34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#19787 en meg csak fegyert meg egyket inverotys cuccot tudtam eldobni, de az oda esett az orrom ele :) -
Skyline #19786 Ak74-et használják kistávolságú mesterlövész fegyverként életben...Hangját is megtudhatod van pár videjó a neten fegyverekről...
-
#19785 #19770 please :( -
#19784 hat bazki akkor tenyleg nemtom mia franc gebasz van nalam
mas game nem akadozik, vegas, arma, tdu faxan mennek csak ez doglodik :(
-
DeviloftheHell #19783 a fegyver modellekre vissza térve eredeti hangját nem tudom milyenek pontosságát sem de a modellek elég élethüek és a 90% át google ben meglehet találni csak ilyen ak74/u meg ilyeneket nem találtam meg a sima 74 est igen -
Skyline #19782 Figyimá nállad vmi gebasz van...:)
Monnyuk nemnagyon hasonlítgatom a videókarikat sose szal nemtom az x1950pro jobb-e a 7900gs-nél...
Viszont nállam a64 3500+(nincs húzva) 1gb ddr800 gef7900gs (rivatunerrel zaklatva) fix 3gb virtuális memória és 1280*1024-ben AA kivételével mindent fullra csapva full dynamic világítás mellett nyomatom röccenésmentesen..Egyedül load után swappol egy 10-20mp-eset (első load után csak) meg néha úgy 10 percenként ilyen 1mp-eset...Amúgy még sokellenfeles csata esetében sem röccen át szaggatásba..... -
#19781 [URL=http://www.origo.hu/techbazis/20070325csernobil.html]"A szintén mindig nálunk lévő csavarok eldobálásával így el lehet vonni az őrök figyelmét"[/URL]
Ilyen hol van a játékban?
-
DeviloftheHell #19780 megmondom neked mi a ludas a 3800 as procid 128k cache a prociban az huzza le a szaggatást videokártyának simán birnia kéne ram is elég de az a proci egy hulladék -
DeviloftheHell #19779 nem válaszra nyomtam rá de már törölték a hozzá szolásást az emberkének -
DeviloftheHell #19778 fear rel játszottam hát megsem közeleti ezt az ai-t mert ott elkezdem löni vagy a katonát vagy a késöbbi fene se tudja milyen lényeket az nem fut el amint lövöm és fedezékböl tüzel az utobbival meg nem játszottam még -
#19777 #19770 pls -
Skyline #19776 Nem hanem az iwiwmajomnak:) -
#19775 naszoval feltettem a patch-et meg az agp aperutre-t 256-ra
igy 2giga rammal radeon x1950pro/256 + x2 3800+ ugy ahogy jattszhato majdnem max gfx-on: dynamic light, atialias off, distance/object/texture max-1-es beallitsokkal csak neha neha akadozik. rivatunerbe azt irta 400mbyte videoramot eszik, ez megtelelik akkor kezd marhara akadozni, szal valoszinu ez az egyik game aminek nem art az 512 mb vidoram. viszont hozzateszem hogy patch miatt cseszhettem a menteseimet, igy ujra kellett kezdeni a gamet, es egyszer mar max beallitasok mellett tokeltes volt a jatek nem akadozott de egy nap mulva behalt szal majd holnap kommentezem, hogy jó -e még -
Skyline #19774 Danke sün!:) -
Skyline #19771 Ai: Fear
Graf: Call of Juarez
De ettől még nem fikázom ezt a játékot csak vannak bajai amik engem idegesítenek (és sztem másokat is) de ettől még elvok vele mint a befőtt...:) -
#19770 hmm lenne egy kérdésem. a red forest-i küldetéshez hol tudok radioaktivitás elleni cuccot? mert amint belépek pár másodperc aztán kampec :S előre is thx! -
#19768 OK, végülis nem tudtam, mikor kezted el. Bocs hogy meggyanúsítottalak vele
Akkor én is mondok vmit:
Amióta megvan a játék, kb órát jácchattam vele, mert a rohatt magyarosíttást csinálom, a csapattal együtt nektek!!!! -
DeviloftheHell #19767 hmm egyre több kis hülye aki szidja a játékot egyrészt késett, másrészt mert a gépén nem fut maxon vagy nem birja beállitani vagy egyszerüen kisem tud menni a bunkerböl
de azt észre nem vennék hogy én ilyet játékban még sosem láttam hogy elbujik vmi mögé az ellenfél elfut fedezéket keres magasabb helyre megy lövészkedni meg stb
ö és amelyik fikázza mondjon ennél jobbat jaa és kezdjük azt hogy lcd monitoron nem 1024x768 ban kéne játszani ami az alapja ugy persze hogy szarul néz ki fix képpontos cuccot kevesebb képpontra állitani hát..
