34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#19735 az a baj, hogy nem fotorealisztikus, és hogy nem DX10 alá készült! :) az már szar! :) -
MrAndree #19731 Elavult? Hát emberek vagy az én szememmel van baj vagy a tietekkel. :) -
bitubo #19729 ha ugy konkrét akarok lenni akkor az egész,nem beszélve az elavult grafikárol ezekröl a szánalmas párbeszédekröl,a missziókról és még sok mindenröl... -
Spunge #19728 tuti hogy az a baj hogy csak 1 pisztojom van es 2 tar kell a banditaba -
#19726 derék, részleteznéd is, hogy mi nem tetszik, vagy csak szimplán fos? :) -
bitubo #19725 emberek csak most probáltam ki ezt a játékot ekkora rakás fost már rég láttam !!! -
Skyline #19724 Boiling point ennél rpg-bb volt viszont egy hatalmas fos optimalizáció,összetettség terén....Akkor uninstalloztam amikor megbízott a katonaság a drogbáró iratainak ellopásával hogy bizonyíték legyen...bementem a báróhoz (csakúgy beengedtek kérdés nélkül) fejbelőttem,kiírtottam a fél bázist papírokkal visszamentem a megbízóhoz azmeg közölte hogy köszi a papírokat ittvan az ígért 200 dolcsi...:) -
#19723 Nincs nekem bajom azzal ha nem valósághű, nem is várom el a játéktól. De ne is állítsa ezt senki. -
Skyline #19722 Nemtom én sorba kapom...Pucoljam ki a tábort...Kipucolom mehetek kasszához hogy fizessenek kimegyek a helyszínről 5 perc mulva visszamentem ugyanúgy hemzsegnek...Védjem be a területet..Jönnek a banditák vagy 10-20an legyapom őket kilépek a hátsó kapun ottis vannak vagy 10-20an legyapom őket...Elmegyek 5 perc mulva visszamegyek ugyanez....Legyapok egy telepet sehol senki távcsővel nézelődök semmi...térkép elő nézem vagy fél percig térkép lerak hopp elöttem áll 3 bandit....És ilyen számtalanszor előfordult már de volt hogy katonai bázisról iratokkal menekülve elémkerült a semmiből egy katona háttal nekem azt jól fejbegyaptam...:) -
MrAndree #19721 Velem se. Például amikor harmadszor jártam az elején akkor egy bandita sem volt, kutya viszont annál több. -
Schecsa #19720 Be tudná valaki linkelni az eredeti exe-t? -
#19719 tudjatok mire hasonlit egy kicsit ez a game, ott is ilyen nagy terep van csak eppen van mindenfele jarmuhasznalat is, az a boliviai game, ami a dzsungelbe jatszodik meg vmi delamerikai falvakba, leglabbis a szabasdsaga meg kicsit a megvalositas is olyan fps-rpgs mint ez persze a sotry tok mas :)
-
#19718 Nem értek egyeseket hogy mit nyavajognak hogy jaj csak eddig tudtam felhúzni a grafot, jaj tiszta ronda meg ilyenek, inkább örülnétek neki hogy fut a gépeteken mert egyeseknek még nem is fut.
Csak ennyit akartam. -
#19717 meg egy kevéske pénz! :) -
Skyline #19716 Ez tény de ha a végére hagyták volna és egyszercsak befut a kiadó hogy NAMOST akkor már nem fognak ezzel szarozni hanem csinálják amit a kiadó (és a kiadóval kötött szerződés) mond.... -
#19715 ilyen ujrateremtődés hol történt neked? mert velem 1x se fordult elő... -
#19714 nah igen lehetne ilyen dolgokba kötekedni, mert ugyebár dragunov se csak 800méterre pontos... de nem csinálhatnak mindent tul valosághűre... -
Skyline #19713 És a vicc az hogy az első patch javítása is elsődlegesen multiplayer-re van kihegyezve...ki a faxomat a multi ha egyszer bugzik a game és idegesítően újratermelődik az ellen a pofám elé?:)))) -
MrAndree #19712 Ez igaz de azért ahhoz dolgozni is kell, licenszeléshez meg elég pár telefon vagy ilyesmi. :) -
Skyline #19711 Hát 6 év alatt nem volt idő optimalizálni,megoldani a járműveket korrektül,bugmentesíteni,stb...:) -
#19710 Persze,hogy az.
