S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Nemtom ti mi a f*szt csináltok, nekem a rencemeghajtómon van 170MB szabad hely, és semmi baja.. <#vigyor3>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

varga peti
Sziasztok.Abban kérném a segitségeteket,hogy aki eljutott a laborig és ottvan számkódos ajtó mi az a kód amit be kell irni?

c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...

De jó is lenne, ha a virtuális memória növelése teljes mértékben helyettesítené a fizikai memóriát... A swappelés ahogy korábban már írtam, a virtuális memória használatát jelenti, vagyis a kijelölt területre ír és olvas a vinyón.
Ezt csak úgy tudod elkerülni, ha veszel több memóriát.
A virtuális memória növelésével azt érheted el, hogy nem a Windowsnak kell menet közben megnövelni, így mondjuk nem fagy ki a játék.
Me0w
Attol meg, hogy tobbre allitod nem lesz gyorsabb...

Together we'll fly someday...

warass
Ti mennyire állítjátok a virtuális memóriát?
Nekem 2GB a min, de úgy látom semennyi nem elég.
Betöltések után vagy 5 percig swapswapswap...

SötétBarom
"Egy évbe >>>>3szor<<<< vagyok ilyenkor fenn.. És ilyenkor is irogatnak ide lol."

Szerinted iskolába jároK?

Amúgy most néztem, a gamespot 8.5öt adott a gémre, eddig ez a legreálisabb szerintem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

OFF
Suliból mindig elkésel? 😄
SötétBarom
Fél nyolc van bazmeg <#szomoru1>

Egy évbe 3szor vagyok ilyenkor fenn.. És ilyenkor is irogatnak ide lol.

Sephi
A terkep tabla hatanal van valami a falba 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hy all!Vki tud segíteni hogy ott az alagútba mi a szám kód lehet elhagytam?
dienesoft
Sziasztok!

Végre kipróbálhattam a gamet, fél órát játszottam vele de nagyon hangulatos, csak elfelejtettem menteni :S. Amúgy valaki elmondja nekem miután az egyik stalker-tõl (az elsõ faluban) felveszem a küldit és valami Boar lairrõl beszél és mutogat a sínen túl. Na arra sugárfertõzött terület van és egybõl megdöglök mikor odaérek. Szereznem kell valami maszkot vagy cuccot? (Amúgy nagyon szép a borítója, elõször alig akart elindulni a daemon tools miatt aztán kikapcsoltam és már ment is. Úgy látszik érzékenyek ezekre aaz emuláló programokra. 😊 )

NeoMaN
LOL most látom a bennert.
😊))))))))))))

Hát akinek a piros keretes szövegre tényleg szüksége van, az sztem bele se vágjon. 😊))))))))))) Az hogy vesz fel küldetést, tradel stb.??
😊)))

Fogalmam sincs , éppen mostkészülök majd lemenni oda de ha ijen para holnapra hagyom.. 😄 Ja És ezekután viszekmagammal kézigránátot aknavetõt és rakétavetõt is , nehogy már netudjak majd visszajöni azon az ajtón. Egész labort felrobbantom majd mert szinte csak nehézfegyverzetem van ___ nincs hely municionak meg gépfegyvereknek gyakorlatilag kiskéssel viszem végig a küldetéseket .... Igaz könnyü fokozatban 😄
505thZajcev[PT]
Hi
Segitseg kellene olyantol aki eljutott mar a durva-horroros science lab-ba, ahol az a nagyra nott 2 labu zombi van. A vegen elhozom a doksikat a tuzes serverterembol, de nem tudok kimenni az ajton mert azt mondja vki kivulrol fogja. Mindent kiprobaltam, de sehogyse megy a kijutas. Ugye nem raketaveto kellene? (Mert akkor megszivtam a quick save-el)

Hali a pseudodognak a farkát hollehet megszerezni az elsö küldetések egyike , ez valami nagy gömböc szörny csak abbol is a kifejledt amelyiknek farka van . Latot valaki hasonlot ?
Gunn69
Kérdés persze, hogy melyikõtöknek van static lightingra és melyikõtöknél van dynamicra állítva 😛. Szerintem spytime nézd meg a graf beállításoknál és állítsd staticra. A többi maradjon full. Ha úgy is akad, akkor valami baj lehet a configoddal.

