S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K3rnel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott van egy konténer, de nincs benne semmi, tudom h ott kellene lennie de nem jutottam semmire vele pedig vagy már 4-5 alkalommal is visszanéztem hogy hátha...

K3rnel
Ajjaj összebalhéztam a Bar-ban a Stalkerek egy csapatával és kinyírtam a fél várost... A többit perzse már önvédelemböl.

Light distance-t húzd fel jobban.
Noninnyó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állítólag valami konténer belsejében van. Még nem jártam ott, de asszem bepróbálom, mert ez a psi-emission halál-rész kiakaszt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Ami fura, hogy szereztem bandita ruhát, amit fel is vettem. De így is százméterekrõl kiszúrnak és lövöldöznek rám a bandita bácsik. Hmm...jó szemük van, hogy nem vagyok cimbi. 😊
snipert vagy távcsövet hol tudok szerezni?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

K3rnel
HELP ! A "Find the family rifle" küldetésben egyszerûen nemg találom a fegyvert a csávónak... Ott vagyok ahol kellene de nincs ott semmi egyszerûen ! Valaki már megcsinálta ?

dtk1985
Ehe akkor ha hazaerek megprobrobalom erosoebben nyomkodni azt a gombot. Remelem nem ba..ik ki velem egy graf hiba

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

K3rnel
Hát nekem az L betûs lámpa segített, világít az. Nameg a Stalker ruhában van már nightvision is, habár az elég gagyi lett sztem.

lent vagyok valami titkos föld alatti járatban, és folyamatosan lõnek rám a banditák. mi a retket csinaljak, ha tök sötét avn, ezek a barmok meg sotival fejbe lõnek😄

dtk1985
Lampanat azt kell kulon szerezni vagy eleg ha megnyomom az L-t es mindjart vilagit? Mert en probaltam nyomogatni de tok sotet volt tovabbra is (lehet valami graf hiba) es igy nem latok semmit, a csunya bacsik meg lonek ram.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

K3rnel
Ha idõkorlátos akkor a misson neve mellett, alatt van egy 1 day remaining vagy hasonló.

Nekem van pár mission fail-em, azért, mert gondoltam, majd késõbb visszamegyek a jutalomért, addig csinálom a többi feladatot.

Nem írja ki vhol, hogy meddig van határidõ felvenni 1-1 sikeres küldetésért a fizetséget?

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

kolbi870315
Hali!
A földalatt vagyok éppen a csatornáknál.
Elmegyek a végéig ahol van egy manus, valami zombiszerûség.
Aztán kijövök a felszínre és ott van egy csomó katona akiket kikéne nyírnom.Elmegyek, találkozok a haverral mert a nyíl azt mutatja és megint a föld alá küld.
Mi a szart csináljak?

BF2142:kolbi, kolbi01

rekettyes
ez jól hangzik ez az erõmû!

engem mindig kivág a windowsba miután az elején kimegyek a felszinre😞
ez miért lehet?
Fonixxx
Ott van jobbra a térképen mikor legelején kijössz a dílertõl,ott van a térképen!3 katona is járõrözik az úton!Elmész ahol vannak a keresztek a ház mögött,ott felmész a dobra és látni is!Nem igaz nem járt ott senki vagy tudja hol van!Az a leg eleje pedig!Ott a bokorban van amugy 1 láda és benne vagy 400 pisztoly töltény😛

K3rnel
Na megyek, lehet folytatom egy régebbi mentéstöl... Még nem tudom, elölröl most nincs kedvem kezdeni egyelõre. Megkeresem azt a military telepet 😊

Mikor érem meg, hogy alapból magyarítva ill. szinkronizálva adjanak ki nálunk egy ilyen játékot mint a kö... izé kedves franciáknál.
K3rnel
Kész káosz ! És iszonyat hangulatos, de lassan tud csak haladni az ember, sok az orvlövész meg a helikopter.

A ruhára visszatérve meg jónak kellene lennie a narancssárga ruhának, de inkább vedd meg a proftól a fekete színût, ugyanolyan jó csak plusz páncélzata is van, kelleni fog, bár az ára igen magas.

Fonixxx
Senki nem járt a Military telepen??Mondjon már vki vmit!!

Fonixxx
Az szép!Lehet minnél többet megcsináll az ember feladatot akkor lesz jó,és nem csak egyet követni!

Noninnyó
Milyen ruha kell hozzá? Egyet adott a telepen a prof, ilyen narancssárga cucc. Ide durvább ruha kell?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Erõmûben jártál? Mennyire kemény?
K3rnel
Megfelelõ védelem, ruha nélkül felesleges arra menned... Csináld a sztorit, indulj másfele és megkapod a megfelelõ segítséget.

Noninnyó
Ááááá, elegem van. Ledobtam egy csomó cuccot, így még addig se jutok el. Ez a sugárzás nagyon durva. 1 modult kikapcsolok, utána futni sem bír már tovább, és kész, halál. Hogy 3-at kellene?! Perszeeeee

K3rnel
Nem akartam én végigvinni csak követtem egy küldetést és kaptam a végén egy videót meg egy készítõk feliratot...