ezen végtelenségig lehetne vitázni -
Skyline #19762 Én meg a szaladsá? A netrekerülés napja óta napi 2-3 órát tolomés még csak 3 nagyterep van fullra bejárva meg úgy elkobászolgatok mindenfelé,sztorivban alig haladtam....:) -
vernyul #19760 csak nálam nem akar elmúlni :) konyec van -
vernyul #19759 akkor leveszem őket az övemről köszi -
#19758 Te is végigszaladsz rajta? Amugy hidd el, magyíarul más élményt ad, sztem lesz kedved ujrakezdeni :P
A fordítás ugy. jövőhétre várható, de ez még nem hivatalos információ -
MrAndree #19757 Hát figyu aki meg bejön ilyennel hogy ez egy szar /indoklás nélkül/ arra nem is kell reagálni mert úgyis csak kötekedni jött. Ha meg nekiáll sértegetni azzal úgyis csak magát minősíti. -
Skyline #19756 Vagy kereskedőtől vagy hulláknál is van nagyonsok (pirosas tekercs szerüség)....
Bár eddig sok értelmét nem láttam mert még ha piros vérzés ikon jelent is meg az is magától elmúlt vagy 20mp alatt...Monnyuk lehet artifact miatt... -
Hellsing47 #19755 totál fullra leforditjátok? :)
ha igen kb mikorra lesztek kész?
magyarul is ujra végig akarnám jáccani :) -
Skyline #19754 Kb mikó lesz ez 100%? Mer amilyen intenzitással viszem a játékot még vagy 1 hét lesz mire végigtolom...Legalább a végén látnék magyar feliratokat:)
Újrakezdeni max akkor fogom ha már kijött hozzá vagy 1 giga patch és egyéb modok:) -
vernyul #19753 Ja és azt kereskedőtől kell beszerezni? -
Skyline #19752 Kötszer..Bleeding ellen..:) -
#19751 Mert mostanában ez a trendi akinek nemtetszik a gameben valami egyből elküldik a ..... Nemtom miért kell ezt.
Amúgy a grafika nekem sem tetszik viszont a hangulat nagyon.
Lehetett volna benne pár ijesztgetős jelenet dehát nem volt :( -
#19750 azért a vélemény nyílvánító se úgy jöjjön ide, hogy kalap szar, és ennyi, semmi indok! volt erre ma már több példa is! valaki elmondja szépen normálisan megindokolva, hogy szerinte ez rossz, nem jó, és hogy miért, az rendben van, de hogy ide jön valaki, "sziasztok, ez egy szar", és ennyivel le van rendezve ez így szerintem nem nagyon -
#19749 hát ez kurva nagy te még poinnak is jó
optimalizalva ez is csak dx8ban van :) -
vernyul #19748 Ha vérzek akkor mi a teendő? Zöld-narancssárga-piros vércsepp és nem tudok ellene semmit tenni. Bocs ha már volt. -
#19747 Egy kis ízelítő a fordításból:
Optionsból:
Options1
Options2
Options3
Options4
Options5
Options6
Options7
Játékban:
Többi:
Ingame1
Ingame2
Ingame3
Ingame4
Ingame5 -
Skyline #19746 Inkább az a gond ha valaki beírja hogy ez egy fos mindenféle indok nélkül és amikor nagynehezen kiböki az indokot és visszakérdeznek hogy mermármér szeritned akkor egyből jön a tetris,meg a szobafalam...:)))) -
bitubo #19745 : DDDDD -
MrAndree #19744 Ja én se értem hogy ha valakinek más a véleménye akkor rögtön személyeskedünk meg sértegetjük. Valakinek ugy látszik ez kell. -
#19743 tud vki egy olyan HEX editort amit nem kell telepiteni? -
#19742 izé, véleményt lehet mondani a játékról, ok! de ha egymás fikázásába megy át a dolog, akkor inkább az MP/Off/Spam topikot ajánlom! ott annak hordjátok le egymást, aminek akarjátok, de itt ne! thx! -
Spunge #19738 Nem tom mi bajod van a grafikaval teljesen jo csak nem DX8 ban kell nyomni de meg aban is jo -
Skyline #19737 Vagy mindenki a gears of war-al játszikés ahhoz hasonlítgat,de akkor mitkeresnek a pc-s topicban,pc-re majd csak jövőre...:)