700+os athlon64,1024 noname ram ddr400mhz-s,radeon 9800pro.Ha valakinek van ötlete,hogy mivel van a para segítsen pls!Elöre is köszi.bb
Valami flash hülységet kér az elején még amikor az elsõ találka helyre mentem és kinyirtunk mindenkit, meg a térképen van egy zöld jelzés hogy ott kell ezt megcsinálni.

Gyors help

Voltan
Mondom, szerintem Nimble Flash-pendrive-jára utalt.

0Fritz0
Valaki lefordíthatná.
Annyit értettem meg belõle, hogy flash-el a gyerek.

Voltan
Sokat hallottam a sugárzás problémáról. Az a Garbage rész mennyire durva ebbõl a szempontból? Mennyi vodkát, meg szurit kell vinni, és milyen gyorsan halódunk a sugárzástól?

buldozer99
várj mindenképpen 40k-ért lessz 8300gt vagy 8600gs...
ami már dx10-et is támogat

Forca Barca

Voltan
Nimble-nél van egy FLASH Pendrive. Beszélj vele, kérd el, és vidd vissza a kereskedõnek!

mila69en
na azért most hogy már kijött a stalker... várjuk a folytatást<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Help

hogy kell aktíválni vagy mit kell csináli a flash cuccal az elején tartok még mit kell azzal csnálni?

Danecay
Én már végignyomkodtam az össze Funkció billentyût de nem vettem észrem hogy betöltené a játékállást, de lehet pont az mlített hiba miatt.

alma2
pl nekem space nelkuli a nevem, atneveztem, hogy legyen benne space es maradt a regi neven a filementes, szoval tuti megoldas amit elobb leirtam ! Ha nagyon erdekelne, regmonnal megnezheted, honnan szedi ki a nevet a jatek, atirod a registryben es akkor nem kell uj usert letrehozni. Latatlanban igy gondolom 😊

szerintem

wantonly
F7 a quickload
hogy kell aktíválni vagy mit kell csináli a flash cuccal az elején tartok még mit kell azzal csnálni?

DJ Skyline
részemrõl átvonultam a videókártyás topikba, akkor folytassuk ott pls!

Danecay
Pont ezért néztem me én is, mármint, hogy valamiért nem tölti be újra a játékállást, (mentést) csak ha ki és újra belépek a játékba. Ha már van Quick Save (F6) akkor Quick Load nincs véletlenül? Egyre csak gyülnek az elõforduló hibák úgy látom, és ezeknek a száma az idõ telével csak növekedni fog. Ahogy olvasgatom itt a fórumon a játékban elõforduló BUG-okat és tapasztalom õket meg én is, valahogy az az érzésem támad, mintha ez is valami BETA verzió lenne, de sajnos nem az. Remélem hamar orvosolni fogják ezeket valamilyen Patch formájában.

manoG
Galaxy 7600GT 256 DDR3-as memóriáva télleg jó!

manoG
JUHUJJ MEGVAN

DJ Skyline
á kösz! akkor ott folyt. köv.!

alma2
Ja, hogy a windowos nevet hasznalja, az szerintem edeskeves, ha csak windowsban atnevezed a usert, attol meg pl a mappaja is marad a regi neven. Probald ki, hogy letrehozol egy uj usert, space nelkul, beszallsz azzal a winfosba es azzal inditod el a jatekot, szerintem jo lesz ! Egy probat meger.

szerintem

Galaxy 7600GT 256 DDR3-as memóriával
sztem ez jó választás
de ha benézel ide akkor többen tudnak segiteni

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DJ Skyline
igen 😄 bár az Episode 1-ben a Combine Zombie parásabb volt! egyszer csak jön feléd egy üvöltõ ojjektum' kezében gránáttal 😄

oneal1
áááá de megilyedtem vazze.... mikor a föld alatt mész és kimennél a felszínre, felüvölt valami zombiállat!!😄

amúgy utána jön 9 katona és rendre kinyírnak...hogy csináltátok meg?

!Forza Ferrari!

LegionarR
És mégjobban rá is hozza a frászt az emberre mint az a párnafej 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...