34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Zenith
    Aranyos a ruci, mondjuk még az a fegyvert sem láttam még aminek olyan vöröses-barnás a vállhaoz támasztó része
  • doncarlos
    pripyat
  • Kicsirigo
    Csak találtam egy képet róla a neten. :)
    http://game1.ali213.net/attachments/day_070326/c3NfZm94ZmlyZQ==_nNYsignYzxIP.jpg
  • gaben104
    Az igaz,hogy mindig más lesz a befejezés????
  • Zenith
    Gyakorlatilag a legerősebb ruci ez a SEVA amit a prof ad?
  • haxoror
    Látni rengeteget lehet mert a vége felé már gyakorlatilag mindenki abban mászkál csak TALÁLNI nem lehet hogy neked is lehessen ilyen páncélod :)
  • Zenith
    Mert látni én is láttam de felvehetőt nem :)
  • Zenith
    De akkor honnan veszik az emberek, hogy láttak exo-t?
  • haxoror
    Na ezaz, eddig még ha jól tudom senki sem talált exo-t a játékban :(
  • DeviloftheHell
    az csak anyniban más hogy jobb képet ad a nightvision
  • gaben104
    Ez igaz Leszednek mint a ...azt a bizonyost volt olyan,hogy 22-ikre sikerült likvidálnom egy ilyen csapatot
  • Kicsirigo
    Azt nem tudom.
  • haxoror
    A stalkerben az ellenségnek és a harci AI-jüknek fokozataik vannak, a rookie ellenségtől ne várj csodákat de ha majd később belefutsz egy hat fős expert csoportba majd látni fogod hogy miért dícsérik sokan az AI-t
  • haxoror
    hol?
  • haxoror
    Én a kamera körberöpködése után azonnal sprintelni kezdtem hozzá, az egyik házban találtam még és esze ágában sem volt előbújni, amíg az ajtótól távol tudtam tartani a katonákat addig Mole meg sem mozdult, csak akkor indult el amikor a harcnak vége lett.

szerintem elhúztad az időt és azért bújt elő mert a katonák elérték a házát, töltsd vissza az autosave-t és RÖGTÖN fuss hozzá
  • Kicsirigo
    Azt tudtátok hogy az exoskeletonnak van egy spéci vátozata is ? (ilyen zöld nyilacskás)
  • haxoror
    SEVA FTW!!!!!
  • gaben104
    Sziasztok!!!! Én Végig Pörgettem a Játékot!!!kb 10 perce. Hát mit mondjak....volt rész amikor teljessen beszartam...Összegezve nem volt rossz,hangulatos game.nekem bejöttek ezek a sárga és más színváltós dolgok. ja Én 1799-el zártam a ranglistát :)
  • Me Ga
    Nincs más ötletem...
    Ez az a küldi, amikor a közelébe érsz, akkor jön egy cutscene, ami megmutatja a terepet, aztán tudsz csak nekivágni, ugye?

Devil: jaja, én is úgy értettem, hogy a földön lévőket gyógyítgattam. Ráment vagy 8-10 medikit...
  • DeviloftheHell
    hogy lehet ezt a sok hülyét gyogyitani? me én csak a fetrengöket tudtam meggyogyitani
  • Blasta
    Nemtom, de nekifutok még1x, egy korábbi mentéstől.
    Valszeg sokat időzök az előző bázison a lőszerek összeszedésével így mire odaérek, a többi srác KIFELE rohan a bázisból, és csak Mole meg én megyünk be :D
  • Shep
    #19836 ?????????
  • Me Ga
    Hmmm, ez nagyon érdekes. Nekem nem volt gondom ezzel a küldivel, persze máshogy történt, mint amit leírtál.
    Nálam volt kb. 4-5 katona, akik velem harcoltak. Őket mindig gyógyítgattam, így elég jól haladtunk. Mole csak a végén jött elő a rejtekhelyéről a bejárattól balra lévő épület hátuljánál. Akkor már csak pár ellen volt ott, szal' már könnyű volt.
    Ez valami bug lehet nálad?
  • DeviloftheHell
    rajtam egyszer átlött a marha :D nem birtam olyna gyorsan nyomni a medikit hotkeyt :D
  • Blasta
    Ja és a legszebb, hogy ez a baromarcú ugye rohanna be a katonák összetüze közé, de ha én elégvágok és útját állnám, szépen kitol a fedezék mögül a katonák elé....
    ANNYUKAT MÁR
  • Blasta
    Nade most komolyan.
    Minek néznek ezek engem, terminátornak????
    7-8 katona fedezékben/rohangálva össztűzt zúdít kettőnkre, ha mesterlővész lennék, és mindegyiket fejbetrafálnám, akkor se tudnám ideőben megmenteni ezt az ostoba Mole-t, aki mint valami kamikaze ész nélkül rohan be a katonák összetüze közé...
    Ráadásul csak egy kurva pontatlan AK-m van, amivel a heccsátok nem csak úgy teremnek...