DeathJr
Nah letöltöttem az Emu-s versio-t de még mindig megfagy:S
lhetséges hogy a VGA Driver-em nem a legjobb neki???

Fonixxx
Én Stalker szinten nyomom

Fonixxx
Senki nem járt még arra??Vagy mivan?!Az szép,ha már végig is vitted!Minek ennyire szaladni vele...

Ki tolja közületek master szinten? -én elsõre azon kezdtem😛

K3rnel
Ugyebár a játéknak 7 lehetséges befejezése van, ebböl 5 rossz befejezés 2 pedig jó. Az enyém nem lett éppen happy end 😊

rekettyes
mi az hogy rossz?

Hmuda
Nekem nem, bár lehet azért mert az aszisztense golyó által elhalálozott. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

K3rnel
Na nekem sikerült egy rossz végigjátszást csinálnom... Na sebaj. Elkezdem elölröl !

LegionarR
Azt nem ingyen adja? 😊

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Hmuda
Ruhaügyben: ha jót akartok akkor haladjatok a történettel és mikor elértek arra a részre, ahhol egy prof van a zombis területen egy atombunkerben, na nála lehet egy nagyon pofás darabot venni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fonixxx
Amikor az elején kijövünk a kereskedõtöl,ott jobbra a térképen van 1 katonai bázis szerü,és járõrözik az úton 3 katona!Azokat lelöttem,de utánna vagy 8-10 katona jött ki,és jött befele a kis épületekhez ahol kezdõdik a játék!😊)Oda a bázisra bejutott vki vagy a katonákat megölte vki?!Érdekel,ha volt ilyen vki itt!Sikerült e neki...😄

Hmuda
Haladj a történettel. Majd kiderülnek a dolgok.

rekettyes
Static light-ra allitva menni fog mediumon.

5 és 10GB közétettem a lapozó filet egy másik vinyóra (tehát nem arra amin a windows van) és így tökéletesen ment a game, alacsonyabb méreteket nem próbáltam.

habár lehet hogy nem az elsõ küldetés, csak mintha ugy melékszem rá.

Üdv STALKER fanok! Egy kérdés: már végig toltam kb 20 küldetést, de a legelsõ küldetésnél, ami arról szól, hogy ki kell nyirni valakit (most nem ugrik be a neve talán Strelik vagy nemtudom ki), õt hol találhatom meg? -ugyanis nincs róla annyi adat, hogy rá tudjam állítani a GPS-t. Ez nem olyan küldetés amit a trader adott, hanem már a legelején bent volt a PDA-ban. Segítséget elõre is köszönöm. SASI

grebber
A ruhát megtaláltam de csak 1-2 tulajdonsága jobb mint a bárban kapotté.De a börtönt nemtaláltam 😞 No mindegy majd 2. végigjátszás során jobban átnézem a terepet.

Next PC upgrade: 2022

Szazstok.csak egy kérdésem van
A gépem adatai:512mbRAM,128MB inno 6600gt,AMD Athlon 64 3,2Gh proci.Akinek vanbennetapasztalata:hogy fog ezen a konfigon menni a S.t.a.l.k.e.r.????????
Noninnyó
Ha jól láttam, 2-3 katona van a második lépcsõs szinten. Lent nincs veszély. Namost mit dobálhatok ki? Nem tudom mit ítéljek feleslegesnek. 3x katonai medkit, 9x pirosmedkit amim van, és amiket adagolok 5 sec-enként, különben kampeca. Van nálam sok minden, de nem merem csak úgy elhajigálni, ki tudja mikor mi kell. Csak ezen legyek túl.

LegionarR
Nincs trükk, legalábbis én nem használtam egy trükköt sem.. Tudom könnyen beszélek, de gyorsan hidegre kell tenni a zombikatonákat körülötted... És mielõtt lemész erre a helyre, dobáld ki a felesleges cuccokat...

czky
Én kiszabadítottam, de elmagyarázni nem tom h hol lehet lemenni a fickóhoz. Viszont abban az épületben van egy szoba rácsos ajtóval (sárga fénnyel világítva) és abban van egy jó fekete-piros ruha. Jobban véd, mint amit a fickó adott a bárban. Innen már nincs messze a "börtön"...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Noninnyó
A földalatti laboros résznél hogyan kapcsoltátok ki a 3 modult? Ahogy elindulok a lépcsõkön, egybõl lemegy az élet, rohanok a 49 kiló plusszal, de kb 4-5 másodpercenként medkit is kell, mert beáll a halál. És még így a 3 modult is ki kell kapcsolni. Az elsõig jutok el, addigra elfogy a medkit, meg a szusz is a fasziból. Van védõruhám, ami nem sokat használ úgy tûnik. Mi a trükk?

LegionarR
Hát az épületen belül én is elég sokat kóvályogtam, mire lejjebb jutottam... Asszem valami lépcsõt kell keresni, de ez sajna már homályos, annyi más helyen is voltam már azóta a játékban....