S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van olyan akinek kb olyan gépe van mint nekem és faszán betudta konfigolni akadás mentesre ?
p4 3 giga intel 1 giga ram 7600 gt
505thZajcev[PT]
Koszonom szepen ez volt a megoldas!!! <#eljen>

DeathJr
Nah végre nem fagy le😊
Csak egy frissebb driver-t kellett raknom.

LegionarR
Akinek crack kell, az innen szedje: STALKER Crack for Dont Read Capable Users

Másszóval: NE ITT WAREZOLJATOK MÁÁÁR!!!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Hát ezaz én nem találok sehol jó szerkót, még kereskedõt sem találtam, de ellenfél van annyi mint a picsa, és lelövöldöznek a francba, elfogy a lõszerem, két tárat kell beleengedni egy emberbe... sza'l vicc... uncsi kibaszottul...

steam, origin: ACE_hun

huh bakker nagyon szaggat nekem.. én 1 yódarabig asszem nem jáccom vele
sajna
hát igen vanak benne hibák ,de ha a jó dolgokból töb bvan benne, és különben sem lehet tökéletes játékot készíteni.
De a hagulat, az AI, helyszínek, meg az iylen apróságok hogy besül a fegyver...szóval ezek miatt nagyon jó lett.

berlinboy6329
a Proper-Hatred jó hozzá.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hmuda
Nekem is megvolt. Két befejezést láttam (mentettem az egyik elõtt, ami elágazott egy másikba).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elsõ, hogy bejutottam a titkos laborba, ahhol hosszú csatározás után eljutottam egy hologramhoz. Ott választhattam, hogy beolvadok egy közös tudatba, vagy nem. Nem igazán értettem, hogy mi a helyzet, mivel egyrészt nincs feliratozva amit a hologram mond, másodrészt a hülye orosz akcentus miatt nehezebb a megértés, harmadrészt meg a háttérzörej még ezt is tovább rontja.

Szóval amit nagynehezen kihámoztam, azt teljesen összezavarta a másik befejezés (mivel itt valami olyasmit vettem ki, hogy õk próbálják meggátolni a zóna növekedését). Elõször csatlakoztam hozzájuk, beraktak a gépbe oszt jócakát.

A másik alkalommal nem fogadtam el és most az erõmû körül teleportokon ugrabugrálva eljutottam oda ahhol a hét tudós tudata össze lett kapcsolva és fõhõsünk szépen ledarálta õket amíg a gépben feküdtek. És ami összezavarta a másik befejezést az az volt, hogy mikor kivégezte õket, akkor az ég kitisztult, szép füves mezõn fekszik a fõshõs és a döntésén elmélkedik, majd egy szitakötõ elrepül egy fûszálról. Fin...

Nagyon nem ártott volna rendes feliratokat berakni.
Ami igazán zavart a játék során, hogy gyakran a felirat és a szinkron nincs összhangban. Van, hogy az NPC egy fél oldalas írott monlógot elintéz egy pár soros benyögéssel (ami nehezíti az olvasást, mert azt várná az ember, hogy egyszerre fogja olvasni és hallani a szöveget), máskor meg pontosan követi azt ami le van írva. Szóval ezen a téren kicsit összevisszaság van.

A végét is összecsapottnak éreztem. Pripyatban alig voltam fél órát, az erõmûnél meg egyszerûen nem hagytak idõt, hogy élvezzem a látványt, mert beindult egy visszaszámláló és ilyenkor haladni kell, nem nézelõdni. A végére valahogy az egész lezüllõtt egy hétköznapi FPS szintjére, ahol tényleg csak megyek és lövök, mert másra egyszerûen nincs lehetõségem.

A játék õsszességében nem rossz, de látszik rajta, hogy mégiscsak kár volt a THQ-nak megrendszabályoznia a fejlesztõket, hogy haladjanak már, mert így kevesebb lett mint lehetett volna.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Wrong disc inserted.
Please insert the CD/DVD. Crack kéne, de nem nincs ahhoz amit letöltöttem...
1111111111111111-nálam ez.

Seth
mi a francnak neked cd key? nyomj egy next-et installkor, nem kell beírni ( hacsaknem multizni akarsz)

PSN ID.: Beegabor

Seth
hát van hogy fél óránként eszembe jut hogy mentsek, van már egy jó szerkóm, úgyhogy megengedhetem magamnak, hogy kicsit figyelmetlenül járjak-keljek.Adj neki még esélyt, remekül bele lehet jönni és rá lehet érezni

Raptor 2
Wehhehehehe... megvettem végre, szal ez is kipipálva, vajon mi is volt az elsõ dolgom amikor hazamentem, kezemben 1 eredeti S.T.A.L.K.E.R.-el? Hát...kicseréltem azt az undorító sárga tokot 1 feketére...😊
(Fordítás folyamatban...)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Valaki segítsen már h honnan lehet leszedni cd-key generatort vagy vki légyszi adjon meg egyett,kösz!