De sokan elfelejtik,hogy LEHET,hogy a fejlesztők nem a fegyver pontatlanságát akarták érzékeltetni,HANEM A KARAKTERÉT ? :)
SZERINTEM ettől -is- élethű a játék. -
MrAndree #19709 Na nehogymár 6 év alatt nem volt rá idő? -
#19708 nah akkor mégiscsak lehet hogy igazam van :) -
#19707 hát mindegyiknek valami hüje neve van, nem az eredeti...pl obokan az szerintem fn fal de aztán kövezzetek meg ha nem meg ilyen dolgok érted... -
Skyline #19706 Továbbra is fenntartom hogy a köcsög kiadó miatt elsietett kiadás a játék az is elképzelhető hogy nem volt idő (vagy pénz) licenselni (gondolom azért a fegyverek nevét kell...)... -
#19705 milyen kamu nevek? -
#19704 próbáld ki a most kijött patch-t.
De vigyázz,mert a mentéseknek lőttek akkor. -
#19703 Én csak 1,5 évig voltam katona, de szerintem nem is hasonlít a játékban az AK hangja az igazira és a valóságban sokkal pontosabb. -
#19702 hát passz :) igazábol amugy fingom sincs mér nem a rendes nevük van... -
#19701 mit értesz kamu név alatt? -
MrAndree #19700 Lehet de nem igazán értem. A többi 4 millió fps-be ami évente megjelenik akkor miért nincs ilyen gond? -
Spunge #19699 jo ez nem cska attol fug hanem hogy rendszer menyire van leterhelve mas szarsagokal meg lehet hogy van virus stb... lehet hogy azert van valami gond. meg nekem volt olyan tok sokszor hogy leakat a game asztan ujraindult a gep -
#19698 beszarok gyarekek...
mar 2gbyte ramom van, radeon x1950pro/256 es dynamic light mellett nem lehet texture detail kozepesnel jobb mert lekad az egesz tetu game
megneztem 1gbyte ram + swapfile 2g ugyan ugy akadozik mint 2Gb rammal!
mennyi ram kell ennek bazzeg? merthogy megneztem a rivatunerrel csak 1700mbyteot eszik max pedig van meg...
milyen konfiggal nem akadozik static light +max detail mellett?
vagy inkabb mennyi rammal? -
#19697 hát csak tipp, de lehetséges hogy nem kaptak jogot az eredeti név használatára? mint az autós játékokba az autó nevek, mindenki látja mi az de mégis más a név... -
MrAndree #19696 Pedig elkezdenek. :) Amúgy azt mondja már el nekem valaki, hogy miért kamu néven futnak a fegyverek? -
#19695 másrészt a fegyverek nagy része a valóságban is létezik, és nagyon jól le van modellezve pl az ak-k szórása, textúrája...szal a valóságban is ilyesmi
a fegyverhangok eredetiek (!)
3 évig voltam katona tudom hogy miről beszélek....nehogy a 14 évesek elkezdjenek vitatkozni hogy a bf2-ben jobb a kalasnyikov
-
Nekem most is fentvan a gépen az Oblivion,nagyon szép,nagyon jó.
De ez nem az oblivion,de nem is a karbon (egyáltalán,melyik f@szfejnek -már elnézést- jutott eszébe összehasonlítani ezzel ??!) -
#19693 Hát ő már elment aludni, későn reagáltál. -
#19692 valós?:DD ezen állunk le, mikor az Oblivion meg egy kitalált mesevilágban játszódik? :) -
#19691 látod skyline ezt gondolják az emberek
szépen össze lett ez rakva , mégpedig.