34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
MrAndree #19690 Azért Obliviont szerintem nem /bár én fantasy irányába alapba elfogult vagyok mert 12 éves korom óta imádom a fantasy-t/. Csak hogy menjen még a vita egy kicsit. :) -
#19689 most ide meg mi a francot írtál !? -
Skyline #19688 Jó a fixtv-vel haggyá amúgyis lámatv de egyszer odakapcsoltam Nfsu1 teszt volt és beközölte a teszter gyerek (lehetett vagy 14-15) hogy a játék irányítása tökéletes középút az az arcade és a valóságos vezetés között....:))))) -
#19687 hm, értelmetlen veszekedés, de beszállok én is :), mindenkinek leht véleménye
igazábol én nehezen ítélem meg a grafikát mert már egy középkategoriásnak is jo indulattal nevezhető gépem van (intel pentium4 3ghz, 1792mega ram, és egy ati 9600xt 256mb os grafkártya)
igazábol én amikor elinditottam a játékot csak lestem hogy milyen jol néz ki, pedig dx 8 ba futtattam és nem maximumon, és amikor megláttam dx 9 es full maxos képeket hát aztakurva én olyat még nem láttam szerintem kib***ottul élethű, toltam CoD2 vel, toltam Oblivionnal meg hasonlo dolgokkal de szerintem azoknak a grafikáját ez bőven lenyomja élethűségbe... -
DeviloftheHell #19686 gamestar pc guru meg az ilyen magazinok tesztjeit szertem legtöbbet sztem a demokat probálgatják és az alapján vonkják le a dolgokat mellé legtöbbje játszani nem bir vele pl pár éve fix.tv és brigád elindul és lelötték gratuláltam is neki hogy ilyen balfék meg amilyen gépeken általában tesztelnek hát azon én mario-t sem futtatnék a fix.tv és szarokat tudom miylenek voltak de az irodába is kevés :) -
Skyline #19685 De ha azt veszed hogy a Tes4 (nem mondom hogy szebb,azt sem hogy nemszebb...) fullon jobban fut egy kisebb gépen sokkal nagyobb bejárható terep /látótáv mellett akkor azért megjelenik az ember feje fölött egy apró kérdőjel..:) -
Spunge #19684 hat igen a grafika nem szamit anyira. Amikor elolvastam a gamestarban leirt dolgokat megjobban tetszik a game -
#19683 Már mért lenne gyenge pontja?
Nem jellemző a mostani játékokra, hogy egy Radeon9600-al normálisan mennének. -
DeviloftheHell #19682 a carbont megse emlitsd az a doom 3 nál is kidolgozatlanabb egybe esö grafika semmi tér hatása nincsen -
Skyline #19681 Nem bug a 10 gigában (ugyebár szabad hely követelkmény) kb 5 g a játék a maradék meg kb a virtuális memó ami nemárt hozzá.:) -
Christian #19680 akkor hova lett a maradék? az mi?:D -
Skyline #19679 Teh pont a az egyik gyengepontja a graf/gépkövetelmény arány,szal ezt ne emlegesd..:)
Amúgy ha már összehasonlítgatunk meg szebbet akarunkmondani mondjuk a Call of Juarezt...Az szebb és kész...De tök más téma a két játék.
Mindenesetre jólenne abbahagyni ezt a grafikamizériát mert kb senkit nem érdekel akit meg igen az fejlessze haálba a számítógépét hogy mindig minden fusson 8600*7600-ban fullon,azvaló a grafikabuzi hülyegyerekeknek..:)
Én mindenesetre még mindig ott tartok hogy ha egy progiban vmi megfog akkor leszarom a grafikát még ha ronda ha nem... -
#19678 nem :) -
#19677 anyu elzavart a faszba a gép elől ?
puhapöcsü hülyegyerek -
#19676 öngól
gondolkozz el rajta bár ugysem esik le na csá -
Christian #19675 10 giga helyett 5.7-et rakott fel.. ez vmi bug? -
Hellsing47 #19674 hát a hálf lájf 3-at -
DeviloftheHell #19673 maffioso te marha huzzál már el a fenébe nézdmár meg jobban egy kicsit a karaktereket kb 5 méterröl a játékban a cod 2 ben meg a stalkerben sztem észre veszed a külömbséget vagy esetleg a vezérlö driverben minden nullára levan huzva vagy vmi mert akkor minden ronda de ez bazira nem ronda csak a fák de az már elhanyagolható cod kettöben speciel max grafon még az elmosodott texturákon s a feliratokon kivül mást nem láttam ebben még a feliratot is tisztán igaz ciril betükkel de van rajta olvashatoan közel mész az emberhez igencsak látszik hogy azzal dolgoztak nem egy vacak kis szimulált modellekkel van létrehozva egy karakter sem mint a cod ban...
