34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • bala1
    az aluljáróban,az egyik konténermen.
  • doncarlos
    Van ott egy olyan épület aminek a bejárata egy konténer lelakatolva. De term a lakatot nem lehet szétlőni (), és szerintem abba kellene lennie. De valaki egyáltalán megtalálta már?
  • Kicsirigo
    Lehet csak akkor lesz térképed ha a bárban veszel az egyik stalkertől infot 4000 rubelért Strelokról. De nem biztos.
  • Kicsirigo
    Na azt én se találtam meg.
    Ha megtalálod érdekelne engem is.
  • doncarlos
    Ugyan haladok a játékkal, de maradt egy korábbi feladat amit nem találok... ez pedig a FAMILY RIFLE. Már megöltem ott mindenkit, de nem lelem, pedig ott vagyk ahol a PDA jelzi. Tud valaki segíteni hogy pontosan hol is van.... köszi
  • oneal1
    ahha!

mondjuk nekem még nem említettek a flash driveot úgyhogy szerintem pda tuti nem mutatja...vagy nemtudom
  • rekettyes
    Te vagy a balfasz, hogy nem érsz oda időben és a játékot szidod? Gratula.
  • Kicsirigo
    Nekem a PDA-ban a feladatnál volt hozzá térkép.
  • rekettyes
    Ez egy nagy faszság, akkor emiatt vehettünk volna új kártyát.
  • oneal1
    tehát lemegyünk, és ott a föld alatt lesz valahol az a járat.
    merre van kb?
  • Kicsirigo
    Ja, én is igy jártam, megmentettem, leküldött a lyukba, aztán kinyirták mig én lent bolyongtam.
  • Blasta
    Úgy tűnik, Őn már csak ilyen über, játkban elkadatottaknak segítős Professzor úr marad! :))))

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
    (bementem amúgy abba a járatba, emléxem rá, de valamiért nem mentem tovább. Ja asszem azért, mert ekkor írta ki a gép, hogy Mission Failed: Save Mole (tehát kinyírták a fejem felett, míg én lenn voltam, de elvileg akkor Őt már kinyírhatják, elvégezte a feladatát, ugye?))
  • n3whous3
    DX 10-et azért nem vártuk meg (mármint a fejlesztők), mert talán nem is akartak arra fejleszteni ...
  • LackoMester
    Sze gamer-ok,kicsit jobb játékot vártam,nemnagyon tetszik az a RPG-s beütés de ezt leszámitva egész baba.Grafika okés,7600GT-n meglepöen jól fut,de azért 8800GTX-en lenne az igazi...
  • SaGa Jr
    Amikor leküld a manus, akkor kell lemenni és megkeresni az eldugott rejtekhelyet (egy csőszerűségbe kell bemászni majd, amihez egy dobozokból álló halmon lehet feljutni).
    Itt fel kell venni a rögzítőt (flashdrive), majd a megjelölt irányba kimenni (a katonai bázis felé, nem arra ahol Mole leküldött). Na ekkor lesz vége a feladatnak.
  • saiyanjin
    És tényleg thnx uram :)
  • Blasta
    Ott van a MP/OFF/SPAM topik linkje a topik BANNERJE alatt!!! :))))

link
  • Blasta
    Köszi a segítséget.
    Amúgy nem értem, mindenki azt írja milyen könnyű volt hardon, engem megizzasztottak.
    Valszeg azért, mert sokat pöcsöltem a másik bázison a cuccok gyüjtögetésével (dehát alapos ember vagyok :D).
    Végül valahogy úgy sikerült megoldanom, hogy mikor az első adag katonát (összesen 18-an voltak amúgy a telepen, ennyit jelzett a számlálóm!!!!) kinyírtam, visszamentem Mole-hoz, aki SZERENCSÉRE sebet kapott és nyöszörgött a földön, így nem tudott a katonák össztüze között békésen sétálgatni...
    Felélesztettem, aztán kiszaladt a bázisról és hajlandó volt beszélni (az már más kérdés, hogy újra leküldött abba az alagútrendszerbe, amiből nemrég jöttem fel, miután megpucoltam, ahol az első láthatatlan mutánssal találkoztam). Most ugrott be, hogy ez már egyszer lejátszódott, csak akkor másik iránybúl mentettem meg ezt a Mole-t és tényleg SMAFU VOLT ehhez a részhez képest.

