S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
c2d6400@3400MHZ, ds3,wd160 sataII, Hd 4870 stb...
Ezt csak úgy tudod elkerülni, ha veszel több memóriát.
A virtuális memória növelésével azt érheted el, hogy nem a Windowsnak kell menet közben megnövelni, így mondjuk nem fagy ki a játék.
Nekem 2GB a min, de úgy látom semennyi nem elég.
Betöltések után vagy 5 percig swapswapswap...
Szerinted iskolába jároK?
Amúgy most néztem, a gamespot 8.5öt adott a gémre, eddig ez a legreálisabb szerintem.
Suliból mindig elkésel? 😄
Egy évbe 3szor vagyok ilyenkor fenn.. És ilyenkor is irogatnak ide lol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Végre kipróbálhattam a gamet, fél órát játszottam vele de nagyon hangulatos, csak elfelejtettem menteni :S. Amúgy valaki elmondja nekem miután az egyik stalker-tõl (az elsõ faluban) felveszem a küldit és valami Boar lairrõl beszél és mutogat a sínen túl. Na arra sugárfertõzött terület van és egybõl megdöglök mikor odaérek. Szereznem kell valami maszkot vagy cuccot? (Amúgy nagyon szép a borítója, elõször alig akart elindulni a daemon tools miatt aztán kikapcsoltam és már ment is. Úgy látszik érzékenyek ezekre aaz emuláló programokra. 😊 )
😊))))))))))))
Hát akinek a piros keretes szövegre tényleg szüksége van, az sztem bele se vágjon. 😊))))))))))) Az hogy vesz fel küldetést, tradel stb.??
😊)))
Segitseg kellene olyantol aki eljutott mar a durva-horroros science lab-ba, ahol az a nagyra nott 2 labu zombi van. A vegen elhozom a doksikat a tuzes serverterembol, de nem tudok kimenni az ajton mert azt mondja vki kivulrol fogja. Mindent kiprobaltam, de sehogyse megy a kijutas. Ugye nem raketaveto kellene? (Mert akkor megszivtam a quick save-el)
A pendrivejébe bele lehet valahogy olvasni? Vagy mit kell csinálni?
Mert nekem igen!!!! friss a vinfosom és nincs virusom!!!! a procim 50%-on van a ramom 65% nem érttem mért nem megy jól!!!!! valami ötlettttt??
a konfigom allllul!!!
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1162826517&status=galeria&galeria=Bob+Marley
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
amúgy is mekkora már a game, lenn vagyok laborban, full para, összecsokiztam magam, erre megéhezek. elkezdek kutatni a zsákocskámban, ami persze a monsztákat nem zavarja, kiveszek egy darab kenyeret, meg egy rúd szalámit, táska visszacsuk és csámcsogva nyomul tovább 😊
ja és halál a beragadó tárakra :]
amúgy meg scope-os AK-val öltem én már 1 lövéssel, fejra, szal mûxik a dolog!! <#eljen>#eljen>
Megnézem
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mert nem sok erõm van most visszaolvasni, és mindig olyan 300-500 új hsz van, amikor nézem a topicot.
Berguson
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Már csak az ékezet a gáz 😞
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Mit hagytam ki ?
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Ja, és van, hogy egy-egy összetettebb mondaton-szövegrészen akár egy vagy több órát is gondolkodom, hogy hogyan is hangzana legjobban-leghelyesebben magyarul stb...
a harmadikról és megnézem mit lehet még csinálni , valahogy olyan félbehagyott érzésem van nem túl jó.<#wink>#wink> Ezért
nem jók az ilyen szabad játékok mert csak tanácstalankodok, hogy merre tovább, elég nehéz dönteni <#vigyor1>#vigyor1>
Valahogy furcsa még nekem ez a STALKER fordítás, de már kezdek hozzászokni.
A képek, meg csak bemutatók, hogy készül télleg. ÉS máshogy jön vissza, amikor a játékban látom a magyar szöveget, mint amikor a fileban fordítok. Szal tesztelésbõl is kell majd sok...
A cél pedig ne a mielõbbi befejezés, hanem a minél hitelesebb és minél kevesebb magyartalanságot tartalmazó fordítás legyen! 😊
Amúgy nem tudom több átvezetõ videó van-e, de a bevezetõ videó ahogy néztem nem feliratozott...(illetve elég béna megoldás, hogy ahol nincs felirat ott valamiféle oroszos angolsággal nyomatják a dumát, de amúgy meg oroszul beszélnek az NPC-k - maradhatott volna a hang teljesen orosz, és feliratozhatták volna a most angol párbeszédeket...)
Magyarosításról tud már valaki valamit?
Télleg, nem akar valaki segíteni? 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord