34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
DeviloftheHell #19827 nekem nem volt sárga kütyüvel anélkül a kapun nem jutottam be -
Zenith #19826 Ez a sárgás, noise-os színvilág egy effekt a játékban, nem egy hiba, ha nincs psi-kütyüd ami megvéd ellene rövid időn belül elvérzel. Egyébként jelzi is a karokat a térképen amiket meg kell húzni, hogy utánna leállíthasd a fennt lévő gépet.
-
#19825 GeForce 6600-zal tolom (nem LE!!) -
#19824 csak miután elkezdek mászkálni a lépcsőkön akkor baszódik el -
DeviloftheHell #19823 ottmár driver hiba vagy vmi szin elállitás -
#19822 HIHIHIHIHIHI köszi, de ez Orosz Pack -
virs lee #19821 Kerüld a kínai piacot. ~~ -
#19820 Yantar
Na, szóval akárhányszor töltöm vissza, sárga. -
DeviloftheHell #19819 hmm én veteránig tudtam feltornászni a ranglistát megnem találtam még :D -
#19818 mit tegyek a sárgaság ellen? vagy ez mindenkinél ilyen volt? -
#19817 A fordításra én is vevő lennék... bármibe is kerüljön (hihi) -
#19816 ahha.... köszi, már csak az a baj hogy nem látom a többi kart a sárgaságtól... pedig már mindenkit kiXeltem ezen a részen. -
#19815 szerintem biztatni kéne a srácokat ahelyett hogy ócsárold mert télleg fáraszto munkát végezhetnek annak tudatában hogy anyám hivatalos dokumentumokat fordit és ha nem állsz neki jo kedvel akkor nem fogod sose befejezni
asszem ennyi :P
amuugy meg szerintem sok kis jancsikának fog kelleni a fordiitás sőt még olyannak is mint te mert szerintem néha ha feladatot nem érted te is csak az orrod után mész
a játékélményt javitja az ha érted a szoveget szerintem egyetértetek
izé..... :P -
haxoror #19814 statistic-nél van asszem, egy ranglista a top 20 stalkerről a zónában. -
haxoror #19813 A kart azért nem tudod meghúzni mert a minimappon is látszik hogy nem kapcsoltad le a lenntebb lévő kapcsolókat, csak akkor tudod azt is lekapcsolni ami a képen van ha az összes többit már lekapcsoltad. -
DeviloftheHell #19812 2000 pont? :D multiba nyomod vagy mi? mert én rangokat látok csak benne mást nem -
#19811 Mit tegyek
Yantában járok, és besárgult a kép, meg az agylaborban nem tudom meghúzni a kart, mert nem reagál F-re. Mit tegyek? -
haxoror #19810 Milyen nehézségen játszol és hol állsz a ranglétrám?
Én stalkeren nyomtam és kb 2000 pontom volt, a végén MINDENKI exoban jött szembe, a duty, freedom, monolith de még a lonerek is!
Lehet hogy a magas rank miatt "szintezett" ilyen ellenfeleket -
haxoror #19809 Az anomáliavédelem praktikus mert simán át lehet rohanni vele pl a villámlós alagúton az első pályán szal nyugodtan bele lehet gyalogolni vele a csapdákba de az igazi előny a 90% sugárvédelem.
A SEVA gyakorlatilag a normál katonai armor ötvözve egy vegyvédelmi felszereléssel szal ennél már csak az exoskeleton a jobb DE abban nem lehet futni és az nem véd a sugárzástól.
fél-spoiler
Mondom, lesz olyan hely majd ahol vagy fél órát kell harcolni, poénból levettem a ruhát 2 másodperc alatt fullon voltam sugárzással.