.
Én nagyot csalódtam a game-ben, nagyon lanyha a játékmenet és már a faszom kivan attól ha 5 mp-re nem figyelem az energiasávot akkor game over. Akkor inkább legyen lineáris a játékmenet, de a faszom kivan hogy minden lépés után menteni kell...

steam, origin: ACE_hun

kolbi870315
meg azt se értem,hogy ok hogy sugárfertõzött vagyok, de ha visszatöltöm a mentést bár honnan már akkor is fertõzött vagyok

BF2142:kolbi, kolbi01

Hali!
van hozzá magyarítás vagy még nincs?
Seth
akkor magadra raktál vmi sgárzó artifact-ot, nézd meg a leírásánál, ha van olyan hogy radiation +xy %,akkor az miatt

kolbi870315
Ez edig ok. Belövöm a szurit de 1 perc múlva visszajön a sugárzás

mikortól lehet venni/kapni nagyobb hátizsákot, és mikortól fog többet elbírni a csávó?? ill ezeket h. többet bírjon hogy lehet megoldani???(cheat nélkül)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

De, vodkával, vagy ilyen speciális gyógyszerrel. (Utóbbinak nem tudom most a nevét, keresedõknél lehet kapni, fehér és kereszt alakú)
kolbi870315
a sugárfertõzést nem lehet megszüntetni?

Sajnos ez a játék nem lesz túl hosszú ahogy látom. A 10 helyszínbõl 6-ot már kívégeztem, és még csak két napja van meg a játék... Ráadásul max napi 3-4 órát toltam. Persze nem várok Oblivion játékidõt egy FPS-tõl, de ha így haladok annyi nap alatt végzem ki, ahány évbe a fejlesztés telt. 😊 Ráadásul ezek az RPG elemek se valami nagy számok, a legtöbb mellékküldetésért csak kevéske pénzt kapok, ami amúgy is van dögivel, mindent meg tudok venni, ráadásul a kereskedõknél nincsenek is annyira jó cuccok. Ettõl függetlenül jó a játék, tetszik, csak most inkább lassítok mert mindjárt vége. (Persze lehet, hogy eztán jönnek a hosszabb küldetések, nemtom.
CD-Key-eket tudnátok adni,elõre is köszi!!!
Szerintem is jó az AI, de kár, hogy ezt a láthatóság dolgot elcseszték, ha vki meglát, utána bújhatsz bárhova akkor is megtalál, ezt nem lehet a PDA-val kimagyarázni, mert visszafelé nem mûködik, vagy a katonák PDA-ja qrva jó, a láthatóság/hallhatóság dolgot Thief 3-ban nagyon frankón megoldották, le kellett volna copyzni azt a rendszert szvsz.
Tegnap belefutottam egy kedves mentés/visszatöltés bug-ba, quicksave-eltem egyet a katonai bázison, miután leöltem a közelben lévõ ellent, visszatöltve az állást egy katonát pakolt közvetlen az emberem elé, aki kb. 0.03mp alatt a pofámba üríti a tárat az AK-ból.

Szarok a konfigodra.

igaz, bár eddig csak egy dolgot furcsálam, le akartam lõne egy pasast, puskával négyszer rá lõttem ,csak hogy mellé ment mind. Ettõl függetlenül tök nyugudtan álldogált, nem is zavartra hogy körbe lõttem.
De ezenkívül más problémát nem tapasztaltam.

rekettyes
én is de vannak vicces dolgok.

Tatyla

haver kicsit a levegöböl osztotta az áldást...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ez az a táska, ha vkit érdekel, a másikat már odaadtam a pultosnak, ez nem kell neki.

Szarok a konfigodra.

én meg vagyok vele elégedve.
Utoljára csak a FEAR-ben voltam megelégedve az AI-val

A sugárzó teherautónál talált már valaki valami érdekeset? Mert ott egy csomó hulla, de mire a külelükbe érek már muszály kiszaladni, hogy életben maradjak.
Fonixxx
Végre vki járt ott!Ha nincs érdekes akkor mind1!Én mászkálgatok és nem csak a küldikre koncentrálok!Kössz az infót

Ez nem az a táska, azt már leintéztem, ez egy másik dokumentumos táska, és ez nem kellett a bárpultosnak, azt hittem õ gyûjti az ilyesmit 😊

Szarok a konfigodra.

