S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Find strelok more information bla bal...
Hát ezt nemtalálom közben már kijöttem a csatornából is vagy mi.(ezt bezzeg nem pipáta ki hogy megtaláltam a kijáratot...) Megtaláltam a dokumentumot amit át kell adnom a pálya másik végén lévõ embernek...
Most másszak vissza a csatornába vagy mi?
3pálya lehet kb
kRockA
valaki erre választ plz...ti hogy csináltátok?

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Tegyél fel friss drivert és DirectX-et (2007 februári?), van akinek segített. Meg vedd jó nagyra a lapozó fájlt, az se baj ha nem rendszervinyóra állítod.

Földalatt....

Ize... Veletlenul megtalaltam az ido gyorsitas gombot, de nem talalom a lassitast. Gondoltam egy mentes-toltes kombo megoldja, de nem. F1! F1! F1!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

thx^^

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Noninnyó
Köszönöm, lecsekkolom 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

jakewyler
Sziasztok,
Mé van az,hogy kimegyek a házból és rögtön megfagy a gém?

PTW
mélygarázsban a "hátsó" kontérnerben

Facek
yantarba nem tudok oda menni ahová a küldi küld mert mindig azt írja critical psi emmission level vagy mi és sebzõdök, valami tipp ? =(
Itt egy teszt ...
A kínaiak minden VGA-val letesztelték a játékot 4 beállításban, azért ne tévesszen meg, mert erõsen proci függõ (is) és Core 2-vel nyomták, de talán segít.
(Mondjuk az meglepett, hogy a 8800GTS-t mennyire visszafogta a 320MB!)

grebber
Lejebb irták hogy 8-9 óra pár mellékküldetéssel!

Next PC upgrade: 2022

Noninnyó
Valaki megtalálta már a family rifle-t? Ott vagyok a zöld körben, ahol lennie kellene, de nincs sehol. Pedig mondták, hogy hol van, de sehol sem lelem, se vasúti kocsiban, se zöld vagonszerû konténerben, se tetõkön. Hilfe 😊

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Hány óra a játékidõ? kb

Seth
tökjó végek vannak ^^

PSN ID.: Beegabor

én természetesen a legnehezebb fokozaton vinném végig ha nem szaggatna😊 van olyan aki nem a legnehezebben szokott bármivel is jáccani ?😊
PTW
le kell vadászni az üldözõket

van nem egy olyan játék aminek simán megvan az ajánlott gépigénye és fullon alig megyeget 10fps-el

De itt mindenki ilyen érzéketlen???????????????

Ikarus
milyen fokozaton toltátok végig?

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

kösz a vendégszeretet 😄

K3rnel
Remélem nem haragszotok, ha ezt bemásolom ide...

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® 2000 SP4
Processor type : Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
10 GB available hard drive space
128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
DirectX® 9.0 compatible sound card
LAN/Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
1.5 GB RAM
256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1950
LAN/Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse

HIGH SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor type : Intel Core2 Duo E6700 / AMD 64 X2 5200+
2 GB RAM
512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 8800 / ATI Radeon® X2800
LAN/Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse

alma2
igen, remelem most mar sikerul elaludnod

szerintem

De erre írhatna vki egy választ aki már jártas a dologban 😊

"Amúgy egy ilyen konfig mellett bízhatok normális speedben???

AMD Athlon64 3500+ 1gb ram és radeon 1950pro"

flémet kerüljük ezért nem is írok erre semmien választ 😊

K3rnel
Egy lépcsõházból próbáltam bejutni egy emletre de voltak ott kb hárman, négyen. Én nem tudtam kiszedni õket csak igen lassan, állóháború alakult ki. Nyilvánvaló hogy nem tudtak õk sem kiszedni de lõttek folyamatosan, nem is tudtam mire vélni, feleslegesen csinálták látszólag. Majd kb egy-másfél perc után alulról a lépcsõröl feljött mögém az egyik (nem tudtam hogy van nekik másik kijárat alám) és tüzet nyitott rám, ahogy odafordultam a többi elkezdett felém jönni és szorítottak be... Ez tetszett, csapatmunkára utal.

PLS, van egy olyan gomb hogy "válasz erre" legyenek szivesek használni 😄

Find Strelok's Groups Stash: ennél a küldetésnél tartok: valaki megtudná mondani hol a lejáró ahol letok menni a basementbe? thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mert ennek amit én kérdeztem,-ugye semmi köze a stalkerhez.....
kösz!
LOLLER sztem meg azért hogy a Stalkerral kapcsolatos témákról beszéljünk XD

akkor amég egy játék nem jelenik meg ne is írjunk bele XD, addig nem lehet hol elakadni

el kell fogadni a kûldetést!

K3rnel
Én sem tudtam mire vélni, hogy jön ez az egész történethez ? Meg egyáltalán 😄 Óriási káromkodás után jött nálam a röhögés, hogy ez akkor most így komolyan a vége 😊) De van még 6 másik, mondtam, nem ítélek ennyire elõre. Még összeállhat a kép.

alma2
Ez nem a.i. kb egy sor leirni. If egyedul vagyok then jaj elfutok...
talan meg azt belirtak, hogy jaj random nem minden esetben futok el aztan kifujt.
Az uberszuper okos gepbol szerintem nem sok valosult meg, inkabb semmi😊

Felmegyek egy letran, addig eljut a gep, hogy 6-bol harom ember odamegy, hogy utanam jojjon, persze nem sikerul neki, remegnek ott alatta, majd leugrok a hazrol mogejuk allok, megsimogatom a tarkojukat, aztan a tuzero miatt lonek.
Nekem ami eddig pozitiv volt, hogy a hazteton allva, a maradek harombol egy felment egy sima lepcson a szemkozti haznal, hogy fel tudjon loni a tetore, az tetszett.

De akinek van pozitiv tapasztalata, hogy meglepoen jol viselkedtek ossza meg velunk.

szerintem

hiba
ja hogy hivatalosan 7x kene vegigtolni az egeszet 😊

kRockA
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a cuccokat, amiket találok hova tudom elrakni, hogy ne foglalja a táskámat? alig van benne valami, és 50kilo... és valahol tárolni kéne a cuccokat, nem akarom eladni pl a töltényeket...most egy bokorba raktam le õket, de nemtom meddig lesznek ott, aki tud erre valami megoldást írja le pls. Köszönöm

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

SötétBarom
Nekem megjött a kedvem, hogy végignyomjam az obliviont 😊
Eccer már beletört a bicskám, de mégis csak több tíz óra ;D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

milyen gépen megy:szedd le!próbáld ki! oszt megtudod!
azt hittem ez a topic azért va hogy segitsen ha elakadok.....,ugyhogy még1x megkérdezem:hogy kell az elején tovább menni?pénz nincs semmire,ajtó nem nyilik.....
LegionarR
Én is ezt a befejezést kaptam... Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

K3rnel
Ezért van 7 befejezése a történetnek ! Mondjuk az eddigiek eléggé furák, de meglátjuk majd ha meglesz az össze hogy mennyire átlátható.

hiba
Eh tengapelott kijott a game mara vegigtoltad, es a keszitok ezen dolgoztak vagy 5? évig?
pff

K3rnel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mégegy végigjátszás hogy bemész az erõmûhöz és a kívánsággép megtalálása után a videóban a csávó azt kívánja hogy legyen gazdag, egy csavar hullik elé ami mikor felveszi arannyá változik, ezután azt látja hogy aranyesõ hullik körülötte és örül is nagyon, persze mi kívülröl látjuk hogy nem történik semmi igazából, illetve mégis, a tetõ tartószerkezete összeomlik és maga alá temeti fõhõsünket... vége

Amúgy egy ilyen konfig mellett bízhatok normális speedben???

AMD Athlon64 3500+ 1gb ram és radeon 1950pro

Ikarus
többre gondoltam,
mondjuk nálam valszeg több lesz, mert szeretek minden kis szar küldetéssel elszöszmötölni, ha jó a játék, ez pedig nagyon tetszik , )

Hmuda
Meglepett, hogy alig 8-9 óra alatt meglett, pedig csináltam pár mellékküldit is.

Mikor a "szektások" bázisán ki lett kapcsolva a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
brain scorcher
, onnan alig egy óra és meg is van ha valaki nyugis tempóban hentel (merthogy onnan már nagyon más nem lesz).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Üdv!
Konzolba milyen parancsot kellene írni, hogy kiírja az fps-t?

Csak halkan, mert ez illegális...

Ikarus
mennyi ideig tartott kb?

grebber
Valaki megmondaná az miért van hogy néha elbarnul a képernyõ ilyen barnás beûtése lesz mindennek?

Next PC upgrade: 2022

AtiRadish
Mennyi ido alatt toltad vegig???

Ez szer. lehetne a hónap legszarabb gameje.Hány évig csinálták, erre kidobnak egy nem is Isten grafú, az emberbe 2 tár kell h meghalljon, a célzás is silány, egyszerûen fos.Magánvélemény.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

wantonly
Te milyen beállításokkal játszol?

Csak kiváncsi vagyok 1G rammal mennyivel jobb, nekem is hasonló konfig. 😊