Nem lesz elég az injekció. -
DeviloftheHell #19808 bár én is csak katonákon láttam simán tetszett is hog fejre sorozatot kellett lönöm a gp 37 sel de ha megszerzi vki ezzel simán kereszttüzbe is beszaladhat elég nehezen lövik le -
DeviloftheHell #19807 játék tuningal megveheted elég szép munka volt megszereznem a 50 ezret rá meg a ft 200 asra és hozzá a temérdek löszerre -
Spunge #19806 Ensem pedig mar a vege fele jarok -
DeviloftheHell #19805 én az anomáliákat eleve kerülöm a fenébe mert már 2 szer beragadtam a tér anomáliákba sugárzásraa meg midnig volt nálam vagy 10 darab szer
engem jobban aggasztottak a golyok bár ki hogy játsza
én az x16 os lab utánig ezt az ereklyét sehol nem találtam meg most meg elsöre ott mentem el mellette és néztem hogy ezt még nem láttam -
haxoror #19804 Exoskeletont meg sehol sem találtam :( -
haxoror #19803 Ja és a SEVA 40% buletproofot ad, ennél csak egy katonai mellényt láttam ami jobb volt, 45% de az nem védett anomáliák ellen. -
haxoror #19802 1. nem
2. kék ládák
3. Yandarban proffeszortól venni de lehet lila háromszögeknél találni is -
DeviloftheHell #19801 yantarban a proftól lehet olyan ruhát venni a cuccokat meg sehonnan nem viszi el a gép kirpobáltam a fegyvereken meg mit akarsz javitani mertha a mellélövést akkor az adott fegyver leirásában kell egy számsort átirni -
haxoror #19800 "meg dark valley ben mama's bead vagy mi a neve"
Én viszon taz egyetlen ilyet pont ott találtam, ezek szerint ott mindig van.
Ha a ruhás szöveget nekem mondtad akkor kissé spoiler? de LESZ olyan terület ami folyamatosan sugárzik és neked majd arra KELL menned. -
JohnnieWalker #19799 Sziasztok két kérdés:
1. Lehet-e valahogy javítani a fegyvereket? Ha igen hogyan??
2. Hol tudom a cuccaimat biztonságosan tárolni, ahonnan nem tűnik/lopják el? Ládák?
3. Hol lehet olyan rucit szerezni ami véd a radioaktvitástól, és lehet vele menni a barmentől kapott küldetésre?
Hoppá, három lett. Előre is köszi -
DeviloftheHell #19798 ha nem jársz radioaktiv helyeken szükséged arra nem lesz golyok ellen nem az igazi
amugy most hogy elörröl kezdtem a játékot észre vettem hogy nem igazán mindent ugyanugy rak be pl elöszörre nem találtam ott a garbage terület közepén ahol a támado banditákat kellett kilöni 6 meat chunk ot
meg dark valley ben mama's bead vagy mi a neve annak az artifactnak -
haxoror #19797 Sehol, akár fejbe is dobálhatod őket a csavarral mert arra sem reagálnak (kipróbáltam) -
#19796 a csavardobálás nem is tudom hirtelen melyik gonmb vmelyik szám az biztos.
Egyszer sikerült elvonni vele egy őr figyelmét. :D -
DeviloftheHell #19795 a magyaritáshoz meg sok sikert a készitöknek angolul is elég poénosak a szövegek hát még magyarul :D -
haxoror #19794 Yandarban a professzortó tudsz SEVA Suitot venni 30000 pénzért az 90% védelmet ad sugárzás ellen, én ezt használtam plusz volt egy artifaktom -30 radiationnal így az a kevés sugárzás ami bejutott a ruhán át hála az artifaktnak azonnal kitisztult :) -
#19793 elevszted a menteseidet :) -
DeviloftheHell #19792 én is 3500+ al tolom sima egy magossal de azt a kétmagosat az életbe megnem vettem volna másik gépen 4200+ al jobban megy mert sajnos ez a 3500+ os proci már majdnem minden játék alatt 150% ba menne és ez igencsak vissza fog mindent még a megjelenitést is -
Skyline #19791 Amúgy volt már rajtam kívül valaki olyan hülye hogy azzal szórakozzon be tud-e dobni a kereskedőkig gránátot?:))))) -
#19790 őm megéri e a patchot felrakni? mit változtat a játékon? könnyeben fut vagy mih? -
Skyline #19789 Nemtom Devi mennyire vágja a témát de ha igaza van és a 3800+x2 szarabbat megy mint a sima 3500+ az elég csúnya móka:) -
#19788 Ami engem idegesít talán,az az,hogy ha egy helylen vannak Stalkerek és jön pár bandita,azokat kinyírva megint jönnek újak!Ez az újra termelődés nem teccik picit,de a játék attól király!!