S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Az épületbe bejutottam már meg a küldetéset is mecgcsináltam de a börtönhöz vezetõ leútat nem találtam 😞

Next PC upgrade: 2022

LegionarR
Az épület mögött (mellett, attól függ honan nézzük) van egy csatornabejárat, az vezet be az épületbe...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Nem tudok egy kurva védõruhát szerezni, hol kell? Anélkül nem jutok át egy területen.

steam, origin: ACE_hun

Nem lehet valahogy egy config file-ba parancsokat rendelni a billentyûkhöz? pl. beállítanám hogy /save ace /load ace az F9-re meg az F10-re és akkor mûködne, de a user.ltx nincs hatással semmire.

steam, origin: ACE_hun

grebber
Egyik küldetésem során amikor be kelett osonni egy bázisra volt az épület oldalánál alul rácsos ablak és az valami börtönszerûség volt benne 1 Duty-s csókával beszéltem vele azt mondom neki megprobálom kiszabadítani de nem találtam a lejáratot hozzá 😞
Itt görcsöltem vagy 1 órát de azt a rohadt lejárot nem találtam valaki kiszabadította ezt a csókát?Ha igen merre van a lejárat hozzá?

Next PC upgrade: 2022

Nem, emberek számát jelzi, nézd meg majd.
MaxPayne
Felraktam 1 friss Ati Catalyst-et de még így is sötét képernyõt
hoz a menü helyett. Valaki tudja orvosolni a dolgot?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Facek
o én oda direkt nem mentem be mert valami parás dolgot éreztem a szobába így továbbmentem , ki 😄
Seth
abban a rejtett szobában lent a csatornában, a tábla mögött van a falban a flashdrive,azt kell felszedni

PSN ID.: Beegabor

bocs láma voltam
rekettyes
az nem az ojjektumhoz mért távolságot jelzi?

Facek
Én ott akadtam el ahol meg kell keresni Valami S betûs arcnak az elrejtett ládáját vagy mit! Már az egész terepet átkutattam minden hullát kifosztottam- társam sajnos meghalt sosem birom megmenteni.
Valami 5let?
hogy kell letölteni a trainert?
Köszi
Az emberek száma a térképen.
Hello,

Kérdezni szeretnék.
A képernyõ bal felsõ sarkában lévõ kis térkép (nem a PDA térképe) jobb alsó sarka alatt van egy mezõ amiben néha megjelenik egy szám, és változik is 1- tõl nekem max 14-ig.
tudja valaki mit jelent ez a szám?
Köszi
2500+ barton, 512 rammal, gef4 ti4200-vel megy, bár elég döcögõssen...

...sose azt nézd...

artschiatwork
De kihozatalkor a postaktsg-et (kb. 1.200 Ft) még majd levonják:

Your credit / debit card will be charged upon despatch of your order.

artschiatwork
a game.co.uk-ról, és ennyivel terhelték meg a bankkártyámat.

DJ Skyline
melyik oldalról rendelted meg 10.000-ért?

Hány szavas szöveget akartok lefordítani?

LSC
get a part of the monster body - hoz a pseudodog merre van valaki aki tudja írja le please. Kösz

Mr_no_NaMe
Reggelt.
Szóval nem tudja valaki, hogy hol van ez a Strelok?
megoldottam. két napig kellett csak küzdenem.
hát igen ezt már megtettem, de a játék ugyanúgy space-szel menti. Agyrém. Hat év fejlesztés...
MaxPayne
van esélyem arra hogy 2500 Barton procival 512 Ram és
Radeon 9200-as videókarin elindul? vagy is elindulni elindul csak nem látok semmit mert sötét képernyõ fogad a menü helyett.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Voltan
Trainer a nehéz napokra

Unleashed-del mûxik, de úgy tudom, a többivel van gondja.

Csak ha valaki erre vetemedne 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Nem, XP-n.
láma vagyok biztos, de azt hogy kell?
oneal1
te vistán nyomod a stalkert?

!Forza Ferrari!

2 hangkártya müködik a gépembe.Az egyik egy EMU 1212m v1,a masik pedig egy integralt C-Media CM6501.Ez azért van hogy tudjak mikrofonon is beszálni másokkal,tehát az EMU van lejátszásra beállítva.Kipróbálom amit mondtál,köszi😊
az már tök mind1 nem a videó karim mükédésében kértem segitséget ...
A Windows fiókjából is szedd ki a spacet meg az ékezetet!
oneal1
gyere csere😄DDDDDDDDDDjesszusom...😄

!Forza Ferrari!

oneal1
hali!

a játék ugye a saját mappájába teszi a mentéseket??!!
lesz alaplap emg proci gyere aztán ez új winfost is jelent általában, remélem nem veszik el a mentés...😊

!Forza Ferrari!

Szelmalomharc. En ugy 6 ev alatt egyetlen not gyoztem meg rola, hogy ne hasznaljon ekezetes fajlneveket. Gyonyoruen, rendszerezetten szetramolta az osszes dokumentumat, amiert meg is dicsertem, de megjegyeztem, hogy az ekezetes konyvternevekkel elofordulhatnak problemak. A multkor aztan elo is allt egy problema, amire megfogadta, hogy minden ekezetet eltakarit a konyvtarstrukturajabol. Meg is tette.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

sem quickload, sem menübõl betöltés nem tölti be a quicksavet. A nevemben semmi ékezet vagy spec karakter nincs, csak egy space.
az account nevemet már átírtam space nélkülire, de ettõl még a space-es verzióval ment.
Ezt hol lehetne beadagolni a játéknak, hogy másképp nevezze el a quicksave-eket?
rekettyes
én csak azt nem értem egy 7300GS-be minek 512 mega memória??

rekettyes
király a piros banner<#circling>

Quick load az F7 , de ha a nevedben ékezet , vgy spec karakter van, akkor nem müködik. Ugyan igy ha a WIN. telepitésekor használt nevedben van ilyen , akkor sem. Ird át ezeket , és menni fog.

kölcsönkért időből élek....

czky
Ott röpköd egy félig átlátszó tûzgolyó szerûség. Azt lõdd amikor csak tudod. Elõbb utóbb szétrobban és mehetsz tovább.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Blinkye
Nem tudnád átküldeni? 😄 Nekem jó lenne ékezet nélkül is 😊 ha megvan teljesen vagyis jó sokáig 😊

3Ds MAX :)

Piedon
Már csak azt írd meg, hogy milyen hangkártya? Amúgy meg próbáld ki hogy a dxdiag-ban alapgyorsításra állítod a hangkártya beállításoknál.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hát nekem ez így élvezhetetlen....quicksave ment, de a mentés viszatölthetetlen. Ez mi??
Sziasztok ! Nekem olyan problémám van hogy : játék közben szétesik az egem... meg ha van is akkor tök sárga az egész.
a Videó karim : GF 7300GS 512MB. Valakinek 5let esetleg ?
Blinkye
wazz nemrég jöttem csak rá,h aládákat szét lehet ütni 😞

3Ds MAX :)

joeperry
Én szívesen beugrok fordítani, ha kell a segítség.

http://joeperry.blog.hu/

artschiatwork
Külföldrõl rendeltem meg a Collector's Edition-t, tegnap emelték le az összeget a kártyámról 9997 Ft(!)-ot. Szerintem ez egyáltalán nem sok ezért a verzióért 😊

Me0w
Azert erre nem lennek ilyen buszke a helyedben <#wilting>

Together we'll fly someday...