Mr_no_NaMe
Nem tudja valaki, hogy hol van ez a Strelok? Már megvan a pendriveja (meg az übersuper pontos és gyorstüzelõ kalája 😄) de õt nem találom.
A pendrivejébe bele lehet valahogy olvasni? Vagy mit kell csinálni?
logfree
Nekem Athlon64 3500+ , 1G ram , Radeon 9800Pro , és Medium/Full graf-al akadás mentesen siklik a game

Hali,akinek 8800-as videó karija van annnnak is akad full-on a game???
Mert nekem igen!!!! friss a vinfosom és nincs virusom!!!! a procim 50%-on van a ramom 65% nem érttem mért nem megy jól!!!!! valami ötlettttt??
a konfigom allllul!!!

logfree
Igaz jogy nemlétezik Cheat a játékhoz??

Hali, ezt nézzétek meg, érdemes <#vigyor3><#vigyor3>

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1162826517&status=galeria&galeria=Bob+Marley

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Ha valaki tudja hogy mit kell ott csinálni (még az eleje fele) felveszek egy táskát egy emeletes házban aztán jön a helikopter de nem vesz vel! vagy nem is azért jön ? :C

rage
Na megvan, végre újra a szabadban lehet mászkálni.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fonixxx
Amikor az elején kijövünk a kereskedõtöl,ott jobbra a térképen van 1 katonai bázis szerü,és járõrözik az úton 3 katona!Azokat lelöttem,de utánna vagy 8-10 katona jött ki,és jött befele a kis épületekhez ahol kezdõdik a játék!😊)Oda a bázisra bejutott vki vagy a katonákat megölte vki?!Érdekel,ha volt ilyen vki itt!Sikerült e neki...😄

yah tényleg ott van a térkép tábla mögött ! sorry ! már emlékszem ! 😄

EmThor
és az egyik ládában egy fullos páncél 😊

amúgy is mekkora már a game, lenn vagyok laborban, full para, összecsokiztam magam, erre megéhezek. elkezdek kutatni a zsákocskámban, ami persze a monsztákat nem zavarja, kiveszek egy darab kenyeret, meg egy rúd szalámit, táska visszacsuk és csámcsogva nyomul tovább 😊

ja és halál a beragadó tárakra :]

amúgy meg scope-os AK-val öltem én már 1 lövéssel, fejra, szal mûxik a dolog!! <#eljen>

szét kell lõni az aztalt és mögötte van !

rage
Köszi.
Megnézem

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Faki
térkép/tábla mögött az info (pendrive)

Történt valami lényeges dolog az elmúlt 1-2 ezer hozzászólásban?
Mert nem sok erõm van most visszaolvasni, és mindig olyan 300-500 új hsz van, amikor nézem a topicot.
Berguson
Sziasztok!Hát én is csak sok sikert tudok kívánni hozzá,s sok kitartást,mert az én angol tudásom is nulla!Fõleg mivel én még OROSZT tanultam anno!Szóval skacok,csak ügyesen!

Berguson

rage
Itt akadtam el:

kép

Itt jelzi az infot, még sem találom
😊

Howkeddlee
Gyerekek,sok sikert hozzá!Minden bizalmam bennetek van,fõleg hogy az angol nyelvtudásom sajna nulla!

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Raptor 2
Az elõbb megtippeltük. Ha nagyon haladunk 2-3 hét, de inkább 1 honap..
Már csak az ékezet a gáz 😞

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

rage
Ott tartok, hogy keressem meg a Stash-t, ahol kaphatok infokat a csávóról. Létrán felmegyek, stash megvan, szétütök minden ládát, kaptam egy halom cuccot, csak épp infot nem....
Mit hagytam ki ?

Howkeddlee
Hmm...Lehet buta kérdés lesz,de szerintetek kb.mikorra lesz kész a magyaritás?