Szal valami nem stimmel, mintha végtelen ciklusba kerültem volna a játékban.
  • DJ Skyline
    hagyjuk már ezt a DX10-et! kinek lenne hozzá gépe? sokaknak még most is épp hogy megüti a minimum szintet a gépe, pl nekem, nem hogy DX10! :D
  • saiyanjin
    Kérdés: Nyomnám a patchet de sajnos nemtalálom az mp/off/spam topicot.
    Tudom kicsit madár, de segítsen vki lcci.
  • saiyanjin
    A Grafikáról annyit hogyha eddig vártunk akkor már igazán megvárhattuk volna a DX10et.Nemrossz a grafika, de nemis jó.
  • Falabu #19886
    Nemértem a sok embert aki a hatalmas bughalmazról beszél, igen lehet van benne hiba (melyik játékba nincs?) bár én nem találkoztam olyan és annyi hibával mint amit írtok. Egyébként jó játékot alkottak a fiuk, most nézegetem a betett linkeken a képeket és van egy kettő ami ismerős a játékból, inkább ezt kéne nézni, meg a játék atmoszféráját ami télleg egyfolytában mozgásban van és történik valami. Páldául multkor rámtámadtak a kutyák(és lehet csak a képzeletem játszott velem), és lelőttem az egyiket másik elfutott jó 100 méterre ott leült felém nézett és rám ordított:D.
    Aki meg az mesterséges inteligenciára panszkodik, az játsza veteránon vagy annál erősebb szinten, elég nagy kihívás, meg szerintem jobb artifactokat is dob olyankor. Béke
  • v150r
    nekem sem volt gondom, én a bejárattól elmentem balra, ott volt kb 6-7 katona, a többieket lelőtték, felmentem mole-hoz a lépcsőn és kész volt. nem kellett egyéb. le se lőtték.
  • v150r
    engem az b*szott fel többször is, hogy beszél hozzám rádión a testvír, hogy úristen úristen, megtámadtak minket a dögök, gyere és segíts... mire odaértem, kinyírták mindet és task failed... és nemegyszer. aztán meg jól leoszt, hogy én egy talicska aprómajmot se érek...
    nemtudom, én nagyon vártam az első trailer óta (2002 április) de ez már nem az a stalker, a grafika maradt kb ugyanolyan szinten, és a környezet, de abszolút nem hasonlít rá. szívből sajnálom, h ilyen rossz lett.
  • fixpont
    Az is elvette a kedvemet az egesztol, hogy millio bug volt benne. Volt hogy 2x megkaptam ugyanazt a kuldetest, amikor a srac zubbonyat kell megkeresnem, megtalaltam odaadtam neki, legkozelebb amikor beszeltem, megint adta akuldetest mikozben a zubbony mar ott figyelt rajta. Persze mission failed lett. Aztan volt olyan, hogy a kuldetes ado meghalt mire visszaertem, nem tudta a jutalmat odaadni az is mission failed.... Aztan olyan is volt, hogy oljek meg 1 stalkert es nem volt a megadott helyen, mindent korbejartam tobbszor is, nemvolt ott, mission failed, nemertem, hogy lehetett kiadni egy ilyen bughalmazt, es a testerek mit csinaltak.
  • fixpont
    HI, sajnos van egy pont amikor mindig kilep a jatek, es a patch utan ujra kene kezdenem, de erre mar se idom se kedvem nincs igazan. Prypiat palya legvegen voltam, van 1 kihalt stadion rengeteg anomaliaval es sok mesterlovesszel a tetokon. Aki mar vegigcsinalta, az mondja meg legyszives, hogy hol tartottam a jatekban? Illetve akinek van otlete, hogy miert lep ki allandoan egy pontnal, az irja meg legyszives.
  • Faki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wish granter elötti folyósók egyik ládájában van az exoskeleton . Elég eldugott helyen, mert egy létrán kell lemászni érte.
  • Bucser
    Ez az a küldi ami az agroprom instituteban van? Én baromi egyszerűen oldottam meg a dolgot
    fel a tetőre irány át a csöveken és onnan 3-4 defensive granade meg a Viper 5 megoldotta a katonák napi gondjait. Igencsak könnyű rész volt Hardon..szopatósabbra gondoltam.
  • Gunn69
    Még ezt hadd: A város a kitelepítés után nem sokkal.
  • Gunn69
    Valamennyire talán idevág: Prypiat , ahogy a valóságban történt.

Magyar nyelven.
  • DeviloftheHell
    az a fegyver egy vintar bc :D sokan keresik kalap semmi az a fegyver a jjátékban :D
  • haxoror
    :(
  • haxoror
    Aha csak most nézem szóval ez az a híres cucc amivel 70kg is lehet cipelni
  • Kicsirigo
    Biztos írják de sajnos a távolkeleti nyelvekben nem vagyok járatos. :)
  • haxoror
  • Kicsirigo
    Hu banyek télleg van olyan hely ott amit ugy neveznek hogy "red froest"

http://pripyat.com/en/photo_gallery/chernobyl/1/1685.html
  • haxoror
    Fura...

Én megmentettem a tudóst egyszer a wild territoryn aztán Yandarban is és a végén az extra-SSP-t kaptam jutalomnak
  • haxoror
    Király, azt nem írják hogy HOL lehet megtalálni?

Az a 80% rupture faszán hangzik (rohadt pseudo-dogok :P)
  • Zenith
    én küldetés jutalomként SEVA-t kaptam
  • haxoror
    Nem, a legerősebb az SSP-99M, ilyen zöld vegyvédelmi cucc ami a mintavevős tudóson is van és asszem az küldetésjutalom ha a mintavételről élve vissza tudod hozni a tudóst Yandarban, a SEVA csak egy picivel gyengébb de azt viszont mindenki megveheti 30000-ért (asszem tűzre és savra gyengébb) de nem számít mert ugyanúgy 40-es a buletproofja és 90-es a sugárvédelme és végülis ez a kettő legfontosabb tulajdonság a páncéloknál.

Az exoskeleton ebből a szempontból gyengébb mert gyk nincs sugárvédelme szal amikor már tényleg szükség lenne rá (egyre közelebb a reaktorhoz) akkor úgy is SSP-t vagy SEVA-t kell hordani...