S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Itt görcsöltem vagy 1 órát de azt a rohadt lejárot nem találtam valaki kiszabadította ezt a csókát?Ha igen merre van a lejárat hozzá?
Next PC upgrade: 2022
hoz a menü helyett. Valaki tudja orvosolni a dolgot?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
PSN ID.: Beegabor
Valami 5let?
Kérdezni szeretnék.
A képernyõ bal felsõ sarkában lévõ kis térkép (nem a PDA térképe) jobb alsó sarka alatt van egy mezõ amiben néha megjelenik egy szám, és változik is 1- tõl nekem max 14-ig.
tudja valaki mit jelent ez a szám?
Köszi
...sose azt nézd...
Your credit / debit card will be charged upon despatch of your order.
Radeon 9200-as videókarin elindul? vagy is elindulni elindul csak nem látok semmit mert sötét képernyõ fogad a menü helyett.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Unleashed-del mûxik, de úgy tudom, a többivel van gondja.
Csak ha valaki erre vetemedne 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
a játék ugye a saját mappájába teszi a mentéseket??!!
lesz alaplap emg proci gyere aztán ez új winfost is jelent általában, remélem nem veszik el a mentés...😊
!Forza Ferrari!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
az account nevemet már átírtam space nélkülire, de ettõl még a space-es verzióval ment.
Ezt hol lehetne beadagolni a játéknak, hogy másképp nevezze el a quicksave-eket?
kölcsönkért időből élek....
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
3Ds MAX :)
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
a Videó karim : GF 7300GS 512MB. Valakinek 5let esetleg ?