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"

Raptor 2
Ok, kösz a tanácsokat, remélem télleg boldogulunk majd vele. Nos, ugy néz ki, megvan az ÖSSZES nyelvi file!

hykao
Nos én úgy szoktam fordítani, hogy elõször is végigjátszom az adott játékot, majd utána elkezdem elölrõl, és folyamatosan fordítom, és ellenõrzöm a játékban, hogy mi és, hogy jelenik meg - így rengeteg fölös utómunkától szabadítom meg magam...
Ja, és van, hogy egy-egy összetettebb mondaton-szövegrészen akár egy vagy több órát is gondolkodom, hogy hogyan is hangzana legjobban-leghelyesebben magyarul stb...
Raptor 2
Igen, CSAK mi...<#vigyor0>

bakvarnyu
én is ezen gondolkozok, hogy visszamegyek az elsõ "pályára"
a harmadikról és megnézem mit lehet még csinálni , valahogy olyan félbehagyott érzésem van nem túl jó.<#wink> Ezért
nem jók az ilyen szabad játékok mert csak tanácstalankodok, hogy merre tovább, elég nehéz dönteni <#vigyor1>

Raptor 2
Hát, ezt tudom, tapasztalatom az van, (Oblivion fordítás), és ott is kemény a magyaros megfogalmazás.
Valahogy furcsa még nekem ez a STALKER fordítás, de már kezdek hozzászokni.
A képek, meg csak bemutatók, hogy készül télleg. ÉS máshogy jön vissza, amikor a játékban látom a magyar szöveget, mint amikor a fileban fordítok. Szal tesztelésbõl is kell majd sok...

Howkeddlee
Vagy csak Raptor pajtiék csinálgatják?

hykao
Épp említeni akartam, hogy nagyon sok a magyartalanság, de látom, magad is rájössz! 😊 Ez jó jel, ha javasolhatom tölts több idõt az értelmes magyar megfogalmazással. Egy mûfordításban nem az angol szöveg értelmezése jelenti a sok idõt (már ha a nyelvtudás megvan...), hanem az értelmezett szövegek értelmes magyar mondatokká formálása - amihez sokszor igencsak el kell vonatkoztatni a szószerintiségtõl! Szószerinti fordítás sosem célravezetõ, csak magyar ember számára értelmezhetetlen szövegeket eredményez!
A cél pedig ne a mielõbbi befejezés, hanem a minél hitelesebb és minél kevesebb magyartalanságot tartalmazó fordítás legyen! 😊

Amúgy nem tudom több átvezetõ videó van-e, de a bevezetõ videó ahogy néztem nem feliratozott...(illetve elég béna megoldás, hogy ahol nincs felirat ott valamiféle oroszos angolsággal nyomatják a dumát, de amúgy meg oroszul beszélnek az NPC-k - maradhatott volna a hang teljesen orosz, és feliratozhatták volna a most angol párbeszédeket...)
Howkeddlee
Sziasztok!

Magyarosításról tud már valaki valamit?

wantonly
Aha, de én hiába megyek vissza nem lehet kinyitni az ajtót.
Raptor 2
MÁr vagyunk a csapatban kemény 2-en 😛

Télleg, nem akar valaki segíteni? 😄

Raptor 2
Én meg pálya részletnek nevezném...<#papakacsint>

Mr_no_NaMe
Olyan rettenetesen sok szöveg tényleg nincs. 3-4 fõs csapattal 1-2 hetes munka (mondjuk közbe szinte csak ezt kelleni csálni)
balee4
dehogy húzott el, õ kinem mozdul onnan..., én is átmentem a 2. területre (én nem pályának nevezném😉), aztán visszamentem és megcsináltam neki még egy csomó missiont!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Raptor 2
Má megin..<#buck>

Képzeld, nem lesz sok idõ, mert nincs a stalkerben olyan "hihetetlenül sok szöveg..." Kb annyi lehet, mint 1 átlagos FPS-ben.. pl Prey..<#vigyor0>