az általad emlitett tes4 meg én nem méltatom arra hogy kirpobáljam egyrészt iszonyat igénye van másrészt igencsak béna irányitás meg stb grafikáról láttam képet söt rendesen is láttam nem egy nagy szám..
-
#19672 Hogy mit adnak ki idén?? -
#19671 nem térek meg nem térek meg:D
na jo8 mert megyek:D
nyugtotok lesz végre -
Robyeee #19670 nem tudom mit izéltek,én örülök h ilyen a grafja,legalább fut a gépemen!és ennek a játéknak a hangulata az ami hódít szerintem... -
Spunge #19669 Hat szerintem 1 gameban nem a grafikat kell nezni mert attol meg hogy nincs jo grafja a gamenak elehet vele tolteni heteket meg ennek nem anyira szar a grafikaja hogy fikazni kene meg sztem nem az volt a legfobb munka a jatekban. Nagyon hangulatos game reg nem volt olyan jatek amivel enyire eltudtam jatszani meg hogy enyire elethu -
#19669 nem szar hej
:D
nagyon is jo -
#19668 HL2-vel össze se lehet hasonlítani, ez közel nem éri el azt a szintet amin az van. Főleg hogy még idén kiadják a HL3-mat. -
#19667 jo mind1
tartom a véleményem továbbra is fogom tolni mint az összes game-t mert a carbont is kitoltam de hát hagyjuk ott is szeretnek:D
nem tetszik az sem már mert unalmas
graf és játékmenet ami nemjo
a környezet tényleg nagyon jo, de remélem lesz második része vagy vmi hatalmas patch -
#19666 nekem 1 giga mellett 2 virtuális van . Itt-ott nekem is szaggat dinamikus fényekkel de ki lehet bírni. -
MrAndree #19665 Pedig azok a legjobbak. :) -
#19664 monnyon le a kod2 -
#19663 Vmi anomália cseszeget :) Nálam már szellemek repkednek :) -
Skyline #19662 2-3 giga FIX! vagyis Min/Max ua.. -
Skyline #19661 Még egy apró megjegyzés...Kicsit erős egy második világháborús környezetet egy katasztrófa súlytotta környezethez hasonlítgatni látványvilágban...:)))) -
#19660 Pénzem nincs ramra, a virtualt mennyire toljam fel? -
#19659 nekem a grafika és a játékmenet nem tetszik
és tartom azt is hogy a fegyverek meg az ilyen tárgyak nem szépek fujjosak -
#19658 Pontosan erről van szó: Egy teljesen dinamikusan változó világ zajlik körülötted: Változik az időjárás, történnek dolgok. Az az érzésed szinte, hogy tényleg ott vagy. A hangulat is árad belőle: a tábortűznél énekelnek stb. -
#19657 nem játszok fantazi szarokkal -
Hellsing47 #19656 köszi -
#19655 konzol paranccsal megoldhato(mármint a granyo:D) -
#19654 kevés a memória, mindkettő -
#19653 érdekes van egy haverom aki pont ezt monda-olyan szar a grafika egy fos ez a játék a világ [email protected]áccott 5 percet az első pályán oszt letörölte
mondtam jöjjön nézze meg az én gépemen fullon, csinálok neki mentést vmi jó xlab-os pályán-hát mit mondjak alig akarta abbahagyni a játékot
(nagy CoD fan a srác, állandóan taktikázik, guggol, kihajol szal nem csak nyomja a ravaszt, és vigyorgott mint a tejbetök mikor a katonákkal 10 percig bujócskázott az épületben,nem tudta őket lelőni, aszongya ilyen ai-t még nem látott)
szal a grafika a hl2-őt lenyomja simán, de az első 5-ben simán ottvan
és ezt nem azért mondom mert én így látom...erős gép kell hozzá de megéri
-
#19652 bent a reaktorban, azon a szinten ahol a wish maker hez mész, ott arébb fel kell mászni egy létrán és ott kell kikodolni az ajtot...