Ez egy marhaság ez a küldetés, már vagy 20x visszatöltöttem, de ebből 18x őt nyirják ki szinte azonnal, 2x én halok meg kurva gyorsan, mégcsak a közelébe sem voltam annak, hogy meg tudjam menteni ezt a barmot.

Mivan, ha kihagyom ezt a küldetést?
  • DeviloftheHell
    tán nincs náluk rádio a lámpára meg azonnal jönnek oda és lönek lesböl
  • svédcsepp
    "Ai: Fear"
    Azért a fearben kicsit erősebb volt az iq szvsz
    Pl,ha elbújtál és felkapcsoltad a fegyverlámpát,máris ordítottak,h "flaslight" és máris másképp helyezkedtek.:))
    Ha volt 4 ember 3at leszedtél és 4iket meglötted, egyből hívott erősitést.Ezeket a dolgokat a stalkerben nem tapasztaltam

• DeviloftheHell
    amugy az még érdekes hogy az a szar ami a szemükön van az nem csak lámpa hanem inkább egy ilyen harci kamera és mintha azzal látnának azért torzul a kép a sugárzásnál sztem
  • MrAndree
    Red forestben vagyok éppen és szerintem ez a játék eddig legjobb és leghangulatosabb része. A sugárzásmérő folyamatosan recseg, a kép is eltorzul kicsit, az egész olyan mintha valami sötét és baljós világba kerültem volna. Ehhez jön a folyamatos mennydörgés meg mindenféle baljós hangok amiket folyamatosan hallanai. Hatalmas. Viccből kipróbáltam, hogy leveszem a SEVA suit-ot. Kb fél perc alatt kinyírt a sugárzás. :)
  • Blasta
    Jah, ott megy a vonatok mellett, de mint egy marha rohamozza a katonákat, azok ha mellélőnek akkor is eltalálják, olyan közel megy hozzájuk :D
    Na megpróbálom akkor még.
  • Shep
    Miután lekapcsoltam a kerek erdei csodamasinát és mennem kellene a szarkofágba akkor hogy tudok kikecmeregni a bunkerből, mert ahonnan jöttem ott persze zárva az ajtó.
  • DeviloftheHell
    én még mindig oda értem mielött kinyirta magát mole de midngi ugy vettem észre a kapuval egyenesen a vona szerelvény mentén megy elöször elörre szóval onnan lödd ki a katonákat amerre indul és utána a másik oldalról
    headshot sokat segit
  • hiba
    most lekopogom de ugynezki a ram-swap-agp aperutre size beallitasokkal sikerult kikuszobolnom az akadozast max grafon aa nelkul, orulnek ha igy is maradna...
  • Blasta
    Sziasztok!

Az egyik katonai bázis megtisztítása után a feladatom a következő: "SAVE MOLE"

Namost én rohanok mint a barom a másik szomszédos bázisig, de ez a marha MOLE berohan még mielőtt odaérhetnék és szarrá löveti magát 7-8 katona között. Akárhogy szaladok, nem érek be előbb, de ha előbb is érnék be, akkor is, kurva sokan vannak, ez a barom meg egyenesen nekik rohan. Erre van vmi megoldás? Hagyni kell a fenébe ezt a csávót? Előre is köszi a helpet!
  • DeviloftheHell
    ezt pl egy játékban nem láttam hogy mindig máshogy kezdett mindben srciptelve volt a kezdési meg minden egyéb dolog meg hogy hova hány embert rak be meg stb
  • hiba
    en most a patch miatt ujrakezdtem es egesz jol szorakozom, vegul is amikor megtamadunk egy egy bazist a kergetozes mindig mashogy alakulhat, valtozatos
  • doncarlos
    akkor valószinű van, mert nem sérülök
  • DeviloftheHell
    angol szotár :) nem leszolás képpen de részemröl aki nem tudja az adott nyelvet ne kezdjen játszani olyan nyelvü játékkal
    én sem kezdem el németül a star wolves 2 öt pedig szivesen játszanék azzal is csak angol verziot nemt alálok sehol
  • repvez
    Lenne egy kérdésem amit még nem olvastam sehol .Készül valahol magyarositás hozzá.Mert igy csak kattingatok találomra a válaszok között,de nem tudom hogy most mit miért kelll csinálni.