The Protector
Valaki dobna pár kedvicsinálkó képet a játékból.Vagy prezentálná a minimum és maximum grafikai beállítások közti külömbséget?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

rekettyes
ez ám a zseniális AI <#vigyor1>

Fonixxx
Köszi

Ja, amúgy semmi gáz, ha meghal mindenki a faluban, mert szépen lassan jön az utánpótlás, most megint fullon van a falu, meg van vagy 10 hulla a fõtéren 😊

Szarok a konfigodra.

Tatyla
fehér dokumentumos táska észak-keleti bázis bárpultosának adandó...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát nem tudom ki mit gondol, de én egyre jobban meg vagyok elégedve az ellenség inteligenciájával.
Nagyok komoly hogy ha kutyák egyedül vannak, rá lövök, megijed és eldszalad.
ha falkáan vanak meg simám mengtámadnak, aztán kilõttem a kutya falkát, egy dög maradt csak, az pedig láttva társai halálát elrohant.

K3rnel
Asszem én is elindítottam valami kis háborút a stalkerek közt, kész káosz a helyzet 😊

Noninnyó
Amúgy pedig nem tudok visszamenni és más irányba folytatni a játékot, mert egy rácsos ajtó lezárta a bejáratot. Szal ennyi, elakadtam. Psi-emission baszás 😞

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

En mar a legelejen elbuktam a Nimble kuldetest. Mire visszaertem a mellennyel az urge kiszenvedett.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én jártam ott, a pseudokutyát keresvén, 3 katona posztolt a bázis bejáratánál, kilõttem õket, de egy épületbõl folyamatosan termelõdtek újra, vagy csak igen sûrûn álldogáltak benn. Ezért leléptem, visszamentem a stalker faluba, de rá 5 percre hallom, hogy nagy lövöldözés van, feljövök a dealertõl és látom, hogy vagy 15-20 katona ütött rajta a falun.
A végén csak én maradtam és 1 azaz 1 stalker, annak is medkitet kellett adni, hogy felkeljen, még az azelõtt küldetést adó veterán stalkert is leintézték. Ezen felbátorodva, hogy akkor már biztos senki sincs a bázison elindultam szétnézni, nem is volt senki, de mikor a kordonhoz értem a rejtélyes házból megint elkezdtek termelõdni a katonák, és csak akkor állt le a folyamat, mikor bementem abba a házba, ha nem teszem, szerintem a végtelenségig megy.
De a lényeg, hogy semmi extra nincs a bázison, csak egy halom gránát, AK és AK lõszer. Ja meg egy fehér dokumentumos táska, amit még semmire nem tudtam használni. Viszont onnantól kezdve, hogy rálõsz bármelyik katonára is, elkezdenek járõrözni az út mentén és harcba keveredhetnek a stalker falu útmenti õrével... és akkor majd áll a bál 😊

Szarok a konfigodra.

Fonixxx
Amikor az elején kijövünk a kereskedõtöl,ott jobbra a térképen van 1 katonai bázis szerü,és járõrözik az úton 3 katona!Azokat lelöttem,de utánna vagy 8-10 katona jött ki,és jött befele a kis épületekhez ahol kezdõdik a játék!😊)Oda a bázisra bejutott vki vagy a katonákat megölte vki?!Érdekel,ha volt ilyen vki itt!Sikerült e neki...😄

grebber
Na végre nekem is megindult a hülyéje 😄

Next PC upgrade: 2022

czky
😄
Pont most csináltam meg. Nekem is ilyen volt. Én kicsit visszamentem, és a hulláknál elkezdtem szanálgatni a fegyvereket és 1-2 perc múlva már nyüglõdött is a faszi h le kéne lõnöm a gonosz bácsikat! 😄
Magától el fog indulni.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

grebber
Elakadtam 😞

Professzort kisérgettem és egyszer csak megáll õt mutatja a térkép zöldel de csak egyhelyben áll.Nemtudom mitkéne csinálni még.

A küldetés azt irja : Lead Kruglov to the exit to Yantar!

Valaki help!!!

Next PC upgrade: 2022

Fonixxx
Az is bug lehet,hogy eccer most elindítottam jó volt akadás mentes,meghaltam kiléptem és újból elindítottam a mentésem,de akor meg már szaggatott!Fasz ki van!

Seth
Gamespot reviewben említik hogy van 1-2 mission bug, ami miatt megcsinálhatatlan pár küldetés, lehet ez áll fenn