S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Addigis egy kis menü:
thx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mindig az elsõ szintre a fószerhez vagy mi? De akkor végig kell verekedni magam megint egy csomó harcon mert már próbáltam visszamenni.
Vigyázat, nem az 1.0-ásba, hanem a 2.0-ás csatiba kell bedugni!
Ekkor a flash-rõl feltöltöd a "Hello Kitty" dalt a gépre és miután elindítottad, a zene kiírtja az összes élõlényt 500 méteres körzetben belül.
Ez a játék titkos ultimate weapon-je.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"The best-before period hasn't expired yet" nem azt jelenti, hogy "A legjobb idõkbõl,amik nem járnak le", hanem egyszerûen azt hogy a szavatossága még nem járt le
csak egy észrevétel(személy szerint nem szoktam magyarosítást használni)felõlem maradhat ez is.
PSN ID.: Beegabor
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
3Ds MAX :)
És további infók a fordításról itt lesznke:
HUN STALKER TEAM
Hálás köszönet!
Gyors help
Annyit értettem meg belõle, hogy flash-el a gyerek.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
hogy kell aktíválni vagy mit kell csináli a flash cuccal az elején tartok még mit kell azzal csnálni?
szerintem
szerintem
sztem ez jó választás
de ha benézel ide akkor többen tudnak segiteni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy utána jön 9 katona és rendre kinyírnak...hogy csináltátok meg?
!Forza Ferrari!